• header

ALICE

Såhär såg jag ut på Tyras maskeradfest i lördags! Jag kände mig så himla fin i min lilla dräkt från www.evasunderklader.se

Borde ha haft ett par pumps egentligen men hittade inga sköna, så det fick bli ett par bekväma boots bara så att jag orkade dansa natten lång! Diademet är från Glitter, gjorde om det lite så att det såg ut som en rosett.

54 Comments

:)

jätte sött :D, men jag är så arg så jag vet inte var jag ska a vägen. en cp-tjej i våran klass är så förbannat dum i huvet… vet inte hur jag ska hantera henne för så fort jag hör namnet så bara blir mitt huve as rött och allt. hur ska jag hantera det. vet att det är lite wierd att fråga här på bloggen men men :D
KRAM TILL VÄRLDENS BÄSTA BLOGGERSKA :D
ps. vi har garanterat 3 år kvar med äckliga barnet :D :@

Reply
är det ingen mer än jag som fattar?

Är det ingen mer än jag som fattar att det här “terroristdådet” är mot Islam och mot muslimer?

För det första:

Endast några timmar innan bombningen rapporterar metro idag att en försvarsanställtd ska ha skickat en varning till en bekant och informerat att något allvarligt skulle hända på Drottninggatan. Hur kunde de veta vad och EXAKT vilken gata det skulle hända, när det inte framgår i “hotbrevet” ?

För det andra:

Tror den här själmordsbomaren att sverige skulle dra tillbaka sina armer och sluta döda oskyldiga i Afganistan bara för att han spränger upp sig själv och Sveriges oskyldiga folk i bitar? Nej.

För der tredje :

Att göra en sån handling, alltså att döda oskyldiga och döda sig själv går emot 2 stora REGLER i Islam.
1. Du får aldrig döda en oskyldig. Att döda en oskyldig (oavsett religion) är som att man dödat HELA mänskligheten.
2. Du får under INGA omständigheter ta ditt liv.

Så säg mig, hur kan man göra ett sådant dåd, i Islams namn? När islam FÖRDÖMER detta.

Man behöver inte vara smart för att inse att något här är lurigt. Och man behöver inte heller vara smart för att inte att det här var ett dåd MOT muslimer. Eftersom konsekvenserna blir att det blir svårare för oss muslimer att leva här, och att göra ett sådan handling i islams NAMN är att förnedra och smutskasta Islam.

Reply
=)

snyggt,du är alltid snygg hehe. Ska du se Rihanna live när hon kommer till Stockholm?

Reply
josefine

Haha, söt dräkt! Din pojkvän var lite cool måste jag säga, ni lyckades bra med ert tema! Kan du inte lägga ut lite mer bilder från kvällen? Ha en mysig lucia :)

Reply
Karin

Vad söt du är som Alice! Det är bara den vita kaninen som fatta nånstans i bakgrunden!

Reply
Sisterhood

Såg bilder på dig från i lördags då ni var på hellskitchen på stureplan! Gullig klänning! :)

Kram Sisterhood
– En Ryttarinna & Bartenders Blogg..

Reply
Johanna

MEN SNÄLLA! Finns det något sötare på jorden än du eller? Jag smälter. Jag är inte ens lesbisk men jag vill bannemej äta upp dig Kenza, haha:-D

Reply
Linnéa

Ursäkta men jag kan inte låta bli att påpeka..ser inte outfiten lite..porrig ut? Men å andra sidan är det ju upp till dig om du vill visa rumpan ;)

Reply
tara

oj, du gillar att visa din kropp, lite too much sometimes. does it make you feel EXTRA SNYGG? :S fattar du inte att den e lite kort?

Reply
Nina

Jackpott! :D Jättesött! Måste fråga hur, tusan får du så perfekta lockar?! Vore kul att få ett litet svart :) Älskar bloggen! Kram

Reply
Åsa

Jag har en likadan. Men satan vad de tog bra betalt på den där sidag. Jag köpte min (ny) mycket billigare på Ebay.

Reply
jennifer

Kenza du brukar ha bra stil men detta såg bara horigt ut! alice är söt och har söta vackra gulliga PÅKLÄDDA klädesplagg, inte nån porrdräkt! du hade kunnat gjort denna utklädnad så mycket bättre, kramar.

Reply
e S o h

Måste bara få fråga, vilken storlek har du och hur tycker du att den är i storleken? Stor eller liten? Sugen på att beställa därifrån men är verkligen nervös över storlekerna! tacksam för svar :)

annars, kanon snygg!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*