• header

Kvällens bästa utklädnad

Oj oj oj vad jag skrattade när jag och Aleks anlände till festen och såg Louise och Dixie.. De hade ju lätt kvällens bästa utklädnad!! ;-) Louise och Dixie är tjejerna som har jobbat med oss i Kenza & Tyra show.

Louise prickade in mig riktigt bra tycker jag. Med skinnjacka med fårpälskrage, lockigt hår, tunika och tanfärgade boots. Vi får ju inte glömma lilla Mani i famnen också, haha! Dixie prickade in Tyra bra också, med transparent skjorta (Tyra har ofta det), silvriga halsband, stövlar och det långa mörka håret. Men peruken hamnade på sniskan ju mer klockan blev, hehe..

Ska visa bilder på fler från festen! :)

Kenza, Kenza och Mani :)

79 Comments

Anna

Hej! Tänkte bara höra när skinnbyxorna kommer från jofama by kenza? Och vad kommer dom att kosta? :) Funderar på om jag ska köpa ett par nu eller vänta på dina..

Reply
sofie

kommer vi få veta vem som vann nellytävlingen innan jul?
om de ska vara julklappar?

Kenzas svar: Jag har redan skrivit i ett inlägg för över en vecka sedan vilka som vann och även svarat på sånna här frågor flera gånger nu. Ni måste ju skämta med mig nu eller? :P Vinnarna har fått presentkorten för länge sedan..

Reply
Alice

Fint att du klädde ut sig till Alice. Jag heter Alice och Alice i Underlandet hade varit ett själklart val för mig på en maskerad ;)

Kolla gärna min blogg om att vara ung tjej och entreprenör med nystartat företag! Jag vill inspirera unga tjejer att göra samma sak men samtidigt förstå hur mycket jobb som ligger bakom ett framgångsrikt företag!

Kram!

Reply
Josephine

Vilken toppenutklädnad. Likheten finns faktiskt där!

Kika gärna in på min blogg och lyssna på min nya cover.
Kramar

Reply
isa

Ååh, Louise. vi bodde grannar när vi var små, sen flyttade de ju till spanien. Så himla tråkigt för jag har inte träffat dem sen 10 år sedan eller något. Hittatde henne på fb för inte så länge sen och då gick det upp för mig att hon jobbade för dig och Tyra.
Så glad att hon har det bra :)
grym blogg förresten :3

Reply
jennie

Du är ofta på defensiven nu förtiden och rentav otrevlig mot dina läsare när du för en gångs skull svarar på inläggen. Varför?

Reply
Pauline

HAH omg,
trodde det var du som var i bild nummer 2. haha när jag kollade snabbt :)

Reply
isabelle

Hej Kenza!
Du passade perfekt som Alice i Underlandet, tänkte bara uppdatera dig om att du i inlägget tydligen är Alice i Underlivet ;-) Haha!

Reply
Louise

Haha vad kul, hon har ju verkligen lyckats med, ni är ju jätte lika där! :D
Haha och lilla Mani får man ju inte glömma! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*