• header

14e december 2010

Tja! Har städat, bäddat rent och fixat här hemma. Det var inte så lätt att dammsuga med ett trasigt munstycke! :S Kan man önska sig en dammsugare i julklapp eller är det tråkigt? Haha..

Nu sitter jag iallafall i soffan och slappar. Om en timme ska jag dra iväg och träna med Sadik! Är inte så jättetaggad just nu men blir väl det sen, hoppas jag…

Ska även förbi Humlan och slinga håret. Jag ska lägga i lite ljusbruna slingor, för att mörka ner färgen lite. På bilderna nedan som jag tog nyss ser det mörkt ut (typ sånna slingor ska det bli) men det är mycket ljusare IRL. Tänkte att det är lika bra att dämpa ner det lite nu så att jag slipper bli platinablond i Thailand, hehe..

85 Comments

Alexandra

DU har såå fint hår! Svallet är megasnyggt! Vad använder du för nått schampoo?:)

Kenzas svar: Kör på lite olika, har så många halvfulla flaskor i badrummet haha :P Men BOBBYS får verkligen mitt hår att inte bli flygigt, som det alltid blir på vintern..

Reply
Sara

Klart man kan önska aug det i julklapp:) det gjorde jag, har redan allt som jag behöver förutom en dammsugare som är hel:p

Reply
Fanny Hofling

vrf låter du det inte bara blekas i thailand så färgar du den färg du vill ha när du kommer hem? det kommer ju liksom ändå förändras i thailand.

Kenzas svar: För att jag kommer inte kunna stå ut med så ljust hår (jag blir verkligen BLOND) i 3 veckor! Så får nog tona det lite mörkare sen också när jag kommer hem :) .. Sist jag var på Kreta vart jag så ljushårig efter bara några dagar att jag var tvungen att köpa toning där nere.. Det blir liksom…hemskt! :P

Reply
a

keeznaa ja är sugen på baka :D tips? hahah, (inte kladdkaka de man gör gämt annars :P )

Kenzas svar: Lussebullar? Kanelbullar? Sockerkaka? Sockerkaka e sååååååååååå gott :D

Reply
Sandy.

Haha dammsugare kan man önska sig av sina föräldrar, då är det inte tråkigt.;) Kommer säkert bli snyggt med mörkare hår också!

Reply
Nicolina

Jag älskar ditt hår, det är så snyggt ju!
Och med tanke på din fråga, klar man kan önska sig en dammsugare fast lite tråkigt är det kanske ;) hehe.

Reply
matilda

redigerar du dina bilder eller är din hud så fin irl?
kan du berätta vilka ansiktsprodukter du andvänder och dina rengörings rutiner?
kram

Reply
Liz

Hej! I have a question. What is the name of that Swedish song in that funny little movie you made with Tyra in Thailand? I’m desperately searching for it :) ! Thnx

Reply
Ella

Heej Kenza!

Asså jag älskar ditt linne och undrar vart du har köpt det? Skulle bli glad om du svarade :)
Ha de bra!

Reply
Emily

Bara älskar ditt hår så himla läckert! super avis! ;)

Men var lite nyfiken på dina ögonfransar, har du permanent ögonfransförlängning? :)

Kram

Reply
Madde

Naturligt morgonvacker!Och dessutom verkar din kamera vara riktigt bra :) perfekt färg och skärpa! Vilken är det? Behöver lite julklappstips hehe :)

Reply
alice

asså du kan köpa skor för typ 1500 kronor, men att köpa en dammsugare du behöver kan du skita i? aa,fan va smart du är då.. haha -.-‘

Reply
ida

Jag har lite frågor, dina ögonbryn e så himla fina! Hur fixar du dom? Och om man slingrar håret bleks det verkligen i solen så mycket?

Reply
Dona

snälla säg inte att du är osminkad,då kmr jag börja GRÅTA..FAN VA VACKER DU ÄR KVINNA!!!!!!!vill oxo haha

Reply
michaela

Vad gör du för att få sådan fin hy? Du har säkert berättat det förut, men då måste jag ha missat det! vore jättesnällt om du kunde tala om det, tack på förhand! / Michaela

Reply
selma

hahah asså du e överkonstig du måste alltid visa lite hud va? sheet… AHAHAH

Reply
alicia

vart köper du dom där linnerna? det linnet du har på dig nu som det står “fuck off” på? skulle vara tacksam om du svarade. :)

Reply
T

Du är så vacker! :D Ska du tona håret så där mörkt som du hade förra året nu i vinter också? :) Du passade jättebra i det ;)

Reply
Linnea

Hmmm, jag måste bara fråga vad du använder för hudvårdsprodukter. Du ser ju så grymt fräsch ut för att vara på morgonen :)

Kenzas svar: Jag har fått turen att få fin hy, men jag är väldigt noga med att tvätta bort smink osv.. Använder niveas produkter men de är rätt feta så de kanske man inte ska använda om man har problem med hyn… Men man blir ju len som en babystjärt! :)

Reply
fanny :)

Om du ska önska dig en damsugare så gå in här och kolla –> http://www.jonaq.se . Jättesmart och även luften blir renare inte bara golven hehe. rekomenderar verkligen :D

Reply
Fie Pedersen

Du er en af de smukkeste jeg i mit liv har set :-)
Hvordan holder din din hud så ren?
Og hvor tit træner du?

Reply
blööööööö

blir så sjukt jävla avundsjuk på ditt utseende.. själv har jag finnar, fet hud, små runda ögon, nästan inga ögonfransar, och pyttesmå läppar.

Reply
Emelieee

Målar du dina ögonbryn eller är dom så mörka eller har u använt henna eller tatuerat eller färgat osv osv? :DDDDDD

Reply
Lovisa

Snygg! hur/vad har du sminkat dig med på dessa bilder?

Kenzas svar: Försvarets hudsalva på läpparna. Niviea kräm i ansiktet bara.. Kram!

Reply
Jim

Håller med dom som föreslår att det räcker med att du önskar dig ett nytt munstycke istället för en ny dammsugare. Twinner är mycket bra, passar alla dammsugare.

Kenzas svar: Fast probbet är ju att mitt munstycke har gått AV, mycket högre upp.. Hela det hårda plastet är paj.. Och jag googlade på twinner munstycke och den har ju bara ca en dm “rör” eller vad man ska säga.. :/

Reply
Emma

alltså du har så fin hy kvinna. eller du ÄR fin hela du. förstår inte hur du gör… hur kan du ha så fin hy? vad använder du för produkter? något tips? om inte, ge mig dig ;)

Reply
Emma

en till fråga. varför ens använda smink? ;o :) du är verkligen naturlig skönhet. ta åt dig! :)

Reply
M

Går du runt med håret sådär hemma eller? Tror inte det. Du har själv sagt att du alltid har det i en bulle men på alla bilder är det värsta svallet. Besatt av att verka sexig? Dina bilder är så tillgjorda.

Kenzas svar: Hahaha, oj. Blir du upprörd nu? Hur orkar man klaga på hur jag har mitt hår? Haha!

Äckligt och smutsigt hår fullt med gammal hårspray från lördagen.. Värsta svallet…. Skärp dig nu, du har väl ingen aning om hur jag går hem med mitt hår hemma jämt. Eller ser du mig? Men skulle jag ha en ful bulle är det väl klart att jag kanske släpper ut det för att ta en bild som kommer ses av flera hundra tusen människor? Hade inte du gjort det? :P

Reply
Cassandra

jag önskade mig både dammsugare,strykjärn och micor i julklapp ett år, perfekt då kan man lägga sina egna pengar på roligare saker :)

Reply
ebba

omg… du har perfekta ögonbryn kvinna!!!
noppar du dom efter någon mall eller något?
eller har du tatuerat dom? :D
aja, skulle va kul o veta!:)
kram

Kenzas svar: Jag noppar dom bara.. Det är rätt lätt! :)

Reply
Emma

tråkigt när du inte svarar på kommentarer.. fast du kanske inte haft tid. men skulle vara kul om du svarade (:

Reply
Carolina

Gillar din blogg, tråkigt att bilderna är tillgjorda bara, du poserar kanske utan att tänka på det. Ser ansträngt ut.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*