• header

GOOD MORNING SUNSHINE

Idag vaknade jag upp på strålande humör! Inte undra på… Ikväll får jag nämligen finbesök av Hårbollen!! Hon skulle egentligen komma i helgen men kunde lämna plugget lite tidigare. Bra, för jag har saknat henne och vill hinna vara med henne mycket nu innan Thailand nästa vecka!!

Hon landar inte förrän halv sex ikväll så jag ska försöka hitta på något att göra för att få tiden att gå snabbare. Äta, blogga, handla julklappar, spela tv-spel, hämta ut paket…. Wiie! Ska visa er min nya hårfärg och bilder från i lördags. Seeeg jag är, jag vet…men har så många att visa er så de kommer!

33 Comments

Den nakna coachen

Hej!

Har precis hittat hit…nybörjare på detta ;)

Din sida ser härlig ut och sprider en positiv känsla.

Hoppas att du får en härlig dag

Kram
Linda

/Den nakna coachen :)

Reply
Rebecca Hedendahl

Hej Kenza!

jag vill faktiskt be dig om sak just för att jag vet hur stor inpiratör du är för alla unga och gamla människor i sverige!

Just nu som du kanske har hört håller p3, svt och radiohjälpen en gemensam insamling till alla världens barn för att stoppa barnhandeln: denna insamling går under namnet Musikhjälpen och spelas i p3 dygnet runt mellan den 13-19 december. och jag vill be dig skriva om detta i din blogg och uppmana folk om att skänka pengar till barn i nöd. Mer om detta kan du läsa på Musikhjalpen.se

MVH Rebecca.

BARN ÄR INTE TILL SALU!

Reply
Ida Celine Jansson

Hej Kenza! Min pappa ligger på sjukhuset i respirator pga en operation som gick fel.. Och jag vill bara att han kommer hem till jul, det är absolut mitt enda önske! Och jag skulle vilja att så många som möjligt kunde be för honom och för oss, och min kära mamma. Just nu har vi inte stort hopp! Snälla Kenza, kan du få dina läsare att be for min pappa?

Tack för en jätte bra blogg!

Reply
Hanna

Älskar att vakna upp och känna på mig att dagen kommer att bli bra! Söt bild :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*