• header

Mini-jul

Jag bjöd på ett litet plutt-julbord! I vardagsrummet såklart, mitt köksbord är fullt med grejer som ska packas ned i resväskan. Fick fina julklappar av mamma och lillebror! Bland annat kontorsgrejer och bäddset. Min lilla ögonsten till lillebror blev väldigt glad över sin julklapp, ett PS3 som han så länge velat ha och tjatat om att få låna mitt…. Det var så jäääkla svårt för mig att hela tiden säga “nej” och leka elak storasyster de senaste dagarna när han tjatat och ba “men snääääällaaa? varför inte?? ååååh”, men det var ju bara för att han skulle få ett eget, hehe..

Saknar min storasyster och min pappa här såklart, men pappa är i Marocko och syrran + make kommer inte upp till Stockholm förrän imorgon så jag missar ju dem. :(

Nu ska vi fortsätta mysa här med pepparkakor och glögg. Måste krama dem extra mycket eftersom att vi inte kommer ses på tre veckor! Och snart kommer mina vänner hit för att sova här inatt och vinka av mig imorgon ♥

88 Comments

kathrin

hehe lyder til at du har en god lillebror, I må alle sammen have en god “mini jul” :D og god rejse imorgen :)

kram kram

Reply
lisa!

kenza du är så otroligt vacker! asså det är sjuukt!

har en fråga :)
vilket gymnasium gick du på? :) <3

puss!! <3<3<3

Reply
olivia

tänkte bara kolla med dig, har jag helt fel eller är det inte du på mittenbilden här?

http://theskinnycity.tumblr.com/post/2150363081

du kanske vill kontakta tjejen och säga åt henne att ge fan i att använda dig som thinspirationpropaganda…

om det inte är du så ignorera bara, skickade för säkerhets skull… :)

Reply
Marica

Du har väl inte glömt tävlingen som man skulle få veta vinnarna på idag? :)

Reply
Caroline

Hej! Vill börja med att säga att din blogg verkligen är toppen och du verkar vara en super härlig tjej! Det menar jag verkligen. :) Jag undrar om du kan hjälpa mig med en sak. Tänkte nämligen på nyårs kläder. Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig. Jag är ingen tjej som är bekväm i klänning direkt. I så fall något “tuffare”, typ tshirt style, lite pösigare om du förstår. Har du något förslag på vad jag kan ha på mig? Jättesvår fråga när du inte vet hur jag är eller ser ut. Men någon tuffare outfit? Snälla svara :) Pusskram Caroline

Reply
My

Mysigt!!!

Nu har jag fixat mig.

Boka mig till din make up artist?

Kolla in min blogg.

P to the K

Reply
elin nilsson

Tre barn har blivit utsatta för GROV fridskränkning av sin fader & tvingas nu flytta till honom.
Hjälp oss att hjälpa de tre barn som far illa i Sveriges rättsväsende där det tydligen är viktigare att skydda de vuxna.

Läs länken under, skriv på och hjälp gärna till att sprida den vidare!!

Barnen behöver ditt stöd! (Protestlista)
http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=5157

Skulle du vilja ha reda på mer fakta (om du skulle vilja skriva ett inlägg om det eller liknande) så mejla mig!!

Tacksam för svar!!!

Reply
haww

Awww, Hoppas du får tillfälle att se din pappa och syster efter nyår när du e tillbaka!
Är din pappa på semster där eller:)?

Reply
Iris

Jag är verkligen avendsjuk på dig som ska till thailand! åhhhhhhh vad lyx alltså! :D är så avendsjuk på ditt liv<3

Reply
Anne

hey! a question from ur norwegian super fan :) you are gorgeous! im just wondering how your fixing your eyebrows! they are perfect! hope you’ll answer :)

pusss

Reply
helene

Kolla min blogg och klänningarna jag lagt upp, tänkte direkt på dig då. Du skulle vara så grymt snygg i dem. Och jag själv då såklart eheh, men du kan väl ta en titt och säga vad du tycker :) kram

Reply
anneli mendez

Hihi vad mysigt ni har det ^^

P.S KOLLA INTE BLOGGEN OM DU
INTE GILLAR EGO BILDER… TACK!

P.S KOLLA INTE BLOGGEN OM DU
INTE GILLAR EGO BILDER… TACK!

P.S KOLLA INTE BLOGGEN OM DU
INTE GILLAR EGO BILDER… TACK!

P.S KOLLA INTE BLOGGEN OM DU
INTE GILLAR EGO BILDER… TACK!

P.S KOLLA INTE BLOGGEN OM DU
INTE GILLAR EGO BILDER… TACK!

P.S KOLLA INTE BLOGGEN OM DU
INTE GILLAR EGO BILDER… TACK!

P.S KOLLA INTE BLOGGEN OM DU
INTE GILLAR EGO BILDER… TACK!

Reply
Tina

Hej är det någon som har hittat ackorden till låten microphone som darin sjunger? den som kenza & tyra sjöng?
snälla skulle verkligen behöva hjälp fort!
om ni vet ackorden maila mig på [email protected]!
tack på förhand!

Reply
Malin

vilken storlek har du i dina levis “curve” jeans?
så svårt att välja rätt storlek tycker jag :/
Super bra blogg <3

Reply
Hanna

Hallå!
Har du glömt att dra en vinnare till tävlingen “Elinsmoster” ? :)

Reply
Linn

ååh vad mysigt ni verkar ha de! vad häftigt ändå att din pappa kommer från marocko, fast synn att du missar att träffa han nu! skööt om er!! :)

Reply
Karolina

Ha en trevlig resa och njut av semestern. Tank inte pa Sverige/bloggen etc. Ta hand om *er*. Hoppas att ni har tur med flyg och allt.
Kram fran Manchester

Reply
Ida

Åh, så mysigt! Förstår att du saknar resten av familjen :( Själv längtar jag till fredag då jag får träffa mina systrar! <3

Reply
alex

Kenza skriver lite texter varje dag och lägger upp lättklädda bilder på sig själv och tjänar en årslön per månad – då tycker jag man har rätt att ifrågasätta. Hade hon däremot genom ett riktigt arbete, slit och intelligens tjänat så mycket – då hade jag inte höjt ögonbrynen alls. Nej – jag unnar inte en som kan köpa allt hon önskar sig med egna pengar att få sponsorkameror för tusentalskronor, löften om att spela in musik (trots att rösten inte är nog) och så vidare. Samhället ÄR snett!

Reply
Elin

jag vill var dig helt ärligt talat, du har en jättesöt hund,flera klädkolektioner, du har haft en tv show,du har en kille,du kan åka på semester typ när du vill,du har bästa bloggen,och nu är du i thailand och så har du värsta tränade kroppen,skivkontrakt och typ allt man vill ha!
Många kramar till dig Kenza från Elin<3

Reply
Anna

du verkar vara så fruktansvärt gullig mot din familj och vänner. jag blir så glad när jag ser sådant, för jag är likadan :)

Reply
molly

mysigt ! min kusin och din lillebror är tydligen bra kompisar, ialla fall verkar det så på fb, lite coolt måste jag faktiskt erkänna ;)

Reply
yasmine

coolt<3 min pappa kommer okså från marocko skööööönaste stället:) har du varit där? :*

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*