• header

Godnatt från Bange

Klockan är elva här i Bange (mitt smeknamn på Bangkok) och vi är helt slut efter att ha varit vakna i över 30 timmar, rest och knallat runt på stan.

Visar bilder och sånt imorgon istället för nu är det dags att sova. Men ville bara säga godnatt och om ni inte kikar in här imorgon – GOD JUL! :)

Staden är full med ljus, renar, julgranar m.m. Så fint! Men trafiken är galen.

119 Comments

Elsa

Hääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääärligt ^^!

Reply
Hodman

Ha så kul!:D Vill verkligen dit:D

Har en fråga : Varför bloggar du? Är det för nöjet eller pengarna undrar bara:D

Reply
lisette

Var i thailand ungefär en vecka och det är en väldigt livlig stad. Fullt av bilar och mopeder. Men så härliga människor! Haha , har sagt “kap kun kaa=tacksåmycket” och “sawa dee ka=hejsan” eller något liknande, i en hel vecka.
Och just nu är jag i hongkong så åk hit! Bara 2 timmar med flyget! Men hoppas du får det härligt i bangkok. Otroligt varmt är det i.af.
Och glöm inte thaimassage. Det viktigaste och skönaste av allt! :D

Reply
Julia

HAHHA ÄLSKAR varje gång du skriver “knallat runt på stan”, läser man lite snabbt blir det alltid “knullat runt på stan”.. Hahah, man inser inte direkt att man läser fel heller.. tar en stund innan man inser att något var fel^^.

Reply
FRÅGA!

Har en fråga, du reser mycket o sådär!!! ANvänder du linser hela tiden? Hur är det att ha dom utomlands , havet och stranden? Jag bär nämligen också linser. men utomlands vet jag inte, är det inte varmt,kladdigt,dålig luft ? + att man är vaken väldigt länge, kan du ha linserna hela tiden? vilken linssort använder du?? SNÄLLA skulle vara tacksam om du kunde svara vilken linssort du använder, du verkar inte ha några problem eftersom att du jobbar mycket och har dom jämt om jag inte förstår fel?=) TACK på förhand fina du!!

Reply
Sanna

Kenza, förlåt förlåt för att jag stör julstämmningen och jag hoppas du (och alla) får finaste julen.

Men snälla snälla, jag vet att du inte alltid haft det lätt. Kan du inte skriva lite om det? Det behöver inte vara personliga saker, absolut inte men någon tröst iallfall? Jag sitter här och det är ingen julstämmning i huset, allting rasar, brister, dör inombords och jag vill sova bort julafton….

Reply
louise

heej Kenza!
åker till Bangkok på måndag och sen efter det till koh Chang! hur länge stannar du i Bangkok?

god jul!

Reply
Daniella

Haha, när du skrev inlägget var klockan 17:15 alltså kvart över 5 på dagen här i Sverige :D Nu är klockan 20 i 10 :P :D
ÄR EN STOLT LÄSARE!! <3

Reply
EN LEDSEN OCH BESVIKEN TJEJ

JAG VET REDAN VAD JAG SKA FÅ I JULKLAPP OCH JAG ÄR INTE NÖJD. INTE EN ENDA GREJ UTAV DET JAG ÖNSKADE MIG SKA JAG FÅ UTAN BARA EN YNKLIG PARFYM OCH INTE VILKEN PARFYM SOM HELST UTAN JAG HAR REDAN EN LIKADAN.MIN KOMPIS SMSADE MIG OCH SA VAD HON SKULLE FÅ I JULKLAPP OCH ALLT DET HON SKULLE FÅ HADE JAG ÖNSKAT MIG. DET ÄR INTE SÅ ATT JAG ÄR AVUNSJUK ELLER SÅ MEN JAG FÅR NÄSTAN ALDRIG DET JAG ÖNSKAT MIG PÅ JULAFTON.JAG VILL OCKSÅ FÅ DET JAG ÖNSKAT MIG.

Reply
Ebba

Kenza! Jag ar i Thailand just nu och jag maste bara tipsa dig om shoppingens Mekka! Siam Center, Siam Pragagon(markesklader i massor!!) och speciellt MBK!! Jag typ dog nar jag gick in dit! Sa dra verkligen dit! Om jag ska tipsa om nagot sa ar det det! Pussar!

Reply
Anna

Glöm ej Platinum! Spenderar typ 2 heldagar, varje gång jag är där. Flera våningar BARA med skor, smycken och kläder.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*