• header

Dagens bikini

Jag och Aleks gick upp tidigt imorse, vi såg nämligen att solen var framme och vi ville sola och bada nån timma innan det var dags att ge sig ut på stan. Njaa det blev väl 30 min max för sedan blev det molnigt. Lika bra det, vi ska ju njuta av stan! Sola och bada ska vi göra i över två veckor sen ju.. Men vi ville bara ha pyttepyttelite färg på våra bleka kroppar… Inte så kul att gå runt i shorts här med kritvita ben :P

Hade iallafall på mig en ny bikiniöverdel från Nelly! Färgglad och härlig. Kan tänka mig att den blir mycket snyggare till brännan sen! (underdelen är gammal från H&M)

50 Comments

emma

Alltså nej, nu tror jag att jag tar livet av mig.. Vill också ha värme! Och shoppingen i Bangkok lär ju inte vara helt fel heller.. Haha! Hoppas ni får en mysig julafton där borta i värmen! :) Puss och kram, god jul!

Reply
Daniella

Jätte snygg bikini, Kenza! Jag vill också till värmen, haha! :( Hoppas ni får en mysig och god julafton där i värmen, hihi ;D <3

Reply
Linde

Tyvärr Kenza, men jag förstår inte hur du kan tycka det är ok att skriva att du är kritvit när du inte tycker det är ok att smala tjejer som t ex Kissie skriver att de är tjocka! Själv kommer jag aldrig att få någon bränna, men jag vägrar ha ångest för det, bara för att snygga solbrända tjejer som du anser att de är “bleka”. Själv kan jag inte ens uppnå din vinterbränna även om jag flyttar till sahara i flera år.

Om du tänkte svara med att hets över att vara brun inte leder till anorexia, så kan jag säga att överdrivet solande leder till cancer, så snälla pressa inte småtjejer att vara bruna.

Reply
nina

Hej Kenza!! God jul!! Ha det bäst där!! PS: FIN BIKINI!<33< OCH JAG ÄÄÄLLLSSSKKKAAARRR DDDIIINNN BBLLOOOGGG!!<3<3 :D

Reply
Shillan

Urgullig^^ God jul & Gott nytt år Kenza! Tror inte de flesta fattar hur lång tid all bloggandet tar :S Tack! KRAM <3

Reply
Diana

Linde: Wth? Liknar du solbränna vid självsvält så tycker jag du borde se över dina värderingar lite.

Reply
felicia

Linde;
hon pressar ingen att vara brun. Hon sa bara kort och enkelt att hon är blek. Vad är det för fel med det?
Bara för att vissa här inte blir bruna behöver man inte ta ut bitterheten på Kenza.. Gud.

Reply
Linde

Diana: nej naturligtvis inte, jag säger att ständigt solande också är farligt, hudcancer är inte att leka med!

Reply
Linde

Felicia: men det är inte ok om Kissie kort säger att hon är tjock? Sen förövrigt ber jag bara Kenza att tänka på det hon skiver. Är det en så stor grej?

Reply
Anders

Åååååååååå jag blir så rörd i fontanellen du är så urgullig kenzo el3ama bi albik

Reply
Lina

Lindie, chilla lite? ;oo man får anorexia av att vara brun, IN MY ASS
vrf ens dra in kissie? EH?
va ba tyst.

Reply
Lollo

Lina: förvirad chey! Om du läser lindies kommentar till kenza som för övrigt inte var till dig så kanske du ser att hon inte sagt att “man får anorexia av att vara brun.” Snälla gumman var bara tyst. Lindies ville bara dra en likelse mellan en sak kenza sa i inlägget och vad kissie sagt i sin blogg. Jag håller med henne till 100%. Det kan finnas tjejer som läser kenzas blogg och kan bli uppröda när hon skriver att det inte är så kul att ha kritt vita ben. Nu kanske inte kenza mennade det som Lindies uppfatta det men låt då hon förklara det ist för att du ska leka smart fast du missat poängen helt.

Reply
Tina

Asså det är något jag inte riktigt fattar här.
Lindie :
1. Kenza skrev aldrig att små flickor skulle sola , eller hur?
&2. jag fattar verkligen inte ens varför man läser en blogg om en bloggerska man klagar på? Vad är liksom meningen med att gå in på en blogg för att sedan skriva onödiga & skumma kommentarer till bloggaren?
såååååååå onödigt.
Lollo : Hon skrev inte att man får anroexia av att vara brun. Hon skrev heller inte att hon var kritvit , right?
Men det är ändå samma typ av påstående.

Egentligen är det skummt att jag tar mig tid till att skriva detta , men jag stör mig liksom bara så himla mycket på sånthär !
Kenza vet själv vad hon ska skrvia och lägga ut i sin blogg för att få många läsare, det vet vi alla redan att hon har.
Därför förstår jag inte riktigt vf ni ska komma och klaga och styra över vad hon skriver på sin egna blogg.
Ett tips för er är att starta en egen blogg där ni kan skriva precis VAD NI VILL.
Känns nästan som att ni behöver skriva av er lite?

Förresten tror jag att hela detta tjafset endast handlar om avndsjuka .
Jag menar kolla på kvinnans kropp? I n t e e t t f e l .
& en sak till. Tror ni på allvar att det hjälper att skriva här vad ni tycker och tänker?
Tror ni på allvar att en av svergies största bloggerska ändrar hennes text bara för att 2 små avndsjuka tjejer skriver att hon inte ska skriva att hon är kritvit (vilket hon inte ens har gjort). hon skrev något i stil med att man inte ville gå kritvit i shorts, det är ett påstående ;) .
så snälla ni LÄGG NU NER!
puussssssssss :*

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*