• header

Puppies

Idag när vi skulle iväg på utflykt så hade en av kvinnorna som jobbade där tre små hundvalpar. Alltså…… JAG DOG! De var bland det sötaste jag någonsin sett. Hon lät mig gå in till dem och så fort jag kom in blev jag attackerad. De hoppade upp på mig, slickade med sina små söta tungor, försökte bitas och så la de sig på rygg och bad om att bli kliade. De var så himla söta! Jag ville skita i hela utflykten och stanna kvar där hos dem… :)

103 Comments

maida

kenza, jag behöver lite tips. jag har blivit uthängd på nätet, och jag vet inte hur jag ska göra? jag har skickat mail till ägarna, och sagt att de ska ta bort det eller så polisanmäler jag det. något annat jag borde göra?

btw, du är vacker! :)

Reply
nina

Awwwwwwww, VAD SÖÖÖÖÖÖTA!!!!!!!!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3 ÅHHHHHH SÅ SÖÖÖÖTA!!!<3<33<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<<3< PS: ÄLDKAR DIN BLOGG OCH DU ÄR BÄST!<3<3

Reply
alexandra

Kikar in här för att berätta hur mycket Kenza & Tyra show har gjort för mig! Du och Tyra är såna människor man inte kan få nog av, blir så glad av att se er!!!!! Åh.

Reply
kathrin

Hvor er de bare søde :) jeg var i tyrkiet den her sommer og der er mange herreløse hunde og når man ser dem har man bare lyst til at tage dem alle sammen med hjem :)

Reply
filippa

Hej,om du ska åka nånstans till värmen någon gång i år elr nästa år? Jag var i maldiverna i feburari, ska åka dit imorgon jippie, men iaf jag tipsar dig om att åka dit, för att man kan surfa, vindsurfa, golf, segla, åka vattenskoter, värdens bästa snorkling (utsedda för det inte något jag bara säger), små söta hajar som simmar vid stranden, värdens största rocka åtta meter, som bara äter plankton (annars hade man nog varit död ;)), 30grader i vattnet, man ska bo på banyan tree (5 stjärntigt hotel, bodde där i thailand man har egen pool och allt), i maldiverna har jag bott på conrad hilton (hilton finnaste hotel, dyrt men det har man ju råd med ;), i maldiverna kan man bo i strandvilla för två till 5 personer och man kan bo i vatten villa då bor man i vattnet på pinnar av mitall, dom brukar ungefär vara 60-200 kvm, vi bor på 125kvm, värsta paradiset och det bästa man landar på flygplats ön (maldiverna består av 1200 öar, 200 av dem är hotel), flygplats ön ligger nära huvstads ön male, så man flyger till male (dem kallar flygplats ön det för att den ligger 5minuter från male, male har bara 300 000 invånare, från flygplats ön åker man speedboat om ön ligger nära, men på banyan tree och conrad hilton får man åka vattenflygplan shit coolt, så man hoppar i ett vattenflygplan som går till hotelet dem flesta 5stjärniga hotelen har egna flygplan, och sen landar man på vattnet, brevid ön och sen är man på ön som är ett paradis! måste prova

Reply
Sandra

Hej! Känner mig bara tvungen att varna.. Om du inte är vaccinerad mot rabies är det väldigt riskfyllt att ha direkt kontakt med djur utomlands. Rabies förekommer i nästan alla länder i världen (sverige dock bara någon rabiestyp hos fladdermöss) och djur kan vara symptomfria smittbärare under lång tid. De små valparna är självklart sjukt söta, men de kan bära på en av de farligaste(om inte den allra farligaste..)sjukdomarna som finns. Jag kulle aldrig någonsin ta i ett djur utomlands. Ville som sagt bara varna..
Gå in på tex. sva:s hemsida om du vill läsa om rabies:
http://sva.se/sv/navigera/Djurhalsa/Zoonoser/Rabies/

Reply
Asamea

Akta så du inte blir biten.. min sambo blev det i somras och fick sedan ta massa sprutor mot rabies. Rabies är mycket vanligt där tyvärr. Hunden var supersnäll och vi hade kelat med den flera gånger innan, men plötsligt bara bet den.

Reply
Karin

Så jävla söta :D

Det vore jättekul om du kunde skriva ett inlägg om den där nya kameran (NX100 eller vad den hette) när du har provat den, med lite bilder och sånt, för jag måste skaffa en ny kamera och funderar på någon sån och det vore bra att veta vad du tycker om den :)

Reply
elina

vad gulliga!!!! >.<" stöter oxo på hundvalpar när jag är där. men synd att de flesta valpar har fullt med loppor som kryper i pälsen. usch

Reply
ida

men jäklar kenza vad ska mani säga om att du gosar med andra hundar utan honom? haha, humor. :D men söta hundar är det. :)

Reply
Anne

Hej! Åh de var ju jättesöta, men jag vill också bara varna dig, om det gick hål på huden när de försökte bitas måste du ta massa sprutor för många hundar där har tyvärr rabies eller andra sjukdomar, så det är inte så smart att leka med dem, tyvärr! En kompis gjorde samma sak och hon tar fortfarande sprutor här hemma i Sverige för att vara säker på att inte få typ stelkramp. (Och får man väl rabies så är det ganska kört) Bara en varning!

Reply
Karin

OMG vad söta. En av dem ser ut som en liten blivande rottweiler eller nåt sånt. Gos!

Reply
Elionore

Jag är så avis på dig som är i Thailand, jag var själv där med min familj 2006 och jag vill så gärna dit igen :)

Reply
Liza

jag har en fråga. Angående din nya kamera från Samsung. har du tagit dom bilderna du la in i det här inlägget med den
kameran? om inte, kan du ta några bilder och lägga in och visa hur bra bilder den tar. jag funderar starkt på att köpa en sådan men vill veta hur bra bilder den tar! tack på förhand! =)

Reply
Populär Aste Miranda :-D ♥

Hej Kenza! Jag tycker att du är underbart vacker! Du verkar som en väldigt glad tjej och jag tycker om det hos dig ♥ du bryr dig inte om dig själv utan om andra också. Speceillt dina läsare. Du och Alexs är så söta (om han heter så). Ni är faktiskt det sötaste paret jag någonsin sätt! Jag såg er inne i stan förra månaden tror jag det var eller nångång. Kommer inte ihåg men i alla fall var du sjukt vacker och det är du fortfarande. Jag älskar dig, ditt hår, ditt självförtroende. Men mest din mamma för att hon födde ett så vackert barn till jorden. /Miranda

Reply
mari

åhh det finns så många söta valpar å stöta på där nere… :) å man kan inte låta bli att pussa på dem. kul å se att vissa tar hand om hundarna medan vissa skiter fullständigt i det.
det e sorglit å se… :(

ha en fortsatt mysig tripp.

vi var i “Koh Tao” i vintras. vi bodde på “had sai ree bay” jättefint vatten å stranden e underbar :).
TIPS: hyr moped å ta er runt, å åk upp till utsiktsplatsen, jättefint!!! :)

kramar

Reply
Julia

Hoppas du är medveten om riskerna du tar när du gullar med hundvalpar utomlands. Risken att få rabies är inte så liten som de flesta kanske tror. Du vet väl att Thailand är ett icke listat land?

Reply
Catherine

Åhhhh vilka gudomligt söta hundvalpar! Jag hade också velat ställa in min utflykt om jag stött på de där. Djur är fantastiska, de skapar så mycket känslor och ett lugn. Funderar på att skaffa katt :-)

Reply
Kajsa Gröndahl

Hej hoppas du har det bra i thailand! Ville bara säga att jag med är i Thailand och idag kom jag och min familj ner till Krabi, när vi väl var i bangkok blev min familj med pålurade denna båtresan! Dem sa att det var stängt i templet, men så var det såklart inte :) och åhhh! Jag höll med i dem söta valparna, sååå gulliga :’)

Reply
Maria

Söta valpar, hoppas bara dom inte föds upp till människomat. Har ju hört att man äter hundar i Thailand …

Reply
Sanna

Allvarligt talat. Jag jobbar som veterinärassistent och blir alltid lika häpen när jag ser svenskar som är ute utomlands och plockar upp hundar?

Vet ni vad ni kan få enbart av att KLAPPA en hund i de här länderna? En tunga på er hud kan ge er parasiter som gräver gångar i hjärta, njure och lever. Sjukdomen är behandlingsbar men innebär döden för mer än häften som drabbas. Som exempel. Ett annat är Lechmania som är en mycket vanlig sjukdom där nere. Rabies ytterligare en. Jag har jobbat i två år i Thailand och såg en hel del skit, och jag tycker folk är för naiva och korkade. Läser ni inte på någon gång??

Avråder starkt att klappa utländska hundar.

Reply
Kimberly

Hej!
Vad jag har förstått så är din pojkvän bra på att ta bilder…Är det möjligtvis han som tagit dessa bilder? Hursomhelst, jag var bara tvungen att kommentera…bild 2 & 3 är väldigt vackra, speciellt trean! Mycket bra fotat!
Ha en bra dag!
/Kimberly

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*