• header

Sista kvällen i Bangkok

Klockan är halv åtta här och det är vår sista kväll här i Bangkok. Inte vilken kväll som helst, utan det är ju Aleks födelsedag!! :) Jag överraskade honom med tårta och nu blir det middag.

Igår käkade vi på ett gatukök, tog några öl och efter det drog vi till några klubbar och dansade. Jag hade ingen aning om att de var så stränga med shorts på killar! Men vi hittade två roliga klubbar iallafall så det blev en väldigt lyckad kväll!

Nu måste vi sticka, ha det fint! ♥

110 Comments

Malin

Vad härligt att vara borta nu under vintern men jag föredrar en vit jul :P

Ha det bra :D

Reply
annisen

“Jag hade ingen aning om att de var så stränga med shorts på killar!”
Vad menar du? :)

Kenzas svar: Shorts på killar är förbjudet på de stora klubbarna. Vi kollade både Bed Supperclub och Q-bar.. Det är även 20-årsgräns men vet ej hur noga dom är med det! Vi kom in på Q sen iallafall (asmysig terrass på övervåningen), och efter det blev det Climax. Vet hur den klubben låter haha men det var inget sånt utan det var jäkligt bra där! Grym musik och ett jävla drag! :)

Reply
amanda

jag (och säkert många fler) skulle bli JÄTTEGLAD om du kunde skriva med vilken kamera du knäpper bilderna med! om det är canon g12 eller den nya. har funderingar på att skaffa mig en ny kamera och har funderat på en g12 men vill se lite hur bilderna blir med den. även den nya du fått har också funnits lite i tankarna. skulle vara supersnällt om du kunde skriva det under bilderna eller liknande så jag får se lite jämnförelse.

kanske lite mkt begärt, men som sagt, skulle bli jätteglad om du kunde göra det!

kram amanda
Kenzas svar: Hej! Alla bilder tagna på dagen är tagna med Aleks systemkamera från canon, alla partybilder är tagna med min kamera g12 (då aleks inte vågar ta med sin stora dyra systemkamera ut)

samsungen har jag inte använt än!

Reply
johanna

Hej!
Jag och min pojkvän är sugna på att åka till phuket i juli. men är lite osäkra pga deras väder då..
Någon som har varit där eller är pålästa om hur det är i phuket i juli? :)
kram

Reply
Mile

Grattis till honom !!! hoppas att han fick en bra födelsedag, fina ni är tillsammans, all lycka ! kram <3

Reply
Sara

Shorts på killar?? Ofta, brukar det inte vara tvärtom? Låter som en lyckad kväll iaf! :) Vart ska ni nu?

Reply
olivia

kenza, har en sak jag undrat över rätt många gånger. Vem passar mani när du åker iväg så mycket som du gör?

Reply
Nathalie

Måste ha varit speciellt att spenderat julhelgen utomlands? Har för mig att du gillar tatueringar Kenza? kolla gärna in min blogg för lite rolig läsning och inspiration om tatueringar och rock n roll :)

Reply
sauda

vart kommer tröjan ifrån? jävligt snygg iallafall!:)<3 och grattis till aleks :)

Reply
ssss

Kena, hur är vädret i Thailand? Jag min pojkvän och två vänner åker dit i början av Januari! är det varmt hur varmt isfl?
är nervös för jag har aldrig varit så långt borta :)
kram

Reply
emma

Åh, vad mysigt det ser ut! Hälsa Aleks! :) och för i övrigt är den sista bilden riktigt fin och din blus likaså :) kram

Reply
agnes

hej kenza.
du har gjort en väska med guldpluppar eller vad man ska säga, den är rätt stor.
jag önskade mig den i julklapp och nu när jag ska beställa den hittar jag inte var man kan beställa.
jag är jätte tacksam ifall du svarar, för jag vill verkligen ha den väskan. kram!

Reply
Sara

Är jätte glad för Aleks skull som hittat en fin tjej som du :D /En vän som tränar karate med honom

Reply
Sandra

Hurra hurra hurraaaaaaaa, GRATTIS på födelsedan Aleks! =) Och grattis till din underbara flickvän också :D <3

Reply
ariana

Ni är så sjukt fina tillsammans, håll ihop!
Grattis på Aleks!
Många kramar från Ariana :)

Reply
Sofia

Hej Kenza! Härligt att höra att ni har det bra. Skulle också vilja vara på något varmt ställe men en vit jul är ju inte helt fel det heller.

Jag har dock en fråga till dig! Eller någon annan läsare som kanske vet. Nästa jul funderar jag och min pojkvän på att åka iväg till något härligt paradis. Vi har båda redan varit i thailand så vill åka någon annanstans i asien. Ett ställe som både är lika fint och lika billigt att vara i. Något förslag?

Reply
Katta

Med tanke på att jag sitter och hackar tänder av kyla, och mitt hår snart är is så känner jag mig inte alls avundsjuk på att ni är i Thailand…aldrig, icke jag icke…

Reply
matilda

Hej Kenza! Så härligt det låter, jag tänkte bara tipsa om ett par skor jag såg häromdan och tänkte direkt på dig. De är väldigt snygga och dessutom inte så dyra! Riktigt snygga partyheels och de känns väldigt mycket ”Kenzastyle” till ett svart, kort fodral och knallblåa naglar från h&m. Eller vad säger du? De finns i svarta också. Älskar verkligen din stil! Kramar och ha det riktigt bra i Thailand! :D

http://www.scorett.se/Woman/Pumps/1031758
med dessa naglar
http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=KOSM_NAIL&shoptype=S ”Blue my mind”

Reply
Dilsa

Hej Kenza!

Jag och en vännina åker till Ao nang (Krabi) nu på onsdag. När jag kollar vädret på nätet, är det bara moln och regn. Kan du inte berätta hur vädret är i Krabi just nu? Jag vill verkligen inte spendera mina två veckor med bara regn och moln :(

Ha en fin semester.

Reply
sheila

Vad härligt det låter Kenza!! Igår kom jag hem från Mexico till kalla kalla Sverige ;P

Ha det fint! Kramar

Reply
just me

grattis aleks. jag e inte ett bloggfan men va jag fått erfara så är du en riktig sötnos som inte gärna snackar skit o för väsen utav dig, forsätt vara du. hope ur future is real bright tjejen! aleks+ kenza= supergulligt par ;)

Reply
C

snälla rara kenza, kan inte du berätta ifrån vilken sida du beställde de bruna jeffrey campbell skorna? skulle vara jätte tacksam:)

Reply
Elin

vad menar du med att dom är stränga med shorts på killar? får dom inte ha det där? :P (vad ska man annars ha?! haha)

Reply
Linda

ÅÅh jag bara älskar den där sista bilden på dig Kenza, den är så härlig! :D

Grattis i efterskott till Aleks! :)

Reply
Jonas

Hmm, kommer man in på de finare klubbarna i London, Paris och Miami med shorts? Varför skulle det vara skillnad på Bangkok?

Reply
Nikki

Hej Kenza, jag skulle bli ÖVERLYCKLIG om du kunde berätta vart din spetstop är ifrån, den var helt underbart fin ju! Förstår om jag blir en kommentar i mängden, men om du har tid och orkar får du jätte gärna svara till min mail. Puss och kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*