• header

CLOSE-UP

Modell: Kenza Zouiten – Foto: John Skalin – Smink: Tyra Sjöstedt

202 Comments

Paula

Jag tycker du borde ha den översta bilden som header! Den skulle passa bättre, eller en av de andra bilderna från denna plåtning ;)

Reply
Amanda

Funderar på att byta från blogg.se till något annat.. Någon som vet någe annat bättre ställe och blogga på???

Reply
Ronja

alltså jag tycker verkligen att det där på dina läppar ser riktigt häftigt ut! jag skulle ju inte ha på det vardagligt, men typ till en bild e det ju coolt! :) Riktigt vackra bilder! :)

Reply
Anna

Fantastiskt vackert! Hur får du så underbart fin hud? vet att den kan va redigerad men verkar som att du har babylen hud utan finnar i vanliga fall också :)

Reply
Charlotte

Hi Kenza! I love to read your blog. You’re inspiring me, cause you are very joyful and beautiful :) Have you been in Poland? Please reply on my blog if you can :) kisses ;***

Reply
:*

FÅ CHANSEN ATT VINN EN GRATIS DESIGN MM.
ANMÄL DIG PÅ MIN BLOGG, LOTTAR UT 5 STYCKEN REDAN IKVÄLL. LYCKA TILL!!!!

Reply
Nina

hoppas allt är bra med er där borta kenza! en liten rolig grej bara; läste i bryan massas blogg (mulattobee.se) att en rappare vid namn Romeo Miller diggar dig grovt, haha kolla in bryan massas blogg där står det tydligen ett meddelande till dig från rapparen, lite kul bara så ville säga det

kraam :)

Reply
sara

Hej Kenza! Har en fråga angående Kenza&Tyra show! Läste bubbleroom igår och där var de en intervju med Bella. Då sa hon att Bella&Tyra show hade rekord för webbtv och att ingen hade slått de rekordet, hur kommer de sig då att du säger att din show har slagit rekordet? eller är de bella som kanske inte vet att ni slagit rekord? ;) bara kom å tänka på det när ja läste de. de känns som alla bloggtjejer hela tiden vill vara bäst hela tiden.

Reply
Sandra

Du är så fin!. Jag och min syster ska göra så en dag. Det ser jätte roligt ut. När du kommer tillbaka från Thailand eller har tid så kan du väl berätta hur man sätter fast blommorna och så. Kanske med läppglans=)

Reply
amanda

Du är så jälva snygg!!
Sen liknar du även jessica alba, ojoj! Hon ä snygg. Shit du är med snygg jag dör.

Reply
daniela

Hej!
Jättefina bilder! Jag undrar om du har något tips på en fin nyårsklänning som inte alls är för dyr :) Skulle vara tacksam om du visade någon/några bilder eller förslag!

Reply
Kubra

du är nog en av dem vackraste tjejerna jag nånsin har sett! du är så jävla grym, min förebild. <3

Reply
kim

förstår inte hur en människa kan vara så vacker som du är, du är verkligen extremt vacker. perfekt enligt mig, jag vill också se ut sådär! :(

Reply
Ingrid

Är det någon som provat EasyCurl från Babylisse? :) Funderar på att köpa den imorgin och vill veta om nån provat den ;)

Reply
Jennie

Riktigt fin sminkning! =)

Blivit så inspirerad av dig och ditt tränande till nintendo wii så införskaffade ett just dance 2. Nu får vi hoppas att jag tycker det är lika kul som du tycker!

Stora kramar!

Reply
fa

Det är synd om du tackar nej.. hans pappa är MASTER-P!!! Han är skådespelare från filmen Honey som du säkert har sett!!

Men självklart är det okej om du tackar nej man förstår ju hur mkt du älskar din nuvarande kille och det vore bara fel och lämna honom för en kändis!

Reply
Denise

Vad gick du för linje i gymnasiet? Skulle vara tacksam för svar. Vet inte vad jag ska välja riktigt. Svårt val. “/

Reply
Melissa

gal1 vacker är du kenza..
en fråga, vet du vart jag kan få tag på ett par biasia skor och ett par matsuto 3, och båda paren skall vara svarta, så om du vet kan inte du maila mig då? tack på förhand <3

Reply
Julia

Hur kan du ha så bra hy? vad använder du för produkter och smink oså?:)
jag undrar också vart du har köpt det där korset som du har som örhänge på en bild du lagt upp nyss, vart du köpt det?:D

Reply
Zahara

de där med rome miller var fejk killen ” molatobe eller va han nu heter har fejkat allt för att få fler läsare ,

Reply
Rebecca

såna där fina bilder jag alltid drömt om att få ta ! ditt utseende är så fint så det finns inte ord. Och din personlighet verkar vara grym också. Du kanske hör det ofta, men jag beundrar verkligen dig :) <3

Reply
Johanna

Snygg blogg du har!:) kika gärna in och skriv din åsikt om kappan som jag laddat upp. Har tänkt köpa den men vill först veta vad andra tycker och tänker om den ! :) Kram

Reply
sara

*KENZA! JAG BEHÖVER VERKLIGEN DIN HJÄLP & HOPPAS ATT DU HJÄLPER MIG! hehe :)*

får så himla mycket inspiration av dig vad gäller kläder! (börjar med en smickrande mening, funkar alltid ;)!) haha nejdå, men det är faktiskt så! kan sitta dagen innan & kolla igenom alla dina outfits trots att jag gjort det 100ggr innan för att få lite inspiration om vad jag ska ha på mig dan efter!

ANYWAY.. nu till nyår har jag köpt en gräddfärgad korsett med lite svarta spetsdetaljer på! hade tänkt att matcha den till en svart kavaj & ett lite större halsband, men har ingen aning om vad jag ska ha på benen!?
har lite olika funderingar..
1 – svarta jeans (kan vara rätt boring?)
2 – svart kjol, (men hur ska den se ut!?)
3 – fräcka tights (visas rumpan för mycket??)

JAG BER DIG VERKLIGEN, hjälp mig!! skicka gärna ett mail eller svara till min blogg.
Tack på förhand! Sara.

Reply
Emeily

Snygga bilder! Du är så vacker.

Fast om man kollar på andra bilden så blir den ganska irriterande när man märker att stenarna på vänstra sidan är högre upp än på högra siden. :D

Reply
Lollo

jag har såna nagelblommor som du har på läpparna..*ointresant*
Nä men bilderna var ju as coooola!! :)

Reply
AH

En liten fråga bara, jag måste höra hur du noppar dina ögonbryn? Noppar du dom själv eller går du till frisör och får dom noppade? Du har verkligen fått till en perfekt form, som jag eftersträvar!

Reply
alx

Hej Kenza! Jag gjärta din blogg<3 Jag driver en modeblogg (som tyvär inte är jätte jätteframgånsrik) och det skulle vara väldigt väldigt kul om jag iaf kunde få en-två läsare:) Tack på förhand. Du inspirerar!

/Love ya

Reply
BS

Här kan du se romeos hus ;) Skadar inte att bekanta sig med honom, träffa honom tycker jag :)

Reply
Petra

Ville bara säga att du är sjukt vacker!
& har typ allt, utseéndet? rösten?
allt. så du borde vara jävligt stolt över dig själv kenza!
JÄVLIGT STOLT :D

Reply
nina som börjar tröttna

Otroligt tråkigt, kan du inte beundra dessa bilderna själv snart? Tror du har lagt upp typ 20 bilder från samma fotosession och det är FORTFARANDE inte snyggt. Jag tror jag lämnar din blogg snart, den börjar bli skittråkig! Antingen foton från fotosessionen ovan eller lättklädda bilder – får du aldrig nog med beröm eller?

Reply
sabina

SÅÅ SNYGGA BILDER!! älskar dendär kylan och glittret som finns i bilden! Ser frostigt ut!
Var det inte svårt att inte typ slicka sig på läpparna? :D haha

Reply
Maria

Kenza äter du choklad? Du brukar alltid skriva att du mumsar på en bit choklad men jag har aldrig sett dig på bild göra det! Skriver du bara så för att alla läsare ska få högre självkänsla och tänker;
-åh jag är så glad att Kenza äter chokla. Hon är så snygg och smal men äter choklad så det gör nog inget om jag äter en bit, min kropp kommer inte förändras för Kenzas kropp gör inte det?!?!
Du jobbar som modell och som jag vet äter modeller INGET sött???
Bara nyttiga saker för att hålla sig smala!
Ljuger du eller talar du sanning??

Reply
Iman

Keeeeeeeenzaaaaaaaa ?!!!!!!!!!!!!!!!!! Lil Romeo i USA rapparen basketspelaren skådespelaren villl ha dig !!!!!!!!! Snacka med honom !!!!!!!!!!!

Reply
Ida

Tycker det är skitsnyggt på close up-bilden, men lite för mycket på den andra… Hade hellre sett ett par neutralare läppar till de ögonen :)

Reply
Flora

I looked up for ‘snygg’ in Google Translate and now I’ll be using this word A LOT now!!! Kenza defines SNYGG:) I love KENZA!!!!!!!

Reply
anja

tror ni verkligen hon kommer att lämna aleks som hon älskar så mycket för nån som e bara intresserad utav henne o bara för att han har pengar? om ni va hennes läsare så borde ni veta hur mycket hon älskar aleks o att hon inte skulle lämnat honom för pengar..

Reply
Lina

Du är så vacker Kenza och du blir alltid skitnygg på bild. Men jag kan verkligen inte med dessa bilder! Det syns så väl att det inte är ett proffs som sminkat dig. Klart du tycker Tyra är duktig, du är ju hennes vän. Men jag gillar det inte.

Reply
Karin

åhh shit vad fint det blev! en sak jag inte fattar är hur du kan ha stängd mun men ändå ha en glipa mellan läpparna utan att det ser helt ansträngt ut? hur som helst är det en supersnygg bild!

Reply
Maria

TRÅKIGT!!!! Kan du inte skriva om nått som vi INTE har sett förut!!! Vi har sett de där bilderna förut. Din blogg börjar bli tråkig!!!!

Reply
Sara

Bryan Massa försöker få tag i dig, angående en artist Romeo i USA som är intresserad av dig!

Reply
ROMEO MILLER

ROMEO MILLER

Rapparen, basketspelaren, skådespelaren miljonären från U.S.A ungen som var med i filmen “Honey” som nu är grown vill gifta sig med dig hahaa

Reply
M

något nytt snart tack! de här bilderna var inte snygga första gången och inte heller nu, efter allt för många. Sminket är tacky och du kör samma blanka intetsägande ansiktsuttryck på alla bilder, urtråkigt. Ta det som konstruktiv kritik ;)

Reply
julia

herre gud vad du är vacker jag vill vara du!!
hälsa:Aleks och mani

kram julia

Reply
Mentet

Gud vad snygg sminkning!! Och då är jag ändå inte särskilt intresserad av smink och mode :P
Läcker är vad den där bilden är!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*