• header

Hej då Bangkok!

Nu har vi varit här i Bangkok i fyra dagar, det är dags att dra vidare! Vi har 18 dagar kvar på vår resa och nästa stop är paradisön Koh Tao!

Vi flyger ner till Koh Samui nu kl 18.00 (här är klockan fem nu) och när vi kommer fram blir det en natt på något billigt hotell vid båtarna för imorgonbitti kl 8 går båten ut till Koh Tao. Där har vi bokat en stuga väldigt nära en av de vackraste stränderna där.

Det här ska bli så himla kul!! Äntligen lite sol och bad! :D

PUSS! :)

123 Comments

ida

Koh Tao e underbart! Jag å min kille var där för två år sedan! Det e en jätte lugn ö där man bara vilar å har det skönt. Dock kan jag rekommendera dig att blogga på dagen för typ efter klockan 18 så sänks strömstyrkan på ön å det e då hopplöst att vara ute på internet!
Ha en underbar resa!

Reply
Nathalie

Åh vad härligt det låter! Jag längtar så mycket till sommaren och värmen. Ha en fortsatt bra semester.

Reply
Lovisa

Hej Kenza! Jag har en liten fråga och jag undrar bara om du röker fortfarande? Pusss <3

Reply
Mie

koh tao är super fint, åk ut till ön som man kan besöka under dagen bara och gå upp i berget (där finns väg) så kan du se hela ön, riktigt fint! Passa på att snorkla där ute också. :D

Reply
Annie

Oj vad jag bli avundsjuk nu men samtidigt otroligt glad för din skull att du ska till Koh Tao! Det är verkligen heaven on earth, det finaste stället jag varit på i hela mitt liv. Har så otroligt mycket fina minnen där ifrån, tänker på Koh Tao minst en gång i veckan trotts att det snart är ett år sen jag var där! Magisk ö!

Tips: Lotus Bar (på stranden, samma sida av ön som färjeläget). Otroligt mysigt, träffade sjukt mkt kul folk där, rekommenderas :D Sen hade sportbaren på huvudgatan asgott kött med, eller om det var kyckling? I alla fall, grymt god mat om ni tröttnar på Thai :D Tips är även att Koh Tao har iaf bättre shopping än på många andra öar. Visst Bangkok är säkert lite vassare (har inte varit där), men Koh Tao har mkt finare grejer än t ex Koh Saumi och Koh Phangan. Ha det så underbart, ser fram emot att se massa bilder från “mitt” paradis:D

Och förresten; Koh Tao ska tydligen ha sjukt bra snorkling! Var oväder den dagen vi skulle snorkla så missade det :/ Och den lilla ön som ligger bredvid… Något på N tror jag, typ 10 min med båt eller nått. Missa inte den! Var ej på den men hört att den ska vara extremt fin :D

Reply
norsk tjej

hei kenza!
er en jente fra oslo som følger med på bloggen din, og som reiser til thailand 1.januar. vi skal også til koh samui, koh phangan, koh tao osv. men vi har sett at det ikke er så fint vær hele tiden fremover, har du lyst til å blogge litt om været når du kommer til koh tao? vi håper på sol sol sol for oss alle :)
god tur!

kram fra norge

Reply
miia

you are the best couple ever!
i love to watch your pictures they are sooo nice!
have a happy holiday

Reply
Linda

Längtar tillbaka till Thailand!!! Läser din blogg bara nu för att få ta del av bilder och väcka minnen till liv:). Har varit på Koh Tao, Koh Phangan och Koh Samui flera ggr. Du får se vilken ö du gillar mest???

Jag har verkligen en favorit!

Reply
Linn

vad härligt. älskar koh tao och koh samui är verkligen inte helt fel de heller :)

Reply
sandra

Ååååh guud så härligt ni måsta ha det! Jag har själv varit på Koh Tao och det är värkligen underbart, ni gör ett rätt val kan jag lova! När jag var där så simmade vi över bebishajar vid en strand i havet. Det måste ni verkligen göra! Hur coolt som helst.
Kram / S

Reply
Alice

Hej! Jag ska till Koh Chang i morgon och har varit där förrut, min favorit ö! Ville bara tipsa om den. :)

Reply
Barbara kajblom

Hej Kenza!
Jag är jätte sugen på att köpa samsung nx100. Jag såg nämligen att du hade en sån och att du skulle ta med den till Thailand. Skulle du kunna vara så snäll och ta lite bilder med den, vill gärna se hur bilderna ser ut :-) Kram!

Reply
Mikaela

http://www.hotelscombined.se/Hotel/Sensi_Paradise_Beach_Resort_Ko_Tao.htm

Var på Koh Tao vinter 09. Och bodde på Sensi hotell resort, ett jätte fint hotelle, där man bor i små hus, med utsikt mot havet och precis brevid och vissa inte. Finns tillgång till en jätte fin poool och havet är ptecis nedanför, jätte bra mat och frukost på ställe, man kan även låna cyklop och snorklra med utanför. Mellan stigorna är det mysiga gångar och spångar utav trä typ, super mysigt. Tycker verkligen ni ska ta det hotellet! lycka till med hotell letandet, ha det kanon! pusss&kram mikaela

Reply
Steffie

Koh tao! Där var jag förra året! Ni MÅSTE åka på en dykartur! Eller asså ni måste åka båttur med cyklop runt ön för det är helt fantastiskt! Det finns så många coola fiskar så det är inte sant! Och de kommer jättenära!

Reply
Hanna

Koh tao var vi några veckor i vintras. Underbar ö!
Ni måste pröva på att dyka där, en av dom finaste dykningsplatserna jag sett! Koh tao är ju också känt för sin fina dykning.

Reply
Inez

har vart på koh tao fem år i rad, helt underbart! sairee beach och mae heed beach har bra shopping!

Reply
Madeleine

Hej Kenza! :)
Asså, shiiiiit vad sjukt! Jag är också i Thailand just nu. Runt lunchtid idag kom jag tillbaka hit till Bangkok med flyg efter att ha varit 1 vecka på Koh Samui!! Hur sjukt är det inte att bara några timmar senare åker ni från Bangkok dit!? haha
Flygplatsen där är nog den vackraste flygplasten i hela världen, allt är typ gjort av bambuträ och det finns vackra blommor överallt osv.
Det här är första gången som jag är i Thailand och jag älskar allt här (förutom skumma taximänniskor..)!!
Koh Samui är underbart det med, många vackra stränder och jag kan rekommendera att åka en long-tail båt till en mindre ö där man till och med kan hitta, om man har tur, en liten “privat” strand :)
HOPPAS ATT NI FÅR EN FORTSÄTT HÄRLIG RESA OCH NJUUUUUT AV ATT NI INTE BEHÖVER SITTA I STOCKHOLM MED -18 GRADER OCH SNÖSTORM NÄR NI LIGGER PÅ STRANDEN! :) Din blogg är bäst!

Reply
Emma

Koh tao har Thailands bästa dykvatten, så har ni inte testat på att dyka tidigare så borde ni absolut testa på det när ni är där. Jag var där förra året i december och jag kan varmt rekommendera det. Det tar fyra dagar att ta ett dykar certifikat och sista dyket vi gjorde hade vi turen att få se valhajar som simmade 1-2 meter ifrån oss.. Såg även sköldpaddor och rockor och havsormar.. Verkligen en upplevelse för livet! Kan varmt rekommenderas!!

Och är ni sugna på fest, rör er till Koh phangan.. Mountain bar och testa deras mushroomshake.. Från en värld till en annan..

Reply
Izabele

Haha, har varit på Koh Samui också, eller där ni ska stanna för natten och det är verkligen värt ett besök, det är jättefint där! Och chaweng beach är otroligt! vill verkligen åka till thailand igen, saknar det som bara den! :(

Reply
kicki

Koh tao är riktigt nice, ni måste ta snorkelutflykt ut med båtarna. Jag snorklade mitt i ett haj-stimm, extremt skrämmande men riktigt häftigt. Koh Samui tycke rjag att ni kan skippa men Koh phangan är ett party-måste. Sen är paradisöarna Koh Muuk och Koh Hai (koh ngai) vääääldigt paradisiska. Turisttomma i stort sätt. Ha det gött

Reply
Malin

Söt bild! Kvinnan som man ser bakom Aleks förstör lite bara… Petar hon i näsan? XD

Reply
Valeria

I wish you and your boyfriend a merry christmas!!!

Please merry him and get beautiful children with him! You and your boyfriend are the most beautiful couple!

Reply
frida

oh jag har varit på koh samui! Det är superfint, fast du ska ju inte stanna där så länge.. hehe ;)

xx

Reply
E.P

Hej! Hoppas ni får en underbar tid i Thailand. Det är verkligen ett fantastiskt land med många aktiviteter. Jag har själv varit till Thailand 2 gånger. Både till Phuket och Koh samui. Och jag kan säga att Koh samui är lätt bäst av dom 2. Jättemysigt ställe, iaf där vi bodde. Lungt var de iaf. Och jag är inte en gammal kärring som tycker om ett lungt semestermål utan helt tvärtom! Hehe. Var bara 13 år då vi for dit. Det är en helt FANTASTISK ö! Stället vi bodde på hette “First Bungalow Beach Resort”. Med vänliga hälsningar Emme. =)

Reply
Shillan

Supergullig bild^^ mitt hjärta smälter lite grann :) hehe nu ska vi inte överdriva. Ha det bra på Koh Tao! <3

Reply
Sara

Heej Kenza! Jag har en fråga till dig hur håller du din hy (ansiktet) så rent, ere bara smink elr har du finnar under allt smink? Isånafall om du har finnar hur taru bort dom? Snäääällla svarraaa jag döör , vill verkligen veta..

Reply
linnea

haha gud nu igen! (det var en jätte fin bild på dig och aleks)men sen så sitter det en tant och pillar sig i näsan i bakgrunden – hahahahah :D

Reply
Martina

Ah jag har hört så mycket om Koh Tao! Det ska visst finnas en helskön bar där som heter Lotus där “taket” är en palm som går ut i vattnet och “dansgolvet” är stranden och havet :)

Reply
Amanda

Har varit på Koh Samui det är jätte vackert! Ni måste åka och besöka deras nationalpark ute till sjöss det är underbart!
Karm

Reply
beckis

Åh, fuskigt! Jag var på Koh Tao förra året, underbart!!
Glöm inte av att snorkla mycket och att besöka Koh Nang Yuan, helt fantastiskt!

Reply
Sandra

Välkommen till min hem-ö, Koh Tao.

Efter att ni blivit skrikna åt vid piren av alla taxigubbar och kommit därifrån så rekommenderar jag en dagstur till Jamahkiri Spa. Romantic shit, just for two. Have a nice one :) Bästa maten = Porto Bello, Papas Tapas. Ät pizza på Farango.

Och de som säger att Tao har Thailands finaste dykning har nog aldrig dykt någon annanstans. Reven är ganska förstörda här. Västkusten har 100 ggr bättre vatten (Similan Islands). Här finns däremot inga solstolar, parasoll, strandförsäljare och stränderna är lugna, mysiga och romantiska. Liten ö = mindre skit :)

Reply
Marie Hjalmarsson

Längtar tills jag och min pojkvän åker till Thailand igen :) Träffa hans släktingar och så, ska bli mysigt!

Hoppas ni har det Kanonbra!! Kram på Er!

Reply
Sophia

Naaaaaawww vad GÖLLIGT !

Härlga Thailand ! Ha det bra på Koh Tao (stavade jag rätt nu ?)

Reply
Sanna

ååååh vad fina ni är, ni är verkligen ett jättefint par :) hoppas allt är bra i Thailand

Reply
Billy

ÅH Koh Tao! Fullkomligt underbar ö, ett tips är high bar,
fruktansvärt fin utsikt, och ett strandtips är Shark Bay, ni lär även ta en snorkelbåttur runt ön. RastaBar är ett helmysigt ställe och otroligt härliga bartenders, eldshower och precis ovanför ligger Bhora Bhora’s bungalows, fruktansvärt mysiga med jättefin utsikt. Lite tips :D

Reply
jennycatharina

jag bodde på koh tao i ett och ett halvt år och arbetade med dykning.
jobbar för tillfället i oman, men ska tillbaks till min lilla ö i april :) enjoy it.

Reply
anna

Hej Kenza! Jag har bara en fråga kommer dina smycken vara på rea under mellandagarna? många kramar

Reply
Ebba

Du kommer ha sååååhäääär kul!!:) har varit på både kho tao och kho samui! Koh
Tao är riktigt avslappnande, och särskilt i de fina bungalowna på hotellet sensi paradise, och sen på kho samui

Reply
Ebba

Forts. Oj jag menar koh!! På koh samui kommer du ha lite mer roligt eftersom det är lite större där. Fast det är typ omöjligt att pruta på koh tao!:P ha en trevlig resa!!:)

Reply
jessica

hoppas att båtresan dit blir lugn.
När vi åkte dit var det storm!!! Hela båten spydde och jag trodde helt ärligt att jag skulle dö då vågorna var flera meter höga.
Det kan vara så tydligen just där då det inte finns någon kust. Men jag hoppas att ni slipper detta.
kram

Reply
Angelique

koh tao är en underbar ö, men jag måste säga att koh samui är den underbaraste av dem alla. Jag tycker absolut att ni borde stanna några dagar där också, i chaweng, ni kommer inte ångra er.
Ååh älskar verkligen Thailand, är så avundsjuka på er som är där nere just nu, säg hej till Thailand ifrån mig!

Många kalla och snöiga kramar ifrån Angelique

Reply
Jennifer

Jag är på Koh Tao just nu ;) Lyckas alltid hamna mitt i rusningstrafiken på morgonen när båtarna kommer in ;) Så får la hålla extra koll imorgon ;)

De finns en livs farlig haj här just nu! Ofarlig om man dyker men kan attackera om man snorklar!!

Ät chicken/beef kebab på sairee cottage, huuur goott som helst!!

Och ni ska la träna? Island mauy Tahi i Sairee!! De finns thaiboxning och ett gym, de bästa på ön! Finns ett till men de här är bättre. Bästa tiden att träna är mellan fem och sex om man vill ha thai. och imorgon är det thaimatch ;)

Hoppas n får de grymt!

Reply
Annie

Åh vad underbart! Ska till Koh Tao i slutet på januari och letar boende för fullt men hittar inget mysigt. Var och vad har ni hittat för mysigt boende?

Reply
Märta

Om ni kommer till Koh Samui igen kan jag rekomendera resturangen the Library! Skit coolt ställe! :)

Reply
Sheila

SÅ SÖTA! Hoppas ni får en awesome resa dit! Och Thomas Cook är bra, har åkt med de ett par gånger ;)

Kram

Reply
Ida.

hej, jag vill skriva detta fast att du vet är du är fin.
Jag är en sån tjej som har bra självförtroende och tycker att jag ser bra ut. Oftast iallafall , haha. Men saken jag ville komma fram till: Jag är inte avundsjuk på någon, för jag tycker att de är dumt att spendera sitt liv genom drömma om att ha det eller se annorlunda ut och så. För alla har något fint, och ingen är perfekt. Men när jag kollar på bilderna på dig blir jag lite paff. För du är ju helt perfekt, snygg kropp, söt och snygg samtidigt, tjockt hår. Fina tänder och fint leende. Ville bara säga detta. Även om du kanske inte läser det… Det kanske inte gav dig så mycket med denna kommenter, för du vet säkert allt. Men ändå skriver jag detta…
Aja, hoppas att du har det bra i Thailand och hälsa alla thailändare! ;)
Kram Ida, som faktiskt bara 14 år … haha. omg.

Reply
Emelie

Hejhej!
Ni ser ut att ha jätte mysigt.

Jag skulle rekomendera en jätte mysig ö som heter Phi phi.
Jag har varit där alla gånger jag har varit i Thailand.
Så om ni kanske åker till Thailand nå mer gång, så besök det!
Jag rekomenderar det STORT!
Hoppas ni har det bra där nere, Kramar Emelie!

ps: Det är jätte fint att snorkla där också, verkligen.

Reply
Lovisa

Åååh vad söta ni är! dock inte lika söt som tanten som sitter vänster bakom er och petar näsan ;)frächt

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*