• header

28e december 2010 – på Koh Tao

Hallå bloggen! :)

Nu verkar internet gå lite snabbare (*pepparpeppar*) så jag hade tänkt göra ett par inlägg nu.

Hur mår ni? Mår ni bra? Här är allt fint! Vi hade en grymt rolig kväll igår här på Koh Tao, berättar mer om kvällen sen… Och imorse hyrde vi moppar för att åka runt på ön till andra stränder och jag var med om en olycka.

Haha, ska inte låta för dramatisk utan jag kom undan med bara några skrapsår på ena handen och knät, men moppen däremot fick sig ett par rejäla repor så jag lär få betala rätt mycket imorgon när de ska lämnas tillbaka. Fuck!!

Så vad hände då? Jo, allt gick ju smidigt. Kan köra moppe och sådär men jag har ju aldrig kört på grusiga branta buckliga backar uppe i bergen liksom… Så trots att jag var väldigt försiktig slirade jag i en brant nedförsbacke och lyckades som tur var skjuta undan moppen innan den klämde mitt ben. Jag såg hela mitt liv passera under den där halva sekunden innan jag slog i backen. Haha, usch vart så chockad men är okej nu. :P

Tog en välbehövlig massage när vi var tillbaka på vår strand igen! Sååå skönt! Berättar mer om dagens utflykt snart.

84 Comments

Sara

Ush! när jag var i thailand senast hyrde vi också moppe. Jag lyckades också välta två gånger! Skit läskigt!:O De är när man kommer upp i bergen som de blir jobbigt för de e så jävla brant och det är grus vägar. men om man kör längre ner där vägarna är asfalterade är de skit roligt!!:D
Hoppas du har en bra resa!

Reply
stina

Nej stackars som gör illa dig, men lite roligt låter det också, haha:) Hoppas du slipper massa tråkiga ärr efter skrapsåren.. kanske borde se till att inte sola de ställena. Hoppas ni får en fortsatt härlig resa! kram

Reply
anneli mendez - grym blogg

Oj :O tur att du inte skadades allvarlligt :O

P.S KOLLA INTE BLOGGEN OM DU
INTE GILLAR EGO BILDER… TACK!

P.S KOLLA INTE BLOGGEN OM DU
INTE GILLAR EGO BILDER… TACK!

P.S KOLLA INTE BLOGGEN OM DU
INTE GILLAR EGO BILDER… TACK!

P.S KOLLA INTE BLOGGEN OM DU
INTE GILLAR EGO BILDER… TACK!

Reply
michaela

JAg var med om exakt samma sak, jag puttade också undan moppen! Antar att det är en reflex av något slag! Helt sjukt. satan, jag kommer ihåg när det hände.. haha, fick också en snabbspolning om mitt liv.. Livrädd var jag!!

Skönt att det gick bra för dig, jag klarade mig faktiskt också undan några större skador! Superskönt, moppen däremot var väl egentligen bara att skrota, men jag hade som tur var försäkring så det gick bra att laga så nu är den så gått som ny ;)

Ha en riktigt härlig semster nu i varma thailand, du missar ingenting vädermässigt i sverige iallfall! Gott nytt år Kenza!

Kramar från Kalla Sverige!
Michaela

Reply
reaper

Okej, så det är därför du inte har bloggat så mycket, på grund av att internet är långsamt…struntsamma, din blogg är ändå cool! :D

Reply
Nikoline fredskov

Kolla min blogg! Där hittar du bl.a. När jag gjorde om
min kille till tjej hahaha.. Håll utkik efter min presentkort tävling som sätter igång snart, jag lottar ut presentkort på piercing på Nikila i Kalmar!! När inlägget kommer upp gäller det att vara först att maila mig!!

Reply
Nikoline fredskov

Håll utkik efter min presentkort tävling!! Nä inlägget kommer upp så ät det den som först mailar mig dom vinner presentkort på piercing på nikila i Kalmar.. Du hittar även bilder på när jag stukade om min kille till tjej.. Ta en titt!!

Reply
elin

Nå :( stackars. Förstår att du blev chockad man blir alltid det när det händer något sånt där, och man börjar kallsvettas osv :) Tur att du inte skadade dig så illa iaf.
Älskar din blogg och att läsa nu när du är i Thailand, Ska dit snart så. (8de mars!!!)

Ha så kul. :) <3

Reply
Wiwi

usch!! låter H E M S K T !! gäller att vara försiktig…

inte många som stannar för att hjälpa en heller för den delen, då dom är rädda att få stå för sjukhus kostnader…

ta hand om er!

Reply
Micki

Nej men ush åh!!!
Vad bra att du klarade dig i alla fal! Ush… låter inge roligt alls… hoppas verkligen att inget mer sånt där händer :/ och att resten av resan blir toppen – utan skador&tråkigheter.
många kramar!

Reply
malin

Man ska vara försiktig med moppe, jag blev själv påkörd av en bil när jag var yngre, brukar använda det som försvar för att jag är lite bakom flötet nu :d haha

Reply
Jenny

Hej,

Tråkigt du ramlade. Gäller se upp där. “Vägarna” är dåliga.

Jag har varit på Koh Tao några gånger och vill rekommendera stränderna på den östra sidan ungefär vid Shark Island. T.ex Ao Tanote, Ao Luek, Ao Mao.
Den västra sidan Sairee Beach ( som det ser ut som att ni bo på ) är väldigt turistig. Kan vara kul att se annat. Saknar ni svenskt godis kan du gå till 1 Million candy and other stuff”. Ligger på Sairee Plaza.

Rekommenderar dig också att åka till Koh Phangan därefter. En mycket trevlig ö. Men bo gärna norrväst på ön, Haad Yao Beach. Andra delar är för turistiga. Det är även finast stränder där. Koh Maa rekommenderar jag starkt och besöka. Stanna och se solnedgången.

Ha det bra i värmen.

Reply
Hedvig

Vilken tur att du inte slog huvudet !!
Men ni borde haft hjälm på er för säkerhetsskull(!!) Osmart att köra utan …

Reply
Emelie

hej kenza! jag ska också t thailand i februari typ men undrar vad erart hotell heter skulle vara jätte bra så vi får mer tips om vart vi ska åka :D tack på förhand

Reply
MariA

Snälla söta Kenza… för din egen säkerhet SÄTT PÅ DIG EN HJÄLM!!! Du anar inte hur illa det kan gå… Har sett det med egna ögon…

Reply
liz

åh vad underbart och roligt ni verkar ha det!
så fort jag och min sambo har ledigt drar vi också.
dina bilder inspererar en så mycket på vad man kan göra med sin kärlek ;) lev och ha kul tillsammans!

Reply
Denise

bara jag som har reagerat på att det inte ens ser ut att vara Kenza som har skrivit inläggen i bloggen den senaste månaden? eller t.o.m. längre :S

Reply
Sofia

Oj då, skönt att det gick bra i alla fall! Och hoppas att det inte kostar allt för mycket haha.. Men strunt i det och njut av semestern!

Reply
Maria

Hej Kenza!

Haha vad sjukt.. jag var med om exakt samma grej som dig.. Vi hyrde moppe på Koh chang och jag körde med moppen i diket så det blev lite fula märken på moppen.. fick dock bara betala 800 bath = 200 kr..! Så det var ingen fara.. Tur att det inte hände nåt allvarligt med dig heller :)

Reply
Sofia

För i helvete åk inte utan hjälm i bikini!!! Är det värt att riskera ditt liv? Att ligga i koma, få obotliga hjärnskador eller dra av all hud på överkroppen är inte ett dugg kul för resten av ditt liv. Min kompis körde i bikini utan hjälm på en grekisk ö, hon lever inte idag. Så snälla, om du åker utan någon som helst skydd, publicera inte bilder på bloggen om det åtminstone!

Var rädd om dig, du som brukar vara så förnuftig!

Reply
Fanny

Där har jag också varit. Litet och mysigt :) körde också upp där med moppen som du och din pojkvän körde upp. Mysigt. Njut som bara den Kenza.

Reply
Alina

Illa när sådant händer.

Jag vill inte vara den som står med pekpinnen men nu kan jag inte riktigt låta bli. Vad är det ni har på er?

Moped olyckor är otroligt vanligt. Många utav dessa hade säkert kunnat lindras om klädvalet varit lite bättre. Du som är förebild för så många unga tjejer borde verkligen tänka på vad du publicerar för bilder.

Reply
sara

hey… asså lägg nt ut såna härliga bilder fatta man blir ju asvis ser ju så jävla skönt ut:D<33 vill va där där du e nu :)<33(L)

Reply
Madde

ÅÅh! Stackare. Men säger bara en sak, åk aldrig moppe med flipflop. De gjorde jag och jag ramlade och kan säga att jag skrapade upp hela tån för den klämdes under mopeden och gled så allt skin (eller vad man ska säga) försvann så man såg hela skletten i tån. Så varnar dig :) haha

Reply
Laura

Det är tyvärr hemskt att titta på dina bilder från Thailand.. Flög själv hem från Krabi flygplats igår efter två veckor på världens bästa hotell (Chada Beach Resort & Spa) på Koh Lanta och vaknade gråtande ur min egen säng idag då jag inte fick vakna i hotellets säng.. Men ha det så bra där! :)

Reply
Anonym

Tänkte bara säga att Bryan Massa han MulattoBee som har en blogg.
Han har pratat med Romeo Miller! på twitter och Romeo gillar dig!. Han vill typ lära känna dig. Haha men här är en länk iallafall till Bryans blogg och där står det om det.

http://mulattobee.se

Reply
Louise

Usch att ni vågar åka moppe i thailand och UTAN HJÄLM????? När ja va i thailand såg man folk som ramlat och slagit ihjäl sig överallt :(

Reply
Pernilla

Hej ! :D
Gillar verkligen din BIKINI på den bilden , verkligen härlig färg :)
Ska vill ha en sån , men har inte hittat nån i somras .
Skulle du kunna berätta vart du hittat din? :)

JÄTTE TACKSAM FÖR SVAR :D
Kram Pernilla

Reply
Frida

Hej Kenza ! Hoppas du har det bra i Thailand!
Jag har en fråga, hur mycket känar du på din blogg i månaden ?
Och sen vill jag bara säga att jag älskar din blogg!

Kram Frida

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*