• header

I LOVE YOU

Jag älskar dig för att du är du, för att du alltid gör mig glad, för att du alltid finns där, för att vi har så kul ihop, för att du är finast i världen, och framför allt för att du ställer upp på sånna här töntiga bilder med mig, haha ♥

647 Comments

Hannah

otroligt fina ni är tillsammans. all lycka till er!
och bilden var sjukt underbar :’)

Reply
Linnea

sååååååååååååå fiiiiinnnnnnnaaaaa tillsammans :) glada för eran skull!

Reply
Laura

eran relation verkar så jävla underbar!!!! vill också hitta en sån bra relation när jag blir stor ^^ ni är så himla gulliga och den där bilden är sååå himla fin! :D

Reply
emma

du skulle kunna vara med i en fototävling med den där bilden, kenza. typ par-semester-reklam. erkänn? man blir sugen när man ser den. utstrålar glädje och kärlek.

Reply
Julia

Så grymt fina och klara bilder! Gör du om bilderna något eller är canon g12 så bra? :) om den nu hette så ;P själv fick jag en olympus systemkamera i julklapp, hoppas att jag kan få lika fina bilder med den :)

Reply
Ellen

den där bilden kan vara en av dom finaste bilderna jag har sett i hela mitt liv, äkta kärlek…!

Reply
My

Vadå töntiga bilder? Det är ju en fin bild på båda er. Jag skulle typ dö om min pojkvän och jag kunde ta en liknande bild =) Jag lovar att din kille också gillar bilden! Vad är det för kamera?
Mvh My

Reply
Nina

Hej! Ville bara säga att det är en vacker bild och riktigt vacker text under bilden. :) Skulle man kunna få tips på hur man kan bli en så stor bloggerska som du är? Jag bloggar och har gjort det sen hösten 2006, tror jag det är. Har bytt bloggar fram och tillbaka, men inte blivit direkt nöjd med någon av de. Denna jag har nu är jag nöjd med och glad över. :)

Reply
krem

himm It was a very nice idea! Just wanna say thank you for the information you have diffused. Just continue composing this kind of post. I will be your true reader. Gives Thanks once more…

Reply
linnea

Gammalt inlägg, men jag sitter och kollar ditt arkiv i jakt på THailandstips… den här bilden är helt underbar, vore jag er skulle jag förstora upp den och sätta upp på väggen, klart den finaste bilden jag sett på er två! Kärlek! <3

Reply
Celinda

What i do not understood is in reality how you are not actually
much more smartly-appreciated than you might be right
now. You’re very intelligent. You understand therefore considerably in terms of this matter, made me for my part consider it from a lot of varied angles. Its like women and men don’t
seem to be fascinated except it’s one thing to do with Lady gaga! Your own stuffs outstanding. All the time handle it up!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*