• header

Lotus

Är man på Koh Tao och vill ha lite skönt partyparty så är LOTUS the place to be! En bar nere vid stranden som mjukstartar på kvällen med skön musik och fireshow. Riktigt chill. Sedan blir det fullpackat och ett jävla drag.

Igår skulle vi egentligen inte ut för att vi skulle upp tidigt idag, men vi var sugna på en öl efter middagen och då hamnade vi på Lotus. Vi satte oss ner på kuddarna i sanden och kollade på den coola fireshowen. Ok, en öl då bara. En öl blev två öl blev tre öl – blev en jävla BUCKET med vodka/redbull. Woho! Festen var igång. Vi träffade en bekant till Aleks och hängde lite med henne & hennes vänner. Hoppade och dansade loss i sanden under den stjärnklara himmeln. Det var obeskrivligt!! :)

Det blir nog Lotus ikväll igen.. Klockan är halv tio här nu och vi ska dra ut och käka middag nu!

108 Comments

Amanda

Vad kul det verkar! Hoppas du har det skitbra där nere i Thailand och slipper magsjuka. Coola bilder också! Kram!

Reply
Ann

precis där har jag också varit =) Lotus bar är gryymt.
Men en restaurang med GRYMMA strawberry Daiquiris är restaurangen Rim La. Ligger på andra sidan stranden från Lotus Bar.
Om du står och kollar på havet så går du höger och följer stranden hela tiden kommer du till slut komma till Rim La =)

Reply
emelie

hej kenza! hur tycker du att kameran Samsung NX100 funkar? är bilderna ovan tagen med den kameran eller har du någon bild att visa som du tagit med den? jag letar nämligen efter en systemkamera och det skulle vara kul att höra vad du tycker om den. kram

Reply
Cornelia

så feta bilder haha :) på den längst ner ser det ut som att du har en cigg i munnen, eller det kanske är nåt helt annat haha? :)

Reply
Mire

Oooooh, jag vill också vara utomlands där det är varmt, så man kan sola och bada hela dagarna.
Ha aldrig varit i Thailand, med det verkar se fint och roligt ut, på utsidan, men man vet aldrig vad som döljer si på insidan.

Hoppas du får det bra i Thailand Kenza. :)<3

Reply
Sara

Håll utkik efter en hund som åker på en killes surfingbräda varje morgon och kväll! Världens roligaste hund! Jag misstänker att den har Aspergerssyndrom! Den fiskar hela dagarna.

Reply
anna

Härligt o se att ni hitta dit! ÄLSKAR lotus!!!
Glöm för fanken inte o besöka papas tapas oxå!!!

Reply
V

Jag älskar lotus:) va där i mars nu i år. Du verka kunna koh tao bra men ha ni inte vart på banana rocks. Tro jag det heter. Åk dit!!! Ta en longtail!!!

Reply
Teresia

Hej! Ni verkar ha det toppen, och det förstår jag.. Har oxå varit där och lotus på kvällarna såklart, så underbart att sitta där vid vattnet med en drink :) ni måste ju testa att gå på cabbaren (eller hur det nu stavas) och där får ni se ladyboys uppträda, dem är riktigt grymma och en rolig show :) finns i närheten där ni är.. Ha en underbar resa!!

Reply
emma

Fy vad härligt!! Vill också dit i framtiden med min pojkvän!! det låter jättemysigt!! avis ;)

Och förlåt men jag måste bara fråga: Röker du? eller vad är det för något som du har i munnen på sista bilden?
Kramar!

Reply
D a n i e l l a

Heeej Kenza.
Jag undrar en sak angående din rökning med tanke på sists bilden. Hur mycket röker du om dagen?
Tycker aleks det är äckligt att du röker eller står han ut med det?
Och även om det är vanligt att modeller röker men påverkar det inte din hy och så?

tacksam för svar! hoppas du har kul i Thailand

Reply
Valle

DÖ COOLA BILDER KENZA!!!!!! Berätta för mig vilken kamera/ inställning använde du?
Var det den nya Samsung-kameran som skulle hänga med på resan?

Reply
kicki

hej! jag har en också en Canon g12, men vet inte riktigt hur det funkar ännu. Hur får du till sådana bilder (bild 1 &3) Vore jätte snällt ifall du kunde berätta :)

KRAM

Reply
Johanna

ÅH JAG ÄR DÄR I FÖRMIDDAG!!!!!! HOPPAS JAG SER DIG!!!! SEN KOMMER VI ÅKA TILL KUH SAMUI :D :D :D :D FÅR MAN TA BILD MED DEJ DÅ ? :d

Reply
Malin

Åh Där var jag med när jag var på Kho Tao, riktigt bra ställe :) Sedan tror jag dom brukar köra någon efterfest på ett ställe lite längre bort på stranden :)

Reply
Cana&hazal

Kenza I really love your blog, i´m every day on your blog :D I love it how you take us in your live;)

XoXoXo From Amsterdam ( the Netherlands )

Reply
Ronja

Åhh akta dig för bucket, drack en sån rätt segt så fick i mig smällt is, fick spy hela resan hem dagen efter.. Usch!

Reply
Sofia

Jag brukar inte komentera pa bloggar men nu kunde jag inte lata bli haha. Du verkar ju ha det grymmt i thailand! Du maste aka till koh pangang nar du ar pa ostkusten om du gillar att dansa loss i sanden! Hadrin beach ar valdigt vackert och har ett helt galet natt liv. Om du aker dit maste nu ga till lila beach ligger pa andra sidan fran hadrin (10 min promenad) ga till coco hut restort som ligger pa lila ga typ 70 meter mot light house pa stranden och du ar nastan helt ensam saaaa nice. Ha en underbar fortsatt semenster :)

Reply
Alexandra

Asså, du är så himla vacker utan smink! (såg ut som att du var det!)

Du ska veta att du är grymt fin tjejen! :D

Reply
Christie

The last picture looks like you just lit up the biggest, wildest spliff in history, LOL. :)

Reply
anonym

Fan vad besviken jag blev när jag såg att du röker :P Finns det nån i den här världen man kan se upp till som inte har en giftpinne i munnen?

Reply
madelene

Glömmer jämt att du är rökare. Och varje gång jag ser en bild med dig och en cigarett vill jag typ skratta. Du ser ganska töntig ut, och rökandet passar inte ditt utseende:D

Du är i allafall bäst:) KRAM

Reply
mikaela

Åh vad jag saknar Koh Tao! Och Lotus! :) Och dom snygga männen som kör eldshowerna ;) Haha! Hoppas du har det underbart! NJUT!

Reply
Kaleiod

Oj, oj, oj Kenza! Du är nog en av dem sötaste bloggerskorna som finns ;) Känner annat folk som också är halvmarockaner men de är minsann inte lika söta x’D

Reply
jolina

anonym jag håller med dig :) jag har vetat hela tiden att kenza röker men jag gömmer ibland :/ jag kan säga att jag med är besviken på henne för rökningen :/ men hon har valt att röka så hon får om hon vill :// och det är lite syynd för att röka är det dummaste man kan göra i hela världen nästan tror jag :/// men som sagt hon väljer själv :( :( :/ och det där med giftpinnen stämmer ganska bra ;) för det är sant man kan inte se upp till nån som röker tycker jag :/

Reply
jolina

och vad tycker egentligen din pojkvän ?? nu minns inte jag vad han heter men det gör inget ;) vad tycker han om att du är så dum att du röker ?? förlåt jag vill inte kalla dig dum men nu måste jag det !!!!!!!! :( du fattar nog själv varför !

Reply
Amanda

ÅÅ jag har träffat han som står och svingar med eldbollarna med massa tattoo..! Träffade dom förra året på koh tao på Diza bar , saknar dom :/hoppas ni har haft det underbart!

Reply
Louise Larsson

Haha, ironiskt. Satt precis och tänkte på om du hade slutat röka för jag ser aldrig nå bilder med en cigg i handen länger. Men där kom den! ;)
Dock kan man ju fråga, röker du bara då eller jämt eller har du varit så super duktig att du har slutat? ;) Ganska skit onice att stå ute i denna kyla, igår frös min hand så mycket så den stelna för en liten stund och vart alldeles lilablå! (var väl cirka -20 här) Annars så ;)

Och jag får hoppas att nihar det så bra, skulle inte vela byta plats med er, host, hare göttans! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*