• header

Koh Samui

Hej bloggen!

Klockan är strax efter sju här och vi kom precis fram till vår bungalow. Vi befinner oss nu på Koh Samui! Spybåten från Koh Tao gick tillskillnad från förra gången bra. Jag tog en åksjuketablett innan som gjorde mig sviiiintrött så jag sov hela resan.

Nu ska vi klä på oss och gå ut och käka. Titta förresten vilken underbar liten krabat jag busade med idag! Valpen tillhörde kvinnan som jobbade i receptionen på vårt hotell på Koh Tao och hon (hunden alltså) var så himla söt. Stegrade som en liten häst och kom med sin lilla minitunga och ville smaka glass. Saknar Mani!!

113 Comments

Lina

EXAKT det där med båtarna hända mig och min familj + vänner när vi var i thailand för tre år sedan. Samma ö;ar så det måste vara samma båt, jäklar vad vi spyde!! UUSSSCH, hhahah,

Reply
Josefine

Alltså, kan det bli bättre? Utomlands i värmen OCH får mysa med en söt liten hund. Nu vill jag hem till min hund och mysa massor här hemma i kylan. Jag är bara liiite avundsjuk på dig! ;)

Reply
Nina

Awwwwww, vad SÖÖÖT!!<3<3<3 PS: ÄLSKAR DIN BLOGG KENZA!! DU ÄR BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST!!!!<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<

Reply
evelyn

ja har alltid undrat en sak, hur lång är du?
skitfin blogg har du iallafall! :)

Reply
anonym

girl lil romeo is into u! if u dont believe me besök bryans blogg nu nu nu!!:D

Reply
Moa

hur gör du för att få så släta och fina ben? vad använder du dig av när du rakar benen? skulle vara kul att veta! älskar din blogg :) KRAM

Reply
Steffie

Jag har också varit i koh samui! Stan där är fantastisk och stränderna är jättemysiga!! Du MÅSTE rida på elefanter! Det är så cooooolt!
// Steffie <3 ;)

Reply
Julia salih

Men gud vad skönt o kul du o Alex verkar ha de i Thailand, Längtar verkligen tills november då jag ska åka till Thailand, Jag hoppas också att du ska åka dit, Då jag kan träffa dej<3<3<3<3<3<3<3<3

Reply
En finsk läsare

Nu när ni är på Samui så måste ni besöka Big Buddha statyn och “grand father”-stenen :D

Reply
Anna

Hej kenza :D först o främst vill jag bara säga att du är otroligt vacker! fast det har du nog hört ett par tusentals gånger nu, sen undrar jag också vilken kamera du använder och har du något speciellt objektiv till de?
Snälla svara :D
och tack för svar på förhand ^^

Reply
karolin

Hopppas ni har det riktigt bra på Koh Samui, de tär en dröm ö. Vilken strand bor ni vid?

Ha en jätte bra semester!

Reply
anna

Du ser mkt fräschare ut nu än du gjorde för ett år sen. Märks att du har börjat träna :)

Reply
Nicklas

Känns lite off topic kanske att skriva om det här när du är på semester och så men jag måste ba fråga en grej:
Vad är det som händer mellan dig-Romeo-Bryan Massa???
Han har typ gjort en veckorapport på någon deal mellan er 3 fattar nada vore schysst om du typ förklarade vad som är på G eller om han ba mytar. Hänvisar till den han skrivit:http://mulattobee.se/2010/december/snackade-med-bade-romeo-kenza-inatt.html#comment
Verka va lite konstigt när du för ganska länge sen framställde just Bryan som en stalker typ och nu låter det på honom som ni är hur bra vänner som helst.

Reply
nn

du måste gå till arkbar på chaweng när ni är på koh samui hälst på onsdagar då dom har sina beachpartyn som dom är käda för :) jättemysigt hak på stranden o grillbuffe o allt man kan önska sig..verkligen mysigt där.. va där i somras o vi hängde där varje kväll innan utgång..

Reply
Lina

Hmm… Ögonen ploppar snart ut på hunden, vissa chihuahuor är verkligen sönder avlade…

Reply
Johannna

jag ar i Krabi nu :) Nar vi var pa en utflykt gav dom mig en gul tablett mot aksjuka, slumrade till hela tiden.

Synd att du inte var i Krabi langre for jag hade garna velat sett dig :(

Reply
Micko

Haha det är helt underbart att man alltid lär sig andra gången man åker. Första resan till öarna i Thailand (eller andra asiatiska länder) brukar oftast bestå av spyor. Nästa resa bunkrar man upp med åksjuketabletter. Och som vi alla vet är medicinen något starkare där än dom är här hemma ;)

Reply
maja

jag vet att alla redan konstaterat att den e hur gullig som helst men… DEN E UNDERBAR!!!!! fast mani är nog lite gulligare med sin tufsiga päls och lilla blöta nos hehe

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*