• header

Nattinatt!

Idag har vi tjejer gjort en väldigt spännande grej….höhö. Lovar att berätta imorgon för nu är klockan rätt mycket här i Thailand. Ett rättare sagt, och mina ögonlock är jättetunga nu. Vill bara krypa ner i sängen bredvid min älskling och sova!

Har iallafall haft en mysig kväll.. En bärs på stranden med Tyra och Hanna följt av en massa skitsnack. Bara chillat.

Igår däremot blev det lite partyparty! Efter middagen drog jag och grabbarna till en bar där vi drack öl och spelade biljard. Sedan vidare för mer biljard och mer öl och sedan spårade det ut lite… Aleks förlorade fyra i rad mot en liten kille som sålde “snow spray” och blev tvungen att köpa en. Det slutade med att jag gick hem med jultomten? Eller vad ska man kalla honom? Och vem är galna thailändarn på 90 % av alla bilder från kvällen?

Den sviiinsöta shortsdressen med små hjärtan på köpte jag i Bangkok för 40 spänn. Fåglarna på armen är en hennatatuering som jag (ritade själv) gjorde på stranden en dag. En av fåglarna blev fet och ful men det finns väl sånna fåglar också, haha

144 Comments

tjejen

Hej! En liten fråga, det senaste har man sett att du inte har din navelpiercing längre. Hur kommer det sig? och blir ärret efter fult? kram

Reply
julia

jag tänkte fråga hur man gör bilderna när personen är i fokus och det runt är som i rörelse om du fattar? :)(sånne som någon av dina kompisar hade visat dig för några dagar sen) skulle jätte gärna få svar i mejl eller på min blogg. har precis köpt en nikon och vill ju kunna ta lite snygga kort på mina resor och även hemma i sverige :d
tack, älskar din blogg :d

Reply
Wiwi

WIIIIIIE… spännande ju! Imorrn kommer jag sitta klistrad… är det tattoo MÅÅÅÅÅÅÅSTE ni berätta VART någonstans ni gjort det, och om ni rekomenderar stället… :D

Reply
cassandra

kenza måste bara säga detta men på en bild ser det ut som du är gravid:)
men din blogg ÄR BÄSSSSSTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!1

Reply
Mallan

Haha fyfan vilken skön bild på Aleks! :D

Hade du förresten inte sagt något om att det var hennatatuering hade jag gissat på att ni hade tatuerat er ;) Men vem vet? Är nyfiken!

Reply
ellen

ville bara säga att om man har gjort en hennatatuering kan det vara farligt att färga håret. vet inte riktigt varför eller hur men på vissa förpackningar står det iaf att man inte ska färga håret om man någon gång gjort en hennatatuering. ville bara informera dig om det :P antagligen inget jätte farligt men alltid bra att ha i baktanke ! =) kram (btw din blogg är underbar!)

Reply
Vera

har en fråga till dig kenza! Hoppas du ser detta :)
Du har en dööösnygg bikini, svart med en stor rosett fram på överdelen
Var har du köpt den? inte i thailand hoppas jag? :)
Kram, vera

Reply
airaM

Hahaha, fan va sjukt! Den där thailändaren jobbade på mitt hotell i Kata (på Phuket) när jag var där i maj 2009. Galet att se honom på din bild.. =)

Reply
Manda

haha fett skön aleks e ;)
gillar honom bara mer och mer :D
var lugn, ja gillar honom som en bror elr
släkting, han skulle ändå aldrig välja
mig framför dig :) sötis-paret <3

Reply
Ida

Shortsdress har blvit mitt absoluta favoritplagg och du får mig att vilja åka till Thailand bara för att få tag i sådär fina dressar som du har ju!
Åh, brukar alltid göra hennatatueringar när jag är utomlands. Det är fett fint att ha fåglar på armen sådär! :D

Reply
Emma

hennatatueringar är inte bra, det är till&med farligt. visste du inte det?

undvik det nästa gång. bara ett tips! :)

Reply
sarah

OTROLIGT söt outfit! :) Avis & längtar efter sommar & sol!

Kika in min blogg.. Uppdaterar jätte ofta & massa bilder.
Gjorde en bröstfröstoring för någon månad sedan också! :)
Lovely!

Reply
Sara

Låter som en jätterolig kväll! :) Älskade shortsdressen och tatueringen blev super!
Haha, Aleks… :P

Reply
Elin

Ååh, saknar Thailand när jag ser alla bilder!

Alla som är inne på denna härliga bloogen kan ju kika in på MIN BLOGG efteråt. Den är minst lika härlig :)

Ha de

Reply
felicia

Är det en tatuering på din arm på sista bilden? Haha, det ser faktiskt ut som det! Många kramar från kalla Sverige

Reply
Louise

Fett söt shortsdress! :D för det priset också liksom? Kunde nog inte bli mycket bättre! ;) Haha, söt Aleks var! :D

Reply
Linnea:D

Kenza! Jag vill bara säga att jag tycker att du är ett riktigt “lyckopiller”, blir så glad när jag läser din blogg! snälla du, sluta aaldriig!:D

Reply
ulrika

NEEEEEEJ! Hennatatueringar är jätte farliga!!!!!!! DOM ÄR TILL OCH ME OLAGLIGA…..!

Reply
L

Hej! jag ska till Bankok om en vecka och jag undrar verkligen vart någonstans du hittade shorts dressen och bikinin som är turkos och rosa?:) ha det bra!

Reply
J

Angelica blick, en bloggare, hon har en sådan tatuering precis typ där. Fått inspiration där kanske?

Reply
axelia

Jag blir så himla glad när jag läser din blogg!
För det första är du som himla fin, och jag kan sitta och jämföra dig och kissie i evigheter. Hittar ingen likhet (tack och lov) för det är min skräck seriöst, att du skulle få kissie-stil.

DU ÄR SÅ JÄVLA FIN!

Reply
NELLY

Åh, vad mysigt ni ser ut att ha det :) har kollat på massa bilder nu, man blir ju inte alls avundsjuk -.- :P

Reply
Malin Wallin

Jag var i Thailand vintern 06/07 2 veckor med familjen, strålande sol i 2 veckor. Vintern efter åkte jag till Thailand i 111 dagar med pojkvännen, vi reste runt i hela Thailand men hade kasst väder mest hela tiden!!! Nästan inte en enda dag med strålande sol. Det är det som är trist med Thailand, alla tror att det är sol hela tiden men då är det säkrare att åka till typ afrika.

Reply
Nikki

Hej kenza! Jag undrar, hur blev du modell? Sökte du till något, vann du en tävling, eller hittade någon dig? Skulle bli glad om jag fick svar. :)
älskar din blogg!!!!!

Reply
Lovisa

Ni ser ut att passa så bra ihop du och Aleks!
Jättefina bikinis och vilka fina o härliga bilder! Åh jag blir så suktad att åka utomlands! :)

Reply
Just In Case UF

Ohh vad avundsjuka vi är =(, Njut av tiden där Kenza!!

Medans du är där kan du passa på att besöka vår blogg. Vi säljer SNYGGA, PRAKTISKA men framför allt BILLIGA FODRAL åt kvinnliga intimprodukter. ( bindor,tamponger,p-piller).

Reply
Paulina Hägerbäck

Tjena, du är awesome som person, undrade bara hur länge har/ska du vara i Thailand?
Hoppas du svarar.
Kram!

Reply
Jennifer

Verkar vara super härligt där! Av någon anledning lyckades du pricka in min kommande tatuering på exakt samma ställe! haha :D

Reply
Milla

Hejdär,
sitter just nu och tittar på Ghost Whisperer och kom på att du är väldig lik Jennifer Love Hewitt i serien. Väldigt lika drag i ansiktet! :)

mvh

Reply
Anonym

Hej! Vet inte om någon annan redan har kommenterat ang. svart henna. På bilderna ser det nämligen ut som att hennatatueringen är just svart henna som är farligt, såhär säger Läkemedelsverket: “I värsta fall kan reaktionerna bli så kraftiga att de kräver akutvård och sjukhusvistelse. Bestående hudskador, kontaktallergi och överkänslighet är andra, livslånga biverkningar av tatueringarna.”

“Även på stränder och turistanläggningar blir turister och semesterfirare ofta erbjudna att låta göra svarta hennatatueringar. Den stora efterfrågan och den höga vinstmarginalen gör att tatuerarna inte bryr sig om hälsoriskerna som de utsätter sina kunder för.”

http://www.lakemedelsverket.se/Alla-nyheter/NYHETER-2008/Undvik-att-tatuera-dig-med-svart-henna-/

Jag hoppas att du söker hjälp så fort som möjligt om det är svart henna (vanlig henna är blir aldrig becksvart). Hoppas du är okej!

Reply
Linn

Hej Kenza! Har en enkel liten fråga bara .. Vad hette den funktionen i kameran som gjorde dessa coola effekter? =)
Tacksam för svar!
Ha det bra!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*