• header

10e januari 2011 – i Thailand

God morgon allihopa!

Vi satte klockan på nio imorse, men Tyra och jag messade varandra halvt vakna/halvt sovande att det är molnigt och vi sover lite till.. Nu är klockan halv elva här och vi ska precis gå ner och käka frukost.

Igår var ju jag och Aleks på Poda igen! Vi hade kanonväder och låg för det mesta i vattnet. Höll på att skita ner mig när jag fick syn på en gigantisk grej i vattnet som jag trodde var någon vattenfågelspindel eller nått, haha. Det var en stel död sjöstjärna som vi tog upp för att begrava. Vi träffade även på en stor krabba och en massa fina fiskar! :)

Vi får se vart vi åker idag. Om det blir Phra Nang eller Poda igen.. Skulle vilja till Chicken Island och Hong också (var där förra året), det får bli imorgon då. Det är molnigt nu men det ser ut att spricka upp lite snart. Hoppas! Vi har ju bara 3 dagar kvar här.. ♥

166 Comments

Kristin

Hejsan kika in hos mig, du kanske gillar elov o beny? då får du mycket läsning om elov eftersom det är min kille :D

Reply
Cash

Hej Kenza.

Vill du collaba med Fantabolous Music, Lazees skivbolag och dra igång en tävling tillsammans. Stjärnartisten Lazee och du. Hör av dig för mer info.

Tack på förhand

Reply
MALIN

dör lite för hur vackra bilder ni tar därborta, men jag har inte riktigt fattat vad det är för kamera ni använder? vore väldigt tacksam för svar, kram!

Reply
J

Nu har du blivit sådär lyxigt brun igen, som du alltid blir! Det syns verkligen att du har fin hy! (:

Hoppas vädret håller i sig de sista dagarna, här i Sverige är det plusgrader och lite mer specifikt så blåser det skitmycket här i Örebro. ^^

Hugs!

Reply
Wiwi

Bara 3 dagar kvar, överlag på resan??
Ujj…
gäller att äta sig mätt på thai-mat o köpa allt man vill!

Reply
Amalia

“Höll på att skita ner mig när jag fick syn på en gigantisk grej i vattnet”

HAHAHAHAHAHHAHA, jag trodde det stod “tjej” istället för “grej”. HAHA!

Reply
Malin

MOsh mosh,!! :) Först vill jag bara säga att jag tycker du har HELT perfekt utseénde snygg stil!!! Inspirerande ahha så att säga. Det skulle vara jätte kul om du kunde göra ett inlägg där du skriver om vilka bloggar DU läser? :)

Reply
amanda

Väldigt fina och härliga bilder Kenza!
Vill också vara så där brun :)
Du verkar vara så gullig och snäll skulle gärna vilja träffa dig :P
Ha det bra du med Aleks! :)

Reply
pia

ja visst är det dejligt på poda…vi var där för ett år sen och vi åkte även till chicken, men där va inget vidare men fick se en stor varan där på 2meter när vi sola på den lilla strand där fanns och vi såg även dig o dina vänner på en ö när vi var där, du hade något på näsan antingen kräm eller nässkydd

Reply
elsa

är bannemej lite avis på er som har de så skönt i THAILAND!
här hemma i sverige är det snö, och plusgrader på samma gång. inte okej.

& juste, gillar bikinin, man blir så superglad av färgerna!!

Reply
matilda

Hejsan!

Ville bara säga att du är en jätte bra bloggerska och att du tar jätte fina bilder, eller den personen som tar dem åt dig ;)
SÅ undrar vilken kamera du använder?

Kram Matilda

Reply
morrhoppan

är det en tattoo? det ser ut som nåt gammalt sjögräs som fastnat.. går ju inte se vad det är?

Reply
linn

Fyfan så deppig jag blir när jag ser dina bilder! Inte alls rättvist att min teleporteringsplatta behövde gå sönder just nu liksom! Ha en trevlig resa :)

Reply
Angelica Petri

CRAP! Hadde tänkt göra den tatton…..nu kommer alla bara tycka jag är wannabe kenza ifall ja gör den >: @@@@

Reply
Cajsa

Tjenixen du sköna!
Jag är starkt imponerad över hur man kan lyckas se så satans snygg ut på alla bilder som du gör, och inte för att glömma dom helsköna färgerna och den grymma kvalitén. Så i ett desperat försök om att även jag ska lyckas undrar jag vilken kamera du använder? Hahah

Pösss

Reply
elli

Hej kenza!

Först, älskar din blogg! Har bara en fråga, har märkt nu på dina semester bilder att du har en rad med fjärilar, är det en ny tatuering som du skaffat?
kram elli <3

Reply
frida j

Vilken kamera har du använt när du har tagit bilderna med sjöstjärnan ni håller upp här? Precis sån skärpa jag vill ha. är de G12? Tacksam för svar på mail:D

Reply
matilda

Grymt fina och härliga bilder! speciellt den på aleks och sjöstjärnan, och den på dig i vattnet :)

Reply
Olivia

Kul att du skriver på inläggen ovan att du inte tänkt visa din tatuering, men du gör det på inlägget innan? Smart tänkt bruden.

Reply
Hanna

Hur avundsjuka tror du vi är just nu på din semester? Ser helt underbart ut! Jag ser att 1000 andra redan har frågat, men bara att du ska förstå att vi verkligen veta vilken kamera du använder så fårgar jag också ;)

Hoppas sista dagarna blir perfekta!

Reply
Sanna

Vilka underbara bilder! Kan du inte recensera kameran som ni har använt på dessa bilder sedan hemma i Sverige? Och visa upp oredigerade bilder från den? Vore aaaaaaaasnice :)

Reply
Sofia

Åh va fina bilder! Och är så himla avundsjuk!! Vill också utomlands..

Ha det bra dom sista dagarna i Thailand :)

Reply
Natasha

Asså OLIVIA LÄS fler inlägg INNAN du skriver en dum kommentar! Om du läser några inlägg nedan så har hon skrivit att detta INTE ÄR EN RIKTIG tatto, dessutom ritade hon inte den IGÅR utan för någon dag sen!! Vem är smart nu då bruden??

Kenza, bilderna med sjöstjärnan är underbara!

Reply
Jasmine

Bilden med Aleks och sjöstjärnan är ju helt underbar! Hade lätt hamnat på en tavla på min vägg det var min pojkvän :)

Reply
eleni

Hej! Den bilden med din kille och sjöstjärnan var helt amazing! Riktigt bra bild!!

Reply
julia

Åh den första bilden, den är sådär typiskt härlig, med vinden i håret, det blåa havet, ditt lyckliga smile, sol, bikini och solglasögon… Längtar liiite efter sommaren nu :)

Reply
feather

Men åhh det finns sjöstjärnor som lever trots att de inte rör sig, den där ser högst levande ut med tanke på det tydliga mönstret den har, nu har ni ju dödat den! Låt djuren i naturen vara i fred, speciellt om ni inte vet vad det är!

Reply
JULIA

HERREJÄVLAR va skönt det ser ut.
helt amazing!
blir så avundsjuk att jag inte vet vad jag ska göra.
ni är jätte söta tillsammans,
ha det bra!

Reply
emilia

SÅ FINA BILDER! och ja bara älskar din bikini guud sot r kärlek tillden :D var har du köpt den snälla blir så glad om du svarar!

Reply
Matilda

häftiga bilder med sjöstjärnan :D
måste bara säga att du har en riktigt snygg kropp! vad har du för hemligheter för att hålla den i samma skick? ;p

Reply
Julia

Jättefina bilder! Vilken kamera har du fotat med? Din nya Samsung NX100? Eller din Canon G12? Tacksam för svar! :)

Reply
Karolina

Jag skulle verkligen, verkligen uppskatta om du svarade på mina frågor!

– Känner du att din G12a tar mycket bättre bilder än vad din G11a gjorde?

– Dina bilder i år från Thailand är mycket bättre kvaliteé än förra året. Vilken kamera har du mest använt dig utav? Och vilken inställning brukar du köra med på G12an?

– Redigerar du dem i efterhand?

Tacksam för svar då jag precis har blivit en ny ägare till en G11a. :)

Reply
siri

Är bilderna från resan tagna med din nya Samsung NX100? skulle vara väldigt tacksam över ett svar. har funderat på att köpa den men det är inte så många som har den så att jag kan bedöma vad ja tycker om den ;)

Reply
siri

Åh jag ser att der är många som frågar om kameran! du borde verkligen ta upp det i bloggen :) skulle vara shysst! mvh

Reply
Johanna

Ni tar verkligen jätte fina bilder. Kul att se lite estetiska bilder. Gillar speciellt den på din pojkvän och sjöstjärnan :D

Reply
ella

Gud vad fin brun du är! njut av dom sista dagarna i solen innan man ska åka hem såklart (; :)

Reply
Ebba

Hej, på den 4:e bilden ser man en tatuering som du inte har skrivit något om i kategorin “mina tatueringar” så jag skulle vilja veta när du gjorde den och så? skulle du kunna skriva om det i ett inlägg? :) kram

Reply
Jill

Det är såhär att jag skall till Bangkok i mars o vill verkligen ha en sån bikini du har! Snälla kan du inte berätta vart du köpt den rosa turkosa?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*