• header

Fika med Nadia

Jag lyckades fylla i hjärtat i pannan med solpuder. Min panna är fortfarande helt fläckig men nu går jag iallafall inte runt med ett hjärta i pannan! :P

Hoppade i mina sköna jeans från Levi’s och tröja från Topshop. Till det blir det boots, skinnjacka (man måste ju passa på när det är plusgrader) och en fet halsduk.

Nu sticker jag in till stan för att hänga med Nadia! Fika, kika i butiker m.m. Länge sedan jag gjorde sånt ju! :) ♥

158 Comments

tara

Hej Kenza! Kan du lägga upp en bild på din läderjacka och skriva var den är köpt? Skulle själv vilja ha en snygg svart läderjacka och skulle gärna vilja ha bra tips på var man kan köpa det till ett rimligt pris :D kraam!

Reply
-

när köpte du tröjan och hur mycket kostade den? den var jättesnygg! snälla svara!!

Reply
Nicole

Du passar så jäkla bra i allt!!! Du är sveriges snyggaste kvinna just nu.
Kramisar!

Reply
Saga

Snygg tröja!!!! Shit va jag saknar topshop. (fanns i gbg där jag bode innan) Du har en grym blogg :) Röstade på dig!

krams

Reply
lillajagh

hejhej, är du oskuld? :) om du inte är det hur många år va du när du hade sex första gången? :DDD jätte tacksam för svar =DDD

Reply
En läsare från Finland

Hej! Jag ska åka till Egypten med min pojkvän och du har varit där… så jag skulle vilja veta om du eller Nadia fick magsjukdom där? Vad ska vi göra att undvika den? Tusen tack om du kan svara:) jag älskar din blogg och stil!

Reply
Elin

Åhh, jag har också skaffat sånna där Levis jeans och jag håller med, skönare jeans får man leta efter!! Jag bestämde mig där i provhytten precis när jag knäppt knappen :p

Reply
FELICIA

älskar verkligen ditt hår och jag undrar om det är dina naturliga lockar eller om du gör dem med hjälp av en locktång?sen undrar jag också om det är din äkta hårfårg eller om du har färgat det,och om du färgat det vad använder du för hårfärg? :)
skulle vara jätte snällt om du svarar!
kram :D

Reply
Jenny

hej. du skrev i ett inlägg för ett tag sedan att du använde dig utav Make up stores ögonskugga till dina ögonbryn och att man tvungen och använda en jätte liten pensel? vart har du köpt din? hittar nämligen inte en liten någonstans. vore jätte tacksam för svar! :)

Reply
Lisa

Du är helt ärligt den snyggaste och finaste personen jag någonsin sett! Hela du är perfekt, heeeelt sinnes! var bara tvungen att skriva det! kraaaaam :)

Reply
johanna

Hej! Jag skulle bli jätte glad om du kanske kunde lägga upp bilder på alla dina linnen som du annvänder och tycker är coola och sen kanske kunde skriva vart du hade köppt dom. För jag verkligen avgudar dina linen. jag tycker det snyggt att gå med stora linnen, men hittar typ alldrig såna linnen. så det skulle vara jätte snällt, om du gjorde det. :) Kram på dig!! :D

Reply
elizabeth

Sminka inte sönder det, blir bara fläckigare, peela försiktigt, smörj in och svep över med lite puder. du kan grunda med en primer, kan vara bra.

Reply
Emma

Hur lång och hur mycket väger du? (ska köpa likadana jeans som du har och undrar vilken storlek du har i jeans) Svara snälla kenza! :)

Reply
Hanna

Hej Kenza!
Måste bara säga att jag älskar din blogg, din stil och hela du är så grymt snygg! :D

Men jag har en fråga. Du har ju linser (det har jag för mig iallafall?), hur gör du när du är utomlands, tex nu när du var i thailand? Använder du linserna när du badar eller skiter du i att ha dom på dig? :) Jag är en sådan som inte kan låta bli att doppa huvudet haha och jag tycker det är så jobbigt att få vatten i ögonen när man har linserna i :( Och man vill ju heller inte gå runt med glasögon för man vill ju ha sina solglasögon på sig.. Haha ja så jag undrar hur du gör med dina linser?:)
Kram

Reply
Tette

Men det är väl bättre att flaga fram ett hjärta i pannan en som en del andra gör (mig själv inräknat) flagar bara på näsan så man är solbrännd och fin med en vit snok- det märks det! :-D

Reply
andy

Hej Kenza!

Jag hade bara några små frågor. Läser du bloggar? vilka isåfall? Tycker du om Kissie? Hade varit kul och höra vad du tyckte och tänkte om henne.

kram

Reply
ellen

HJÄLP HJÄLP HJÄÄLP !!
vi ska ha fest,men vi kommer inte på inte på några sanning eller konsekvens frågor ?!
HJÄLP,SNÄLLA ?

Reply
Cylia

Hey Kenza! do you use sunspray when you tan? it’s really bad for your skin tanning too much.. you look great anyways!

Reply
Margo

Wow, Kenza! Looking great :) Did you bought that knitted sweater from topshop recently? Thank you and have a great day

Reply
Ida

Hej kenza! Jag skulle bara vilja tacka dig för att du har en sån underbart bra blogg som man aldrig vill sluta läsa! Du är Sveriges vackraste kvinna, tro inget annat! Helt perfekt är du. Ha en fin kväll, puss!! (gå gärna in på min och min bästa väns blogg och checka läget och lämna en liten kommentar, skulle betyda jättemycket! <3)

Reply
Ellinor Mattsson♥

Hejsan Kenza:)

Jag undrar om inte du kan ha en sån här tävling..att du skriver en sida som du tycker har jättefina kläder/smycken/skor och så får vi läsare välja en sak som vi vill vinna..så lottar du ut en värdig vinnare som du tycker och så vinner man det man vill vinna:)

Förstår du vad jag menar?^^ ♥

älskar dig blogg !

kram/ Ellinor Mattsson ♥

Reply
Kristina

Hejhej, hade du kunnat skriva eller visa några klänningar som hade passat perfekt till studenten :)

Reply
Erika

Hej Kenza! Har du några tips på sidor man kan beställa fina 18 års klänningar på? Du har alltid så fina kläder så du borde ju veta någon. :) Kraaam

Reply
Sara

Fina kläder! Jag älskar både tröjan och jeansen, vet du förresten om dom finns kvar att köpa? Var det 899 dom kostade? Vart köper man dom och vad finns det för färger?

Reply
malin

Jag har börjat på en 14 dagars diet, lägger ut bilder på NYTTIG MAT och viktminsknings tips varje dag! läs gärna ;)

Reply
Sofie

Heej Kenza, satt och lyssnade på spotify idag (som vanligt) och så plötsligt gick “Microphone” med Darin igång. Jag blev nästan lite ledsen för den låten får mig alltid att tänka på “Kenza och Tyra show” saknar det så hiiimla mycket. Aja, kan ju passa på att säga att du är bäst!
Kramar / Sofie

Reply
Sofia, Hanna & Alicia

Hejsan!

Vill bara säga att vi älskar din blogg och att du alltid är så jäva råsnygg!
VI själva har precis startat upp en blogg som ett projektarbete i skolan. Du får jättegärna kika in och kommentera vad du tycker om vår idé, du är ju trots allt en erfaren bloggare och det vore en ära om du ville ge oss några tips/kommentera:)

Puss!

Reply
Malin

Hej, i skolan så ska vi lära oss att teckna kläder på människor och då skulle jag vilja rita några av dina kläder eller outfits. Vilka tycker du att jag ska ta, allså några av dina favorit plagg?? :) Är jätte tacksam om du har tid att svara. Men det är inte brottom att svara, du har en vecka på dig :) :D

Reply
Nelly

Du har väldigt långa och fina ögonfransar! Gör du något för att få dom sådär eller dom är naturliga så? :)

Reply
Helena (:

jag följer många bloggar men gillar din mest eftersom du är så naturell jämfört med typ kissies och fokis xD
jag älskar dina kläder och ditt make-up så jag undrar om du kan ge några tips på din blogg om hur man kan sminka sig lätt men snyggt ? ;) och om du har några tips mot finnar -.-haha
:* <333

Reply
hanna

är det nått speciellt shampoo som du använder för att ditt hår ska se så fluffigt och fint ut? eller vad är det? :D

Reply
Elsa

Bästa middagstipset (som jag själv åt idag) turkisk kebab!
Låter kanske sådär halvgott, men det är grymt.
Servera det tillsammans med sweet chili, turkisk yoghurt och rotfrukter i ugn/bröd. Självaste köttreceptet är i Johannas kokbok.

Reply
ellen

Gör en god varm macka funkar alltid för mig en god maka,ketkup,skinka,ost och basilika mums älskar det tar typ 7 min :)

Reply
Lina

gaaaaaaaaaaalet underbar tröja!
synd att topshop inte går att beställa online ifrån sverige.. (?) :(

Reply
Emma Olsson

Jätte snygg outfit, älskar den tröjan och dom jeansen! :) Du har alltid fina outfits och jag hoppas du vinner på Finest Awards om finaste klädd och årets mode blogg!! Jag röstar på dig varje dag! Puss <3

Reply
NattisPattis

Asså my god! Du är ju skiitasnygg på första bilden! Inte för att du inte brukar vara det, men det är något speciellt med denna bild?! Men jag undrar vad din kille jobbar med egentligen? :) Puss&Kram (L)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*