• header

Little red riding hood

Igår kände jag mig lite som Rödluvan! I boots från Jeffrey Campbell, strumpbyxor + knästrumpor, skinnjacka från Jofama by Kenza, väska från Friis & Co (den fina flätade axelremmen syns tyvärr inte på bilderna) & poncho från Glitter, som jag med lite knep och knåp fixade så att det blev en stor mysig luva istället.

218 Comments

Yasmina

Du är så himla vacker..
hoppas jag blir lika vacker som dig när jag är stor för vi kommer ju exakt från samma länder, hehe.

btw, jätte bra blogg och fina bilder! puss

Reply
Vickan

Ååååååh, älskar outfiten! dom overkneestrumporna, eller vad det nu kallas ;) är supersnygga med.

Och du är såå vacker :)
Älskar din stil!

Reply
Bloppis

Kolla in min bloppis!!!!!

jennasbloppis.blogg.se

Riktigt billiga priser! Nu ännu billigare :D
:D

älskar din blogg! :D

Reply
Emma

Den outfiten var SUPER SNYGG! jag kan inte riktigt eskriva hur snygg jag tycker den var!! URLÄCKER!! och väldigt smart att ha pochon som en stor luva! Kram kram! <3

Reply
SK

FYFAN vad kallt.. Ser skitroligt/sorgligt ut när man ser nån klädd så på stan. Om det där är mode så har jag fan noll koll!

Reply
Darksess

Du är så vacker! :) Hur lång är du egentligen? Ser jättelång ut med de där klackarna när jag jämför med garagetaket.

Reply
helene

HJÄÄÄLP MIG vad ska man göra om man har de mest störande grannarna ever som vägrar visa hänsyn? åhh bli galen!

Reply
claudia

Gud så fin :)
En fråga, det var många som trodde att den tatuering du funderar att göra var ett skämt, så fattade inte riktigt om det var sant eller inte.
Älskar din blogg. :D

Reply
Jasmine

vart är knästrumporna ifrån?
jag köpte nämligen knästrumpor igår (hm), har letat efter ett par fina hur länge som helst. Ville ha ett par mjuka, rätt tunna :)

Reply
Hanna

Du är så otroligt fin! :) du får säkert höra det hela tiden, men du är verkligen det! Och allt du klär dig i blir också så himla snyggt :) Kram Kram

Reply
Angie In Turkey

Ser sa kallt ut! är det inte minus i Sverige nu? Jag brukade ocksa ga runt sa tunt klädd som möjligt när jag var yngre, hur kallt det en var (är 19 nu) har sett dig i skinnjacka förr när det maste vara jätte kallt ute och är det verkligen värt att frysa för att klä sig tunt? Har blivit sa kylkänslig när jag flyttat fran Sverige hahaah :)

Reply
Sussie

Kenza! Såg att du gjort kärleksmums igår och skulle vara evigt tacksam om du gav mig receptet på det, satt och dreglade över datorn när jag stirrade på bilden så gärna lite pengar för dreggelskadorna på min dator, haha;) Skämt åsido.. Men skulle uppskatta supermycket om du gav mig receptet!

/Sussie

Reply
Moa Okada

Hej Kenza , det är heeeeeelt sjukt , du är verkligen vacker ! Ville bara säga det , jag hoppas du har det jättebra Pussar från Moa <3

Reply
Johanna

Åh, den där “ponchon” ser helt ljuvlig ut, skulle inte tacka nej till en sådan ^^

Älskar outfiten som vanligt, kenza, så snyggt!

Reply
Matilda E

Har du inte funderat på att skaffa lookbook för att skaffa fler utländska läsare? Du är bäst här i bloggvärlden Kenza! Keep up girl!

Puss!

Reply
kristianstad

hej :D
Älskar Älskar din blogg.
Kan du inte skriva mer vad du har köpt dina kläder och så älskar verkligen din stil. ;ddd
Skulle du oxå kunna berätta om din familj och ditt barndomsliv ? ;)
Och Mani är nog den söötaste hund jag någonsin har sätt.

kramizzar

Reply
Ellen

Kenza, jag har en fråga som jag hoppas du kan svara på. Du nämner din mamma väldigt mycket i bloggen, men inte din pappa? Är dom skilda? Bor han inte i Sverige? Har ni en bra relation? Hoppas du inte tar illa upp av min fråga. Mvh, Ellen

Reply
linnéa

jag lever verkligen på dig blogg, jag läser den vaje dag och jag tycket att du har så fin klädstil :) Men jag har en fråga, vilka basplagg tycker du att man ska ha i garderoben?

Reply
Patricia

riktigt snyggt faktiskt, men frös inte du fittan av dig helt seriöst? hahahahaha, love your blog!

Reply
sanja

Oj, lugna dig med bronze-pudret va?
Du är jättesöt, men oj vad orange du ser ut.

Reply
veronica

Jag tycker det är kul att se hur din stil har förändrats med åren..alltid när du tar på dig nåt nytt så tycker jag att det är skitsnyggt! Du har alltid så fina kläder! Men finns det några gamla bilder på dig och dagens outfit där du idag känner “shit hur tänkte jag där”?? :)

Reply
Sofias blogg

Ser riktigt snyggt ut! Skorna du har på dig ser helt underbara ut. Har sett sånna i svart och dom är så jävla läckra. Synd att man har så små fötter men jag har precis beställt 3 par läckra skor så jag ska inte hänga min läpp allt för mycket ;P

Reply
ellinor

Jag förstår inte riktig hur en människa kan bli så snygg som Du är!!

Desök min blogg där jag tipsar och dissar skönhetsprodukter :)

Reply
Louise

Är du medveten om att du är den vackraste kvinna på den här planeten? Btw, hur längesedan köpte du ponchon? Underbar ju!

Reply
alice

hejhej, kenza jag ville bara säga att jag älskar dina kläder du har så fina.
du är så fin.<3

Reply
Malin

Ett grymt bra rockband, Sparzansa har en låt som heter little red ridning hood, den är grymt bra =) ville bara säga det! =)
Hoppas du har en fin lööördag =)

Reply
Hannah

Hej Kenza! Kan inte du vara så otroligt snäll att visa i ett video inlägg hur du gjorde ponchon till en luva? Elr lägga upp bilder! Skulle vara så otroligt kul!

Reply
cecilia

Sjukt snygg outfit! :D

Vart har du köpt knästrumporna? Har verkligen letat efter sådana!

Reply
Sofia

rödluvan? ja det var ju det jag skrev som kommentar till den första bilden du la ut i ett tidigare inlägg. hah. men den har du väl inte hunnit se.
snyggt iallafall! ska nog också knåpa ihop min sådär nångång.

Reply
Lara

Hej :D jättefin outfit :D
Undrar bara hur du kan gå med dessa skor, de är väl fortfarande snö i stockholm eller?
Jag menar är det inte svårt o gå med dem när de är sånt här väder?
haha jag hade iaf inte kunnat gå med dem hemma ens, men fina är dem också :D

Reply
Malin

Du kanske kände dig som rödluvan fast skillnaden är att du är mycket sötare och finare än rödluvan! :)

Reply
hanna

hur får du till dina fina lockar?
vet att du har skrivit det förut, så du kan väl länka till inlägget? :D

Reply
Matilda

asså förlåt Kenza, jag tkr du är hur fin som helst, men nu när du blivir sådär överdrivet Kissie röd/brun ser det bara konstigt och fult ut, det förstör hela ditt modellansikte ju:/

Reply
m.

det där var sjuukt fint! jättesnyggt, verkligen.. skulle kunna kapa outfiten rakt av asså.
asfint! :)

Reply
Astrid

Grymt snygg outfit, luvan ser ju underbar ut! Kan du inte visa hur du gjorde för att göra om den så? Så att man själv kan prova med någon slags stor halsduk (: vore grymt snällt!
btw, bästa svenska bloggen, lätt! <

Reply
Astrid

Grymt snygg outfit, luvan var verkligen pricken över i:et! Skulle du inte kunna visa eller förklara hur du gjorde för att få den sådär? Vore grymt schysst! :D

Reply
Klara

Sjukt snyggt! Ett par lårhöga strumpor som de på bilden har jag letat efter ett tag nu, känns konstigt att jag inte kan hitta några! var köpte du dina? :)

Kram

Reply
Sandra

Du är vacker men jag tycker att outfiten ser ut som något en prostituterad skulle kunna klä sig i och det är inte okej direkt. Hade gått i taket om min framtida dotter gick ut så och såg så billig ut med jättekort kjol, lårhöga strumpor. Vad har hänt med samhället? Det som förr var något man delade med den man var kär i i sovrummet typ det delar man med hela världen nu. Nej småtjejer som läser det här ha lite självrespekt det vinner ni på i längden. Det är inte ok att klä sig som en prostituerad. Kenza verkar kul annars men jag hoppas på att yngre tjejer har lite mer självrespekt.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*