• header

JFR

Såhär ser örhängena ut som jag hade på mig idag! Korset är en såkallad “ear cuff” som man knipsar på, och det andra örhänget är en cool patron (men Nadia tyckte att det mer såg ut som en dildo). Båda från JFR! De skickade två paket fulla med deras nya smycken och jag dog lite. Satan vad snygga grejer! Tack tack tack!!

121 Comments

Mia

Jag gillar båda två, ursnygga! :) Håller dock med om att en patron inte var det första jag tänkte på, haha.

Reply
Klara

Haha alltså jag måste berätta om en dröm jag hade inatt om dig. Helt sjukt egentligen, jag läser ju din blogg varje dag men denna dröm var ändå helt sjuk. Jag hade dig på facebook (vilket jag egentligen inte har) och du hade uppdaterat med att du ville hitta på något på fredagen och undrade om man skulle åka någonstans och jag bjöd hem dig till luleå (wtf?!) och du ville komma men hade tänkt åka till en stad (i en stad som inte ens finns på riktigt. Låg iaf nära sthlm) men ville hellre hälsa på hos mig. Så på dagen var jag i ett helt annat land som huvudpersonen i filmen “tomorrow when the war began” (hahaha!) men sen kom jag hem efter att ha vunnit kriget i filmen. Och då skrev jag på facebook “hallå, ska du inte komma snart eller?) och du skulle komma hem till mig med tåg från sthlm. Sen var jag ute och gick med min mosters barn i en barnvagn med mina två systrar och sen satt vi alla på vagnen och den gick sönder och staden såg inte ens ut som i Luleå utan såg ut som i någon annan stad, helt sjukt. Iaf så när vi är i en park så kommer du gåendes och säger “men hej klara!!” och sen kramas vi och sen slutar drömmen. Liksom, jag fattar fan ingenting, vi känner ju inte ens varandra. Helt sjukt iaf. Kanske inte var så kul för dig att veta men ville bara dela med mig av min sjuka dröm.
Måste lägga till att din blogg är verkligen bra och jag har röstat flera gånger på dig nu. Du borde verkligen vinna för du har en otroligt bra klädsmak!
Kram

Reply
Malak

YESSS JAG ÄR DEN FÖRSTA SOM KOMMENTERAR :D!

Riktigt fettttt kenza gillar starkt ;)! När ska du vara med i ana ginas show :D LÄNGTAR TILLs DU ÄR MED I DEN =)

Reply
melinda

hej jag heter melinda är 12 år och måste bara säga att jag har dig som förebild verkligen !!. du är den ända bloggaren som jag känner till som har fanastisk still :)

Reply
----

måste bara fråga, röker du fortfarande eller har du slutat? tacksam för svar! :)

Reply
- M a r i a

Har för mig att du har en sån där kamera som har en skärm på båda sidorna, om det nu stämmer, hur tycker du att den är?
Vore jättejätte tacksam för svar! Älskar din blogg :D kram

Reply
Amanda! :)

Jag älskar din blogg och blir lika glad varje gång du har lagt in ett nytt inlägg! :D
men jag måste fråga dig en sak?
Går du inte i skolan eller jobbar eller något, eller tjänar du bara pengar på att blogga? (:
Det vore jättesnällt om du svarade!
Puss. :)

Reply
Jess

Riktigt fina!

Du och dina läsare får gärna hjälpa mig att välja nya bågar. Så svårt men så roligt! Sov gott!

Reply
SaraDenBästaStrömberg

YOOOU! Sluta härma min syster…
Varje gång hon tänker köpa eller göra en sak så gör du det först. Seriöst, ni tänker ju typ likadant. Tycker faktiskt synd om henne. Bara för att du gör det först så vill hon inte göra det längre :PPPpppPPPpppPPPpppPPPppp

Reply
magda

Jag tänkte mig en dagens fråga/frågor kenza! :) Eftersom du och aleks har varit tillsammans ett bra tag nu så tänke jag att du kanske har någon balkan favorit låt? Jag är själv från balkan länderna så de är intressant och veta :D. Känner du att du vill tillbaka till serbien och även kanske resa till andra balkan länder? :)

Reply
Ida

Gött att de som har råd att köpa massa saker som andra drömmer om att kunna, ändå får dyra gratis grejer hemskickat var o varannan dag.. rättvis värld

Reply
Emma

Gud så fina! Såg typ earcluffs med en fjäder bak på örat på min kompis blogg, helt fantastiskt fina. Väldigt smart egentligen om man inte vill ta massor av riktiga hål! :) kram

Reply
jasmine

orättvist att du som har råd, får allt hemskickat :( ja hade Lätt velat få paket med massa smycken jag också. Deras smycken är jätte fina

Reply
hira

om du plasserer cuffen litt lenger inn på øret henger den bedre og holder seg mer på plass =)

Reply
Bella

Hej Kenza! Jag älskar verkligen din blogg, den äger allas! :)
Just idag, ( 24/1 ) Fyller jag 16, och jag undrar om du skulle kunna typ nämna det i ett inlägg..?
Skulle vara jätte jätte glad över det om du kunde fixa så!

btw, dina smycken är riktigt fina. :)

Ha det braa! :)

Reply
Me

GRATTIS KENZA! du har äntliiiiiiiiiigen gått om kissie igen på bloggportalen. du förtjänar verkligen 1:a plats!

Reply
Mikaela Tham

Hej Kenza! :)
Jag förstår om du inte har tid att svara men jag chansar och hoppas på det bästa.

Först och främst, tack för en superbra och inspirerande blogg!

Tröjan från Homerun lite längre ner bland inlägget. Den grå med flaggan på. Finns det någon återförsäljare på nätet som säljer den? Jag bor i Oslo och vill såå gärna köpa en likadan. Jag har googlat runt som en tok men utan resultat.

Kramar

Reply
rosa

Fina smycken! den övre var nog finast. måste bara komentera att du måste uppdatera OFTARE!! du är en av sveriges störtas bloggar och borde i alla fall ha MINST 6 inlägg per dag. och skriv gärna om lite intressantare saker, som dina åsikter,tankar, och annat intressant! blir lite utråkande nu när du bara skriver vad du gör, typ “nu vaknade ja” haha… kan ju typ vem som helst göra. de är intressant att veta lite mer om vem du är, och dina åsikter på saker och ting, kanske lite om din ,livs historia? de var bara ett TIPS! annars tröttnar folk. snälla ta till dig!

Reply
Christie

Haha… you should tell your friend Nadia to try something bigger. (Just kidding!)

Reply
anna sandström

Ville bara säga att DU HAR SVERIGES STÖRSTA BLOGG!

kissie är nu 2,a

Reply
Ena

GRATTIIS TILL 1PLATSEN SOM SVERIGES STÖRSTA BLOGG!! HOPPAS DET HÅLLER I SIG NU :))

Reply
Ellen

Älskar verkligen deras örhängen, ska nog köpe ett sånt där riktigt för 2håls, har ju ganska många hål i mina öron :)

Reply
Nea

Hej. Jätte snygga smycken!
Tänkte kolla med dig ifall du har besökt smyckes affären SIX?
Den ligger i Farsta centrum, du borde åka dit och kolla.
Dom har grymt fina smycken för ingenting! Kram

Reply
Linnea

Kul att du fått smycken därifrån ,jag har beställt för över en månad sedan men får aldrig mitt paket, blir super ledsen. Jag vill ha MINA SMYCKEN NU!!!
As segt verkar det ju vara

Reply
REBECCA ADEHILL

Kenza, jag förvånas varje gång när jag går in på din blogg. du är så otroligt vacker!

Läs gärna min blogg, jag lever min dröm i Australien! Länka gärna din blogg till mig, läser knappt några bloggar från sverige längre! (jag skriver på Svenska)

Reply
Caroline

Just bought the earcuff and another one after i saw it on you. It’s really beautiful! And so are you!

Reply
Marie

Skönt för dig att Kissies sida har legat nere, du är över henne på bloggportalen :D

Reply
Malin Gustafsson

hej Kenza! jag tänkte bara fråga vart dom solglasögonen,som du hade på dig på Jofama by Kenza reklamen kommer ifrån? Supersnygga :D

Reply
Tove

Wow, jag gillar örhängena!
Jag tycker att det är coolt med patronen, jag tror att det är på väg in nu och passar bra med vårens militärtrend :) Det har väl inte varit så vanligt med militärsmycken tidigare? Ingen av mina vänner har haft det i alla fall, så jag har inte sett det tidigare.
Korset gillar jag också men jag undrar om det inte är obekvämt med earcuff (hette det så?) ? Annars kanske jag ska satsa på en sån :)
Kan du inte tipsa om du hittar något mer liknande? Du kanske kan tipsa om kläder som man kan matcha med?

Det är kul att läsa din blogg! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*