• header

Ryggsäck

Ni är ju bäst!! Frågar jag er om nått så får jag alltid en massa tips. Tack! Många tipsade om att Indiska hade en skinnryggsäck så jag sprang in där efter träningen och titta! Där hängde det en! 800 spänn kostade den och jag är supernöjd. Är fortfarande på jakt efter en i ljusbrunt också, det är så snyggt till våren!

188 Comments

Elsa

Superbra att du hittade en väska !
Skulle kommenterat men han bara checka din blogg snabbt innan min träning :)
Kram,

Reply
enci

en tjejkompis till mig köpte en nästan likadan som den bruna du la in, inne på bianco för ca 400:-, kolla och se om de finns kvar, iförsig va den köpt i malmö. men kanske finns kvar i stockholm :)

Reply
Sanna

Hej Kenza! Jag tänkte be dig om en liten tjänst. Eller ja det är inte mig du gör någon tjänst utan alla kvinnor som blir våldtagna årligen. Jag tänkte be dig be dina läsare att skirva på detta https://secure.avaaz.org/en/stop_corrective_rape/?rc=fb . Det är en namninsamling mot corrective rape som alltså är våldtäkter som utförs på lesbiska kvinnor för idioterna tror att detta ska bota dem. Du når ut till tuuusentals människor varje dag så om du kunde be dina läsare att skriva på så kan Sverige förhoppningsvis hjälpa till att sätta stopp för detta. Tack på förhand!

Reply
lisa

as snögg! hade för mig att det skulle finnas en brun * ganska ljust * på Lindex ( eller så va det h&m ^^ hahha sry men nått av det vare ju (; ). men jag är inte säker…..
VÄRLDENS BÄSTA BLOGG BTW. man går in på din blogg för att du är så hiiiimla söt och har så bra stil osv. men man kanske går in på kissies för hon är ful och äcklig ^^
/ kenzas biggest fan eller nåt ;P

Reply
Gustav N

jag tycker du är en sjukt cool människa. Vill ha en lika bra blogg som du!!
men jag vet inte hur jag lyckas. hjäälp tack? :)

men du har kanske inte tid att hjälpa mig. tack ändå!
:D

men det hade varit snällt

Reply
Zara

Topshop har en i ljusbrun som är jätte fin. 550 kr tror jag den kostar!
Kraaam!

Reply
Emma

jag hittade en inne på bianco idag, vet inte vad den kostade men den var tan-färgad iaf och faktiskt riktigt snygg. liknar den som du bloggade tidigare idag :)

Reply
jasmine

fast Indiska har haft en mkt snyggare också. Som liknar den du visade på bild tidigare :) den kanske är slut sen länge. Men visst har du en ryggsäck? är helt säker på att du köpte ngn i vintras :S

Reply
Ellen

Gud vilken snygg rygga, perfekt till vårens och sommarens alla äventyr ju!

Om man har lite frågor till dej hur gör man då? (:

PUSS!

Reply
Nina

Hej, har en fråga. Om du har spotify, skulle inte du kunna dela med dig utav en spellista, din bästa :) Kram!

Reply
Emma

Hej Kenza! Skulle bli jätte tacksam för svar på denna fråga. Jag såg i ett äldre inlägg att du skrubbat bort din bränna för din hud lossnade. Hur gör du så att det ser så jämt ut? Jag har nämligen nyss varit utomlands och är helt fläckig.. vad använder du för att skrubba bort så fint som möjligt?

Reply
Bea

Hej Kenza! Vet du var det finns snygga lite större ryggsäckar som man får plats med träningskläder i? Måste inte vara i skinn bara det är en snygg rygga! Min rygg blir helt sned av min tunga sportbag :S ;) Snälla, svara om du vet ngt.
Ps. Du har den bästa bloggen! :D

Reply
annie

Hej Kenza! Måste bara säga att du är en fantastisk förebild! Du hör det säkert ofta, men du har en perfekt kropp också. Typ Sveriges snyggaste kvinna?! Sen verkar du ha en jättehärlig personlighet. Man blir lite smått avundsjuk på dig! ;)

Reply
Mari

Snygg ryggsäck, har förstått att det är väldigt poppis. Men jag vet inte riiiiktgt om jag tycker det är så snyggt. Men kaaaanske =)

Reply
sofi

ljusbruna skinnryggsäckar finns på bianco för bara 450, de har även svarta :) skit snygga!

Reply
Alice

Vad kul att du hittade den!
Love din blog btw! Inspereras jättemycket av den. Kolla gärna in min om du har tid :P <3

Reply
selma

Hej Kenza! jag heter Selma och jag gillar verkligen din blogg :) jag vill bara skriva ett litet tips till dig om du vill ha lockigt hår utan att använda värmeverktyg. Efter du har tvättat håret så sover du med två flätor på vardera sida av huvudet.Det blir lite vågigt sedan när det har torkat. Enkelt och fint!:) kram Selma

Reply
anonym

fanns en exakt lika dan i svart skinn på topshop för 200 på rea sist jag var där.. så prisvärd.. och sänkt från 600, haffa en ljusa varianten while ur at it!

Reply
Rebecca Lundin

Hej Kenza!

Jag undrar om du har några bra tips på balklänningar? ska gå balen om några månader och undrar om du vet någon bra affär eller helt enkelt om du har några som DU tycker är fina.
Gillar din stil skarpt så de skulle vara skitkul om du hade några!

Tack på förhand,
Rebecca

Reply
Cindy

Jag vet en tjej på facebook som säljer massor med snygga kläder, skor, smycken, väskor m.m. Hon heter Anna Dang på facebook och om du kollar på bilderna så kanske du hittar en fin brun väska där för jag tyckte jag såg en där :]]

Reply
mira

Tja Kenza! Kanske en sån väska som jag har på min blogg? :)
Den är sååå praktisk och snygg ;) KRAM!

Reply
Felicia

Tjabba :D

Såg en ryggsäck i ljusbrunt skinn idag och tänkte direkt på ditt inlägg!

Finns på Bianco!! :D

Reply
Alexadra

Hejj Kenza!!
Måste fråga dig som har koll på hela modevärlden..ska åka till Thailand i 7 veckor och behöver en super snygg bikini. Du vet inte var man kan hitta något snyggt redan nu i slutet av Januari månad?

Reply
Anonym tyvärr.

Hejhej Kenza! Vet inte om du kommer läsa kommentaren men det finns en ljusbrun skit snygg väska på BIANCO den ligger runt 800 tror jag. Den är rikitgt snygg och jätte praktisk med massa fack m.m.
Och om du går dit och kollar tipsar jag också om ett par jätte coola och snygga skinn hanskar (äkta skinn) för ändast 400 rikstaler!
En liten grej till jag diggar verkligen din stil, attetyd och blogg.

Reply
Sofie

Asos.com har väl rätt snygga ryggsäckar? Finns inte direkt många utbud i tan, men det finns en jättesnygg i chokladfärg som verkar vara i din stil! :) Eller så kanske du hittar någon annan som är fin där?

Den chokladfärgade: http://www.asos.com/Asos/Asos-Leather-Multi-Pocket-Rucksack/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1378086&cid=12496&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Chocolate

Finns även en annan fin fast i svart där: http://www.asos.com/Asos/Asos-Leather-Pocket-Detail-Rucksack/Prod/pgeproduct.aspx?iid=791909&cid=12496&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Black

Hittade även denna på Bianco, finns i både tan och svart! : http://www.bianco.com/collections/product_description.html?articleno=84-85231-24&sid=b7e5aa589132e7b199b4621d011bffc5

Hoppas att jag var till någon hjälp!

Reply
Diana

Haha fan va roligt.. Har du sett hur översättningen blir i google trenslate? När man översätter till engelska alltså? “Aleks” blir “Alexsandra” och “Humlan” blir givetvis översatt till “Bumblebee” -fränt du är kompis med Transformers camaron lixom ;D

Reply
Sara

är också sjukt sugen på en snygg brun väska till våren! du får tipsa när du hittar en snygg :)

Reply
amanda sjövald

Hej kenza,

Jag vet att du har varit i Barcelona för inte så längesen och jag har nu bokat en resa dit v. 9. jag undrar bara vad som ungefär går åt för mat(frukost, lunch och middag) på 3 dagar?

förstår om du har för mycket för att kunna svara på det här men skulle bli väldigt tacksam för svar :)

Reply
Emma

Såg att du skrev ang ryggsäcken från Topshop.. Var inne där idag i Göteborg och dom hade nämligen några kvar om jag inte minns helt fel ;)

Reply
naty

SNYGG!

Var med och tävla omm snygg design+header i min blogg! :D
Och kommentera mina bilder också om ni vill ♥
PUSSSSSSSSSS
PUSSSSSSSSS
PUSSSSSSS
♥♥♥♥♥

Reply
anii

gå in på asos.se klicka på väskor,sen tar du brun fär och där var det en snygg ryggsäck som var mörkbrun ,på de nästsista väskorna och sen den första väskan,

snygg väska förresten!:D

Reply
Pauline

jag har en personligen i samma modell som din nya svarta fast i samma färg som den bruna väskan i ditt tidigare inlägg. Hör av dig så kan jag skicka bild om du är intresserad!

Reply
Sheila

Den var riktigt fin. Jag har letat efter en länge… men vill att det ska få plats med mer saker ;)

Kramar

Reply
Sofia

snygg! :) tror dock jag måste leta vidare efter nån liiite billigare. hah. har bara 850:- på kontot och får inte pengar förrän om en vecka. XD

Reply
kris-tina

Om jag hade varit du hade jag budat på en ryggsäck på Tradera.
Har många gånger varit sugen på det. Snyggt slitage, miljövänligt och trevligare för plånboken!

Reply
Jennsan

Hej Kenza!

Toshop i Lund (Skåne) har en tan-färgad ryggsäck! Så kika en gång till uppe i Sthlm om de inte har den där med. Annars kanske vi kan deala så skickar jag upp den till dig :)

Kram, Jenny

Reply
Sandra Björkefjord

absolut! sjukt snygg, jag har en annan variant som är köpt på Gina Tricot, men är köpt för flera månader sedan så finns nog inte kvar, dom kanske får in :)

Reply
viktoria

på myrorna i jakobsbergs centrum så finns det 3-4 stycken liknande bruna väskor ;)

Reply
Malin

Det finns en på judith på hornsgatan, en brun. Dock är det ju en secondhand affär, men det kanske inte gör något? :

Reply
Malin

Snygg! :) Det finns en brun liknande på top shop om du vill ha en lite mellanbrun/ljusbrun :)

Reply
Josefin S

Sjukligt fin! Tittade på den för några veckor sen. Tyvärr har man ju inte tillräckligt med pengar:(

Reply
Emelie

Köpte nästan en exakt likadan väska på secondhand fast min ser lite äldre ut får 55 kr. Man kan få saker billigt om man håller ett extra öga öppet

Reply
A

Finns en skitsnygg brun på tradera för 200 kr ! skynda skulle passa dig den är jätte snygg

Reply
Linnea

Den var sjukt snygg Kenza! Jag jobbar på Lindex i Bergen, och här har vi även en sjukt snygg väska. Just nu finns den i svart, men ska snart komma i tan. Har ni den i Sverige?! :)

Reply
Mikaela

Det finns en brunfärgad väska på topshop i göteborg såg jag idag! :) Eller ja den var rätt ljusbrun färgad :)

Reply
Andrea

Hej!

Kolla på yesstyle.com, kom in dit via min kompis blogg, vet inte riktigt vad det är för sida :P Men hon hade i varje fall beställt något därifrån och där fanns en ljusbrun ryggsäck, vet inte om den var läder dock..

Kram

Reply
Becka

har en likadan, den är helt underbar att ha när man är ute på stan. Man slipper få ont i ryggen och man slipper vara rätt att bli bestulen eftersom att den har så många bra dragkedjefack :)

Reply
fannyyy

Ceannis i sturegallerian har precis fått in en snyygg läderryggsäck som du både kan ha som axelväska och ryggsäck! sjukt snyyygg! pusssss

Reply
Jeisy Castro

Helloooo! :)

Kolla då och då på traderas hemsida.
Sök på skinn ryggsäck så kommer du få fram grejer ;).

Dom är ju riktigt vintage :).

Take care!!!
XOXO

Reply
Sarah

Vet att det finns en liknande fast i ljusbrun med massa dragkedjor på Topshop. :)

Reply
majjen

om du är sugen på en brun så kolla på tradera det finns massa olika modeller och kanske till bra pris. :)

Kram maja

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*