• header

Bakning pågår!

Efter en långpromenad står vi nu i köket och bakar. Det finns nämligen bara 2 kärleksmums-bitar kvar i kakburken så jag kände att det var dags att baka igen. Den här gången gör vi morotskaka! Har aldrig gjort det förut så vi får se hur det går.. Vad tror ni om att blanda ner lite smält vit choklad i glasyren också? Läte någonstans att man kan ha i det. Det låter knäppt i och med att glasyren består av bla. smör & philadelphia-ost men tänk vad gott med en liten liten smak av vit choklad? Vi testar!

PS. Vi höll precis på att ställa in kakan i ugnen, sedan kom vi på att vi glömt ha i mjöl. HAHAHA. Hur lyckas man? Nu står den inne iallafall med alla ingredienser i!

132 Comments

Lisa

Hej hå!
Jag undrar om du fortfarande använder Neu Lash? Eller har du ens gjort det? MMm nu blir jag lite konfunderad!
Tacksam för svar i alla fall!

Kenzas svar: Jag använde det förut i ett par månader men slutade när mina ögonfransar började lossna.. :S

Reply
Ellen

Kenza, det är en sak jag länge undrat, och du får absolut inte ta illa upp, men jag undrar hur du kan vara så smal och slank när du äter i princip vad du vill?
Det är en omöjlig ekvation för mig.. Någongång måste ju maten sätta sig på kroppen, eller?
Tacksam för svar!!

Kramar

Kenzas svar: Jag har alltid kunnat äta vad jag vill utan att gå upp i vikt (min mor var likadan i min ålder), men däremot så mår jag inte bra av att äta så onyttig mat som jag gjorde förut. Fick alltid ont i magen och så, nu äter jag bra mat men unnar mig såklart godsaker varje dag, kan inte låta bli :P Försöker även att träna regelbundet. Kram!

Reply
Emma

Hahaha, bra att ni kom på att ha i mjölet! Kommer ihåg när farmor glömde lägga i det i sockerkakan.. Den blev.. Platt. ^^

Vit choklad låter bra! Vad kan man inte ha choklad till liksom!? :) kram

Reply
Sara

Åååh så gott! Det blir nog supergott med lite vit choklad :D Vill också baka nu..

Måste säga att jeansshortsen är f*n bland dom snyggaste jeansshorts jag någonsin sett!! :D Så otroligt snygga!

Reply
Linnea

Det lät faktiskt riktigt gott med vit choklad i!!

htpp:/LinneaLujak.blogg.se
htpp:/LinneaLujak.blogg.se
htpp:/LinneaLujak.blogg.se

Reply
J

Herregud vad smal Dilay har blivit!….oj det där lät fel. Menar självklart inte att hon var tjock förut men hon var ju iaf inte lika smal som hon är nu :D SHIT. Ser knappt ut som henne…haha.

Kenzas svar: Hon har gått ner totalt 20 kg och alltid när hon är här göder jag henne, haha :P

Reply
rebecka

daaamn vad snygg du är! Du är seriöst världens finaste tjej enligt mig helt klart! du är snygg i alla kläder, även då du har mjukis och uggs haha!

Vart får du all din insiration ifrån du har alltid så snygga kläder? kram på dig

Reply
ema

har inte hon blivit jättesmal? inget taskigt så alls, hon är ju(och har alltid varit) skitsöt ändå!!

Reply
Rianne

Carrot cake?

I’m curious how it has appreciated!

I’m dutch moreover, so I use in difficult words the google translate page, haha

Reply
- Mikaella

Vilket blogg “operatör” eller ne, så säger man inte… men vilken “blogg sida” bloggar du på? Blogg.se / Blogger.com / WordPress osv. du fattar? :)

Btw har jag får kommentarer ibalnd om att jag är lik dig, jag tycker inte att vi är lika någonstans… Men blir jätteglad eftersom att du är jättesnygg! Ha det bra! :D

Reply
Elena

shit vad smal dilay har blivit.. kan du inte fråga henne hur hon har gjort? snälla! kram!

Reply
Veronicaa

Mamma brukar göra chokladrutor och i glasyren brukade hon inte bara ha “de vanliga” utan lite mörk choklad också. Det är supergott, så vit choklad på er morotskaka blir nog kanoners ska ni se :)

Reply
f

wow vad dilay har gått ner i vikt! ser jättebra ut! men hon var ju söt förut också såklart:)

Reply
kristin

SHIT vad söt Dilay är. Herreguuuud, och vad duktig hon är som har gått ner så mycket i vikt! GO GIRL!!

Reply
mrs.reaper

Morotskaka har jag smakat, men det var längesen!
Kan du inte skriva ner receptet, please?! :D

Dilay har verkligen smalnat, gud vilken snygg kropp hon har fått, jealous! :P

Reply
Carolin

Oj, vad duktigt av henne att gå ner 20 kg! Hoppas att hon gjort det på ett hälsosamt sätt bara, man ska vara rädd om sig själv!

Reply
jolina

Hejsan!
Jag har funderat ut att jag tycker nog att du har precis den kroppen jag vill ha.. med dom där smala modellbenen som jag nu försöker få fram, men det enda jag kan läsa på ex internet är att man måste äta mindre och träna mer, vilket känns ganska knepigt för mig.. det är ju inte det nyttiga som lockar jämt, haha. Men har du alltid haft sådana ben, och hur håller du dom i form?

Älskar verkligen din blogg, man blir så glad av att läsa den!
kram

Reply
elin

Vad söta ni är!
Dilay har alltid varit söt, men gud vad fin hon är nu! :D <3

Reply
Elena

WOW vilken skillnad på Dilay! Dig med (du är riktigt fit) men Dilay har verkligen förändrats, kände knappt igen henne!

Reply
anna

Ha i lite citron i glasyren också tillsammans med den vita chokladen så blir det supergott! :)

Reply
vivi

OMG!! Jag satt just o fundera vem din nya kompisar var… men det e ju Dilay!! shit gud va starkt jobbat!! :O hon kan va en kärlekmums ;) hahah
kram!

Reply
Angelica

Låter bra med morotskaka! Bakade det för bara någon vecka sedan och vit choklad i frostingen blir säkert jättebra! Blir nog rätt så sött, men gott :)

Reply
emma

vad ni är fina :)
kan du skriva ut receptet på morotskakan med vitchokladglasyr när ni bakat klart ? :)

Reply
Evelina

Shit va Dilay är snygg! Strongt av en henne! HAr alltid tyckt att hon har så vackert ansikte och hennes ögon!
Kram

Reply
lisa

heej kenza!!! sviiiin snygga shorts .. uuujjujujj , duu .. har eb liten fråga .. har du nån kontakt med din pappa ? eller så för bor inte ahn i marocko? har för mej du sa det .. DU ÄR BÄSTTTT!!!!!!! kram :)

Reply
Nicole

Va smal DIlay blivit,såg alla andra skrev det också hehe men inte för hon va tjock förrut,hon kanske va lite mullig men nu är hon smal ju,hur gjorde hon? kanske student deprission eller hon pluggar där i halsmatd ju.

Reply
Sanna

Vad fint kök du har kan inte du lägga upp bilder på din lägenhet? Det skulle vara kul att se! Kram

Reply
LOVA

KENZA, JAG VAR SJUK IDAG OCH HAR NU TITTAT PÅ VARENDA LITET AVSNITT AV KENZA & TYRA SHOW. KÄNNER MIG TOM I SJÄLEN ATT DET ÄR SLUT.

Reply
Therése

Hej Kenza! Kan inte du lägga upp bilder från när du var liten? Eller liten och liten, kanske från 8-15 eller något? Snälla? Plus att du är sjukt vacker, fast det visste du säkert redan:D / Therése

Reply
Emma

Dilay är verkligen så himla söt! Oj 20 kilo det var riktigt bra kämpat! hon var otroligt söt förut också men nu ännu sötare, så himla snygg hon är! Och du med, snygging :D kram ps. hur gick hon till väga? :) Hälsa ett riktigt stort BRA KÄMPAT, farligt snygg är dilay!

Reply
sara

såg direkt att Dilay måste gått ner i vikt! herregud vilken skillnad.

ni är så otroligt söta båda två :)

Reply
FANNY

hejj! jag fick idag en kommentar av dej ( eller det stod iaf kenza och länken gick till din blogg) på min blogg http://www.fannysworld.devote.se: ” vilket grymmt foto.du har verkligen fin stil tjejjen. Ha det så bra, Kram “. jag blev såklart JÄTTEglad men är det faktiskt du som har kommenterat eller är det nån som vill skoja med mej och kalla sej kenza for fun? :D STOR KRAM! fanny

Reply
BFFHONEYZZ the best

*LÄS VÅR BLOGG!!!*

den handlar om ALLT som vi gillar ! kläder från LV, dyra saker, foundation, everything !! :D :D :D :D :D :D :) :) :)

*LÄS VÅR BLOGG!!!*

Reply
Stine

Så fin du er Dilay! :) Har alltid syntes du har vært nydelig, men du gløder jo nærmest nå! Vakker du og Kenza, som alltid.

Reply
rebecka

Dialy har blivit jättesmal och fin, självklart var hon jättesöt innan men jag menar att det ser ut som om hon gått ner massor! Hoppas inte det där lät fel men ville bara säga det, kram!;)

Reply
jenny

Du är såå cool Kenza! Jag verkligen älskar din blogg. Kan du inte lägga in några tips på hur man får fin mage och rumpa? :D
snälla svara!! Hur lång är du och hur mycket väger du? En kompis till mig har träffat dig och hon sa att du var jätte smal i verkligheten.. Kram

Reply
linnis

Ville bara skriva, som flera andra, att gud vad duktigt utav Dilay att gå ner så mycket vikt! hon ser riktigt lycklig och frisk ut!

Reply
Aleks

Hahaha skulle du kunna fråga Dilay hur hon gått ner? Skit löljig fråga egentligen men jag behöver verkligen tips för jag vill också gå ner och har prövat massa olika grejer som inte funkar :)

Reply
Issa

Gott gott ;P Jag har alltid undrat hur lång du är, och hur mkt du väger ? Tacksam för svar :) Diggar din blogg vackraste Kenza, Kram

Reply
Misha

Haha, låter som när syrran och jag skulle baka förra julen. Vi glömde saffranet i Lussekatterna… Hehe, huvudingrediensen typ!

Reply
jessica

Hej Kenza!
Jag vill bara hälsa till Dilay att hon verkligen är super duktig som gått ned så mycket!
Jag har varit ” på gång” ett tag nu men nu när jag såg hur fin hon blivit (hon var fin innan också, men jag antar att du fattar vad jag menar) så känner jag mig verkligen inspirerad!

Reply
F

Hej! Gud vad söta ni är tjejer! :) Jag skriver som väldigt många gjort innan, herregud vad Dilay har gått ner i vikt! Men hon var väldigt söt innan också! :) Hur har hon lyckats gå ner så mycket på rätt så kort tid? Några bra tips? :D

Reply
Mal

Vad fina ni är!
Och speciellt Dilay, bra jobbat tjejen!!

Tryck i tjejen lite morotskaka nu ;)

Reply
Sarah

MEN MIN KURDISKA FINA…. wooooooooooow! Dilay är ju ON FIRE! im proud of you dilaysen! hälsosam väg eller inte – YOU ARE ON FIRE WHATEVER YOU’VE DONE! Fyfan vad motiverad jag blev till att ta tummen ur röven (den har varit uppstoppat där bland fina bajs rester och flimmer hårna ett tag:-)..) SO…. träning here I come!

pussa henne och berätta hur vacker hon är ;)

Reply
Emelie E

Oj va Dilay har gått ner i vikt? :D
Hälsa henne att det är sjukt grymt jobbat i alla fall

Reply
elin

ÅH va duktig D är !! Hon är hur fin som helst :D Hälsa henne det från mig så är du söt ^^ (hon har såklart alltid varit fin, men nu är det lite extra :) )

KRAM till er!

Reply
ml

oooomg hur fan gick dilay ner i vikt så mkt. när började hon med dieten vad gjorde hon plz tellll usss

Reply
Sandra

Duktigt av Dilay att gå ner i vikt, hon ser jättebra ut. Kämpa på tjejen! Du får en konkurrent om skönheten nu Kenza;) Sedan hoppas jag på att du skojade när du sa att du vill göda henne för det är ingen riktig kompis som inte stöttar någon som vill gå ner i vikt och försöker sabba för dom. Jag har faktiskt undrat lite varför du är så smal och alla dina närmaste är mulliga, nästan som att du vill umgås med mulliga för att vara den snygga smala jämt? Därför du vill göda henne? Det här är en seriös fråga.

Reply
Jag

Sandra: betyder det att kenzas andra vänner inte kan konkurrera med sin skönhet bara för att de inte tappat 20 kilo?

Reply
Sandra

Ja det betyder det, majoriteten av människor finner inte mullighet attraktivt. Säger inte att de är fula men ja de är ju inget mot Kenza eller tycker du det? Skulle de gå ner i vikt hade hon kanske haft lite konkurrens. Men jag tycker helt enkelt att det är konstigt när en person knappt har några lika snygga vänner eller lika smala vänner? Vissa smala är ju så att de har skitdåligt självförtroende och därför måste vara snyggast i sin bekantskaps/vänkrets.

Reply
Sandra

Jag vet att Kenza skrivit att hon skiter i hur hennes vänner ser ut och om de är lite runda, lila eller whatever. MEN frågan är skiter hon i det om de skulle vara snyggare än henne? ;)

Reply
Kim

Wow, berätta hur Dilay gjort!
Sandra, fan vad korkad kommentar. De har ju vart kompisar sen de var små.

Reply
jennifer

Go Go Dilay!!! 20 kilo, på hur länge??? det måste ha gått jättesnabbt. Berätta gärna hur hon gjorde, jag kämpar här också :)

Reply
Jag

Sandra: ok då. du har en poäng. dock så är det väl fler som föredrar mulligare tjejer än pinnsmala? ( lite off topic kanske )

Reply
N

Sandra: Men herregud. Jag säger exakt samma sak om mina vänner när de är hos mig.. jag vill göda dem med god mat. Och tjena.. nu är dilay precis som du vill, smalare, och därmed kan ni sluta klaga på Kenza om att hon bara har mulliga vänner. Som förövrigt varit hennes vänner sen barnsben. Sluta med avundsjukan nu och bli glad istället. =P

Dilay: SKitbra gjort! Strunta i folk som sandra som ska ifrågasätta din vänskap med kenza.

Reply
Johanan

Shit! Det märks verkligen att Dilay har gått ner i vikt!! Fan nu blir jag sjukt pepp på att ta tag i mitt liv!!

Reply
Nana

Det är inte lätt att hålla reda på alla ingredienser därför har jag alltid ett recept intill när jag ska baka. Men mjöl? Haha typ huvudingrediens! Jag har aldrig heller testat morotskaka men det får jag ta och göra någon gång. Tror nog det blev extra gott med vit choklad, jag menar vem säger nej till choklad?

Reply
Fanny

Fan vad arg jag blir när jag läser din kommentar Sandra! Mulliga människor kan visst vara vackra!! Plus att Kenza har varit vän med tjejerna sen hon var liten så det är ju inte direkt som du säger!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*