• header

Seg förmiddag

Vilken seg förmiddag! Har bara legat i soffan och zappat mellan alla kanaler. Har fortfarande på mig mina jeansshorts efter att jag fotade dem, har inte orkat ta av mig dem. Några frågade om det inte gör ont att sitta på nitarna men det gör det inte.. Det känns knappt. Nitarna går ju inte igenom till rumpan..

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, har inte ens borstat tänderna än.. Nice!! Sedan ska jag träffa Dilay! :) ♥

Alldeles nyss. Linnet är KanDee

115 Comments

Sofia

De var jäkligt snygga, vad grymt att du gjorde dem själv. Jag är så sjukt okreativ själv men har precis flyttat till New York så har finns iaf en hel del att köpa som tur är!

Reply
filly

Varenda bild på dig ser ut som tagen från en modellstudio, ärligt! Hur kan du bli så SNYGG JÄMT?!?!?1
Iam goin’ crejsi
detta hör du säkert aldrig heller………. hahaha
Så jävla snygg! Och rolig!
Wi. Hoppas du mår finemang

Kenzas svar: Tack, vad gullig du är!! <333

Reply
Julia

Hej Kenza!
Jäklar vad snygga dina shorts blir!! Jag blev hemskt inspirerad av att pimpa själv, men jag är inte så värst kreativ. Jag hittade en snygg brun väska i min mammas garderob, väldigt retro om man säger så, men väldigt enkel. Nu vill jag pimpa till den på något sätt. Har du några bra tips? Hoppas verkligen på svar!

Kramar:D!

Reply
Emma

Heej Kenza!
Jag läser din blogg varje dag, typ 7 gnger P hahah men du verkar så personlig liksom! :D Fett coola shortsen blev! Nice med nitarna. LOVE YOURE STYLE! <3

Reply
Dazzy

Tvärfin är du Kenza! Skulle gett min högra hand för få en halva av din skänhet..haha (: <3

Men en sak jag alltid undrat, har du någonsin haft en ätstörning eller gått igenom någonting jättesvårt? Kan inte du skriva om det isåfall?

Älskar dig Kenza!

Reply
Lotta

hej kenza =)
tycker värkligen om din blogg men jag har en fråga?
uttalas ditt namn med i istället för e?? Kenza eller Kinza?

Reply
karla

Men gud vad fin du är! Du är en sån person man skulle vilja ha som bästa vän. TACK! <3

Reply
KAN DEE DRAWiNGS

Håller med Filly. Fattar inte hur man kan vara så snygg JÄMT och bära upp alla kläder så himla snyggt. Tack snälla för helbilden Kenza! Så förbaskat snyggt!

Fuck Off linnet finns att köpa på http://kandeeshop.se

Ha en toppen dag Kenza! Du är grym! :)
KRAM

Reply
sofie

jag blir galen på dig!! säger som kommentaren över!! hur fan kan du se bra ut, HELA TIDEN?! lixom det är en helt vanlig bild för dig men om jag skulle tagit en såån skulle jag typ skrytit i ett år :o
LOVEYA

Reply
rebecka

Hej :) Asballa shorts måste jag säga!
En liten fråga- jag vet inte vad jag ska välja för nagellack, hehe, det står mellan svart och mintgrön? :) Long shot men värt ett försök.
Ha en trevlig fortsatt torsdag!

Reply
lexi

Grymt snygg kombination, du borde ha en typ “kenzas stil” kategori med kläder som du gillar/har och vars man kan köpa dem :)

Reply
Ida

Shortsen blev supersnygga – såklart du inte ska ta av dig dem! :) Då kanske jag kommer o knycker dem! ;)

Reply
Lisa Sjöberg

Hej Kenza! Jag har bal nu i mars, men jag har inte en blekaste aning om vad jag ska köpa för klänning eller vart.
Jag är blond och kort, skulle du kunna hjälpa mig med färg, modell och en plats där man kan köpa en perfekt balklänning?
Snälla du!
Jag kommer vara tacksam i resten av mitt liv!
puss

Reply
Emma

Så snyggt Kenza!! Älskar din stil, och ja hela dig!
Ser upp till dig, jag inspireras verkligen.
Läser din blogg jämt, säger bara SLUTA ALDRIG BLOGGA.
Du är bäst!

Reply
ANNYBROE

hey jag är snygg,
akta dig så jag inte blir stygg
ja har en stor & biffig jycke,
som sliter dig i ett stycke
FÖR KENZA & ARMANI ÄR PÅ G
AAAAKTA er SÅ FÅR NI SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
yo geeeengstAHHHH

ehh.. ah.. tänkte till din skiva vetu, riktigt fin text

Reply
Fia

Gillar att du ser så oskyldig ut (med hästsvand och allt) sedan står det “Fuck off” på linnet. Haha

Reply
emmi

Älskar t-shirten! Själv började jag just blogga så gå o skicka in o lämna fast lite feedback i form av en kommentar!

xxx

Reply
Ellinor

Alltså gud det är galet vad snygg du är! Och npgot som jag tänkte på på just det här fotot är ju att du faktiskt är väldigt lik Beyonce, hur tur får man ha?!

Reply
Hanna

Sjukt snygg tischa!:D Och som alltid du oxå! Älskar din blogg, inspirerar så otroligt mycket. Big Love!<3

Reply
Felicia

Hej Kenza! Förra året var ju du i Egypten, och jag undrar om du vaccinerade dig innan och vad man ska tänka på att inte äta när man är där? Skulle vara jätte tacksam för svar :) Kram!

Reply
Lisa

Fan va fin du är jämt… Blir galen!
Åh shortsen är så jävla snygga, har kollat på dom där jag med, på urbanoutfitters men är så osäker på storlekarna.. Vad har du för storlek på dom? :)

Reply
Andrea

Du är verkligen helt perfekt! Ingen skulle tacka nej till ett utseende som du.. jag är avundsjuk! Du ska vara stolt :)
Kram ♥

Reply
J

Skitsnyggt med nitarna, älskar idéen! :D

Du är jättegullig i hästsvans, brukar du ha det ofta? :)

Ha det bra!

Reply
Sandra

Hej Kenza
Jag älskar verkligen din stil, alltså hur du klär dig. Har alltid undrat hur lång du är, hur lång är du? Skulle bli jätte glad om du svara! Det vore grymt:)!!

Reply
ebba

hur sitter det dära linnet? kan du inte visa bild så att man ser hur linnet sitter? :D funderar nämligen på att köpa ett.

Reply
Emma

Åh Kenza du är så jääkla fin! Jag ser upp till hela dig och jag inspireras jämt. Läser din blogg varje dag och jag säger bara såhär SLUTA ALDRIG BLOGGA!
Ta hand om dig :)

Reply
L i s a

Så himla snygga shortsen är, linet är inte ju inte direkt fult när värdens duktigaste Kan Dee har designat det och vad passar då inte bättre att en av värdens snyggaste kvinna har på sig det! <3

Reply
elin

kul att du kommer på sommarmodet 2010 när det är vinter.. (inget illa menat) haha aja men superfint som vanligt ändå! :)

Reply
Lise

Hej Kenza! Shortsen blev ju grymt snygga! Jag har en fråga. Du är ju super snygg & har bra självförtroende! Kommer killar ofta fram till dig och ger dig blickar och busvisslar åt dig och så? I så fall kanske du har lite tips på hur man kan hantera det. För det här har nämligen hänt mig nu de senaste dagarna i skolan, jag vet ju själv att jag inte ska bry mig om det men jag tycker det blir riktigt obehagligt. För nu är det lixom så att jag kollar bakom varje hörn bara för att se så att de inte är någonstans i närheten, vilket såklart känns jättedumt! Så om du har något bra tips skulle jag bli jätteglad! kram

Reply
Lovisa

Alltså gud va fin du är! Du är helt perfekt, fin insida , fin utsida, bra smak & din pojkvän och du verkar vara som ying och yang. Sitter här och undrar varför jag inte är som du,varför jag inte har en pojkvän! Du är så sjukt perfekt,är så underbart fin naturlig och har så jättefin insida. Älskar dig och din blogg, sluta aldrig med att vara du för du är en jättefin förebild!
Love

Reply
A

Har en fråga : Fick du bristningar i tonåren hur fick du bort dom isåfall?
Har du någonsin haft det?
Tacksam för svar!

Reply
Rebecka

Tjena snygging! Vad har du för storlek i linnet för tänkte klicka hem ett likadant och vi är ungefär lika stora? :D Kram på dig hörru!

Reply
gina

guud kenza ville bara säga att du har sjukt snyggklä stil digger den totallt älskar diiin blogg <3

Reply
Aleks

Jag satt och kollade dina outfits nyss och jag måste bara säga att jag diggar din klädstil så sjukt mycket! Du är så kreativ när det gäller kläder! =) Din blogg är verkligen något man kan kalla underhållning, man kan inte låta bli för en dag att kika in här. Du är awesome tjejen! ;)

Reply
hanna

bra blogg. men zekelove.blogg.se är också bra hon som har bloggen är bara nio år wowwwwwwww <3 <3 :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*