• header

Shortsen med stort S

Här har ni dem! Mina nya favoritshorts som jag seriöst vill BO i. Nu är de färdiga! Shortsen är som sagt ett par gamla Levi’s med rätt hög midja, och det är jag själv som pimpat dem med nitar och slitna hål. Det roligaste är ju att man kan göra dem lite mer personliga på det sättet, sätta nitarna lite hur som helst så att shortsen inte liknar några andra.

Förstår ni varför jag älskar dem?!

348 Comments

Isabelle

Vart har du köpt nitarna och hur gjorde du det? Skulle vara jätte tacksam för svar! :D

Reply
ella

skit snygga!!
har du satt nitar på båda sidorna där bak eller bara en sida?? :)

Reply
Leenin

Det blev jättefint!! Har själv tänkt göra om ett par jeans shorts sen i somras men det har ju inte blivit av. I like!

Reply
E

Till alla som säger att Kenza härmar den dära tjejen som också har gjort så, och att hon inte är först med det; Snälla, Kenza har väl aldrig sagt att hon är först med det? Hon gjorde det för att hon kände för det, inget annat. Det blev rå-snyggt och ni som säger annat är antingen avundsjuka eller dylikt. Och att det är hög midja och tajt? Kenza klarar verkligen av att ha det, för hon har kroppen till det. Ni som tycker att det ska vara löst, tja, då får ni väl köpa läsa shorts men eftersom Kenza har kroppen som hon har och stilen så ser det jättesnyggt ut.

Sluta whina, folket. Go Kenza.

Reply
Malin G

Hej Kenza
Shortsen blev hur snygga som helst!!!!! ska själv försöka göra mig ett par. Men jag har en fråga, vart kan man köpa såna nitar här i Göteborg? vet du det så vore hur grymt som helst om du kunde berätta. Du skulle göra min garderob haha ;) tack på förhand!! du är grym.
Kram Malin

Reply
Emily

Dom blev verkligen helt underbara, men jag undrar vart du hittade shortsen? tacksam för svar ;)

Reply
Anja!

Hej! :D Ville bara säga att jag älskar din stil så grymt mycket! Har en ganska random fråga, men hoppas att du svarar iaf hahah
Vilken storlek har du i kläder, typ? haha undrade bara för du passar ju verkligen i allt!
Kram!

Reply
Emma

Jag gjorde likadant med ett par converse..täckte hela sidorna med nitar…blev sjukt snyggt!

Reply
maria -

achh vad snygg den är:)
du gör det så fint också;)

haha, andra bilder var rolig på en viss plats* . heheh:P

Reply
Hannah

hahaha dog lite åt en kommentar som frågade om du har snopp.. hahaha.. Men ärligt, det ser ut som de! :D

Men de var suuuuper snygga :)

Reply
ajna

hjälp vad dom där måste förstöra möbler…. stolar som repas osv :S men snygga dock!

Reply
Lyng

Omg people are hating.!!!!!! you are gorgeous, i love your blog and your personality. perfect shorts kenza :-) hugs from denmark.

Reply
Jessika

hej kenza , spikar du använde kallas pyramid ? ledsen fôr min svenska jag Är franska
tack <3

Reply
Mr Mojo Risin

Jo Levis gör snyggast jeans. Tjejer borde ha dem året om som förr, inte bara som shorts på sommaren

Reply
Sara

Bara för att man är smal passar man inte i allt brukar jag säga… dom där 80 tals shortsen gjorde inte din rumpa rättvisa, men smaken är som baken, huvudsaken du är nöjd!

Reply
Jenny

JÄTTESNYGGA JEANS! Vart hade du köpt jeans-shortsen? :)
Förövrigt kan jag ju säga att du har typ världens snyggaste ben!

Reply
emma

URSÄKTA, men jävla dumhuven som skriver cameltoe i varannat inlägg, tror ni inte hon vet hur bilden ser ut när hon lägger ut den? Tror ni själva att det ska vara helt “rakt” där när byxorna är så pass högt uppdragna? Alla tjejer har väl förfan en mutta…

Avundsjuka antagligen men tråkigt. Riktigt jävla snygga shorts iallafall, tyckte dom satt perfekt! Synd bara att alla som sitter bakom sin datorer och klagar på din “cameltoe” antagligen kommer kämpa en vecka med att få på nitar och sen ha exakt samma som du..

Puss på dig och dina shorts! Awesome blogg:)

Reply
LYKKE

nice job :D
måste medje att dom ser rätt sköna ut.. har tusen par såna jeans efter min mamma, pappa och äldre syskon osv.. funderar starkt på att klippa av några och pimpa snart! ;D

Reply
Arne

Passar inte riktigt din kroppsform, och lite overkill med nitarna över helva röven, men huvudsaken du gillar dem :3

Reply
Nossie

Du kan inte dra upp shortsen lite till? haha, förlåt, men fickorna ska inte ligga så att dom syns nedanför shortsen sådär xD

Reply
natali

var köpte du dom, finns dom fortfarande p urbansoutfiter elr vad det nu ehter x)? stod det i ditt föra inlägg där du började med dom ?! ;:D

Reply
Minnah.L

hej kenza!
du har en jätte fin blogg och du är också jätte söt.
jag undrar bara hur du gjorde dom slitna hålen (: ♥

Reply
blinkmee

Shit va snygga dom blev kenza :D
jag har länge velat pimpa ett par shorts med nitar o slitningar osv. Men jag har inte vart säker på hur jag ska göra..
Hur gjorde du när du gjorde slitningarna ? för när jag gjorde det på ett par vanliga jeans så vart det jätte fult & jag försökte flera gånger om haha!
Sedan undrar jag hur du satte fast nitarna, många säger ju att dom går av jätte lätt.. Så sydde du fast dom eller limmade du eller vad gjorde du ? :D
tacksam för svar! älskar din blogg :D

Reply
ronja

kan du nt berätta i vilka affärer man kan köpa nitar!
man blir ju mkt inspirerad!

Reply
Linette

Shiiiiit, jävla asså. Jag tror jag dör! Så sjukt snygga! Jag bloggade nyss om dom. Hela du är som en saga. Bland det vackraste Sverige har! Kram :)

Reply
Lina

Dina shorts är jättefina!
jag undrar bara hur du gjorde dina hål? för när jag gör hål i mina byxor blir det aldrig bra!
skulle vara skit snällt om jag fick svar.

Reply
EMELIE

sluta babbla om fuckin camel toe? Bara för hon ser bättre ut behöver ni nt skriva skit såfort ni hittar det på hennes blogg? bara för att hon ser 10000 gånger bättre ut än er!? Om ni vill hitta skit passar kissies blogg mer er.

Reply
Linnéa

skit vilka snygga , vill du att jag ska dö eller :P
kan jag få lite kläders tips för du har bra still, o ja har ingen still :( puss o kram fråån linnéa :D

hälsa din pojkvän<3 ;)

Reply
HANNA

SNYGGASTE SHORTSEN JAG SETT???? JA!!!!
skulle super mega jätte gärna vilja köpa sånnhär levi´s shorts och kanske nitar eller något (om jag kan spara ihop mina månadspengar xd) och ge till min kusin som kommer hem från att ha jobbat i afrika i vår. vart kan man köpa sånnahär shorts? tack på förhand :)

Reply
Sandra!

Jag blev precis så himla avensjuk på de snygga shortsen och bootsen! Vill me ha, funderar på att fixa något i liknande stil. Fast jag hittar nästan aldrig de perfekta shortsen, något tips? kram

Reply
Moa

Skit snygga! :D
Vart köper man sånna nitar? och hur fick du till de perfekta slitningarna/hålen?:D
kram du borde lansera sånna i Jofama By Kenza

Reply
Erika

Förstår inte hur folk orkar lägga ner energi på att skriva kränkande kommentarer, jag tyckte dem var urläckra!!

Reply
ina

helt GALET snygga ju! men hur fixade du det slitna på dem? Har själv försökt göra det på ett par shorts men det gick inge bra ;) Tacksam för svar!

Reply
Martina

FY
I
HELVETE
VAD SNYGGA! Du borde verkligen starta ett eget klädmärke, W O W.

Reply
Moa

Jag älskar din stil och skulle därför bli skitglad om du la upp dagens outfit VARJE dag. Och kan du inte uppdatera “ur Kenzas garderober” typ en gång i veckan/varranan vecka. Vi älskar dina kläder, därför vill vi se mycket mer av det.

Reply
Hanna

Vart har du köpt nitarna? funderar på att göra så med dem
svarta convernsen IMG_0639.PNG

Reply
sandra

Vart har du köpt dina nitar? Har letat runt efter likadana fast silriga att sätta på min jacka.:)

Reply
Studded - thesearethedays

[…] i Okategoriserade Var kan man få tag på nitar i Vasa? Jag vill pimpa mina jeansshorts, typ som Kenza gjort. Förövrigt är jag sjuk, vilket händer två gånger i året. Febrig, spränghuvudvärk […]

Reply
malin

hej kenza, har du glömt bort helt “ur mina garderober” älskade den kategorin!

Reply
Lina

Hej Kenza! Jag tänkte på att pimpa mina shorts på nåt sätt och så kom jag ihåg dehär inlägget. De är såååå fina :) Ja länkar från mitt inlägg till din blogg och detta inlägg :) Och jag kopierar inga bilder.
xoxo från Finland :)

Reply
Evelina

Hej! Frågan har säkerligen kommit upp förut, men hur har du satt fast nitarna? Jag tänker längst ner vid sömmarna och så. Jag har inte riktigt kunna tänka så långt såvida man inte sprätter upp den och sedan syr tillbaka fickan? Tänkte nämligen fixa min jeansväst lite.. :) Kram.

Reply
Emma

Jag älskar verkligen dina shorts! vart köpte du dina nitar och går det att beställa hem från internet? :)
kramar!

Reply
Linnea

Hej! Hade tänkt göra liknande men jag vet inte var jag ska köpa nitarna,, vet du var det finns att köpa?? (Jag bor i Stockholm) finns det nitar i mindre storlekar? Är dom billigare då eller kostar dom samma?

Svara ganska snabbt är du snäll för jag vill verkligen börja använda dom så fort som möjligt.

Älskar din blogg!
Kram :)

Reply
felicia

älskar din blogg! men jag undrar vad du satte fast nitarna med?. använde du lim eller satte du fast dom med nått annat, och om du använde lim vilket lim hade du då? :)

Reply
maria

hejhej,undrar vart du fick nitarna ifron?,gillade shortsen jette mkt o tenkte fixa mina egna,men behover nitar
e utomlands so skriver konstigt:)
skulle va jettesnellt om du kunde svara i ett inlegg
kram,hare bra!:*<3

Reply
Maria

Hej Kenza! Jag har en fråga! jag undrar om de har varit långa levis och du hade klippt de. Eller har du köpt de någonstans? tänkte köpa sådana på ett billigare sätt, fast de är långa och klippta. Om det inte är så så köper jag på uran och outfitters. Hoppas du svarar! har velat ha de så länge och nu kan jag äntligen skaffa de :D

tack!

Reply
Ronja

Hej Kenza! Verkligen snygga shorts, du bär upp dom otroligt fint! Ska på min typ första riktigt stora fest, kanske en 100 pers som kommer dit och vill verkligen se snygg och fräsch ut. Har köpt mig ett par höga ljusa Lee byxor på SecondHand, och de sitter som smäkt. Tänkte klippa av dem och göra de som dina. “Problemet” är att jag är osäker då jag är av den lite större modellen och har storlek 40 på byxor osv.. Tror du jag kan bära upp dem snyggt ändå? Kanske med ett par svarta skira strumpisar under.. Och vad skulle jag kunna matcha till? Tänkte försöka lägga lite nitar på en vit skjorta, ha den instoppad och kanske med rätt höga kilar. Vad tror du? Jättetacksam för svar! Mvh Ronja

Reply
Liza

Jätte fint!
Hur har du gjort hålen altså det slitna ovs..
Skulle bli grymt glad om du svarade! :)

Reply
Johanna

Var köpte du nitarna?
Btw sjukt snygga shorts!
Skulle bli jätte glad om du svarade :D
Älskar din blogg,såå grym! :D

Reply
Yohanna

Riktigt sjukt att folk ens lägger energi på att kommentera “cameltoe”?! Alla tjejer har väl en f*tta, eller? O.o

Reply
Hanna

Hej vet att jag är sen som kkomenterar men vilken storlek var det på nitarna?

Reply
Floraa

Älskar shortsen! Sjukt snyggt har du gjort dom! Men i vilken affär köpte du dom? Letar som en galning efter snygga shorts nu till sommaren!

Reply
Lasse

Hej…

Skit snyggt med nitar..

vi säljer nitar som man bara trycker igenom tyget och böjer de fyra små benen på baksidan… lätt som en plätt..
Enkelt att pimpa till de gammla kläderna man har.

Många olika sortes nitar hos:

http://www.hobbypyssel.se/nitar/

Reply
Frida

Hej Kenza!
Jag vet att det är ett gammalt foto meniga är såå nyfiken och har funderat på de här väldigt länge! Men finns de någon butik som man kan köpa levis shorts eller måste man köpa från internet? Pussss

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*