• header

28e januari 2011

Hej bloggen!

Läget? Här är allt bra. Håller på att göra våfflor här till frukost och ute skiner solen som aldrig förr typ, hehe. Det här kommer bli en bra dag! :)

Ikväll ska jag och tjejerna ut. Jag har inte varit ute här sedan innan Thailand så jag har typ glömt bort hur man gör, haha! Vi har ingen aning om vart vi ska men det lär bli kul. Vi ska börja kvällen här hos mig med middag och groggar så får vi se vart vi hamnar!

Det är ju inte lika roligt att gå ut här på vintern för att det är så saaaatans kallt! Det är inte heller kul att halka runt i klackar, så ikväll blir det nog platta boots. När jag tänker tillbaka på våra absolut roligaste partykvällar så minns jag att det sitter Converse på våra fötter. Det är helt enkelt roligare att dansa loss i platta skor!

En kväll på Village förra vintern. Gud vad jag saknar Village! När det stället fanns visste man alltid vart man skulle. Alltid skön stämning och grym musik. Sånna ställen fattas kring Stureplan! Vart brukar ni gå ut?

82 Comments

julia (Lulablue)

Jaag brukar gå ut på gården, bland alla kossor och hästar här i bushen, men idag räcker det fett bra för mig för idag är det min födelsedag! :]

Reply
Anika

Hej!
Kenza, jag bara undrade vad som hänt med Jay – man ser honom aldrig på bilder längre, och det verkar som att du ser honom mindre och mindre. Är det så? Och i så fall… varför det?

Kram

Reply
Anna

Är du och Jay (eller visst heter han så?)ovänner..? Känns som om jag har läst väldigt lite om honom på senaste tiden, ni verkade ju ganska nära varandra förut :)

Reply
Annika

vad kul, jag hade tänkt ställa en fråga om tips på kläder att gå ut i nu på vintern, men då får jag kanske lite inspiration idag?;) hoppas du får en bra dag!

Reply
Mikaela

Jag gillar Berns och Spy bar bäst. Grym musik, skön blandning av folk.. Tror du skulle gilla det, särskilt Berns! Nackdelen är väl att det är dyrt, men det är ju inget problem för dig å andra sidan :)

Kenzas svar: Berns gillar vi! Där hänger vi ibland.. Spy bar är dock inget för oss, vi har försökt flera gånger men det slutar alltid med att vi går därifrån :P

Reply
fanny

Vad hände med dig och lobby? För ni samarbetade ju förut? Annars håller jag med dig, finns inget ställe som känns sådär jättekul (utom Collage på onsdagar).

Reply
Roffe

GRATTIS KENZA.JUST NU ÄR DU STÖRSTA,SNYGGASTE BLOGGERSKAN I SVERIGE.DIN BLOGG ÄR BÄST I SVERIGE.HA EN SKÖN KVÄLL.BAMSE KRAM

Reply
kysha

Kika gärna förbi mitt nya inlägg om vad man bör undvika när man gillar de motsatta könet
Ha en trevlig helg:)

Reply
vixen

spy bar på onsdagar är nice, två asduktiga djs kör då, fjodor och omid heter dem =)

Reply
Malin

Viper Room. kanske inte är så “fint” ställe och hänga på som runt stureplan, men har ändå haft några av mina bästa utekvällar där! ibland är de så himla skönt att bara dra dit, och dansa non-stop i tre timmar på deras dansgolv med mina tjejkompisar. :)

Reply
Alicia

Brukar gå till Soap (har aldrig tråkigt där, bra musik!), sture, Hell’s, White room, East och på somrarna självklart Utecompagniet!

Reply
hanna

Tycker inte om Stureplan så mycket längre.. klarar inte av de som som ser sig själva så mycket bättre än alla andra

Reply
Yasmin

Berns är bäst just nu!
Förut brukade jag och mina vänner hänga på the bedroom varje helg men nu är det för mycket folk som går dit och lokalen är för liten. Det är synd, för musiken är BÄST!

Reply
mrs.reaper

Nu när du nämner våfflor, så blir jag sugen!
Jag går inte ut att festar(dricker inte), men jag brukar gå på en resturang med halva familjen och ibland blir vi bjuden på middag! :D

Önskade ni kunde smaka mormor och morfars mat, vill glufsa i mig allt som dom har gjort! :P

Reply
Carro

Kenza det finns en sådan ljus väska som du vill ha på Bianco.se. Har precis kommit in skynda innan den tar slut.:) Kram

Reply
Gabbi - MissLaw

För oss brukar det oftast bli Göta Källare om man ska ut en fredagkväll :) Många tycker det är dåligt när jag säger I love it! Men ett rum med skön mixar och ett med låtar som alla kan. Brukar skifta mellan rummen för att få ut det bästa av kvällen :) Det är iaf standard när det är dans som står på schemat!! Hoppas ni får en trevlig kväll!! :)

Reply
Lolla

Jag får alltid ha platta skor eftersom jag är så satans lång redan :P har velat ha skor med kilklack länge, men, då blir jag typ 1.90 :S ej okej! Så låga får duga^^

/L

Reply
Paola

Kenza! Det är premiär på en ny evanemang/klubb med hiphop, rnb och reggaeton mm på en klubb i stureplan :D evanemanget heter XL bar exclusive och stället heter LOIS på östermalm ;) Kom tycker jag! ;)

Reply
Catrin

Hej!!

Är det bara för mig som det står error när jag går in för att läsa bloggen? Kan dock se inläggen om jag går ner och klickar upp dem i vänster kanten? Har varit så sen igår :( Vill ju kunna se allt!

Annars ha en underbar helg och festa loss riktigt ordentligt nu Kenza ;) Själv ska man jobba! :S..

Kram

Reply
To beautiful kenza

har du lust att göra en video när du fixar håret? eller du har nog reda gjort det, var kanjag hitta den isåfall?
Vill också säga att du är så sjukt jävla dunder snygg!

Reply
Ya hair is amazing ma',m

Hello, har du intelust att göra en ny video när du fixar ditt hår? den förra fattade man typ inget av för den gick så snabbt HAHA!

Reply
martina

hi kenza i come from italy and i follow you about every day your blog is amazing you are such a cheerful person=)keep up the good work=)

Reply
Siri

Elsker bloggen din!! Leser den flere ganger hver dag :) stå på Kenza, du er best! Men hva har hendt med Jay? Kan du ikke fortelle? Dere var jo så gode venner

Reply
Patricia

jag avslutar kvällen på spy bar :) tycker det är tråkigt att nästan alla klubbar i stureplan ska spela nästan bara house, vill ha lite rnb ju!

xxx

Reply
Anna

Håller med där, så roligt att klä upp sig i klackskor men nog fan har man mycket roligare med ett par sköna skor som man bara kan släppa loss i och festa hela natten! ;DDD

Reply
Charlie

Du får börja hänga på Söder om Östermalm är för tråkigt. Fattar inte varför det ska vara sån klyfta, men det verkar som söder och östermänniskor är lite skraja för varandra.

Helkvällstips: Börja på Morfar ginko, drick lite och spela pingis. Dra vidare till bar-delen av Strand, sedan till Trädgårn, sedan till Under bron som är ett fem-ställe. Slutligen till svartklubben Pluto som har öppet till sju.

Våga=)

Reply
christina

Rose är bästa stället i sthlm bra musik snygga tjejer och killar eller Cefet..Kläningen satt perfekt på dig!

Reply
George

Brukade va på gamla I.C.E som sen blev nype, men känns lite plastigt med kissie där så vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, ngt förslag ngn? :) Viktigaste på min utekväll är att jag får dansa!

Reply
Jennie

STURES !
Finns något för alla, ett rum med gamla klassiker som alla blir galna och sjunger med till, det stora salongen med ny musik, hiphoprummet i källaren o champangebaren.
Något för alla :)

Reply
fdfdfdfd

Du är ovän med han ,snubben på bilden, om jag förstått rätt. Så varför har du lagt upp två bilder på senaste tiden på honom och dig?
Den första bilden skriver du en liten text till, som handlar om honom och sen den här bilden. Jag lovar att du har minst 10 andra bilder från Village, men du väljer denna.

Är det någon slags hint du försöker ge eller?

Reply
A

Söder är grejen! Mari Laveau, Strand eller Debaser! Det har vi kommit fram till efter tre år i sthlms nattliv :)

Reply
RONJA

Inte för att det angår oss men är du och Jay fortfarande vänner eller? Man börjar ju undra lite… :P

Reply
karolina gaspar

kenzaaaa, vad hände med nelly-tävlingen du hade i början av december? har jag missat vilka som vann eller har tävlingen TOTALT glömts bort?? :(

hoppas ni får en kul kväll!

Reply
Rebecca

varför berättar du inte hur du tränar ? / speciellt dina ben ? PS : läser du dina kommentarer ?

Reply
Petra

Håller med Charlie! Börja häng på söder-ställen, skönt med lite variation! Pingis på ginko är grymt i början för att komma igång, sen är Strand i princip ALLTID bra och grym stämning :) Du som gillar rock å sådant, varför går du aldrig till harry b james eller medusa? När HBJ stänger springer man in på white room om man inte är sugen på att gå hem :D

Reply
Mercedes

Jag var också ofta på Village förut! Det är riktigt synd att det är nerlagt. Speciellt när man vill testa något nytt Stureplansställe och har betalat inträde till något skitställe som typ White Room!

Reply
Sofie

Uppfriskande det skulle vara om nån bloggare vågade bryta trenden och rapportera från något annat än stureplan!! Under bron, debaser slussen, strand marie levaue – finns så grymt mkt mer är stureplan! OCh så grymt mycket skönare stämning och bättre musik! Skulle va kul och se om nån vågade bryta stureplans masspsykosen.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*