• header

Gör oss i ordning

Jag och tjejerna har precis käkat middag och nu har vi gjort i ordning lite goda groggar. Vi håller på att göra oss i ordning och jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska ha på mig.. Smink och hår är iallafall typ klart, ska bara borsta ut lockarna lite!

Förresten, kan ni någon rolig drinklek?

(tog bort förra inlägget för att jag såg att någon hackat hans fb)

117 Comments

carro

jag har aldrig är en rolig lek.

kolla på google och se om du fattar beskrivningen :)

Reply
ke

Ölspelet.
Man kan va hur många spelare som helst.
man börjar med att ha drinkar så sitter man runt ett bord så börjar man säga siffrorna 1-15 den som får 1 första gången får komma på en regel tex nummer 7 ska skrika skål, den som får 7 ska då skrika skål innan hon/han får dricka om man inte följer regeln så får man 3 straffklunkar. Man kan även byta ut regler. men kom i håg den som får 1 ska säga en ny regel. tillslut så kommer det va jätte mycket man ska komma ihåg.
Lycka till ! :) <3

Reply
sandra 19 år

hej kenza!
sätt på låten shout med lulu and the luvvers och varje gång dom sjunger SHOUT så tar ni en klunk och när dom inte gör de så dansar ni fult bara :P

Reply
johanna

Kenza gå in och lyssna på denna underbara artist. Hon heter Kerima sök på Kerima Valentin, hon har röst som en ängel!!!!

Reply
J

Men du kunde ju enkelt blurrat (ord?) hans namn som jag nämnde i inlägget…..innan du la upp den på bloggen alltså. Av respekt för honom och hans “privtliv” or whatever. Gud vilka sjuka fans du har. herregöd.

Reply
anna

Hej jag undrar vad du använder för produkter i ditt hår som gör attdet inte är frizzigt och så ser det så silkenslent ut och så fast.???
snälla svara

Reply
Josefin

Hehe ja men självklart :) Man lägger alla kort i en hög på bordet först sen tar man ett kort i taget i tur och ordning. man går runt hela tiden. Kortens betydelse är:

Ess: Vattenfall
Två: Ge bort två klunkar
Tre: Rim(man säger ett ord och sen rimmar man i tur och ordning tills någon inte kan mer)
Fyra: Blåskort(man skickar korten vidare genoma tt suga fast det i munnen och skicka det till nästa mun)
Fem: Regel(Den som får kortet får bestämma en regel som gäller under spelet.
Sex: Jag har aldrig
Sju: Kuken-Man räknar ett nummer i taget i turordning. Sedan när man kommer till sju säger man kuken istället och byter håll. samma när man kommer till 14, 17 osv.. allt som överhuvudtaget har med sju att göra. Allt som är sju eller kan delas med sju.
Åtta: Historia (Säg ett ord, sen bygger man på hela tiden)
Nio: Näsa(Man får hålla ett finger på näsan när som helst och den som gör samma sak sist loosar)
Tio: Ämne
Knekt: Fråga – man ställer frågor tillvarandra hela tiden, till vem som helst. Den man tittar på frågar man. man får aldrig svara på frågan utan man ckickar bara viodare till valfri person en egen fråga. den som svarar eller säger samma fråga som någon annan loosar.
Dam: Ta två klunkar själv
Kung: Äckelglas. Den som får kungen häller i lite av sin dricka i ett tomt glas sen gör de som får följande två kungar samma sak och den som får sista kungen får dricka skiten)

Leken heter kuken ;) SÅ SJUKT KUL!

Reply
jasmine

hört talas om typ älg leken? vet inte vad den heter, kanske lite svår o förklara med ord :P
men man sitter iaf i en ring, en börjar vara älg. Den personen ska vifta med händer, med tummen på huvet övanför öronen, och säga älg älg älg älg.. och den som sitter till höger ska göra med sin vänsterhand bara & tvärtom. alla 3 måste säga älg. När älgen vill skicka vidare pekar man bara på nästa & då måste personen vifta & säga älg & de bredvid med en handen. Om man missar måste man dricka. Man kan säga älg hur länge man vill, man bara skickar vidare när som.
Sjukt roligt iaf om man är några stk. Vet inte hur många ni e dock :P men kanske till en annan gång isåfall.

Sök också på drinklekar på google, jag & en kompis hittade en del roliga förra veckan :)

Reply
Kim

Du bör ha en genomskinlig skjorta med hög midja tight kjol! Kanske en leopardmönstrad behå under skjortan, eller stud bandeu att bära med ditt nya stövlar Ash!
Ha så kul!

You should have an transparent (see through) shirt with a high waist tight skirt! Maybe a leopard print bra under the shirt, or dubbed bandeu to wear with your new boots Ash!
Have fun!

(Google translate is a little rusty, sorry!)
<3

Reply
sandra

Pyramiden :)

1. Lägg upp en pyramid med spelkort(fem nivåer). Korten ska vara upp och ner.
2. Dela ut 10 kort till varje spelare.
3. Varje “nivå” eller steg på pyramiden har olika värde. Steg 1= 2 klunkar, steg 2= 4 klunkar steg 3 är 6 klunkar osv..
4. Vänd upp det första kortet till höger längst ner på pyramiden
5. (Den till vänster om pyramid byggaren börjar)Om denna spelare har samma värde på kortet i handen som det i pyramiden får den välja vem den vill dela ut klunken till. Det går att lägga flera kort på samma person om man vill och då dubblas antalet klunkar med så många kort spelaren lägger. Spelaren som fått klunkarna dricker..
Sedan är det nästa spelares tur att spela sina kort. När man gått ett varv går man på nästa kort i pyramiden.

Om en spelare inte har det kort som kommer fram i pyramiden så “passar” den.

Det är riktigt roligt att “straffa” varandra med klunkar och ni blir garanterat yra i mössan :)

Hoppas att detta kan vara något!

P.s Ha så skoj

Reply
sara

ÖLSPELET!!!
skitlätt när man lärt sig, men kanske lite klurigt när man inte vet vad alla kort betyder.

2 (röd): – Spelare får dricka två klunkar.
3 (röd): – Spelare får dricka tre klunkar.
4 (röd): – Spelare får dricka fyra klunkar.
5 (röd): – Spelare får dricka fem klunkar.
6 (röd): – Spelare får dricka sex klunkar.

2 (svart): – Spelaren får dela ut två klunkar till valfri person runt bordet.
3 (svart): – Spelaren får dela ut tre klunkar till valfri person runt bordet.
4 (svart): – Spelaren får dela ut fyra klunkar till valfri person runt bordet.
5 (svart): – Spelaren får dela ut fem klunkar till valfri person runt bordet.
6 (svart): – Spelaren får dela ut sex klunkar till valfri person runt bordet.

7: Burr/Räkneleken – Spelaren som får kortet säger ett, nästa två, nästa tre osv. Ingen spelare får säga ett tal som är delbart med sju (7, 14, 21, 28, 35, …). Ingen spelare får heller säga ett tal som innehåller en sjua (17, 27, 37, …) Istället för att säga dessa förbjudna tal säger spelaren Burr. Den som först säger ett av det förbjudna talet måste dricka tre straffklunkar.

8: Tummleken – Detta kortet kan sparas. Spelaren kan när som helst under spelet placera sin tumme diskret mot ovansidan av bordskanten. Då ska de andra spelarna skall göra likadant, den som sist placerar tummen måste dricka tre straffklunkar.

9: Tema – Spelaren säger ett tema, till exempel smink. Då skall varje spelare i turordning säga en sminktyp var (Rouge, Foundation, Läppstift …). Den spelare som först tvekar eller säger ett märke som redan sagts måste dricka tre straffklunkar.

10: Regel – Spelaren som får det här kortet får hitta på en regel. Till exempel att man inte får luta sig tillbaka i stolen/soffan eller innan man dricker måste man till exempel ställa sig upp. Glömmer man detta tilldelas man tre straffklunkar.

Knekt: Toapaus/Rökpaus – Detta kortet kan sparas, och den personen som får detta kort är berättigad till en toapaus eller rökpaus under spelets gång.

Dam: – Alla kvinnor runt bordet måste dricka en klunk.

Kung: – Alla män runt bordet måste dricka en klunk.
Om alla spelare är av samma kön, kan man istället dela upp spelarna i två lag. Det ena dricker vid Dam det andra vid Kung.

Ess: Vattenfall – Den spelare som fick kortet börjar vattenfallet och personen medurs om denna börjar dricka, och sedan medurs om denna tills crikeln är slutet. En spelare får inte sluta dricka förrens spelaren innan har slutat. Den som startade vattenfallet bestämmer själv när han slutar dricka.

Reply
anonym

vattenfallet, fast det kan man bli en aning full på men det är kul! Då sitter man i en ring, den första börjar dricka och den som sitter brevid börjar sedan, och den får inte sluta dricka för en den första slutat, allstå så kör man med alla då! så det går runt i ringen.

haha suger på att förklara men ja!

Reply
Ada

Hej, hälsningar från Finland! :) Jai ho-drinkleken är den bästa! Man lyssnar på Pussycat Dolls-Jai ho och varje gång du hör dom säga “jai ho” så dricker du en klunk eller snaps! :D

Reply
Petra

Traditionella Öl-spelet funkar alltid! Lägg alla korten från en kortlek i en cirkel, ta ett kort för du ett svart mellan ess-10 dricker du så många klunkar, får du ett rött (ess-tio) ger du bort det till valfri person som får dricka det antalet. knekt=en regel exempelvis; alla måste säga “kenza är bäst” innan dom dricker eller att man inte får använda namn då man pratar(fram till att en ny knekt kommer), bryter/glömmer dom får dom ett straff ex 5 klunkar. Dam = vattenfall, personen som drar kortet börjar dricka och alla andra samtidigt, personen breve dig får inte sluta förens du gör det o.s.v även där blir det straff om man slutar dricka för tidigt. Kung = De andra bestämmer ett straff (ofta mellan5 och 15 klunkar haha)
Skitkul faktiskt,men risken finns att man blir lite för full och inte orkar ta sig vidare haha.

Reply
dragi

Ring Of Fire är ju det ultimata drinkspelet =) Dock skulle det ta hundra år för mig att förklara hehe,googla det =) Ni kommer ha grymt kul under tiden ni spelar haha.

Reply
Maria

Roxanne – dela er i två lag – sätt på Roxanne av The Police
Det ena laget dricker när han sjunger “Roxanne” och den andra när han sjuner “You don’t have to put on the red light”. Roligare än man sku tro. ;)

Reply
Emmie

Stegen är en otroligt bra lek om man vill bli på lyret!

Du har en kortlek och lägger upp fyra kort utåt (så du kan se vad som sägs på varje kort).

Du spelar från vänster till höger (precis som man läser).

Stegen består då av fyra steg.

steg 1 – 1 klunk
steg 2 – 2 klunkar
steg 3 – 3 klunkar
steg 4 – 4 klunkar

Resterande delar av kortleken håller du uppochner (så du inte ser vad där är).

Du vänder dig till personen till vänster och frågar högre eller lägre.

Personen ska då gissa om kortet (överst i högen du har i handen) är högre eller lägre en steg 1 i stegen.

Svarar personen rätt så får man gå upp ett steg och svara på nästa (steg 2) högre eller lägre.
(Då lägger man ner kortet ovanpå steg 1 upåt, så det bygger upp nästa fyra steg för nästa omgång att gissa).

Gissar man fel så får man dricka respektive klunkar som finns på det steget. Gissar man rätt på alla fyra så är det nästa persons tur. (Kan lova att det blir några vändor/klunkar i stegen innan man klarar alla fyra).

Ess = Högst
Klädda kort = näst högst
2-10 är som vanligt.

Skulle samma kort komma upp som i handen som i stegen så får man också dricka..

Jag hoppas att du förstår mina instruktioner. Jag kan garantera att detta är ett drink spel för alla som aldrig blir uttråkat!

Så, kan du klättra upp för stegen kenza?

Ha en underbar kväll :)

Reply
Alice :)

Heej Kenza!! Du kanske inte kan svara på det här, men jag hoppas att du ser det iallafall!!! Jag älskar din blogg, du är så naturligt vacker. Och jag tror/hoppas att du är dig själv i bloggen (inte som kissie). Du skriver om så roliga saker. Och en gång till, jag älskar din blogg och hoppas att du lyckas me den i fortsättningen, jag kommer iallafall fortsätta läsa denoch föresten du är jätte söt!! Hejdå! Gå gärna in på min blogg om du vill :) Alice

Reply
Dessi

fuck the dealer är riktigt roligt. Om du inte är dealern ;) annars är vattenfall å pyramiden alltid klassiker som funkar :)

Reply
josefine

ett grymt tips här!
alla har starka drinkar i sin hand och låten “blue (da ba dee)” – Eiffel 65 sätts på! varje gång de sjunger “blue” måste alla ta en klunk! sätt låten på repeat och se vem som can handle spelet längst …

Reply
mia

ring of fire, lägger kortlek i en rim o ska dra kort som innebär olika saker. den som bryter ringen får dricka :) sen 21, man ska räkna 1 – 21 men 3 = 13 o 7 = 17 så de byter plats. den som räknar fel får dricka, och om man klarar hela vägen till 21 får den som sa 21 komma på ny regel på en siffra :) t.ex. ”på nio ska man säga skål” jätteroligt!

Reply
Sofia

Hur har du lockat håret? Ser superfint ut! Vad är det för locktång, tror du jag kan hitta den i här i New York?

Reply
Emma

Hej :) alltså som ” vuxen” haha vilket jag knappt ser mig som i 22 års ålder så är din blogg den vettigaste och den blogg jag kan relatera till. Vi är mkt lika Hahaha så kul att läsa faktiskt :) sjuk humor och barnasinnet vid liv. Me likey! Hade bra K och gör som jag brukar ikväll, festa och dansa på!!!!!! Kram

Reply
Hanna

“Kapten Puff” Kan du den? Askul!
Jag börjar och säger: “Jag är kapten PUFF (elr PUFF PUFF) för första gången ikväll” samtidigt håller jag tummen och pekfingret på ciderflaskan/ölen/groggen, dricker sedan en klunk, sätter ner flaskan på bordet och dunkar pekfingrarna i bordet en gång vardera, och tillslut hoppar man upp EN gång och sätter sig ner igen. Nästa person gör lika dant och alla i sin tur hela varvet runt:) (jag vet det är mycket på en gång:Dhaha) Andra varvet tar man tummen,pekfingret och långeman runt flaskhalsen;) och säger samma sak fast sen tar man pekfingret och långeman och dunkar i bordet (2x på höger + 2x vänster). OM MAN GÖR FEL FÅR MAN BÖRJA OM OCH DET ÄR DET SOM ÄR SÅ KUL! sedan förtsätter man tills man får ta hela drinken med hela handen:) den som först gör det vinner;) haahhaah sååå kul men svårt som fan första gången innan man lär sig.
PUSS OCH KRAM HA EN FINFIN HELG!:D

Reply
Alexandra

Det finns ett skit roligt, där du lägger ut en hel kortlek på bordet och sedan har varje kort en betydelse.

Ess = Dödens kort, det betyder att varje gång någon dricker måste då du behålla esset tills någon annan får det och du måste då dricka hälften av vad den andra personen dricker .
2 = two is for you, du får ge klunkar till vem du vill.
3 = three is for me, du måste då själv dricka
4 = four is for hores, alla tjejer ska dricka
5 = regel, varje gång innan man dricker måste man göra något, ex säga jag är bäst. Den som glömmer måste dricka dubbel klunkar.
6 = six is for dicks, killar ska dricka .
7 = Seven goes to heaven , man ska räcka upp handen snabbast. Den som gör det sist måste dricka.
8 = eight pick a date, du ska välja någon att dricka med
9 = nine make a rhime, du ska då säga ett ord och personen brevid dig ska fortsätta rimma och sedan nästa och nästa osv. Man får ej använda ord som andra använt och det måste vara ett ord. Den som inte kommer på fler får dricka.
10 = ten say it again, du börjar säga ett ord, sen den bredvid dig upprepar det du sagt och sen lägger på ett ord, sen fortsätter det så . Den som glömmer bort meningarna tillslut får dricka.
Knekt = 21, du ska vända dig till den bredvid dig antingen till höger eller vänster och säga 1 . Den bredvid dig kan säga 2 till dig eller den bredvid. Ni fortsätter så tills den som får 21 och måste då dricka.
Dam = question , ni ska då ställa frågor till varandra hela tiden utan att tveka eller svara på frågan . Den som gör det förlorar och måste då dricka.
Kung = kategori , du säger tex bilmärken . Sen ska man gå i tur och ordning och säga bilmärken. man får ej upprepa som andra sagt. Och den som till sist inte komemr på fler förlorar .

Detta är ett skit roligt drickspel =)

Reply
angelique

öl spelet är bäst! men det finns så många “regler” bla. vattenfall, pekleken, rim, berättelse och att man bestämmer vad folk ska säga innan dem dricker , ungefär 13 stycken regler är det så det är väl lättast att leta upp det på internet eller så så man verkligen har alla framför sig innan man kör ;)

Men hur roligt spel som helst när man väl kan det!

Reply
linda

vodka och vatten samt pyramiden :) snälla, det hade varit så roligt om du ville sätta samman alla lekar i ett inlägg. Alla har nytta av de, besides är det roligt att prova något nytt! :) have fun ikväll

Reply
party

Hora med kortlek..
skitkul ;) Börja med högen upponer och dra ett kort i turordning..Man dricker själv det tal (1-9) som står på ett rött kort, får man svarta kort med dom siffrorna får man ge bort dom..Dela ut!
10 är piss/rök kort. Knäckt är regel som man måste komma på..Som alla ska göra innan de dricker. Man får även ta bort regler med det kortet.
Dam är “hor-kortet” där den som får det kortet väljer ut nån till sin hora.. den pesonen ska då göra ALLT du säger att den ska göra tills nästa horkort dyker upp och någon annan utses till hora. Kung , då ska alla lägga tummen mot bordet och sisten som gör det får dricka 5 straffklunkar.
Ess är vattenfall, och den som drog kortet och dom andra får in sluta dricka innan den som sitter innan dom har slutat druckit :) Ett måste på för ferren ! ;)

Reply
Bellesa

Hej Kenza!

Va fint ditt hår var!
Har du kirrat det med plattång eller har du någon speciell locktång? Tacksam för svar!

Hoppas du får en trevlig utekväll med tjejerna!

Byezzz
/Bellesa

Reply
yasmin

Ni kan ju alltid köra “jag har aldrig”- leken.
Den går ut på att en av er säger till exempel: “Jag har aldrig kört bil full” Och sen ni som har gjort det ska dricka en klunk, och dem som inte har gjort det ska inte dricka. :)

Reply
Jessica

Tills nästa gång kan du ju censurera namnet så slipper du radera för de va sjukt kul :P

Bunnies up är skoj :)

Reply
Fia

Jag tycker man borde vara försiktig med att hänga ut i sin blogg när man har så mycket läsare. Tycker jätte synd om killen du skrev om. Du kanske borde tänka efter lite extra innan nästa gång.. Älskar din blogg för övrigt

Reply
alexis

Hej Jag har en fråga. Känner du en tjej från Polen som driver Honey bloggar och sjunger?

Reply
s a r a - allt hon ville ha

Åh vad kul att gå ut! Jag försöker spara mina pengar till min Thailandresa. Åker iväg den 7e februari i två veckor. Jippie! Vilken är den absolut finaste stranden du var på? Vi ska bo på Koh Lanta hidaways och Koh Bulon. 1 v på varje ställe. Känns som om du skriver att alla stränder var superfina. KRAM! :D

Reply
Rebecca

Hej!
Nu är det kanske lite sent för en drinklek men till nästa gång borde du kolla upp king’s cup. Det är den bästa och roligaste drinkleken någonsin. Man använder en kortlek när man kör den. Googla för spelregler.

Reply
E

Har ett grymt ölspel vi alltid kör.
Behöver en kortlek. Lägg ut alla kort på borden, och dra en efter en..

1-6 röd, drick själv, lika många klunkar som kortet visar.

1-6 svart, ge bort lika många klunkar som kortet visar till vem utav dina motspelare du vill.

7 – Sjuans lek. Den som drar börjar att säga 1, sen ska resten av deltagarna fortsätta räkna en efter en. Man får dock inte säga något med sju, så allt som har något med 7 att göra (7,14,17,21,27etc) byter man ut och säger bang istället, missar någon av deltagarna får denne dricka 3 straffklunkar.

8 – Kategori. Tex “sminkmärken”, den som drar väljer kategori och säger första sminkmärket, den som först missar eller säger något som någon annan redan sagt, dricker 3 straffklunkar.

9 – kisskort (behövs kan jag lova, sparas och kan användas 1 gång under leken.)

10 – Regel, den som drar kortet väljer en regel som följer med under hela spelet. Tex “alla måste prata svengelska” den som missar får 3 straffklunkar.

Knekt – hemligt kort som man vänder upp och ned. Någon gång under spelets gång ska den som dragit knekten skrika HEJ KNEKT, den av de andra deltagarna som skriker sist får 3 staffklunkar.

DAM – Hemligt kort, vänds upp och ned. Någon gång under spelet ställer den som dragit kortet en fråga till någon annan. den som svarar får 3 straffklunkar.

KUNG – Äckelglas. Blanda ihop en riktigt äcklig drink och ställ mitt på bordet. När någon drar en kung läggs kortet ovanpå glaset. Den som drar den sista kungen blir straffad genom att dricka ur innehållet i äckelglaset.

ESS – Vattenfall. Den som drar kortet börjar dricka, och de andra följer efter. När du som dragit kortet slutar dricka, får de andra också sluta, dock måste de fortsätta dricka om den till höger om en fortfarande dricker. Den som inte klarar av att halsa, får helt enkelt dricka 3 straffklunkar.

Enjoy :)

Reply
Natalie

Tretton. Man räknar tillsammans: Ett, två, tre, fyra, fem, sex, sju, åtta, nio, tio, elva, tolv, SKÅL! (drick ;)) Sen den det hamnar på så ska man byta ut kanske tio till ex: Hejhejhej. Och man fortsätter så och byter ut hit och dit. Tabbar någon sig så får man tre straffklunkar ;)

Reply
hej monica

kanske lite för sent nu, men man kan köra det här med olika låtar, men tex. sätt på hej monica och för varje gång han sjunger monica måste man dricka;)

Reply
Cattis

Heeeeeej Kenza såg dig igår kväll och måste bara säga att du e sååå snygg!
du va jättefin i håret oxå :)
Jag fick som present en gång ett fia med knuff spel som har små shotglas istället för spelpjäser, väldigt roligt måste jag säga!
puss o kram! :P

Reply
Erika

Jag har en rolig drinklek, men vet inte vad den heter men låt oss kalla den för “axeln”. Först sätter sig alla som ska vara med i en ring eller runt ett bord. Första personen (den som vill börja) säger “1” och lägger en hand på antingen sin högra eller sin vänstra axel. (När man lägger på vänstra axeln så använder man sin högra hand och lägger man på högra axeln så använder man sin vänster hand) Detta visar vem som ska få säga nästa nummer. Är handen på sin högra axel så är det den personen till högers tur att säga nästa siffra. Nästa person säger “2” och lägger sin hand på någon av sina axlar. Nästa person säger “3” osv..Så fortsätter man så till nummer “7”. Nummer 7 innebär att man ska hålla sin högra arm vågrätt åt vänster och den vänstra armen vågrätt åt höger. Man har antingen den högra eller den vänstra armen över den andra så att man tydligt kan se en arm som är över den andra. På nummer “7” ska man inte lägga någon hand på en axel utan man gör denna grej istället. Armen som är överst visar vem som ska säga nummer “8”. Det är åt det håller fingrarna pekar mot som turordningen går efter. Så fortsätter man fram till nummer “14” med att lägga sin hand på sina axlar. På nummer 14 gör man likadant som på nummer “7” men då är det den armen som är längst ner som visar vems tur det är att säga nästa nummer. Denna grejen med vågräta armar gör man endast på nummer 7 och 14. Man fortsätter sen med handgrejen fram till nummer 21. Nummer 21 innebär att man får välja en regel där du byter ut en siffra mot någonting annat Ex. alla ska säga “5” när de egentligen ska säga nummer “8”. Eller att alla ska säga “kenza är bäst” vid nummer “12”. Tillslut kommer det bli riktigt rörigt. Om någon gör fel eller råkar göra något när det inte är deras tur så blir det två straffklunkar. När någon gjort fel och fått dricka så börjar man om på nummer “1” igen. Hoppas du fattar vad jag menar. Själv tycker jag att den är jätterolig och den är rolig även för de som kör nyktert för kvällen.

Reply
Milli

Om man vill bli full snabbt ska man köra en lek som jag inte kommer ihåg vad den heter. Men man har iaf en kortlek och så lägger man fram ett kort, och den vars tur det är ska gissa om kortet som kommer efter är högre eller lägre när man gissat rätt tre gånger får man skicka turen vidare, men om man gissar fel så fär man dricka lika många klunkar som kort som har hamnat på bordet. Sen vänder man bort högen och börjar om. Men som sagt när man gissat rätt tre gånger (på rad förstås) Så får man skicka vidare om man inte törs fortsätta gissa :) Det är riktigt bra att köra om man ligger lite efter och vill bli full snabbt :p

Reply
Stasy

Snälla Kenza gör ett inlägg om hur du fåt till dina pefekta lockar och ditt glansiga hår,hårprodukter m.m<3

Reply
Elin

Helt klart Beer pong, bermudavarianten! Dela upp er i två lag och ställ er på varsin kortända av ett bord. Ställ upp sex glas med öl/grogg/whatev i form av en triangel vid varje ände. sen ska ni turas om att försöka studsa och pricka något av motståndarens glas med en pingisboll! Träffar någon glaset så måste motståndaren som blev träffad dricka upp innehållet i glaset, och sedan ställa undan det. Det lag som först röjt undan alla motståndares glas vinner! Hur kul som helst :)

Reply
Emma

Heej! jag har länge undrat hur du fixar ditt hår, kan du inte göra ett inlägg om hur du gör dem här lockarna eller stora vågorna? Hade vatt superkul=)

Reply
A

Hej Kenza! Din blogg är jäääääättebra! Jag läser den nästan varje dag :) Jättesnygga lockar i håret! Hur får du så snygga lockar??

:)

Reply
Play With Me UF

Vi gör dryckesspel som vårt UF-företag :)

Precis fått alla kortlekar, bara att höra av dig om du vill köpa eller veta mer om företaget :)

Reply
Elin

det finns en jätte rolig drink lek, jag kommer inte riktigt ihåg men en börjar och säger nåt som aldrig har gjort t.ex “jag är oskuld” och då dricker alla som inte är oskulder och så håller man på så det är jättekul!

Reply
eMMa

Åh, kan du inte visa vad du använder för locktång för att få de där fina större lockarna?? Vore grymt! :) :) :)

Reply
Markus

Hejsan!

Har gjort ett nytt drickspel som heter “vågar du?”
Testveriationen finns redan!
Släng iväg ett pm till oss på facebooksidan så fixar vi det åt dig!

Mvh
Vågarducrew

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*