• header

Saturday fun

Hej gullungar! Hoppas att ni mår bra. Idag har jag inte tid att sitta vid datorn men ville bara önska er en fin dag. Vi hörs ikväll! Kram ♥

Igårkväll på Lobby

198 Comments

Ellen

Vilken fin skärpa på bilden superduper söt är du som vanligt! Älskar ditt hår så himla mycket!<3 Kram ellen

Reply
Sarah

Är du intresserad av att tecka och måla? Checka in hos mig!

Stylebysarah.blogg.se

Under kategorin “mina verk” Finns det massvis med roliga grejer att titta på!

KRAM

Reply
Katrine

Hej Kenza! Du köpte en stringbody från American Apparal och jag undrar vad du har för storlek på den? Kramar!<3

Reply
Vera

Hej Kenza!
Din blogg äger och du är så snygg!
Men jag kollade bakåt i ditt arkiv (2007) och där skrev du mycket om din pappa och hans butik och så. Men nu så skriver du alldrig om honom :( han ägde ju den där butiken.

Kramar Vera!

Reply
elizabeth

Kenza, fina du. Jag har en likadan jacka som du, Boomerang Classic Down Jacket, min är marinblå. Men jag valde bort att köpa päls till luvan, även om det ser fint ut. Hoppas hoppas hoppas att det är fusk du har.. Jag har så höga tankar om din moral sedan du tog ställning för minkarna.. Hoppas du hade kul igår iaf, ha en fin dag.

(Jag säger inte detta för att dryga mig eller vara dum, menar bara att du är en stor modeikon och det vore bra om du tog ställning.. MOT pälsindustrin) KRAM

Reply
Martina

Tråkigt att du inte uppdaterar lika ofta längre, men jag kan tänka mig det.. Nu har du fått en massa andra jobb tack vare bloggen.

Reply
SSS

snääälla kan du säga vart man kan hitta ngn liknande tröja? du fattar inte hur mycket jag behöver en! :( svara pleeease :D

Reply
hahaha

hahahahah jadu vad ska man säga “jag debiterar 200 000 i månaden för annonsintäckter” looool eller kanske crack intäckter. fyfan. du är höjden av falskhet och äckelhet. langarjävel du är vidrig

Reply
ajsfjasgjof

kenza de står på finest.se/falsksanning att du säljer droger:O:O??? e de sant:O:O

Reply
Lydia

vart har du köpt din päls på jackan ifrån? jag har själv en boomerang och letar efter en päls.. snällla svarra :)
puss på dig <3

Reply
Sofia

Hej Kenza! Jag vill gärna ha hjälp med en sak. Det är så här att jag är jätteglad att magtröjorna är inne igen! Då min mage är min snyggaste kroppsdel som jag annars inte kunnat framhäva så mycket, som jag kommer kunna göra nu till våren/sommaren! =) Men nu till min fråga, hur matchar man magtoppen? Funkar den bara till tajta shorts?
Tack för en superbrablogg. Puss!

Reply
Sara

Kenza! behöver hjälp! har mycket beslutsångest över mitt gymnasieval som jag snart ska söka in på. vad gick du för linje?! <3

Reply
Linda

Hej Kenza! Hoppas du hade det kul igår. Vilken fin partylook du har, med lockar och rosa linne. Om du vill få tips på hur deu hittar de perfekta lösögonfransarna och får de att sitta under hela kvällen tycker jag att du ska ta dig en titt på vår blogg, http://welovesthlm.blogg.se/

Ha en fin dag!

Kram

Reply
Soofia

Såg dig i stan med din boooyfriend men våga aldrig komma fram (; du är sjukt snygg!

Reply
vvvv

Hej!
Har några frågor till dig angående den där killen som pratade engelska som du hängde med mycket innan när han var DJ.. Vad hände mellan er? Och hur mår han efter hanns mammas bortgång?

Undrar också … skulle ni inte starta en ute klubb eller vad det var?

Annars älskar jag din blogg och ditt utseende :)

Reply
elsa

Tjusig tjej, som vanligt :)
hur får du dina lockar så fina? hårspray/ mousse? någon speciell locktång?? :D

Reply
S

Läste precis på falsksanning om en mail konversation mellan dig och en kille på facebook om att du säljer meth? De kan väl inte stämma.. Det står även att det är killen har blivit facerapead, inte du.. tänkte bara uppmärksamma dig om de om du inte redan sett de!

Reply
Laurie

Hej Kenza!
Jag älskar din jacka, och jag visste inte namn av den. Vet du vart kan man köpa en sån i Stockholm??
Keep up the good blog!

Reply
Emma

Himla fin du va i håret :). ps, ta gärna en sväng in på min blogg och säg vad ni tycker . Kram !

Reply
Sanna

Herregud vad fin du är, det är helt otroligt! hoppas du får en bra dag :D :D

Reply
Sanna

SNÄLLA RARA! Kenza. FÖRKLARA DIG! Det är andra gången du bär en jacka med äkta päls. Först Canada Goose (äkta päls från varg) och nu denna. VARFÖR!? Du var ju sååååååå emot det förut? Du svarade inte på min kommentar förra gången, gör gärna det nu istället. I övrigt diggar jag dig, men kom igeeeeeen!

Reply
Hejjj

Har du kollat någonting på konståknings EM? Viktoria Helgesson var ju med i finalen :D

Reply
Hanna

Hej! Jo, det är så att jag och några tjejkompisar tänkte åka till barcelona i sommar. Problemet är bara att alla kommer inte ha hunnit fylla 18 då, jag fyller inte förrän i slutet av augusti och min kompis i början på september. Tror du att detta kommer att vara något problem? Jag vet ju att du var i barcelona förra sommaren och undrar om dom brukade legga på klubbarna där? Skulle vara tacksam för svar :D

Reply
leena

Jag vet var det finns en jättefin brun ryggsäck. Den finns på bianco, vet dock inte vad den kostar men den är verkligen assnygg!!

Reply
ida

Hej! :D Hur gör du så att lockarna håller sig en hel kväll och använder du någon speciell borste när du bortsar ut lockarna? Ditt hår är jättefint!

Reply
Lera

Kenza you is wonderful today!!!

Halp me pleas!

I very very want your juwerelly Collections Guldfynd by Kenza.. But i dont know Where it can be ordered.

Ask me pleas)

in advance thsnks!!:)

Reply
adam

Jag måste säga att din blogg är sjukt inspirerande, du har riktigt skön stil och du hjälper verkligen andra tjejer att hitta rätt inom stilen och modet. Du är en sjukt bra förebild, sen är du sjukt vacker också. tack för en bra blogg!

http://lagerstromm.blogg.se

Reply
jossan

du är otroligt vacker! och jag måste säga att du är verkligen en förebild för andra, och för mig själv också. så tack för det :) kram

Reply
Denise

hahhahha asså folket här är ju för sorliga :S

har ni tänkt på att kenza kanske var lite ironisk om det där med meth? ja, precis. hahahah fyfan, om någon hade skrivit som han gjorde till mig, då hade jag reagerat på samma sätt.

sen det där med päls, om ni äter kött; håll käften.

och du som skrev om jayson; vad fan tror du? hade inte du varit krossad om din mamma hade dött?

fan vilka människor du har som läser din blogg, reagerar på helt fel saker utan att kolla upp fakta först.

Reply
ninaaa

ser ut som att du behöver ny päls ;) byt upp dig .. finns jättefina på vivaldi i skärholmen

Reply
Sanna

Denise: Jag är vegetarian? Mog1 att säga åt någon att hålla käften. Jag tycker inte att det är fel att reagera på att Kenza använder päls då hon tidigare har talat om att hon är emot päls. Så TA REDA PÅ FAKTA först, Denise!

Reply
ida

Jättesöt! Kan du inte göra ett inlägg om vilket läppglans du har på denna bilden? jättefint:)

Reply
Caroline

Du klagade alltid på andra bloggerskor som använde päls förut, nu gör du det själv. Hur kan man ändra inställning så fort? När ska du byta politisk sida? Du är större kapitalist än blondinbella men röstar ändå vänster. Är det för att syrran är så extrem?

Reply
sandra

hej, var har du köpt din päls till bomerang jackan :) tacksam för svar! puss och kram

Reply
lovisa

varför redigera bilderna så mkt när du är så otroligt NATURLIGT vacker? stör mig

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*