• header

LEATHER SHORTS

Jag hade klädpanik i fredags, visste verkligen inte vad jag skulle ha på mig!! Bestämde mig strax innan vi gick och det fick bli mina skinnshorts från JOFAMA BY KENZA (ute i butik nu! ni hittar närmsta butik HÄR), spetstopp köpt i Barcelona, kuvertväska köpt i Bangkok, kilklackboots från Nilsson (det fick bli heels till outfitbilden iallafall hehe), ringar från Guldfynd by Kenza och koftan snodde jag från Humlan.

144 Comments

simone

kan man inte beställa skinnshortsen någonstans? :D

Kenzas svar: Jodå, det finns ett par webshops som säljer jofama by kenza. Ni hittar dem där på sidan! Bland annat shestore.se, jag har stl 32 i mina för er som undrar!

Reply
amandah

skitsnygga byxor och ringa! gud va fint!
är det små eller stora storlekar i kläderna från dig?
tackam för svar! puss!

Reply
Sara

Åh herregud vad snygg outfit!! Jag döör! Älskar allting och dina skinnshorts är fanimej dom snyggaste jag sett.. :) Önskar att jag hade mer pengar så jag kunde köpa dom..

Reply
jasmine

snyggt, men hade velat se en hög hästsvans där ;) då hade det vart riktigt snyggt

Reply
Alva

Skit snygga kläder ! Jag undrar hur du gör för att få så fina lockar ? :)

kram Alva

Kenzas svar: Har ju visat i ett videoinlägg t.o.m… Kolla kategorin frågor & svar! kram

Reply
Elin

En fråga som inte alls har med inlägget att göra: Hur gör du med linser när du är nånstans o badar/solar? Har du linser i fast du badar? Och hur gör du då för att dom inte ska ramla ut?

Kenzas svar: Ja det är klart jag har linserna i, ser ju inget annars haha.. Nej de ramlar inte ut, det är bara att se till att inte öppna ögonen under vattnet hehe

Reply
Liza

Fan vad snygga shorts! Ska nog bege mig på jakt efter ett par själv ;)
And girl, you look beautiful as always!
Take care!

Reply
nadja

Skulle du kunnda lägga ut en bild på vilken locktång du använder? Eller skicka en bild till mig på min mail om du inte vill publicera det. Skulle bli glad över det! :)

Reply
Nicole Sanzetth

Snyggt! Måste bara fråga en sak, varför uppdateras fortfarande Tokio Hotel-bloggen med massa mobil-inlägg som inte alls har med Tokio Hotel att göra? Kram!

Reply
Hanna

de är så stört snygga!!
kul att de finns i fem olika butiker här i norrköping så kan bli en födelsedagspresent till mig i mars ;D

Reply
Sofia

snälla du kan du inte berätta vart man kan köpa din body du hade på dig från adidas? Jag vill ha, och många andra oxå har jag sett haha

Reply
Evelina.

för det första: grym blogg!
för det andra: jag studerar i USA för tillfället, och har ett litet problem. Försöker få tag i dina skinnshorts, exakt dom du har på dig på bilden. Hur är lättaste sättet att få tag i dom?
Tack på förhand!

Kenzas svar: Det blir svårt, du får nog be någon vän köpa dem och skicka dem.. För webbshopparna som säljer jofama by kenza shippar inte till USA :/ Kram!

Reply
Rebecca

Det kommer bara upp Danmark o Finlands butiker.. Så man kan inte se var i Sverige man kan köpa dom.. Kan du skriva var de finns o köpa i ett inlägg ist? :)

Kenzas svar: Haha va? Du måste ju scrolla ner! :P

Reply
Malin

Kan man inte köpa shortsen i Sverige ??

Kenzas svar: Jo ni får ju scrolla ner på sidan, det är ju en hel lång lista på över 100 butiker :D

Reply
nina

För korta shorts, allt är för kort på dig. Du klär dig smaklöst, vilket ju tyvärr inte är något nytt. :(

Kenzas svar: Vilken tur att jag skiter i vad helt främmande personer tycker om mig! :)

Reply
linneá

hej! vill börja med att säga att du har en otroligt bra blogg och är skit snygg!!
nu undrar ajg, hur håller du din hy så fin? du ahr ju aldrig finnar eller något, vad använder duf rö produkter osv? :D tacksam för svar <3

Reply
Elsa

Sjukt snygg outfit, som vanligt! Du har en helt Awsome klädsmak!
Jag måste säga att dom shortsen är så sjukt snygga. Har varit på jakt efter sådana i ca 1 år.

Reply
sara

har letat ihjäl mig på en sån topp o: hur fin som helst :D du råkar inte veta om butiken fins lite mer i sverige eller nån stans där man kan köpa en ungefär likadan? c:

Reply
Pernilla

Vem är humlan?
eller snarare, hur började ni vara med varandra? ^^
för det är väl samma person som du tränar med? (:

Kenzas svar: Humlan = Alexandra.. Ibland säger jag humlan ibland alexandra… Vi har känt varandra i ett par år!

Reply
Natyra

Hej, vill först säga att du är så sjukt vacker och sen undrar jag, hur får du igenom nitarna genom tyget? Använder du något verktyg eller något? Hoppas du förstår min fråga :)
Kram

Kenzas svar: Tack! Gör hål med kniv eller nått först :)

Reply
Sara

Du är bara så jäkla skön! Älskar ditt svar “Vilken tur att jag skiter i vad helt främmande personer tycker om mig!”, jag tror att vi behöver våga mer sånt. För det är ju helt sant!

Reply
Lea

hej :P jag tycker verkligen att du har världens bästa och snyggaste stil ! du är jättecool :D jag vill vara du ! jag ska köpa nitar till mina shorts och göra det du gjorde för det var verkliegn skitsnyggt !:)

/Lea 12 år ;)

Reply
Maria

Grymt snygg outfit, älskar shortsen!!
Ett tips, jag va inne på topshop idag och där hängde det en brun ryggsäck i skinn, som du ville ha :). Vet inte om du gillar den men jag tänkte ändå säga det. Du kan ju ta dig en titt!

Reply
felicia

Skulle jättegärna vilja veta vad det är för locktång du använder när du gör ditt hår så fint? skulle vara jättetacksam om du kunde svara! KRAM

Reply
Sanna

Hej Kenza!

Måste bara säga att jag tycker du er en av svergies vackraste kvinnor i vårt “lila” land:)

Sedan undrar jag om du är modell för någon agentur?

kram på dig / sannaaz

Reply
linnea

Det här är nog en av de absolut snyggaste outfitsen du haft :) och då är ju allt du tar på dig dösnyggt speciellt på dig…

Reply
hannah

skulle inte du kunna lägga ut en bild så att man skulle kunna få se skorna lite bättre? :) dem ser ju så fiina ut! :)

Reply
Cathrine

Hey Kenza! I love your leather shorts! And I wanna buy it. But I wonder if it is any pockets on the back of the shorts?
Cause I really love them =)

Reply
Linnea

hej kenza! vart i sjutton gubbar köpte du dom där jäävligt snygga skorna någonstans? :o jag vill ha några liknande men vet inte vart ja ska köpa de, jag blir jäätte glaa om du svarar på det här ;)

Reply
Emelie

Asså helt ärligt Kenza.. Jag älskar skinnshortsen!!!! Dem är hur jävla snygg som helst. Jag vill verkligen köpa ett par till sommaren. Jag hoppas du kommer vinna årets mode blogg och bäst klädda kvinna ikväll på Finest Awards.

Reply
Therese

Skitsnygga shorts!!!! Kan inte du vara så snäll att du lägger ut en sån liknande outfit på det fast som finns i sverige och några billigare för den outfiten är att dö för & du bär upp kläderna otroligt snygggggggggt! Skulle vilja att du började med budgetoutfitar av dina egna outfitar haha hoppas du fattar KRAM Therese:D

Reply
Ebba

Hej! Du är så himla otroligt fin! Jag särskilt älskar dina ben!! Hur får du dom att vara så smala och fina? Vad tränar du för någonting? :)

Reply
moi

Hej! Skulle du inte kunna visa noggrannare bilder på din kollektion? Typ sida, bak, fram i bra ljus? På alla bilder ser man ju bara framifrån. Tycker att det är ganska viktigt hur rumpan ser ut också, om man ska beställa från nätet :)

Reply
Elin

Hej! Jag undrar hur du tvättar dina shorts? Jag har precis köpt ett par men vet inte hur jag ska tvätta dom, kan man ens göra de? Tacksam för svar :D Kram

Reply
Sarah

Något som du hör 2389 gånger per dag: Du är så otroligt vacker och har den snyggaste klädstilen ever! :-)
men kan inte skada att höra det en gång till, kanske du har en dålig dag och blir glad av några snälla kommentarer ;-) Du matchar lixom senaste modet med din egen kreativitet känns det som? ibland är det gammeldags volang stil och ibland tuffaste svartläder stilen! Och till skillnad från *somliga* bloggare, så har du en så snäll och härlig image som gör så att tjejer får bättre självförtroende och inspiration istället för att, som *somliga* trycka ner alla andra!
Kram, ha en fin dag! :-)

Reply
Maria

Älskar verkligen dessa shorts! Fick hem dom i brevlådan i fredags och hade dom när jag va ute igår! DE va en stor succe!Du är en inspirationskälla och en bra förebild! :)Kramar

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*