• header

Skeppsholmen

Idag promenerade jag och min pojkvän ute på Skeppsholmen! Vi köpte med oss varsin kaffe från ett café i Sturegallerian och så promenerade vi hela vägen. Trodde att jag skulle dö eftersom att jag fortfarande har så ont i benen efter allt dansande i fredags men det gick bra, hehe..

Det var en sån otroligt vacker rosa-lila solnedgång! Försökte fånga den på bild och det blev ju rätt bra! Första bilden blev ju också fin…haha! Det blev något knasigt med fokusen så jag blev en alien med avlångt huvud och spaghettiben.

Nu blir det middag och film. Det är så kul att vi har varit utklädda till Alice & Hattmakarn men inte ens sett den nya Alice i underlandet-filmen! Nu tar vi tummen ur och ser den iallafall :)

97 Comments

linneá

hur lyckas du få så fin hy? inga finnar eller nåt, vad använder du för produkter? snälla svara :D

Reply
anna

hej kenza undrar om det går att låna bilder fråån din blogg? såg en outfit bild på dig som jag tänkte lägga ut på min blogg men det gick inte

Reply
vonskareng

åh vilken vacker bild! det är verkligen fint i stan! :) hahahah gryym bild där. verkligen alien! :D och alice-filmen = SEVÄRD (enligt mig)

Reply
Karolina

ååh jag älskar rosa himmel (Fast det egentligen är ett bevis på miljöförstöring) Men det är sååå vackert :)

Reply
prinsessanadia

Kenza är just för stunden Sveriges största bloggare. Läser varken din eller kissies blogg. Men att kissie inte ligger etta gör att jag gärna klickar mig in här för att se till att du håller kissie borta från första platsen.

Reply
Pauline

HEJ KENZA!

JAG HAR VERKLIGEN PROMBLEM. . .
Du har ju en tröja från homerun, den där men amerikanska flaggan. Vilken st. har du?

Verkligen jättetacksam för svar!
UNDERBAR BLOGG / PAULINE <3

Reply
Mimmi

HAHA. Jag älskar den översta bilden! :D Ser ut som att du har vääääärsta axelvaddarna.

Reply
Hanna

Hej! Jo, det är så att jag och några tjejkompisar tänkte åka till barcelona i sommar. Problemet är bara att alla kommer inte ha hunnit fylla 18 då, jag fyller inte förrän i slutet av augusti och min kompis i början på september. Tror du att detta kommer att vara något problem? Jag vet ju att du var i barcelona förra sommaren och undrar om dom brukade legga på klubbarna där? Skulle vara tacksam för svar :D

Reply
julia

riktigt grymma bilder och jag älskar din blogg verkligen! :D
Kom på att jag har tävlat på samma tävling som din pojkvän nu i karate :)
peace

Reply
Sanna

Hej Kenza! Den 6mars åker jag nämligen till Koh Samui! & jag har läst i din blogg att du också har varit där, tänkte om du kunde rekomendera saker du gjort där! Vi ska vara där i 3veckor, jag och min pojkvän :)

P.s din blogg är grym!

Reply
Christina

Jättefina bider! Här i skåne har det varit strålande vinterväder hela dagen! Har också varit ute och promenerat i dag! :) Kram på dig! LÄS GÄRNA MIN SMINKBLOGG! :)

Reply
Nimo

Hej kenza! Jag ska snart köpa en kamera och skulle jätte gärna vilja ha en ganska liten systemkamera som även filmar och jag har haft din canon g12:a i åtanke. Skulle verkligen uppskatta om du som ägare till kameran kan skriva lite info om den och kanske för -och nackdelar? Det skulle verkligen hjälpa!
kram

Reply
fanny

vet du någon bra sida med balklänningar som inte är så hilmans dyra? svara så är du jätte snäll :)

Reply
amanda

Hej Kenza.
jag undrar en sak… Skänker du pengar till välgörenhet? Jag tänkte eftersom du tjänar en hel del.
Hoppas du svarar :)

Reply
Frida

Hej Kenza!
Jag älskar verkligen din klädstit! Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om lite klädtips på hur du brukar tänka när du klär dig och shoppar och så? Lite hur din stil är uppbyggd typ ;D
Tack! Du är bäst! :D
Kram!

Reply
majs

Hej ! jag har letat sjukt länge efter ett par snygga sommar skor, och så fick jag syn på dina sandaler med nitar på. men jag hittar dom aldrig i någon affär eller på någon hemsida. vart kan man köpa dom? :)

Reply
Towe

Jag var också på Skeppsholmen idag, fast inomhus, i några timmar.
Jag som hade lite ångest för att jag inte hade med mig någon kamera, jag ville så gärna fotografera den så himla fina miljön i stan, särskilt på kvällen. (Jag bor två mil utanför stan. Det går enkelt att ta sig dit, men jag bor liksom inte mitt i city. :))
Vilken tur att du fick en så fin bild då! :D

Kram!

Reply
emma

vilka fina bilder :) när jag är klar i gymnasiet så ska jag flytta till sverige med min pojkvän :)

Reply
julia

vad har du för kamera :)? letar nämligen ny, är du nöjd med den? Jättefina bilder iallafall! :)

Reply
Hanna

Hejsan! grymt vackra bilder! Måste säga att du är en stört skön chey och det skulle göra min dag ( eller vecka ) om du kommenterade ett inlägg på min blogg (a) Hare gött! (y)

Reply
Emma

HEJ KENZA!
jag vill tipsa dig om ett jätte fint linne från Bik Bok,
det är lite slappt med en USA-flagga på! Jag tror att det skulle passa jättebra på dig. Du kan ju ta en sväng förbi och kika på den, endast 149 kr :)
kram emma<3

Reply
Kiri

Man kan inte annat än sakna Sthlm ännu mera när man ser bilden…älskade Sthlm, vad jag saknar dig! Jag undrar om du sku kunna mejla bilden? Sku villa ha den som bakgrundsbild på datan <3

Reply
Tilda

Du kanske kunde besöka lilla Tolg (ca 3 mil utanför växjö småland). Jag har växt upp här och längtar lite till att lämna boet :)Tänkte du kunde besöka det rikiga landet med gårdar och små röda hus :)

jag är 13 år och tycker du är sjukt fin <3

tack å pussar!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*