• header

Online

Kan man köpa Jofama by Kenza på nätet?

Svar: Många frågade just denna fråga när jag la upp outfitbilderna där jag hade på de nya snygga skinnshortsen från Jofama by Kenza. Ni hittar som sagt alla återförsäljare HÄR men jag såg att flera av nätbutikerna inte fått in nya kollektionen än (inte så konstigt med tanke på att den kom ut typ idag) men www.shestore.se har fått in de nya plaggen!

Jag har storlek 32 i shortsen och på mig satt de rätt tight i midjan eftersom att jag har breda höftben men nu har de format sig lite bättre efter mina former. Är du en XS så passar 32orna och är du en S passar 34a osv… Bäst är ju såklart att prova först, då kan det ju inte bli fel! :)

Två bilder från plåtningen vi gjorde i maj! Med skinnshortsen och de andra plaggen. Stylade gjorde Jonas Hallberg. Har jag berättat för er att vi designar långt innan det kommer ut? Den här kollektionen designade jag förra vintern, för ett år sedan! Och de kommande höstjackorna är redan designade och färdigplåtade :)

195 Comments

Iidaniilsson

HEJ,
VILL TIPSA ER OM MIN BLOGG! DÄR JAG SKRIVER OM
MODE, SKÖNHET OCH EN DEL OM MIN VARDAG

HOPPAS NI BLIR INTRESSERADE OCH SLÄNGER IN
EN SÖT KOMENTAR

KRAM

Reply
Anna Swop

Oh, you’re so wonderful. In every clothes. You make me so jealous, you know. You’re perfect, Kenza. ;-)

Reply
T

har du funderat på att klippa lugg? du har en enorm panna, du skulle se bättre ut i lugg :) kram

Reply
Nathalie

Hej! Tack för en bra och inspirerande blogg :) En fråga bara. Jag var inne och kollade på din kollektion på skinjackor osv, var hittar man priserna? Kram nathalie

Reply
Marit

Er det mulighet for oss i Norge å kjøpe dem?:) Enten om de kommer i butikk her eller på nettbutikk. Elsker sjortsen!

Reply
Mona Lisa

Hey Kenza! I’m your international reader. I’m from Slovenia. It’s a really really small Country near Serbia. :) (We used to be in the same Country named Yugoslavia) But…anyway I just want to say that I really admire you and I think you’re beautiful and very sweet. I wish you all the best and your collection is fantastic, but unfortunately not available in Slovenia. :'(

Keep up!!!

Lots of Love from Slovenia. :) <3

Reply
Sofia

Hejsan!:D Skulle inte du vilja svara på min fråga? Jag har sett att du har glasögon!;) Vad har du för synfel och hur “mycket”? Jag är närsynt,, irriterande!

Reply
Alex

Jag vat att du inte hinner svara på alla kommentarer men det skulle vara jättesnällt o du kunde skriva ett snabbt litet svar :) vilken storlek har du i dina nya boots från ASH?? Dem är SKITSNYGGA! Ha en fin kväll! Kram

Reply
Amanda

Varför är det så dyrt? :( vill ha allt men har värkligen inte råd med det

Reply
Madeleine

Hej hej Kenza! Den nya kollektionen är verkligen jätte snygg! Gillar skarpt! :)

Men min egentliga fråga är: Jag ska åka till Thailand om en månad ungefär och tänkte fråga dig som precis varit där ifall det är något du tycker jag absolut inte ska missa? Jag har aldrig varit i Thailand och ska åka till Bangkok i tre dagar och sedan ner till Krabi.

Kram Madde

Reply
nyfiken Emma!

hej kenza! jag älskar verkligen din blogg. Jag tycker om din stil och dina underbara smycken. Jag har även också mycket smycken, men en sak jag är nyfiken på är hur du har dina smycken? alltså vad alla dina smycken ligger i osv, du kanske kan knäppa en bild? eller berätta? nyfiken är jag iallafall! :) svara gärna!

Reply
17 årig tjej i Jönköping

Hej Kenza! Måste först säga att jag älskar din blogg & du verkar vara en sån himla bra tjej :)

Jag har en liten fråga; vart har du köpt din söta sommarklänning som är lite rosa & massa små vita blommor på? Du kanske inte vet vilken jag menar, men den är öppen i ryggen vet jag i alla fall. Är totalt kär i den! Så om du minns vart du köpt den, så är jag väldigt tacksam för svar :) Du kan svara på min mail om du vill.
Puss & kram!

Reply
molly

Ohhh! Found the shorts at shestore and was ready to order, but they only ship to sweden, denmark and finland! Not Norway…Crap:( I want it. I need it! haha. PLease let us know when they will be available at other online stores, because none of the stores on the list is close to where i live.

Reply
Elin

Hej kenza! Jo det är så att jag funderar på att beställa hem din skitsnygga skinnjacka med pälskrage på. Men jag är lite osöker när det gäller storlekarna. Så min fråga är, vilken storlek har du på din egna jacka? tacksam för svar :)

Reply
Alicia

Heeej!
Min lillasyster köpte ett par skor av ditt skomärke häromdagen, de var ssååååååå snygga!!

Ville bara säga det..
Kram & hoppas att du besöker min blogg :D

Reply
KRAM

Kenza på bilderna med Humlan tycker jag att ni ser ganska lika ut, så jag undrar kan inte ni två typ sminka er exakt likadana med en normal makeup och lägga upp en bild på bara dig och en bild på bara Humlam när i är er “ordinary look” och sen lägga ut bilder på er efter att ni sminkat er likadant??
Skulle vara jättekul och jag skulle bli hur glad som helst om du gjorde det!
Älskar din blogg!
Kram :)

Reply
Elin

Du är ju verkligen supersmal! Kan inte du skriva lite mer om hur du gör för att hålla dig i from? Skulle vara jättebra!
Kram =)

Reply
viccky

Jätte snygga Kenza :)
Har du förstorat läpparna eller något sådant??

Älskar din blogg <3 :D

Besök gärna min :)

Reply
Signe

Jag älskar de där shortsen, de är jättefina!
Antar att nästa kollektion innehåller nitar? ;) kram!

Reply
Daniela

Du har helt underbara kläder i den collection som jag gäärna sku köpa, men varför måste de vara så dyra? :(
Ingen studerande utan jobb har råd med dem ju.

Reply
sabina

Verkligen skitsnygga shorts. Frågan är om alla kommer att bära likadana när det börjar bli lite varmare. Fast jag vill ha dem iaf :)

Reply
Karin

Vart kommer dina snygga trosor från som du har på bilden med magtröjorna? :)

Reply
linarebecka - mitt liv som blondin

LÄS MIN BLONDINBLOGG, I KNOW YOU LOVE IT! :*
LÄS MIN BLONDINBLOGG, I KNOW YOU LOVE IT! :*
LÄS MIN BLONDINBLOGG, I KNOW YOU LOVE IT! :*
LÄS MIN BLONDINBLOGG, I KNOW YOU LOVE IT! :*
LÄS MIN BLONDINBLOGG, I KNOW YOU LOVE IT! :*
LÄS MIN BLONDINBLOGG, I KNOW YOU LOVE IT! :*
LÄS MIN BLONDINBLOGG, I KNOW YOU LOVE IT! :*

Reply
frida

hejhej :)
jag har en fråga: om du och din förra kille skulle se varandra på stan, skulle ni då heja på varandra?
btw. älskar din blogg !!!

Reply
Anonym

Varför är du så snygg och har en supersnygg kropp och kan samtidigt äta godis?
Medans jag hatar min mage, lår och rumpa och äter inte godis?
Snälla kenza varför kan inte jag få din kropp?

Reply
Claudia

Jag älskar din nya kollektion, men tyvärr så har jag inte råd för att köpa de eftersom jag är student. Jag tycker att du borde ha tänkt lite mer på att dina flesta läsare är så unga och såklart vill de köpa plaggarna. Jag skulle dö för skinnshortsena, så snygga. Aja men det är bara å drömma, eller vänta tills det blir rea på dem hehe. Puss :)

Reply
Louise

Riktigt fina shorts tycker jag! :) ofta du har 32? :o du ser ut att ha mer former liksom, vilket bara är positivt alltså! :)

Reply
Louise

Gillar din stil, hoppas att du kammar hem vinsten i de kategorier du är nominerad i.. På tal om något helt annat vill jag uppmärksamma dig och dina läsare om detta erbjudande:

Jag, Louise, har gått klart min utbildning vid Svenska Frisör Skolan i Stockholm och har nu påbörjat min praktik på, exklusiva, Sturegatan 26. Min handledares önskemål är att jag till en början ska klippa GRATIS, så vi tillsammans kan gå igenom mina klippsätt och även så att jag kan ta del av hans tekniker. En betryggande och klockren deal tycker jag!

Jag utgår ALLTID utifrån dina önskemål och söker även dig som bara vill fräscha till topparna. Så är du, någon familjemedlem eller vän intresserad av att få GRATIS hårvård i minst 5 månader framåt kontakta mig snarast

Reply
Tove

jag funderar bara på vart dom där läckra solglasögonen kommer ifrån ? :) hur snygga som helst! tillhör dom din kollektion ? tacksam för svar!

Reply
Malin

Hej!
Jag gick precis in på Shestore.se & skulle gå till betalningen. Då står det sedan efter “FRAKT” till “BETALNING” att man ska hämta ut paketet i butik i stockholm? Jag kanske missuppfattar det hela. Men kan man bara beställa från hemsidan om man kan hämta ut plaggen i butiken i stockholm? Eller vart ska jag trycka i någonstans om jag vill ha mina plagg hem till mig i göteborg? :D
Vore jättetacksam om du kunde hjälpa mig.
Mvh Malin :)

Reply
Linnea

Så 38 är large då??? Fan va tjock jag känner mig nu då. Sjukt små storlekar, det är ju INTE okej!

Reply
s a r a - allt hon ville ha

de shortsen är verkligen snygga. så himla roligt, häromdagen när jag står i kön på espresso house här i Kungsbacka säger helt plötsligt tjejen bredvid (som också skulle fika ensam) “men gud vilken snygg jacka du ha” så ser jag att hon också har den numera “klassiska” jofama by kenza skinnjackan. det hela resulterade i ett gott skratt och en trevlig fikastund! :D kram!

Reply
bla

hur kan du säga att du har breda höftben när du har XS i storlek?!!??!?! hur tror du att det får oss att känna oss om vi har typ storlek M i kläder? värsta fetaste höftbenen som finns då eller?!

Reply
Clara

Hur kan du vara en 32a? visst du är smal. men du har ju liksom höfter :S en sak om du är xs över bröst och mage. men kan du verkligen vara det över höfterna? det känns typ omöjligt..

Reply
Johanna

Sjukt fina,! Har en jacka från förra våren som jag är grymt nöjd med, älskar den, det kunde bara bli liiite varmare så man kan ha på den utan 5 halsdukar under haha ;)

Reply
alicia

Intresserad av att läsa om mitt liv i USA? kanske har en fråga om hur det är att gå i amerikansk high school, hur bordsplaceringen är i matsalen, kanske undrar du hur cheerleaders är i verkligheten, eller hur snygga football players aär, eller hur det egentligen är att aka gul skolbuss, Jag har svaret på alla dina frågor.

Frågestund på bloggen nu!

Frågestund på bloggen nu!

Frågestund på bloggen nu!

Fraga vad du vill

http://aliciabrandtt.blogg.se/2011/january/fragestund.html#comment

Reply
Sassa

Hej Kenza! Grymt sygg kollektion med sjukt snygga grejer, precis sådant man vill ha som inte går att hitta i affärerna! Jag tänkte fråga dig vilken storlek du har på dig på bilden med den militärgröna jackan i mocka? Tänkte nämligen beställa en, och har alltid XS på allt jag köper, men brukar ändå köpa 34 oftast, ibland 32 det beror på. Är dem stora eller små i storlekarna? Kanske normala? hehe uppskattar svar men förstår om det är många som skriver, tack på förhand och fortsätt precis som du gör, det uppskattas!

Kramar och Kärlek /Sassa

Reply
Victoria

Schysta, var är solglasögonen ifrån? exakt sånna jag letat och letat efter..

Reply
Erika Thulin

Varför är det så små storlekar?? XS är 32, S är 36, M är 38, L är 40 !?!?! Jag har helt normal kroppsbyggnad, är 175 cm lång och väger 70 kg, om jag skulle handla dina shorts skulle jag få ta storlek L, det känns inte så rättvist eftersom jag inte är stor ens. Som tur är så är jag inte lättpåverkat av sådant men det finns de tjejer som är det. Vill du står för en sådan klädlinje som får tjejer att må dåligt? Att ha ett klädesplagg i storlek L är bara inte på fråga för mänga tjejer, då äter de hellre mindre. Tänk på sådana detaljer innan…

Reply
Mimmi

Hej,
Har letat efter sådana solglasögon, vad är det för märke på dom du har på bilden? :) sjukt coola.

Sköt om dig,
Kram Mimmi

Reply
sara

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA skriv i ett inlägg vart du köpt dom där solbrillorna ser att det är flera som frågat! SNÄLLA. Jösses amalia jag kan promenera till saudiarabien om det så krävs! Orkade bara läsa igenom ca 50 kommentarer! pleeeeease!?

Reply
johanna

Jag köpte precis den gröna army-jackan på tintinstyle.se iaf, dom verkar ha fått in jackorna fast inga shorts :/

Reply
Fanny

Hej. Vad är det för märke på solglasögonen du hade på plåtningen? Sjukt snygga! Tack för en bra blogg, PUSS!

Reply
Julia petersson

MÅSTE bara veta vart du har köpt dom underbara solbrillorna? SNÄLLA , skulle vara underbart att ha dom i Australien när jag ska dit om några veckor!<3

Reply
Angelica

Helly Kenzy!
Måste bara veta vartditt halsband kommer ifrån.
ett to-die-4 smycke enligt mig.
Please tipsa när du får tid.
Peace!
/Angelica – Shitty

Reply
Emelie

Hej!

Tänkte bara säga att storlekarna verkar jättekonstiga! JAg har inga planer på att köpa shortsen, men tycker att det är mycket underligt att jag skulle ha storlek XL om jag ville det. Jag är en storlek 40 i byxor och brukar vanligtvis ha M, men nu är jag alltså XL? Skönt för självförtroendet ;)

//Emelie

Reply
Malin

Hej,
Jag älskar solglasögonen. Vilket märke är det?
Är på jakt efter nya och de där var verkligen i min smak! :)

Tacksam för svar,

Malin

Reply
linn

Älskar din blogg Kenza!

Jag undrar vart man kan få tag på de sjukt snygga brillorna du har på dig på bilderna ovan!?

Tacksam för svar!

Puss <3

Reply
Julia

Hej kenza!
Jag undrar vad solbrillorna du hade på dig heter och vart man kan hitta dem! Skulle uppskatta ett svar!! :) tack på förhand!
//ett stooort fan av dig! :)

Reply
Maria

Det märks att du inte har stor koll på storlekar och kvinnokroppen i allmänhet om du verkligen tror att stl 40 betyder XL?! Enligt storleken på dina shorts är stl 38 L, hur går det egentligen ihop? Tänk på dina unga fans som har exempelvis stl 38-40 som måste tränga sig i L och XL för att kunna komma in i dina shorts, hur tror du självförtroendet påverkas av det? Tänk efter lite…

Reply
Yasmin

Åh fina kenza var kmr glajjorna ifrån? Och örhängena! Skulle bli överlycklig vid svar, stort lycka till me karriären :)

Reply
Sascha

Hej Kenza..

Fede solbriller, hvor er de fra? hvor kan man evt. købe dem?

Sascha cph.

Reply
Helin

Hahaha vet inte om du ser detta men tycker du att solglasögonen i ditt senaste inlägg var fula, så kolla dessa! :P Själv är du som vanligt dock. Puss

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*