• header

Tränat

Kom precis hem från träningen! Körde ett pass med Humlan och vår PT Sadik. Idag fick vi slå på honom vilket var askul! Haha.. Nej men riktigt svårt när man är van vid att slå på mitsarna.. Men han fick sig ett par smällar iallafall! ;-) Resten av träningen var riktigt jobbig och nu är jag helt slut…

Mötte sedan upp bästis och nu ska vi sätta oss ner med alla mina kvitton och sortera dem, häfta fast på papper & in i pärmen m.m. innan det ska iväg till revisorn. Hon är så snäll som hjälper mig!

Sadik & Humlan idag

79 Comments

helene

Naaajs :) Har du några tips på träning som inte får väl att vilja skjuta sig när man tänker på det, något som är kul :D??

Reply
Siri

Ni två är så lika, ni har säkert hört det förut? Trodde ju det var du på bilden innan jag läste att det var hon x)

Reply
Ebba

Frågestund här! Skulle vara kul om nån kunde slänga in en fråga? :D :P tacktack<3 :D :D :D :P :P :P

Reply
Elin

Hej, världens bästa bloggerska! :D
JAg har en fråga…
Redigerar du eller någon dina bilder?:(

Reply
Hanna

Hej! Jo, det är så att jag och några tjejkompisar tänkte åka till barcelona i sommar. Problemet är bara att alla kommer inte ha hunnit fylla 18 då, jag fyller inte förrän i slutet av augusti och min kompis i början på september. Tror du att detta kommer att vara något problem? Jag vet ju att du var i barcelona förra sommaren och undrar om dom brukade legga på klubbarna där? Skulle vara tacksam för svar

Reply
Pernilla

Oj jag trodde det var du på bilden, men läste sen att det var Humlan. (Roligt nickname btw, hehe) :D

Blir riktigt sugen på att börja med boxning nu också. :)

Reply
finaste kenzaa

hej vill säga att jag älskar bloggen och tycker du e så vacker! undrar om du bantar eller går på nån diet? jag är smal men vill bli så att höftbenen ”sticker ut” för ja tycker de e så snyggt! har du nåt tips? ett svar skulle betyda mycket för mig! :))

Reply
Grodan

Hej Kenza ville bara tipsa om VÄRLDENS BÄSTA FILM! Den heter Hachiko a dog´s story och jag har fan inte grinat så mkt sen Titanic:) Jätte bra film för dig som gillar hundar<333

Reply
Anna

Har dina tänder flyttats tillbaka mycket sen du blev av med tandställningen? Mycket fina tänder har du! :)
Kram

Reply
Miranda

Jag drömde att jag var på middag hos dig och Aleks inatt haha. Kommer ihåg att jag skulle kolla i din garderob men så råkade jag ta Aleks garderob istället och där var det typ 4 tröjor pch resten bara kalsonger hahah. Och så skulle jag skriva en uppsats om dig och då sa Aleks att jag skulle ta med att du fes hela tiden. Det sjuka va att jag trodde att det hade hänt på riktigt när jag vaknade hahaha :D

Reply
Ebba

Hej Kenza!
det är jätte kul att följa din blogg :)
jag tycker jätte mycket om din stil och jag undrar om du skulle vilja komme med lite förslag på sidor som du kollar kläder på :) frågan är då, Vilka sidor kollar du efter kläder?
känner att min garderob är lite liten och skulle vilja “förstora” den lite :) uppskattar verkligen om du skulle kunna komma med några förslag!
Ha det bra, kram!

Reply
viccky

Hej kenza! :)

Först vill jag bara påpeka att du har ett jätte vakert namn :)

Jag undrar hur du träffade din bästis :)

Älskar din blogg! Besök gärna min :D

Reply
Denise

hahaha, hon ser helt kär ut :D
eller okej då, hon ser lycklig ut i alla fall :)

Reply
b

Jag måste bara få fråga en sak. Jag gick på cheerleading förut, men sedan valde jag att flytta till Kiruna, där det inte finns. Men jag saknar det något enorm, och jag undrar, gör inte du det?? Varför slutade du? Kram! :)

Reply
Alex

Kenza.. Har mailat dig men inte fått svar. Undrar om du skulle kunna kolla in vårt UF-företag, BloppFashion.se och säga vad du tycker. En hemsida där man kombinerar bloggar och secondhand på en och samma plats!

Mvh Alexandra!

Reply
viccky

Hej kenza! :)

Du och humlan är jätte lika!! heter hon humlan eller kallas hon bara för det? Tacksamm för svar :)

Besök min blogg! :)

Reply
caroline

kan inte du snälla lägga upp hur en vanlig träningvecka ser ut för dig? och hur du tränar för att “bli smal” istället för “biffig”.

kram

Reply
elah

Hej Kenza!
Jag har ett litet förslag jag vill snacka om ? eller aa du fattar haha, men kan du inte ha en liten modell tävling på din blogg ?
Typ att vinnaren får en photoshoot med dej och hamnar i din tidning ?
Snälla det blir en perfekt start för folk som vill bli modeller och man kan skicka in typ 3 bilder på sig själv sen ska folket rösta typ 1-5 stjärnor och om det blir lika så väljer du vinnare.
SNÄLLA!!
MVH Elah!”

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*