• header

“Linda”

Håller på här hemma och förbereder mig inför ikväll! Målar naglarna, provar skor m.m.. Gabbi kommer hit om en timme för att sminka mig!

Det fick bli en korall-aktig färg på naglarna. Tror att det blir riktigt snyggt till den gräddvita klänningen och de guldiga smyckena. Nagellacket är från Make up Store och heter Linda!

Nu kom Humlan hit också.. Dags att käka något och sedan börja fixa håret!

140 Comments

tilda

går finest awards på TV? om det gör det, vilken kanal? och vilken tid?
blir verkligen, verkligen tacksam för svar :D kraaaam!

Reply
Sandra V

Hej Kenza, tänkte bara påminna dig om att du har glömt att lägga upp vad som hände februari förra året du brukar ju göra en månads resume. Svara plzz du har aldrig svarat på mig.

Tack

Reply
tara

Kinsa, vem betalar er bloggare? Det jag inte förstår är att de som betalar er, är dom en aning efterblivna? Who, in their right mind does that. Honestly, du skriver in några saker på ditt tangentbord och sen får du 200 tusen i ´´lön´´, vilket är väldigt roligt, för att du kallar din blogg för ett JOBB. I alla fall, vill inte vara taskig men, om du kan vara ärlig och tycka att det är helt okej för fjortisar som skriver om sin dag och sedan tjänar så mkt..

Reply
Finlandssvensk tjej!

är såååå excited att få se hur du kommer att se ut ikväll! Du måste sedan säga varifrån din klänning är, har inte sett den ännu men den är säkert underbar! :)

Reply
Louise

Detta kommer kanske sent. Men angående den bruna ryggsäcken du va ute efter. Har du inte hittat någon så kan jag rekomendera modekunden.se (som har en cool på rea) eller urbanoutfitters.com.
Snyggt nagellack:) Ha en kul kväll!

Reply
emelie

fint! kan inte du visa en bild på humlan? :D och på din klänning ikväll?? skulle va kul!:D puss o kram

Reply
Manda

åhh så spänande! :D
har röstat på dig typ 304 gånger eller nåt XD
E du nervös? ;)

Reply
Amanda

Är du gift med din man. Eftersom i inlägget ”letat efter alla hjärtans-dag present” skrev du ”min man”. Har alltid tänkt på det. En till fråga, vad hände med TOKIO-HOTEL du verkar inte gilla dom lika mycket som förr! Så snälla var god och svara..

Reply
A

Juste hade du inte tänkt göra nån piercing nånstans nångång. Men jag menar typ tungan naveln? Juste, har du solat nångång i ditt liv?

Reply
Jessica

Hej! :)

Tillsammans med ett smyckesföretag har jag nu designat mitt eget smycke, och alla som beställer via jessi.se har möjlighet att köpa detta för bara 99 kr!

Kolla gärna in och säg vad du tycker :) Tack!

Om detta anses som olämpligt ber jag om ursäkt.

/ Jessi

Reply
Caroline

Du, heter din Kompis Humlan på riktigt eller är det bara ett smeknamn? Tycker iaf det är jättefint namn ;)

Reply
Hanna

förlåt om jag frågar detta kanske känns obekvämt att svara på denna fråga men hur lång e du och hur mycket väger du?:)

Reply
hanna

Super fint med korallfärgat,det blir säkert jätte fint,du passar skit bra i den färgen tkr jag,btw älskar din stil så jävla mycket!!
Kram.

Reply
Emmeliitaaa

Hej kenza, funderar på att köpa din skinnjacka :). H&m verkar inte sälja några längre så får ta o köpa din dyra! hehe :P. Vilken skinnjacka är din favorit? Är själv lite kluven mellan jacka 3 och 4 :)

Reply
Malin

Hejsan kenza, först vill jag bara säga att du rockar fett! älskar din blogg!
Jag undrar hur du får ditt hår så lent och mjukt och vad du använder för att få de lockarna du brukar ha ? (:

Reply
mig

härlig färg, sån vill man verkligen ha när man är brun så men ser sommar fräsch ut. kan inte du visa bilder på hela dig med klänning och håret fixat? skulle vra roligt att se!

Reply
carro

Fint nagellack! Jag tycker det är så härligt att se en tjej som kan både vara rockig och “flickig”, att det inte finns några måsten på hur man ska vara! Välja & vraka :D

Reply
hanna

Hej!
Varför hade du aldrig någon “tillbakablick” varken den första januari eller den första februari? :(

Reply
line

Fett snyggt! Men man måste ju vara lite solbränd då :/ precs som du är! ;D Vad kostade det?? :O <3 Älskar din blogg!

Reply
Sara

Oj verkligen fint nagellack! Är det så korallrött det ser ut att var på bilden i verkligheten också?

Reply
Sara

Alltså det jag menade var om det är ljusare eller mörkare eller om det ser ut som på bilden. Förlåt, verkade ju som att jag inte hade läst överhuvudtaget…

Reply
Linda

Oh, nailpolish with my name, how great is thaaaat!? :) Well actually I knew it before also and have peaked it for several times but never bought it.. now I think I should but it, because it’s goorgeous and also perfect for spring/summer :)
And I’m sure you look gorgeous in a creamy white dress with golden jewelry and those nails :)
All the best,
Linda

Reply
En fläkt vars namn börjar med C :)

Du är så söt! Jag vill verkligen träffa dig:) (Jag vet inte om min svenska är rätt, jag är fransk och jag använder en översättare). Jag älskar dina kläder, jag älskar ditt hår, jag älskar din blogg, jag beundrar dig!

Undertecknat: en fläkt;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*