• header

Fina läsare!

Det blev en snabblunch i stan samt shopping av lite nödvändiga köksgrejer, sedan orkade jag inte med min snoriga näsa längre så vi drog hem. Ikväll ska vi laga thaimat och titta på Melodifestivalen! Är alltid lika exalterad när det drar igång igen, men tröttnar efter första deltävlingen haha. Är det några roliga som ska vara med i år?

Träffade såklart på en massa söta läsare idag inne i stan! Ni får gärna skicka bilderna :)

Här är två bilder som jag tog tillsammans med två fina tjejer vid namn Sandra och Yasmine en utekväll!

111 Comments

Cornelia

SNÄLLA KENZA! Kan inte du visa lite mer bilder på hur det ser ut i din lägenhet????? :D

Reply
sofie

Kan du inte vara snäll och lägga upp recept på thaimaten ni lagar :):)

Kraaaaaam

Reply
ella

ditt hår är ju såfint, vill också kunna locka sådär (misslyckas varenda gång jag försöker haha!)

Reply
MIRRE

Hej kenza , detta är nog en liten random fråga haha , men har du kusiner ? Du har lixom aldrig pratat om dem , eller typ när det är jul så är det bara din familj som firar ..

Reply
nino

Du borde ha en kategori med bara läsarbilder..med tanke på hur många du har haha

Reply
jonas

YYYYYYYYYYYAAAAAASSSSSSMIIIIIIIIIIINNNNNNNNEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
rebecka

om jag ska va helt ärlig så är de faktiskt inte så många bra med iår, dem som jag tycker är okej är, Eric Saade, Linda Sundblad och Danny :)

Reply
Malin

Hej söta du!
Jag undrar vart du har köpt ringen du har på långfingret? (nitringen) Hittar inte den på guldfynds hemsida, trodde att det var Guldfynd by Kenza. Och har aldrig sett den i guldfynd butikerna.
Kramar!

Reply
Agnes

Jag är så trött på melodifestivalen. Det är aldrig några bra nummer längre. Men jag ska nog se finalen så jag vet vilket nummer som representerar Sverige i Eurovision om vi inte åker ut i kvalet ^^

Reply
S

Vadå efter första deltävlingen? Efter första låten. Melodifestivalen blir mer och mer patetiskt för varje år. Seriöst, skitlåtar. Inte för att jag kan bättre, men seriöööst…

Reply
Louise

Hej kenza!
Jag undrar bara en sak, varför skriver du nästan aldrig om din pappa? Känns bara som du pratar om din lillebror och din mamma :-)

Reply
denice

sparar du alla dina läsarbilder ? Alltså har du typ en mapp med alla bilder på dig och läsare, hur många bilder har du isåfall, måste vara ganska många ? :P

Reply
nadia

snälla kinza hjälp mig. det är en “vän” jag vill glömma. Men jag vet inte hur. hur glömmer man en “vän” som varit riktigt riktigt dum i huvudet? som sårat en riktigt hårt?

Reply
elisabeth

Hej Kenza!

Big fan!

undrar bara när du ska byta header? heter det så ens? haha men jag tror du förstår… fotot längst upp som du bytte till julen.

Ha det bäst

Reply
Emelie:)

Jag älskar ditt lockiga hår!! Kan inte du visa när du gör det och vad du använder?:D puss o kram

Reply
Annelie

Hejsan!! Tack för en grym blogg!!
En fråga bara som jag funderat på, bor du själv eller med din pojkvän? Sen skrev du nån dag nu att du har Mani denna helgen, vart är han den andra helgen? =)
Tack igen för en skit grym blogg!! Kram

Reply
Nicole

När ska du komma till Malmö igen ?
Jag kund inte komma till enté när du va där för att ingen hann köra mig ditt :/ Hoppas att du kommer igen!

Reply
Frida

hej Kenza!! tycker din blogg är jättebra :) plus att jag oxå älskar Tokio Hotel så det är kul att läsa om dem ibland :) men undrar en sak: hur får du så himla fin hy? eller du kanske har sån tur och är född med det. annars om du har ett bra tips så är jag tacksam för svar :D ha en bra kväll!

Reply
Sandra

Hej! :) jag har en undran.. Du som brukar beställa rätt så mycket kläder från olika hemsidor borde kanske veta :) jag funderar på att beställa från forever21, kostar det något extra att beställa där ifrån eller är det bara vanlig frakt kostnad som tillkommer?

Reply
hanna

Haha, läste heeeeelt fel nu! Tittade bara snabbt och läste “sen orkade jag inte med mina snoriga läsare längre så vi drog hem”.
Hahahahaa. Aaaah… ibland gör jag verkligen mina kvällar förgyllda genom att läsa din blogg :)
Puss och kram

Reply
Peter

älskar din blogg MEN du kan inte vara så sjuk som du påstår för är man riktigt sjuk går man knappt ur säng.

Reply
Kajsa.

är lite nyfiken på hur det går med din musikkarriär..!
tror att vi en dag bara kommer få se en riktigt fet danslåt här
som du själv gjort, hoppas det! :)

Reply
browneyedgirl

Fy för att vara sjuk. Krya på dig nu. ett hett tips är att du ber din pojkvän kila och köpa mullbärste, jätterikti på antioxidanter och annat nyttigt. Bästa medecinen.
Kram

Reply
Patrik

Melodifestivalen – Grolsch reklamfilm har så rätt. Undvik lokala traditioner.

Våga vägra Melodifestival.

Reply
Frida

Hej Kenza! Jag träffade dig när du var i Malmö. Och jag vill så gärna att du ska få den bilden och jag har skickat den två gånger men det verkar som om du inte har fått den. Så snälla kan du inte säga vilken adress jag ska skicka den? Tacksam för svar, kram Frida!

Reply
RECEPT

Kenza kan du inte lägga upp receptet på thaimaten ni alltid lagar, verkar så gott!!
Kram :)

Reply
Linnéa

Örk, jag hatar melodifestivalen. Det är så pinsamt…
Men när jag var skitliten tyckte jag det var jättemysigt.

Reply
Tove

Hej kenza, jag måste bara berätta om en rolig dröm jag hade inatt. Du, Tyra och aleks var nämligen med i den, och vi var utomlands och bodde tillsammans på ett hotell i Thailand tror jag. Så lärde jag känna er och jag vet ju Inte så mkt om aleks men han var jättetrevlig och snäll i min dröm xD så jag vaknade med ett bra humör imorse :) hoppas du gjorde detsmma. Kram

Reply
Maria

Så bra blogg! Och min bästa vän Kitty <3 (Sandra). Vad fina ni alla är! Besök Sandras blogg vetja, urgrym den med!!

Reply
Elin

danny, brolle & erik saade ska va med vet jag och sen kommer jag inte ihåg mer men nåra mer finns det haha XD

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*