• header

Conscious Collection

På hösten/vintern klär jag mig gärna svart. Helsvart. Men när vårsolen börjar kika fram och man kan hänga ner vinterjackan i källaren så är det den romantiska stilen som tilltalar mig mest. Ljusa färger, tunna tyger, virkat, broderat.. Väldigt sött. Därför föll jag pladask för H&M’s Conscious Collection! Vill ha varenda plagg! Speciellt den vita kavajen, de vita byxorna, den rosa axelbandlösa klänningen och de virkade shortsen (!!).

Kollektionen, som består av plagg i ekologisk bomull och återvunnen polyester, lanseras i april och priserna ligger mellan 99 kr – 499 kr

115 Comments

Classics

Nu var du inte först med att blogga om conscious iaf ;) Hihi :) Men du är för underbar Kenza! Alltid lika kul och underhållande att kika in!

Om du fick välja ett plagg av alla dessa vackra, vilket skulle det då vara?

Kram på dig!

Caroline

Kenza! Titta in på Vero Moda i Gallerian, dem har nämligen fått in en skit söt virkad väst fins i vitt men även svart. Kostar run 200 lappen. Var där i går! Kram

emma

hej kenza!

din blogg är grymt bra! och jag har bara några frågor.. tittade du på melodifestivalen igår? vad tyckte du om dilbas framträdande och om själva programmet i överhuvudtaget? och tyckte du att det var rätt personer som kom till finalen?

skulle blivit riktigt tacksam om du svara!
Kram :)

julia

man kan inte söka på de kläderna på hm.com….? hur kan man hitta de?+
kram

julia

man kan inte söka kläderna på hm.com??
hur kan man hitta de??
Kram

elin

jag håller med! Vill så himla gärna ha den långa klänningen och de virkade shortsen!

maja

måste bara ha den vita klänningen som är korsett liknande, vart kan jag hitta den??

Mina

Åhh vad fina! Du förresten, vilket språk läste du i sexan-nian? :O

amanda

Hej! Jag har en fråga… Får du pengar för att göra reklam? Som nu när du tipsar om H&Ms grejer? Bara undrar! Kram

Kenzas svar: Nej, inga stora klädkedjor som H&M, Gina m.m. betalar bloggare för reklam. Tipsar för att ge er inspiration, inget annat. Kram!

Nadja

Otroligt söt och fin kollektion, men inget som jag kommer att köpa då jag alltid är så tråkig när de gäller färger ;-/

Elin

Hej Kenza! Va kul att du vann på finest awards! Jag röstade någr gånger för jag tyckte verkligen du va värd det! :)
Du verkar vara en sån jordnära person och din blogg inspirerar nog många tjejer! och det faktum att du bloggar om så bra saker :) och inte bantning och sånt trams :) det är skönt att du bara är du :)
Men nu angående det här inlägget , när kommer dom här vackra kläderna ut? vet du det? :) skulle bli öööverlycklig om jag kunde få tag på dom supersöta fina klänningarna :)
Ha det bäst!
Gryyym blogg!

/ Elin :)

Charlotte

Nydelig !! :D

Du har ikke lyst til å selge din blå bikini fra Thailand? Hva het butikken du kjøpte den i ?:) Vær så snill svar :)

Klem

Hanna

Gud vilka fina kläder! Vet du när de kommer ut i butik, eller finns de redan ddär?

(Kolla in min blogg (om du vill dvs :P) och kommentera gärna vad du tycker om mitt gitarrspelande och sjungande! Ha en bra söndagskväll, och glöm inte solsidan ;D )

Nikki 14år

hej, kan man köpa kläderna på deras hemsida eller vet du när de kommer ut i butik? Tacksam för svar, och jag älskar din blogggg tycker du är en väldigt bra förebild!<3 ville bara säga det :) kram på dig :)

Sofie

Vitt är snyggt! Gillade även deras Garden Collection. En fråga bara, var får jag tag i en snygg kedja till solglasögonen som du har?

Mia

Jag älskar också sånna kläder! håller verkligen med dig – de är söta!
Synd att de inte lanseras tidigare.. :( <3

Paulina

Vars hittar man den där kollektionen, har kollat på hemsidan men fattar inget :P
Sjukt snygga saker!

sanna

så fina färger särskilt när man är lite brun, dock kanske inte min stil riktigt fast klänningen nere i högra hörnet var super fin! :D

Emma

älskar det vita linnet högst upp väldigt sött!
sedan klänningen längst ner till höger <3

sofia

kan inte du lägga ut ” ur kenzas gaderob” snart!? snölla :D

Anna

Haha ja alltså jag vill också ha ALLT från den där kollektionen! Kan inte vänta tills det kommer ut! :D

emilia

Hej Kenza! har något jag jätte gärna skulle vilja ha svar på på tal om kläder. Det är så här att jag tänkte beställa från forever21 och vet att du gjort det innan. Du har ju skrivit innan de shippar från England och då blir det ingen tull. Jag förstår inte riktigt hur du menar, betyder det att jag kan beställa och bara betala den frakt som står och ingen extra tull? Jätte tacksam om du svarar! pusspuss

Rosanna såklart!

åh jag hade velat ha mer färg i det hela!! om jag har en helsvart dress på mig, måste jag ha en färgklick någonstans. läppstoft, skor.. vad fna som, blir galen annars!!

Victoria

Hei Kenza:) Jeg lurte på om du vet hvor den hvite tubekjolen helt nederst er å finne? For kunne ikke finne den på H&M nettside… Den dongerikjolen fra H&M du har hatt på et av de andre bildene var å super fin, men finner ikke den heller i noen butikker. håper på svar:)

Lisa

Gud va fina kläder :) vet du om dom Hr någon hemsida där man kan spana in dom ? :)

Lydia

Hej!
1. Jag brukar inte läsa bloggar, bara din. Älskar deeen!!
2. Och var kan man hitta denna kollektionen på nätet? Eller finns den bara ute i affärerna?
Haaaadegött.

Olivia

guuuuuuuud så snygga!! skulle speciellt vilja ha de båda ärmlösa klänningarna och kavajen, är helt förälskad!! <3

Tricolore

Älskar deras nya kollektion! Det skriker vår om den så det bara ryker! Längtar till allt kommer ut i butik!

viccky

SÖTA!!
jätte fina kläder! :)
Längtar till sommaren!!

Besök gärna min blogg
viccky.blogg.se

Alexandra

Ååååh jag längtar! Älskar de virkade shortsen och toppen mest..men jag skulle gärna vilja ha allt! :D

Zassa

WOW! Visste inte att H&M kunde ge ut sånt här underbart! Blev helt förlamad av den puderrosa långklänningen! Jösses! När man jobbar där blir man lite blind, men det finns allt guldklimpar! :) Tumme upp på det!

jay

jag älskar din blogg jätte mycket och jag tycker att du är jätte vacker och snygg och jag undra vad heter hemsidan för att bhöver kläder sak resa:)

Lotta

Var går du in för att se dessa kläder?
Kan inte hitta det… gick in på hm.com men ser det inte.
Älskar din blogg! <3

Pia

Jag är kär i den här kollektionen! Den bästa H&M någonsin gjort! Vill ha allt!

Esra

Vad roligt! jag skrev också ett inlägg om detta idag. Kläderna är så fina.

Jag har precis skapat min blogg, skulle vara kul om ni skulle besöka den. :)

zanna

hej kenza. undrar lite ang denna nya hm collektion =) Kan man redan förköpa denna nu ? o i så fall vart? kommer den finnas i butik den 14de april eller att beställa på HM.s sida?

med hopp om svar.

MvH zanna

Tilda

Jag hade lite tråkigt så jag läste igenom alla kommentarer på detta inlägget. Varför i gudanemej har alla sagt att dom mest gillar de stickade shortsen, eller det långa klänningen. Jag blev helt paff att ingen sagt den långärmade tunikan “i mitten” högst upp till vänster. Den långärmade vita vackra böljande tunikan som just nu känns ganska så livsviktig för MIG!!! Tack o hej

peace

jag är helt berodende av din blogg! och dina kläder – så himla unika och vackra! <3

ss

TILL TILDA: jag gillade också den, men vet du vad? du behöver inte bli så paff, kom ihåg att de flesta läsarna här är fjortisar, så klart som fan att de tycker att minitrosorna är sååå “must have” :P.

Vilma

Hej Kenza!

Den kollektionen var sjukt snygg, men jag hittar den inte på hms hemsida :S Kan du snälla mejla mig länk eller ge länk i ett inlägg… Långklänningen blev jag helt kär i och tänker ha den på min kusins dop så det här betyder mycket!

Jag vet att det inte bara är jag som vill ha en länk… eller hur?

Kram

domain

I feel that is one of the such a lot vital info for me.
And i am happy studying your article. However want to
statement on few basic issues, The website style is
wonderful, the articles is in point of fact nice : D. Just
right job, cheers

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

212.16.185.15