• header

In my leather pants

Idag invigde jag mina skinnbyxor från Jofama by Kenza! Till det hade jag skjorta (köpt i Bangkok), ryggsäck i skinn från Indiska och boots från Acne. Orkade inte göra något med mitt platta hår så det fick bli en stram hästsvans.

260 Comments

Frida

sååååå snygga skinnbyxor. men en fråga, är där några fickor bak? hade du kunnat visa hur dom ser ut bakifrån? :D

Reply
Emma

jätte fina byxor !! hur mycket kostar dom?? är alla dina egna kläder som du säljer dyra?

Reply
ebbslisa

älskar din blogg! du har alltid så snygga outfits :) men jag undrar varför inte det finns storlek 41 på wildflower by kenza serien? för vi med stora fötter kan lixom inte köpa skorna ;/ tacksam för svar :)

Reply
Elin

åh, byxorna är ju så fina att jag dör! sjukt alltså :D kan du inte typ tävla ut ett par så man iaf har en chans på miljonen att äga ett par sådana? :P kommer aldrig ha råd med dom liksom

Reply
Catja - En personlig modeblogg

Wow! de satt som en smäck på dig, hur tror du de skulle sitta på en annan? Jag har i vanliga fall 32-34 på jeans, men skinn vet jag inte. Töjer de sig inte en aning?

Tack för en grym och inspirerande blogg! Hoppas vi ses nån mer gång (träffade dig på Blog Awards förra året. Kram på dig!

Reply
dblicious

svar till anna där uppe, hon har redan skinnbyxor skinnboots skinnväska, då spelar det ju ingen roll om hon tar på sig en skinnjacka heller haha inte så stor skillnad…

Reply
Karin

Hej! Kan man få tag på skinnbyxorna någonstans i Finland? jag blev helkär i dem o vill vekrligen ha dem, men jag bor i finland så det verkar komplicerat, eller?
tack! =)

Reply
Emma

Hejsan!

Jag är sjukt intresserad av att veta när du “släpper” dina skinn byxor och vart dem går att köpa? Dem var ju otäckt snygga på må jag säga! Ajust det, Hur sitter dem bak till?

tacksam för svar!

Reply
Susie

I came over your blog a few days ago and I love it! You have an amazing style and you’re absolutely stunning! I was just wondering where you got those silver cross earrings you’ve worn a few times from? They’re supercute!

Reply
Jenny

Hej Kenza!!

Faaaantastiska skinnbrallor!!
Jag undrar, är dom stora i storlekarna? Töjer som sig mycket?
Och den viktigaste frågan av de alla, vart kan jag få tag i dom????
/Jenny

Kenzas svar: De finns lite överallt, kolla återförsäljare på jofama.se/fashion sedan jofama by kenza – retailers. Jag har 32 i mina, de är i stretchskinn och formar sig efter dina former! Bäst är om du provar dem. Kram!

Reply
Sandra

Hej!
Skulle vara super glad om du hade tid att svara!
Funderar på att beställa dina skinnbyxor tycker de är så fantastiskt snygga och har länge varit på jakt efter liknande.
Problemet är att jag bara är 165cm och är lite tveksam om hur långa dina byxor är. Du är väl själv rätt lång?
Jag älskar och hatar att det är dragkedja längst ner för
är dessa byxor för långa så kan jag ju inte gör något åt det.
Hade gärna provat de i butik men bor för tillfället i UK så är lite problematiskt.
Med vänliga hälsningar Sandra

Reply
linns beautybox

jag älskar ju kilklackar för det är så bekvämt (och snyggt!!) men de som du hade på dig ser ut att vara rätt jobbiga att gå med. är det så? eller klarade du av en hel dag på stan? :)

Reply
Emma

You go girl! Riktigt snyggt! Och byxorna is to die for, var kan man köpa dom? Har letat sönder nätet men hittar inget. Annars gör du ett jätte bra jobb, KEEP UP THE GOOD WORK! :)

Reply
meandmyskin

Hej Kenza! Vill bara att skinnbyxorna som du har designat är jätte fina. Jag själv ska skaffa mig ett par imorgon. ha det bäst! kram

Reply
Anna

Så sjukt snygga är skinnbyxorna waah! :D Såg att du hade ett par från Zara, har ett par likadana men de töjde ut sig efter första gången jag använde dem så nu är de alldeles pösiga! Sitter dina fortfarande bra? ;)

Reply
nea

JAG VILL HA DIN KROPP!
du är perfekt, det finns inget fel med dej.
herregud människa, dela med dej!
du är sjukt vacker.. känner mig riktigt ful när jag tittar på dina bilder för du är så söt..

Reply
emmiejohansson :)

snyggt!
va på stan idag , och gissa vad man seri skyltfönstret..
jo din snygga kavaj / jacka , den gröna med lite bling bling på axlen :)
supersnyggt!
love emmie :)

Reply
malin

JAG ÄLSKAR SKINNBYXORNA PÅ BILDEN! försökt letat överallt på internet , var hittar jag dom ?! :)

Reply
Pernille

Det må vere min favorittbukse, håper den kommer på salg en dag så oss normale mennesker kan ha mulighet til å kjøpe den… Sinnnnnnnnnnsyk dyr… Og flott …:-((

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*