• header

Tatuering och shopping

Hej! Nu är jag hemma igen. Är ni nyfikna på vad jag gjorde? Hehe, jag fegade ur och fyllde bara i C:et. Nu är tatueringen lite tjockare men fin och jämn i både färgen och konturerna. Tydligen hade tatueraren i Thailand tryckt alldeles för hårt (det gjorde tusen gånger ondare när han gjorde än nu när Isak på East Street Tattoo fyllde i min) och därför hade färgen flytit ut här och där vilket gjorde att linjerna såg hackiga ut.

Jag har lärt mig en läxa och ska aldrig mer tatuera mig på någon semesterort! Menar såklart inte att dra alla över en kam, självklart finns det ju grymma tatuerare både i Thailand och i andra länder, men just den här var inte den bästa direkt så jag vågar inte ta den risken igen. Det gäller att vara försiktig och kolla upp studion först! East Street Tattoo kändes väldigt seriös och proffsig, jag kommer absolut gå tillbaka dit.

Vad hände sen då? Jo, han skulle precis dra igång och göra min nya tatuering. Motivet var färdigt, nålen var i… Sen fick jag en konstig känsla i magen, började tveka lite.. Jag har varit helt 100 när jag gjort mina andra tatueringar, alltså riktigt PEPPAD också, men det var jag inte nu så jag kände att jag skulle vänta istället och det tyckte han med. Behöver ju inte ha bråttom!

Efter besöket hos tatueringsstudion blev det lite shopping. Kom hem med två fina påsar… En väska som är så snygg att jag dör, och 3 plagg. Visar sen!

87 Comments

stina

du är så fin !! , önska jag var lika fin som dig och din blogg wow den är lika fin som dig ! önskade att jag var som dig !

Reply
Språkpolis

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHH det heter DRA ALLA ÖVER EN KANT!!! VADÅ KAM???? vrf kan folk inte lära sig det någongång??????

Kenzas svar: Haha, gör det? Har alltid sagt kam ^^

Reply
Sara

Hej Kenza!
Jag behöver din hjälp och jag hoppas verkligen du kan hjälpa mig. Jag har länge velat ha denna tröja som du hade på dig här: http://kenzas.se/2011/01/18/fika-med-nadia/
och har ringt topshop och kollat deras hemsida men jag hittar den inte :S Skulle du kunna tänka dig sälja den till ett bra pris? Jag skulle bli jätte glad och tacksam!
Kramar!

Kenzas svar: Hej! Nej jag har inga planer på att sälja nå kläder.. Kram!

Reply
Fanny Spindler

Träffade dig idag! Tack snälla för att du tog dig tid att ta kort med mig och min kompis! :D Jag var helt i chock, haha! Och shit vad snygg du var, och vad söt Mani var! :D
Tack snälla, igen! Du är min idol! <3 <3

Reply
Linnéa

Ååååååååh, vad jag längtar tills jag kan unna mig något!!! Blir lite avundsjuk, haha. Får drömma mig bort på internet istället, hihi.

Reply
kurdisk muslimsk tjej

hur många tatueringar har du ? Thailand mannen borde lyssna på svensken som gjorde tatueringen så han inte gör illa folk :D PuSs <3
Gillar du miley cyrus ? lyssnar på henne nu PuSs <3

Reply
Malle

Jag gjorde min första tattoo på East street när jag var 19 år, idag 3 år senare är den lika fin! Till skillnad från min andra som jag gjorde hos en mindre seriös tjej som jag var tvungen att fylla i och fixa till efter ett halvår! East street är grymma!

Reply
okok

orka att du e snål o ber om gratis tatueringar mot en länk.. snälla kenza lär dig betala som alla andra o sluta snåla på allt! äckligt

Kenzas svar: Men ge dig.. De frågade om jag inte kunde länka och självklart kan jag det, är ju nöjd och vill såklart tipsa mina läsare om en BRA tatueringsstudio… Kram! :)

Reply
Sarah

Med risk att låta sur, jag är glad att du inte gjorde en tatuering till:) Det är fint som du har det, för mycket blir bara.. för mkt helt enkelt.

Kenzas svar: Haha Aleks sa samma sak.. Men jag vill göra någon/några till (små såklart).. Känner mig inte riktigt färdig! :P

Reply
Heidi

Hvilket kamera bruker du? :)

Kenzas svar: Jeg bruker en Canon g12. (haha skoja, inte om kameran alltså)

Reply
nicole

kul att “språkpolisen” däruppe inte riktigt lärt sig “språklagarna” haha .. de heter kam! :)

Reply
Petra

East street är grymma (och sjukt trevliga, enda gången han som gjorde min på sidan av magen blev lite sur var då jag hela tiden glömde bort att andas haha)! Lite dyrare än alla andra här i Stockholm, men det är dom värda ;)

Reply
Lina

känner verkligen igen mig! Har velat tatuera mig i snart 3 år, men har tvekat i sista sekund varje gång. Har till och med bokat tid 2 gånger! Haha :D men om det inte känns 100, är det väl ett tecken på att man ska låta bli. kram, ha det fint!

Reply
Celine xD

Jag brukar följa din blogg :D Den är skitbra <3
Ja det är ju alltid bra att lyssna på sin magkännsla :)
Tror nog att det är nåt jätte fint i dina påsar eftersom det var så fina påsar <3
Kan inte du visa dina tatueringar på bloggen nån gång?

Kram :D

Reply
Helena

Kul med tatuering och sen är jag jätte nyfikna vad som ligger i kassen :). Kram <3

Reply
Sara

Lite jobbigt att det är NU när du vunnit titeln på finest awards som du försöker vara någon slags modebloggare. Sen när åker du och shoppar på marc jacobs hahaha, herregud du är ju paaaaaatetisk!!!!!!! shit. sluta vara något du inte är okej. Det här är VERKLIGEN inte avundsjuka utan jag säger som det är. Ta åt dig.

Kenzas svar: Men skärp er nu.. Klart man blir lite mer inspirerad och peppad när man vinner ett pris! Det är väl inget konstigt med det. Jag äger flera Marc Jacobs väskor och andra prylar så jag vet inte vad du pratar om.. Kram!

Reply
Juulia

Ja en tatuering har man livet ut så man lär tänka igenom noga innan man gör en :-))

Reply
Nadja

Haha, jag säger också “dra alla över en KAM”. Ofta kant, låter ju bara knäppt! Kam ska det vara! :D

Reply
Heaven felicia

haha fan vad skön du är kenza !!! jeg vill se dine nye saker!!! ( hahah jag hadde också lite kul ) Men på riktigt nu , jag blir galen om du inte visar dina nya kläder och väska nu!!!!! :-) kram du är BÄST

Reply
Sofias blogg

Bra att du ballade ur när du inte kände dig 100%. Du får ta dig tid att tänka helt enkelt :) Btw så säger jag också kam, hör aldrig något säga kant ^^

Reply
Erika

Postat av: Språkpolis
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHH det heter DRA ALLA ÖVER EN KANT!!! VADÅ KAM???? vrf kan folk inte lära sig det någongång??????

Kenzas svar: Haha, gör det? Har alltid sagt kam ^^
2011-02-08 @ 16:19:01

Nej Kenza, det gör det inte! Bra språkpolis som har noll koll. Det heter visst kam. Så det så.

Reply
anna

Hej! Är det så att när man tatuerat sig en gång så blir man helt fast i det? :D Min kompis sa att efter hennes första tatuering insåg hon hur fint det är och hon har tatuerat sig mer :)

Reply
Dana

Jag håller med dig Kenza!

Jag tatuerade mig också i Thailand Phuket (min första, resterande 3st har jag gjort på Lilla Gatan i Solna) och nu i efterhand när jag jämför den med resterande ser man verkligen hur han har missat exakt som du säger (har ej fyllt i den ordentligt) och dessutom tog den 2 TIMMAR att göra…

När jag liksom gjorde en sjukt stor text på revbenen “Through every dark night there’s a brighter day” som tog 45min på Lilla Gatan och blev hur SNYGG som helst!

Have a nice day och bra att du inte tatuerade dig om du inte var säker, det ska trots allt sitta hela livet :)

Reply
f

vad skulle du göra för nån tatuering??
jättefnufiken! du kan få respons av dina läsare och så kanske du blir mer övertygad!

Reply
Sarah

jag tyckte det var tur att du inte gjorde en till tatuering… du är fin som du är! Hur hade den annars sett ut? (svara gärna^^)
KRAM

Reply
Sara

Till “Språkpolis”:
Jag trodde också att det hette “dra alla över en KANT” men det heter faktiskt KAM haha :D

Reply
gabbi

alltså jag fattar inte hur folk ens orkar slänga ur sig klagomål åt alla håll och kanter, för minsta lilla grej liksom. LÅT kenza göra vad sjutton hon vill, tycka vad hon vill och säga vad hon vill, utan att direkt behöva ställas mot väggen! äter ni människor citroner hela dagen eller har ni blivit pestsmittade? något fel måste det väl ändå vara på folket…

Kenza, du är ingenting annat än en fantastisk tjej att beundras över så långt som du har kommit redan! Du är grym tjejen! :)

Reply
lala

Min första tatuering gjorde jag på ett välkänt, seriöst, bra ställe som jag hade fått rekommenderat av en vän. De va väldigt proffsiga, o tatueringen blev helt perfekt.

Nästa gjorde jag väldigt spontant – va ute o handlade julklappar när en vän till mig ringer o säger: “jag o min kompis har köpt en tatuerings maskin, ska du inte komma hit o göra en tatuering innan du åker till sthlm över jul imorn? Ta med vin!”. Haha! Blev dock väldigt lyckat, o nu är det ett minne för livet, av flera anledningar : )

men självklart ska man inte göra det om man inte känner sig helt säker. Ska kolla in hemsidan du tipsade om häromdagen, jag är också väldigt förtjust i tatueringar, sjukt fint (för det mesta, hehe).

Puss! xx

Reply
lala

Min första tatuering gjorde jag på ett välkänt, seriöst, bra ställe jag hade fått rekommenderat av en vän. De var väldigt proffsiga, o tatueringen blev precis som jag hade tänkt mig.

Nästa var något mer spontan – va ute o handlade julklappar när en vän till mig ringer o säger: “jag o min kompis har skaffat en tatueringsmaskin, ska du inte komma hit o göra en innan du åker till sthlm över jul? Ta med vin!” haha! Blev i alla fall väldigt lyckat, o nu är det ett minne för livet, av flera anledningar : )

Men självklart ska man inte göra det om man tvekar. Ska kolla in hemsidan du tipsade om, är precis som du väldigt förtjust i tatueringar, så sjukt fint (för det mesta, hehe)

Puss! xx

Reply
Clara

Bra att du stoppade så att du hinner tänka igenom:) Hade inte varit kul om du ångrat dig när du hade gått därifrån.
Ska bli kul o se vad som gömmer sig i påsarna:)
Tack för en helt jävla GRYM blogg!! You rock Kenza, keep it up!:D

Reply
Eva

Nä man ska lita på sin magkänsla så det var nog smart att du vänta. Ska ju kännas helt rätt. som du sa, man ska ju ha den hela livet. ha en fin kväll

Reply
Noelle

Haha, synd att “språkpolisen” inte riktigt har sitt på det klara. Hatar att vissa verkar tror att det heter “dra alla över en kant”. Vadå kant? Det heter kam, och har alltid hetat. Kenza skrev helt rätt. Gud alltså.

Reply
Catarina Sjöqvist

Jag skulle kunna betala bara för påsarna.
Jag samlar nämligen.
Men sådana där fina påsar får man inte i butikerna här i Norrköping.
Ska du någon gång slänga dom så får du mer än gärna posta dom hit istället =)

Tack förresten för en grym blogg. Jag älskar din personlighet, din lättsamhet ochdin stil.
Och jag avundas verkligen den fina vänskap du har med dina vänner. Ni verkar så fina ihop.

Reply
Ebba

Hej Kenza!
Jag har läst din blogg i kanske två år, så jag har bara sett dina senaste designer (header o s v).
Kan inte du lägga upp alla du har haft, om du har kvar de vill säga. Skit kul och se hur de såg ut i början! :)

Kram kram <3

Reply
fanny

Tjena Kenza! Din blåa kajav från vero moda alltså…så snygg! du skulle inte kunna kolla vad det är för art. nummer på den?? bor i luleå och dom får typ aldrig in grejerna som finns i sthlm..jävligt störande! Men om jag bara kan få numret så kan jag be dem beställa hem den åt mig :) Det vore så grymt! kram fanny.

Reply
anna

Det HETER dra alla över en kam så språkpolisen här uppe har fel och kenza du har helt rätt…

Reply
Noshin

Hej Kenza! Jag har bestämt mig för att göra en tattuering. Jag har bestämt motiv och vart jag ska ha den men jag vet inte vilka ställen som är bra här i Stockholm.
Skulle inte du typ kunna lägga upp några bilder på hur din tattuering eller på någon annan tattoo som dom har gjort på East street tattoo.
Det skulle uppskattas enormt!
Kramar <3

Reply
Paulina

Hej Kenza!

Kan inte du visa ALLA dina taturingar på kroppen med bild o kanske en text på varför du valde att tatuera det motivet? :D

Det vore awesome!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*