• header

12e februari 2011

Okej, ni anar inte hur mycket jag skulle vilja skriva “sorry för dålig uppdatering men jag är ute på äventyr!” Men nej, jag vaknade klockan tre. Det var ett tag sedan det hände, hehe.. Det gick helt enkelt inte att gå upp, var så himla trött… Vi var inte hemma förrän halv sju imorse för att porten hade frusit igen och gick ej att öppna. Där ute stod vi i våra korta klänningar och frös ihjäl.

Tillslut, efter en kvart, vågade vi oss på att knacka försiktigt på fönstrena längst ner för att be om hjälp, då får man ett “vad fan håller ni på med?” tillbaka. Sedan fick vi stå där i ytterligare en kvart. Jag har en känsla av att mina grannar verkligen inte gillar mig, eller vad säger ni? Kul! Funderar på att ringa och förklara läget för min bostadsförening så att jag inte får skit för något jag inte gjort snart…

Annars så var natten grym!! Vi körde samma runda som förrförra helgen, sist vi var ute. Berns, Laroy och sist Lobby. Vi dansade så mycket att benen värker och hade så himla kul! Platta skor is the shit!

Nu ska jag äta massa mat och försöka ladda inför kvällen. Min pojkväns polare har inflyttningsfest men jag vet ärligt talat inte hur jag ska orka! :S

På Lobby, kl fyra…det syns!

109 Comments

Sandra

Nej, men fy fan va kallt att stå ute i bara korta klänningar! Jag tycker det är kallt när jag går till jobbet kl 7 på morgonen och jag har ändå täckbyxor och 3 par tröjor + en tjock jacka på mig xD

Men skönt att ni hade kul i alla fall :D

Reply
Helena

Vilka elaka grannar vilka tror dom att dom är. Jag hade varit världens lyckligaste om jag hade varit granne med dig :). Puss o kram

Reply
EEEELLLLEEENN

DU “VINNER” EN LÄNKNING OM DU..
hjälper mig med att få bort dedär så man
måste skriva in någon jävla kod när man ska komentera,jag vette
fan hur man gör!?;o<3

Reply
Rianne

HAHAHAHA, indeed the neighbours are’nt very nice.. Did’nt you had an jacket too pull over?

Fine to hear you had a fine night!

Rianne

Kenzas svar: Yes of course we had our jackets but it was still freeeeezzzzing!! :P

Reply
Louise

Hej
Först vill jag (som alla) säga hur jävla grym jag tycker att du är!!!
Sen undrar jag om du kan visa hur dina party-outfits ser ut med platta skor, jag tycker aldrig jag får till det snyggt så då slutar det med att man har snygga klackar men sitter ner hela kvällen, skittrist!
Tack!

Kenzas svar: Det blir ju inte lika snyggt (förutom på sommarn då man kan ha converse till bara ben = SNYGGT!) men komfort får gå före :)

Reply
Emma

Haha, nej vilket jobbigt läge! Speciellt när man har så sura grannar.. De verkar ju verkligen hemska, haha.

Men kvällen verkar ha varit rolig i alla fall! Längtar tills jag fyller 18 (a)..

Reply
Amy

Haha your neighbors must really love you!! :D But I mean come on, what kind of a reaction is that?? “I’m gonna kill you”! Seriously… What an ass! Glad you guys made it home alright in the end though :)

Sounds like you had a fun night!! I know what you mean, heels can be sexy but flats rule when you go out dancing!! It’s so much easier and your feet don’t even get tired.

Anyway, love you! :)

xxx

Amy

Reply
Maria

Hej! du borde ringa som du säger jag hamnade i en liknande situation o fick skit för det sen , blev en onödig historia med en otrevlig granne o jag hade inte heller gjort nåt men han påstod att jag störde , ring innan storyn blir större folk är galna speciellt otäcka grannar :( Hälsn Maria

Reply
sharon

tycker du ska ringa och förklara läget! att porten va fryst var ju inte ditt fel liksom. jävla ohjälpsamma grannar, haha.

Reply
Michelle

Tycker du ska anmäla detta till grannfejden hahah :) segt att stå ute så i -10 grader

Reply
Mari

Vad fin du var igår =). Ha ha, kul det där med dörren….eller ja, kommentaren. Dessvärre tråkigt att ni fick stå och frysa…=(

Reply
naliie

jag håller med om att ha plattaskor när man är ute det är så sjukt skönt, ist för dom där nedrans pumpsen som värker :P
Bra val :D

Reply
julia

Men gud vad är grejen med dina grannar? Blir trött på folk som hatar unga, fräscha, roliga och moderna tjejer bara för att de är ute och har kul. Dumma grannar! Kenza är ju bästa grannen :)

Reply
tessi

så himla snygg jämt! det är sån lyx att krogarna är öppet hela natten i sthlm.. här i jönköping stänger dom kl 2 :( typ precis då natten har börjat, så trist!!!

Reply
Marie

Jäkla snygg klänning! Ser ut att få skitsnygg byst av den :P hihi
Hur länge har klubbarna öppet i huvudstade då? Här ute på “landet” stängs det vid 1 eller 2 :P haha

Kram på dej!

Kenzas svar: De som stänger tidigt har öppet till 3, sedan har några öppet till 5 haha :)

Reply
nicki

ehh va,hata dig? jag skulle lätt ha dig som granne :) lätt du verkar trevlig också :D

Reply
Emma

Hej.

För att orka så brukar jag sätta på värsta partymusiken så högt jag bara kan. helst sådana låtar som gör en väldigt glad…. och en skön dusch är aldrig fel….

Jag dansar alltid i platta skor….finns många snygga skor som är platta. kilklack är också okej så man ofta går bättre i dom, tycker jag ivarefall.

Jag hade lätt kommit upp och festat med er… här är inte så många uteställen i min stad!!!

Reply
Elin

Vilka jobbiga grannar du verkar ha och vilken otur med porten!
Fin bild förrsten även om klockan var fyra :)

Reply
lydia

sjukt snygg klänning, du kan inte lägga upp en helbild på den? och var är den köpt? ;)

Reply
Mille

Måste bara fråga vad ni/du gör på era förfester? ;) är ni som oss andra och äter chips, leker dirck-lekar osv? :D

Reply
Tessan

Hej Kenza!
Tack för en grym blogg! Tänkte fråga en sak gällande Lobby. Är det möjligt att komma in om man är 20 år? Kan man skriva upp sig på någon gäst-lista eller liknande i så fall? Jag och mina vänner som är mellan 19-23 år planerar att gå ut nästa fredag och hade gärna velat festa just på Lobby :)
Tack!

Reply
Frida

Lät inte speciellt kul att stå ute i klänning på vintern precis, men vilka grannar du lär ha ;o haha!

Reply
Sara

Jag hade ochså blivit skitförbannad om någon börjat knacka på mitt fönster mitt på natten.

Den som hade gjort det på mitt fönster hade fått springa kvickt..

Kenzas svar: Det är väl klart att man blir irriterad, men när man sedan får höra att det är pga att låset i porten har frusit fast så skriker man väl inte att man ska döda dom? Och sedan skiter i att öppna? :P Att knacka på fönstret var vårt sista alternativ, vi försökte med låset länge och sedan tänkte vi åka hela vägen hem till nadia eller dilay men deras nycklar var hemma hos mig…

Reply
Tricolore

Åh gud vad jobbigt, jag lider med er! Jag var ute i Sthlm för några helger sen och det gick ingen buss till Uppsala, så vi frös ihjäl från kl 3-6 innan vi hittade en buss ;(

Reply
Johanna

Hej! Måste bara få fråga var du köpt din klänning och om du kanske kan visa upp hela den. För det man såg av den så såg den skit snygg ut. Och fastnade verkligen för den. :D
Hoppas du får en skön kväll! Kram! :)

Reply
karin

Ja bäst o ringa o prata me dom ,fy för sura grannar asså ,har själv sånna ,hahah e mobbad i mitt trapphus typ ,fast ja e hur lugn som helt o haft fest 2 gånger på 3 år ,o båda gångerna har securitas kommit ,men skrattat för de va verkligen inge liv eller ens hög volym som vissa av min grannar tyckte.Ufff men ska flytta härifrån snart ,törs inte göra ett piss här hemma längre,fängelse känns de som :(
Skulle va grymnt o va granne me dej :))o du e skitfin på bilden ju ,hade de vart ja så hade mitt hår sett ut som trollhår o massa smink under ögonen hahah :)
Ha en trevig kväll :D

Reply
Nadje

Åååh, vart har du köpt din sjukt snygga klänning?

Haha, man blir ju bara avundsjuk när man ser på dig så vacker =)

Reply
Hihi

Vart kommer den fina klänningen ifrån? Letar efter balklänning btw, några tips?Måste se bättre ut än alla bitches i min klass HAHA puss!

Reply
ivana

hur kom ni in tillslut? :)
Kenza du ska bara veta hur mycket jag beundrar dig!
Kram :)<3

Reply
melicious.se

Jag har efterfestat hos en polare som bor i samma lägenhetshus som du, långt fram på morgonen. Hade du knackat på vårat fönster så hade jag blivit överlycklig och bjudit på kaffe eller nått haha! Så se till å knacka på rätt fönster nästa gång ;)

Reply
Ung Syndikalisten

Hej, tänkte bara informera om att Berns ligger i konflikt med fackförbundet sac.
För mer info http://www.Berns.cc.

Detta är ingen reklam, utan tänkt mest att du som jag tror röstade vänster vill inte stödja Berns efter vad de har gjort mot sina arbetare.

Bojkotta Berns!

Reply
Hanna

Vilka idiotiska grannar. Tänk om dom hade stått där?
Nej ibland är människor så själviska och helt korkade..
-.-

Reply
Sofia

About the last post

Hi Kenza
then here, I discovered your blog about one month ago and since I can not m’enpecher go there every day and follow you from Paris, I love.
I would love to win this super camera for several months I think to start my blog but I do not have equipment to make beautiful photo, so it’s the perfect opportunity.
I love photography, I have an old film camera but not all digital.
Reviews are numerous but can give you the chance to be a future blogger to make photo in one of the most beautiful city in the world.

Reply
arlinda

ja, jag undrar som några andra här..din klänning, var kommer den ifrån? supersnygg (:

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*