• header

LIPS

Vad hade du på läpparna igår?

Svar: Jag brukar alltid bara köra på Försvarets huvudsalva på läpparna, brukar sällan ha läppglans eftersom att det bara klibbar och hårstrån fastnar.. Men ibland om jag vill vara lite extra fin (och kommer ihåg) så tar jag med mig ett läppglans ut och då kör jag alltid på mitt ljusrosa från Victoria’s Secret! Fast jag glömmer alltid på att bättra på det under kvällen, haha..

Finns ju tråkigt nog inte att köpa i Sverige men på någon webshop kanske det finns? Annars kolla på flygplatserna när ni mellanlandar någonstans, jag köpte ett par st i New York och några till när vi mellanlandade i Dubai när vi åkte hem från Thailand. Tror nog även att det kan finnas på flygplatserna i Paris, London m.m. De har även fantastiska Body Mists (spray) som gör att man går runt och luktar som det godaste godaste GODASTE godiset någonsin :)

PS. Glömde skriva att jag ibland använder läppenna från Make Up Store också, den har jag bloggat om förut!

89 Comments

Maja

Heej Kenza:) jag vet faktiskt en sida du kan gå in på victoriassecret.com där finns läppglans och mkt mer! hoppas att jag hjälpte dig?

Från en sak till en annan jag verkligen älskar din blogg jag hade blivit så lycklig om jag nån gång skulle kunna få träffa dig för du verkar vara en helt underbar person du är precis som jag, vi älskar båda mode och att bo mitt i stan!

Men hoppas verkligen du blir glad för sidan jag hittade till dig :)

Reply
jojjo

ni som inte har råd med vs-smink finns billigare på yvesrocher, eller såklart budgetmärkerna maybelline, maxfactor osv :D

Reply
Carolin

Älskar försvarets hudsalva! Synd att den bara säljs på statliga apoteken nu när typ alla apotek blivit privatägda :(

Reply
emelie

hej kenza! jag vet att denna fråga inte hör till detta inlägg, men jag måste ändå fråga! vad brukar du använda för inställningar på din canon G12? När du var i Thailand tog du jätte fina bilder och jag antar att du använde den då? jag har nämligen också en Canon G12 och jag har inte riktigt kommit in på vilka inställningar som passar när osv :)det skulle vara jätte gulligt om du svarade på detta :)
kram

Reply
Emilia,

Jag kan inte kommentera inlägget om kamera utlottningen du håller. Jag gör därför ett tappert försök här och ger dig min motivering!

Sommaren 2010 tog jag och min lilla syster, Mathilda 10 år, våran rostiga tandemcykel ut mot landet. Vi hamnade mitt ute i ingenstans vid höga betesfält, vildvuxna blommor och gamla järsgårdar. Det blev vårat favorit smultronställe den sommaren! Vi åkte ut nästan varje helg tillsammans med en picknick-korg och kamera som bästa vän. Oturligt nog gick kameran sönder innan alla fantastiska bilder lagrats på datorn.

Detta misstag vill jag inte göra igen! Med denna kamera skulle vi få chansen att återskapa våra bilder och skapa nya minnen tillsammans! Såsom du uttrycker dina känslor och inspiration genom mode gör jag det genom mina bilder. Vi skulle trivas så oerhört bra tillsammans, jag och kameran!

Tack på förhand! :)

Reply
Malin

Hej detta har inget med detta inlägg att göra i överhuvudtaget men jag måste bara veta. det där långa kors örhänget(ena) vart har du köpt dem? de är så underbart snygga! har letat men hittar dem ingenstans! tacksam för svar!

Reply
Malin

Hej detta har ingenting med detta inlägg att gör i överhuvudtaget men jag måste bara veta vart du köpt dina långa kors örhängen som du hade i thailand b la! jättetacksam för svar, de är GRYMT snygga!

Kenzas svar: Minns inte riktigt men kolla JFR och Itemsbyjohanna!

Reply
Holly

Do you know what the colour is called, Kenza? I looked online and it looks like Passion Fruit Pop or Bubble It Up but I’m not sure! It’s gorgeous c

Kenzas svar: Ooops sorry, forgot to write the name! It’s Strawberry Fizz. Hugs!

Reply
Veronika

Kenza, jag undrar om du fortfarande röker?:P

Kenzas svar: Ja det gör jag, men mest när jag går ut och dansar. Men ibland kan det bli någon till vardags också men försöker att hålla det till feströkande iallafall.. :/

Reply
Linnéa

Jag tänkte bara fråga vad din present till Aleks var? Och vad ni gjorde igår? :)

Plus, någon skrev att du bloggar mindre och sämre. Jag håller INTE ALLS med!

Massor av kramar!

Kenzas svar: Lite för personligt :) Men tack! Försöker ju så gott jag kan haha.. Kram, ha en fin dag!

Reply
Linda

SNYGGING!!! Skulle gifta mig med dig om jag var homosexuell! Haha

Kenzas svar: Jag skulle gifta mig med dig med!

Reply
sara

Victoria Secret’s favoriterna finns även på köpenhamns flygplats! Det är därifrån vi skåningar får flyga ifrån, men det har sina fördelar. ;)
Jag hittade min favoritdoft när jag flög till London senast, body mist vanilj och cocos! fantastiskt.

Förresten, kan du inte berätta mer om vad ni gjorde på alla hjärtans dag? :)

Reply
Emma

älskar de läppglansen, luktar så gott att man bara vill äta upp det :D jag har den dom är på bilden. eller tror det iallafall, jordgubb har jag.

Reply
Sara

Hej Kenza!
Jag undrar om du har några förslg på studentklänningar? Jag börjar få lite smått panik för att jag inte hittar någon…. nice blogg:D

Reply
Sofia

Du är så sjukt vacker! Jag och min kompis Matilda brukar sitta och stirra på dina outfits och sånt och prata om hur otroligt perfekt du är! Du är bäst, kram :)<3

Reply
Pisa

En fråga. Som inte rör dina läppar ^^
Bär du någonsin ett plagg mer än en gång? För på din blogg ser man olika plagg för varje dag. Eller det är mest för tittarna intresse? :P

Reply
Michaela

Hej!
Jag undrar om det fanns mer från Victorias secret än smink när ni mellanlandade på väg hem från Thailand? Kläder eller ngt? :) ska själv åka samma rutt nämligen :) tack för svar!

Reply
Sanna

Det känns så bra att du svarar på dina läsares kommentarer när du har tid. Det visar att du bryr dig en gnutta iallafall. :)

Har en fråga själv förresten. Vilken parfym är din absoluta fsvorit?

Reply
rebecka norlén

Hej jag skulle gärna vilja fråga en fråga som jag suttit och funderat på länge.. har du tänkt på att skaffa barn ?:)

Kolla gärna min blogg , skulle vara jätte snällt och slänga en kommentar!
puss!

Reply
Julia

Hej :) Jag undrar vilken body mists som luktar godast. Har aldrig provat någon själv men skulle gärna vilja göra och behöver tips på någon god doft?

Mvh Julia

Reply
Kristin

Hej Kenza! Hoppas du har och har haft en super dag.
Eftersom jag vet att du brukar svara på de flesta kommentarerna eller försöker iallafall så hoppas jag att du kan svara på vad det läppglanset från Victoria Secret heter? Det skulle verkligen vara jätteesnällt!! :)
Sen en ytterligare fråga, jag ska till New York i Mars och jag behöver lite New York shopping tips eftersom det är första gången som jag åker dit. Tack för hjälpen! Kram :)

Reply
Lovisa

Älskar VS, det bästa är att det inte alls är så dyrt som många verkar tro, priserna ligger bara strax över H%M;s nivå.
Har ett exakt sånt ljusrosa från VS i New York, men det var liksom randigt på insidan innan man klämde bort ränderna.. Var ditt också så?

Reply
Gulle

På tal om body mist från victoria’s secret. Jag och min grupp i skolan, håller på med UF (ung företagsamhet) nu och har köpt in och kommer sälja såna body mists från Victoria’s Secret. Jag själv har “Berry Kiss” jätte god, köpte den när jag var i L.A.

Ifall ni vill köpa är det bara att kontakta mig :)

Reply
Fan 1 #

Hej hej Kenza <3
Bara undrar om du skulle kunna ge oss alla ditt nr… ?? <3 <3 <3
P.S. Har du facebook eller har du skype ?
Kram: Ditt största FAN !! <3
Super fan 1 #

Reply
Norea

Åååh, exakt det läppglanset från Victoria Secrets har jag oxå, och ett mörkrosa ^^

Tack för världens finaste blogg <3

Reply
Moa

Vet du vilken body mists lukt det var för det går att köpa på en hemsida
väldigt tacksam för svar<3

Reply
Sofia

har du bunkrat upp med försvarets hudsalva också? sedan apoteket privatiserades så säljs det ju inte längre tyvärr :( om du har en liten källa där du köper/får FH ifrån så dela gärna med dig!

Kenzas svar: Säljs fortfarande på vanliga Apoteket.. Apotek hjärta och dom andra har själva tagit fram en liknande nu.. Innehåller exakt samma sak och ser typ likadan ut men heter något annat.. :P

Reply
ellen :)

haha ironiskt :P jag använder alltid försvarets hudsalva o jag har exakt samma läppglans som jag använder rätt ofta. om du dkulle undra :P så har jag hittat ett läppglans från bare minerals som inte klibbar så mkt alls! eller det gör det i början men inte efter et tlitet tag, då sitter det fortfarade kvar med en massa glans :D min färg på det heter cupcake :) kramar <3

Reply
Nathalie

Hej Kenza! Måste bara berätta en rolig och ganska gullig sak som hände nyss. Jag jobbar som au pair i USA och ska vara här i ett år, har varit här i tre månader idag faktiskt.
Men ialla fall, jag satt nyss och skulle läsa din blogg, jag tar upp den på datorn och då kommer mitt ena värdbarn in i mitt rum, en tjej på 6 år. Så kollar hon på datorn och ser din header och så säger hon “Ooooh I like that angel!” Ja visst är hon fin sa jag. Då sa hon “Yes, don´t take her away please, I like her, I like that angel a lot.”
Så satt hon och tittade på din header i säkert tio minuter innan jag fick röra datorn igen. Tyckte att det var lite sött faktiskt. :)
Jag gillar din blogg jättemycket! :)
Här är lösen och användarnamn till min blogg om du vill kika in. L: abcd A: 43217
Kramar från Nathalie!

Reply
Nathalie

åh va fin färg!, själv har jag tappat min favorit jag fick av killen… blev så ledsen

Reply
Zabina

Omg, du är så söt och naturlig :)
jag ♥ din blogg!
puss&kram från zabina :)

Reply
Clara

Hej Kenza jag är 11 år och har också en blogg :D jag älskar verkligen din blogg och det känns helt ovärkligt att skriva till dej!
Men kan inte du ladda upp din mailadress så att jag kan skicka en idolbild som jag gjort på dej? ;) <3
det skulle vara jätte snällt!
puss och kram /claara

Reply
Sofie

Insåg nyss att jag har exakt samma läppglans. Jag bor i Santa Monica och Victorias Secret är väldigt lättillgängligt, så “råkade” handla med mig detta lilla underverk en gång . Helt underbart fint är det!

Reply
Hanna

Ska till USA, självklart tänkte jag besöka VS, kan du säga vilken färg du hade på glanset? :D ser himlans fint ut!

Reply
Jas

Lee gollungberg @ facebook säljer Victoria secret saker!
Läppglans, bodymists, underkläder m.m
BRA PRIS OCH INGET FAKE!

Reply
weronika

GUUD vad jag ölskar dina läppar&ögon!
röker du fortfarande? du rökte förut? :P
Kram weronika (:

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*