• header

BH

Jag har tidigare pratat gott om min favoritbh från Wonderbra. Vet själv hur svårt det är att hitta en bh utan band (ett måste till alla fina axelbandlösa toppar/klänningar!) som håller upp och inte åker ner, men Wonderbra är verkligen experter på detta. Fick hem ett gäng bhar idag och har stått och provat så att tuttarna är alldeles röda haha.

Gillar denna extra mycket, har kört på min svarta under ljusa klänningar också men den här som är lite beige-aktig blir bättre! Den enda butiken jag vet som säljer deras bhar är Lindex så gå in och kika där.

PS. Oj detta lät nu som ett köpt inlägg men det är det absolut inte (jag sysslar inte med sånt) däremot så fick jag hem dem gratis och har ingenting emot att vara lite schyrre och ge reklam tillbaka, och samtidigt tipsa mina läsare. De flesta av er är ju ändå tjejer!

179 Comments

Sara

Hej! Tycker du att de är små i storlekarna? Jag kan inte köpa på lindex då de bara har upp till DD (vad jag har sett iaf), därför funderar jag på att beställa hem. Har du samma storlek på den som du brukar ha?

Hare fint! :)

Kenzas svar: Ja det har jag. Hoppas den passar! Kramis

Reply
Jenni

That’s a very goof bra for Dresses or Top’s without, arms.
It look better without bra-arms.
But sometimes when i wear those bra i look every minute that my boobs didn’t fall out :D
Greetings <3

Kenzas svar: Haha I know the feeling, but I havent done any boob flash with my bra from Wonderbra haha :) Hugs!

Reply
Malle

Jag har länge varit på jakt efter en bra axelbandslös bh om sitter där den ska! Kanske är dags för en tripp till Lindex då!

Reply
tina

hej! Hur mycket kostar den? :)

Kenzas svar: Såg att Nelly har dem också och där ser man priserna.. Mellan 300-700 kr ligger dem på! Lite dyrt om man jämför med t.ex. H&M men glöm inte att en bra BH som sitter och ger stöd är en väldigt bra investering. :) Kram!

Reply
tess

sitter den verkligen kvar sådär efter ett tag? :o många såna där får man ju gå o dra upp.
Men den var fin :D

Kenzas svar: Den sitter! Min svarta har jag ofta när jag går ut och dansar. Självklart kan man behöva dra upp den en gång eller två under kvällen, speciellt om man blir svettig.. Men på insidan sitter det ju “silikonremsor” eller vad man ska säga, som gör att den inte glider ner!

Reply
VIKKTIGT LÄSA!

Hej Kenza! jag lässa aftonbladetet den är sårligt! familj mamma o pappa våldta barnen. många barnen! hemska titta snäla do! skriva folk se micket sårlig, få tänka! i denmark det hända. Pappa våldtaga äldsta flickan hans o tviga äta sånt avföringens häst hundet och katten!
läs läs läs. så hemska dett är!

Reply
evelina

har också det problemet, jag kan verkligen inte gå axelbandlös. har så stora bröst också så det är ett problem också, haha. men den där såg verkligen jätte skön & bra ut!

Reply
Jenniefer

Du har så rätt! Dessa bhar är underbara precis som namnet :)

Kika gärna in på min nya blogg ni sötnosar! :)

jenniefer.myshowroom.se

Lämna gärna en kommentar!

Reply
-

hej kenza,
jag undrar hur du kan vara så brun hela tiden, nu vet jag ju att mycket beror på ditt ursprung sammt att du precis varit i thailand. men gör du något speciellt annars? brun utan sol? solarium?

Kenzas svar: Ja jag är lite gyllenbrun i hudtonen men jag kör på brun utan sol ibland när jag orkar. Speciellt kvällen innan vi ska ut och dansa och så. :)

Reply
jose

super fin. vad kostar den och vilka storlekar finns den i?

Kenzas svar: Den finns på Nelly och där finns den från 65 G till 85 E. Många olika storlekar!

Reply
Emily P.

H&M make it too ! I have one but i think he is too small ..
And i wonder : when did you came again in Paris ( i aksed you 3 times .. but it’s alright !)
xx , Emy

Kenzas svar: I was there last spring and i might go back this summer! :) xoxo

Reply
Hanna

Har länge varit sugen på att köpa en sån bh. Men den är väldigt dyr, även om det skulle vara en bra investering..

Reply
-

Jag har svårt att hitta någon axelbandslös eftersom jag har 65H i bh storlek och behöver en bh som ger ordentligt stöd. Vet du någon bra? Wonderbra bh:arna passade tyvärr inte alls mig :(

Reply
mk

Oh shit vad snygg bh:n va!
ville bara säga det att du verkar vara helt perfekt och lever det perfekta livet…älskar dig&ditt liv :O
kramis<3

Reply
Ellen

Haha det här har inte så mycket att göra med din bh men jag undrar så himla mycket om dina ögonbryn! Dem är så himla fina och jag undrar vilken färg du använder och hur du noppar! :D
Kram <3

Reply
Sanna

Sitter den kvar även om man har större bröst än dej tror du?

Har inte jättebröst, men svårt att ha BH:ar som sitter snyggt, och definitivt sånna som sitter kvar efter ett tag om de är axelbandslösa :(
De som gör känns som att de gör det för att de trycker in revbenen som fasen…

Reply
Therese

Verkar båda snygg och praktisk! :)

Har precis fått in ett par exemplar av dödskallekorsen som setts på många bloggare och även hos itemsbyjohanna. Snabba dig om du vill hinna haffa ett par! Tror de skulle passa dig! :) Kram Therese

Reply
elizabeth

fantastiskt snygg bh, har kollat på Nelly, de har den. Undrade bara om storlekarna, du kommenterade ngt om det innan. Rätta mig om jag såg fel men stod det 75 D på din bh? Jag har 65 E hos Change (också lite dyrare) och 70 DD hos vanliga butiker. hur är storlekarna på denna?

Kenzas svar: Jag har 70 D och har 70 D på denna också. 65 E passade också bra (fick hem flera olika storlekar att prova) men blev liiite för tight runt om. Kram!

Reply
Elin

Står det D-kupa på prislappen på bilden? Det har du väl ändå inte??

Kenzas svar: Det har jag haft i flera år och den här sitter som smäck, vilken tur att jag vet bäst själv! 70 D är inte så himla stort som det låter, 70 D har samma kupstorlek som 75 C eller en 80 B. Är man liten runt om blir kupan mindre (t.ex. så har en 80 D mycket större kupor än en 70 D).. Det är hur många som helst som går runt med för liten kupstorlek, gå in och be någon mäta dig (jag mätte på underklädesbutiken Change för ett par år sedan) så får ni rätt storlek!

Reply
Jenny

Riktigt snygg, men har den nåt gummiband på insidan?

Ps. Din klädkollektion är hur fin som helst, men finns den att få i Finland?
Kram!

Kenzas svar: Yes, sånna där “silikonremsor” som nästan klistrar sig fast på huden och håller bhn på plats! Yes den finns i några 10tals butiker i Finland (http://jofama.se/fashion/collection_retailers.php?id=4). Men annars så shippar ju b.la. Nelly.com till Finland och dom har mina grejer. Kram!

Reply
Linnéa

Riktigt bra tips! Vad har hänt med navelpiercingen?

Kenzas svar: Tog ut den för nått halvår sedan.. Tröttnade på den, tycker att det är mycket finare utan! Speciellt om det där jäääkla hålet kunde växa igen också haha :P

Reply
a

er det innlegg i bhn? :)

Kenzas svar: Nej det är det inte, däremot är de några tunna hårda plastgrejer i fodret på sidorna som typ ska hjälpa till att hålla upp ytterligare. Haha svårt att förklara :P

Reply
helene

Har oxå en sån där Bh fast en svart och de är som magi för en bröst! Helt klart värt de där 500 kronorna! Om man har stora tuttar så kan det va svårt att hitta en axelbandslös bh som håller upp tuttarna men den här är awesome, fick tom förfrågan om jag hade sillisar en gång haha men ickesanicke!

Reply
Louise

Härligt att du skulle skriva om just dom! Jag har funderat på att köpa dom från Lindex jättelänge men har varit osäker på om dom verkligen fungerar som dom ska :P Tack! :)

Reply
Malin

Hej, jätte fin är den. Men du vet att wonderbras säljs även på Åhléns city. :)

Reply
Linnéa

Älskar axelbandslöst! Det är mycket snyggare tycker jag. Bröstkorgen är så himla fin så det är så himla snyggt när det är bart där!

Reply
fook

Lindex är sjukt bra för dom med stora bröst som mig.. hehe. 80DD och man kan hitta väldigt FINA! ända stället jag hittar fina bhar som inte ser ut som mormors..

Reply
Alexandra

Oj vad bra, stort tack för tipset. En sådan måste inhandlas direkt :)

Modellen på bilden var väldigt snygg dessutom :)

Kram

Reply
alexa

tack för tipset! är på jakt efter en axelbandslös bh till studenten, nu vet jag var man ska kolla =)

Reply
Elin

Det var jag som förvånades över din D-kupa ovan :-) Oj kan inte fatta att du har D… Jag har själv 80 D och har gigantiska bröst, typ 4 ggr så stora som dina (av vad man ser på bilder av dig). Jag har omkrets 92 på brösten, vad har du (om du har mätt)?
Tack för jätterolig blogg förresten!

Reply
Lina

Guuud vad sur jag blir när folk kommenterar dina bröst och säger att du har inte si o så stora!! kan de bero på avundsjuka? Jag tycker du har en (hm, hur ska jag säga för att det inte ska låta på fel sätt? haha) riktigt schyst hylla!! :D hela DU är suuuper Fin!! Den där bhn var skit snygg! jag har alltid letat efter en sån som är axelbandslös och som håller upp! TACK för att du visar och för tipsar!

Kramis!

Reply
johanna

hej! fastnade för precis den bhn i den färgen! :)
Men hitta den varken på lindex/nelly just den du har på dig :( Vart kan jag finna den färgen ? Kramar <3

Reply
Sofias blogg

Åh jag vill också ha axelbandslösa bhar!! Jag har 60G och hittar fan aldrig någon i min storlek. Har köpt någon axelbandslös bh på HM som jag har sytt in själv. Inte så jävla snyggt men vad gör man :P

Reply
Felicia

Hej !
är jag trög eller var denna bh:n på bilden från Nelly?
riktigt snygg var den, vill också ha den! :) Kram

Reply
linns beautybox

jag har en likadan bh. har ahft den länge och den passade superbra till min studnetklänning som var utan axelband och min balklännning med tunna axelband. nu använder rjag den till varje fest. blir snyggare utan axelband och spelar ingen roll vad man har för färg på kläderna :D

Reply
Sara

Hej!
skit snygg bh behöver verkligen en sådan.. är lite fundersam över storleken osv.. Brukar ha 75 C men ibland kan jag ha större och ibland mindre. Undrar om du vet hur man mäter sig eller måste man kolla det i någon klädaffär.
Tack på förhand. :)

Reply
Mimo

Hej kenza jättefina var den men vill ba frfåga är det en pushup bh asså en såndär riktig.. elle liksom finns det av sån typ fast pushup ? krrrrraam :D

Reply
Linnea

Snygg, om än lite för dyr (i alla fall denna månaden ;)). Tycker bara det är bra att du ger lite tips. =)

Reply
Josefin

Skulle var jättesnällt om du kunde gör ett inlägg så snart som möjligt, och visa hur den ser ut under ett tight linne och ett ‘slappt’!
Har länge funderat på hur dom ser ut under, vill vara säker innan jag köper en för så mycket pengar.
Tack på förhand :D

Reply
En undrande tjej ^^

Är din bröst äkta till 100% ? väldigt fin form dom har iaf :D

Reply
anonym

Hej! kanske innget du vill svara på, men ändå… jag undrar om denna bh skulle passa mig, INGEN axelbandslös har gjort det förut. efter att ha gått ner ca 35kg, kan man mer kalla mina bröst för blöta raggsockor. inte så kul när man är 24 år. tror du att den bh´n ger tillräckligt med stöd och så för mig….?

Reply
Ellen

Mycket bra tips, ska absolut kollas in! alltid svårt att hitta bra bh:ar till alla olika kläder!

Till er läsare: kolla gärna in min blogg där jag skirver om min vardag och allt därtill!

Reply
maya

Har du några fler tips på axelbandslösa bh:ar? och vad de kostar osv… de jag har provat har skavt jättemycket och glidit ner. så skulle bli glad över några tips!:)

Reply
Malin

Hmm… kanske dags att skaffa sig en Wonderbra. Jag har alltid varit för snål för att köpa dom, men det är säkert värt pengarna!

Reply
Jessica

Har också en sådan, jag har 65 G i bh storlek och den håller ändå upp. Så JA bhn är WONDErbra ;)
:D
Den finns i svart också, skit snygg :)

Reply
josefine

har letat länge efter bh utan band men har aldrig hittat någon bra som sitter kvar och håller uppe! Men ska absolut testa en wonderbra! :)

Reply
Felicia

Måste bara säga att din blogg super fin! Och tänkte passa på att fråga vart den bhn är ifrån?:) Kram

Reply
Eda

Heej, Jag har funderat på att köpa någon av de bhar som du visat upp des senaste dagarna och då menar jag givetvist den här som du lagt upp och den svarta som du bloggade om för några dagar sedan. Vilken är bekvämast?
Och jag skulle fråga angående storlekarna också, jag har 70B eller 75C ungefär och undrar om storlekarna stämmer samman med HM:s bhar ex? :D Tack för tipset!

Reply
Carrooouw

Åh, jag önskar att jag kunde ha en sådan. Det tillverkas inte ens axelbandslösa BHar i min storlek :( Men ska förminska mina 80j till kanske C eller D-kupa i framtiden :) Så, då uppskattar jag fler sådana här tips :P

Reply
Denise

tycker ändå det låter skumt det där med storleken du har :S
jag har betydligt större bröst och kropp än dig (menar att jag har bredare rygg m.m.) och har 85 c som högst.

menar såklart inte att vara en bitch men det låter ju ändå väldigt skumt! :S

Kenzas svar: Jag vet vad jag har för storlek (nu tycker jag att vi ska sluta diskutera mina bröst, det är bara läskigt) och jag ser inget skumt med det. Du har 85 c. 85 c har samma kupstorlek som en 80 D, en 75 E eller en 70 F. Klart som fan att det är större än en 70 D! 70 D är en liten D-kupa, inte i närheten så stort som t.ex. en 85 D. Kom igen nu tjejer, ni borde ju kunna det här med bh-storlekar, haha :) Kram!

Reply
Niina

Lucky! Har så lyst på den du har på på bildet, men koster jo 550 fuckings kroner + frakt på Nelly :( Og blir toll med asos..

Reply
Josefin

Skulle var jättesnällt om du kunde gör ett inlägg så snart som möjligt, och visa hur den ser ut under ett tight linne och ett ‘slappt’!
Har länge funderat på hur dom ser ut under, vill vara säker innan jag köper en för så mycket pengar.
Tack på förhand! :D

Reply
Maria :)

Åhléns brukar också sälja Wonderbra bh:ar (där jag bor i alla fall) har några hemma som kommer just från Åhléns.Bara så du vet ;). Tack för tipset föressten och jag älskar verkligen din blogg! Ha det bra, puss o kram <3

Reply
Sofia

Himla bra tips!!! Men det jag råkade lägga märke till var att du har två “stäck” på magen, vilket jag också har och jag tycker inte om det. Varför får man det egentligen? Har man dåligt hållning då eller varför? Ha en superbra dag! Kram, älskar din blogg btw :) <3

Kenzas svar: Haha jag vet inte, jag får det efter att jag suttit ner en stund och magen “korvar” sig :P Kram

Reply
Hanna

Jag har pyttesmå bröst, 70B, och är rädd för att den ska vara för stor, bör jag vara det? eller är det verkligen som alla säger att de är helt normala i storlekarna, typ som H&Ms bh?=)

Reply
sara

du är min förebild och jag har aldrig träffat dig men skulle jätte gärna vilja göra! bara en idolbild skulle vara så jävla guldvärt i mina ögon:) du är så himla underbar kenza fortsätt med det du gör! kan du inte komma till umeå någon gång:D?

Reply
Josefin Borgman

Jag har hört att dom ska vara jättebra, jag vill verkligen ha en sån i min garderob men det är synd att dom är så dyra! Jaja, kvalitet kostar ju.. Kanske får köpa en när jag flyttat hemmifrån och tjänar mina egna pengar..

Reply
Anna

Hej kenza!
Jag tycker du är Grymt söt alltid!
Din pojkvän borde vara det lyckligaste!! ;) haha
Vi är faktiskt ganska lika vi två, fast jag e 13 så jag ser ju ändå absolut
Inte lika dan ut,..Men hur som helst,,. Jag under bara vad jobbar du med?:)))
Kraaaaaaaaam

Reply
Almasa

Värst vad alla klagar på storleken, 70 D är lika stort som 75 C ju, fast det är mindre omkrets runt. Ni ser väl att BH:N inte har en sån där gigantisk ”läskig” D kupa..
Kenza vet väl vilken storlek hon har, haha!

Reply
Hanna

tusan att man brände de sista stålarna på de där jeansen.. skulle varit mycket bättre med nya, snygga bhar! :)

Reply
Emma B

Hej Kenza!

Kan inte du göra någon slags prsonlig tävling? Alltså att du ordnar den själv och så, det skulle vara trevligt! Vet inte om vad, länkningar, vad som helst:-) Och denna bh är helt underbar, jag fick en likadan av min mor, sitter helt underbart bra! kram

Reply
Emma

förstår inte varför folk klagar över att du har 70D, det är ju precis som du säger. t.ex 85C –> 80D –> 75E –> 70F –> 65G
Jag har 65i i wonderbra-bharna, har 65G i de axelbandslösa, men inte fan kan man säga till folk att man har 65i,haha, låter ju som värsta bomberna, så försöker man förklara sansat varje gång att det beror på måtten runt om också. 75B verkar vara universalstorleken, känns som varenda jävel tror de har 75B, näh.tack gode gud för bh’ar som sitter som de ska!

Reply
as

men haha du har inte 70 D, det kunde man ju lett se genom bikinin du hade po dig, lol

Reply
Dompan

Åh vilket bra tips! Den där var ganska snygg också ju :)
Skall jag prova sen när mina sillisar har läkt ;)

Reply
Hjälp!!

Heej! Okej måste fråga, jag själv är ganska stor bystad ( har typ dd) men är ganska smal i midjan ( 75/80) . Så jag har ett problem vet inte vad jag ska använda för bh då jag har en tröja eller klännning med öppen rygg? Alla säger att free bra inte funkar på stor bystade? Vad rekomenderar du? / Kram

Reply
Maria

Men kan du inte skicka länken ifrån nelly? för jag hittar inte dem.. eller vart var det du köpte din? jätte fin verkligen :)

Reply
Jessica

Hej Kenza.
Jag ska om ett halvår operera mig, jag ska göra en bröstförminskning och jag undrar om du vet något om det. Vore kul att se om det är någon mer av dina läsare som ska göra det.
Kram :)

Reply
anna ,

Jag var i Stockholm nu i helgen! I en affär precis bredvid centralen säljer också! :)
Tack för en jättebra blogg!!
Kram

Reply
ellen

hej en fråga, varför har du inte smycke i naveln längre? och hur blir hålet när man har haft utan smycke ett tag?

Reply
opal

Hej Kenza!
Jag tycker du är skitsnygg, och har världens bästa blogg. Jag har en viktig fråga som jag måste få svar på; röker du fortfarande?
Om du skulle göra det, så har jag personligen inte någon problem med det, jag bara undrar hur det känns att vara en förebild för unga tjejer om du röker?
Svara gärna i inlägg, eftersom jag inte har blogg.
Kram!

Reply
Angelica

Skit bra tips Kenza! Det ska jag verkligen gå in och titta efter, är ute efter en axel lös bh att ha till Balklänningen och denana skulle ju vara perfekt. Tack :-D

Reply
Julia - KOLLA MIN BLOGG :)

tycker att du är modig som vågar lägga upp bilder i bara BH, med tanke på att så många vräker ur sig så mycket kommentarer och har så mycket åsikter om allt. Oftast avundsjuka eller sånna som bara allmänt stör sig på lättklätt eller vad man säger. Tycker att du är skitfin och härlig! GO GIRL! :)

Reply
emelie

undrar vad du bär för jacka just nu och även vad du tror kommer funka bra till våren? gärna bilder :D

Reply
Rebecca

Älskar din blogg verkligen! Du är min förebild! :D Jag undrar hur mycket den kostar? Hejdååååå! <3333

Reply
Stina

Älskar din blogg. MIn favvo bh är också wonderbra och Victorias secret behå. Den ser ut att sitta riktigt bra på dig. Hur är den i storlekarna?

Reply
nezca

Superfin BH! Jag har svårt att hitta en bra bh som sitter hela kvällen. Har helt och hållet missat dessa på lindex så får ta mig en tur dit igen under veckan. Jättebra tips, sånt tackar vi för! :)

Reply
Emelie

men HAHA på dig “as”. Kenza vet väl själv vilken jävla BHstorlek hon har? Det står dessutom 70D på lappen..
OCH SNÄLLA. Kan alla tjejer sluta va så jobbiga och säga såna saker som “du har inte den storleken”. Varför skulle man INTE ha det om man säger det? Typ bara kissie och andra tjejer med dåligt självförtroende som ljuger om sina storlekar.

Och så en kram på dig kenza, för att du är så fin! :)

Reply
Jessica

Hej Kenza & alla andra.. NELLY.COM har dessa BH:ar .. även de större(/mindre) storlekarma exempelvid 65G som jag har.. har också denna beiga och den svara i samma.. AS-BRA, värda varenda krona!

ASOS.COM säljer också wonderbra (mycket billigare än nelly.com)

PEACE! ^^,

Reply
Lisa

Det är nästan ingen (INGEN) tjej som förstår att D inte är storleken utan kupan. Hallå kom igen för fan tjejer! 70D är ju inte alls så stor som ni verkar få det att låta (no offence Kenza) :)

Reply
nils-göte

ahahahah, tror knappast att dom flesta som läste detta inlägg var tjejer ahahahahh BÄÄÄSTTT wooooah haha

Reply
Alexandra O

Hej, såg i kommentarerna att du ville att hålet till din navelpiercing skulle växa igen, använd krämer med E-vitamin, det läker ärr, bristningar och den gör huden fastare. Så leta upp någon kräm med mycket E-vitamin, eller kanske ärrsalva som finns på apoteket, annars är det ganska svårt att få det att läka ihop snabbt och snyggt.

Jag vet inte om den finns i Sverige, men här i England köper jag en kräm från Palmers, dom har mycket krämer för växande gravidmagar, för viktnedgång osv, och dom innehåller massa E-vitamin och även cocoabutter vilket är grymt bra för huden. Ger även vacker lyster! :)
Lycka till!

Reply
Sandra

Tack för tipset Kenza! :)
Har beställt en likadan nu så jag hoppas verkligen att den är så bra som du skriver :)

Reply
Minna

Den sitter riktigt snyggt på dig. Jag får den inte att sitta snyggt. Det kan vara så att jag valt fel storlek.

Reply
-Anonym

Jag är 11 år och har sådär små tuttar… Jag vet inte vilken storlek jag ska köpa.. Kan du hjälpa mig,Kenza?

Reply
mia

Gillar tips!
har själv letat efter en länge, då H&M’s inte riktigt är bra.. får kika på lindex!

Reply
Ines

Det är så roligt med underkläder och bh’ar. Tyvärr har jag 65 E, en storlek som är svår att hitta. Gick in på wonderbras hemsida och där hade de inte 65(såg i ett svar-på-kommentar att du hade fått hem bh’ar i 65). Vet du någon välsorterad butik med bra utbud för de med liten bröstkorg men inte A-kupa? Jag lyckas aldrig hitta några roliga modeller, det får ofta bli basics vilket jag inte trivs bra i.

(Du är vettig och inspirerande för övrigt, det är underbart att det finns sådana människor i bloggvärlden! Ibland kan det kännas hopplöst..)

Reply
Petra

Hej!

Letar BH smått desperat till en studentbalklänning… Vad heter denna och vad heter den Wonderbra BH som du länkar till i detta inlägget?

Mvh,
någon skulle vara mycketmycket tacksam för lite hjälp :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*