• header

Luncha med Nadia

Har hållt på här hela förmiddagen med jobb & tvätt. Nu är jag äntligen klar i tvättstugan så nu blir det lunch på stan med Nadia! Är så otroligt sugen på Vapianos pasta carbonara… Döööör bara av tanken!! :D Måste även förbi min optiker och fixa lite andra grejer också..

Jag har på mig en av mina nya ear cuffs från Nell of Sweden och min fina jeansväst. Visar outfitbilder senare. Puss! ♥

120 Comments

Annika

hoppas ni får en fin eftermiddag. jag ska till Stockholm i helgen:) min underbara syster bor där. älskar den staden, men jag lär aldrig få med mig min pojkvän och flytta dit tyvärr:(

Reply
frida

Kenza, jag har alltid undrat. Hur får du så fina ögonfransar?, för du använder väl inte lösögonfransar hela tiden? :) <3

Reply
Anonym

Heeej, läste ditt inlägg om träning och hälsa..
Jag är 10 år, jag går på dans. Men det räcker ändå inte, det är bara en gång om veckan.
Och jag har inga “redskap” hemma. Och jag kan inte bara gå ut och springa/promenera.. :I
Vill jätte gärna gå ner i vikt, när jag gick i 1:an kom det en kille och sa: “Knubbig du är..” och gick därifrån. Sen dess har jag hållt in magen vart jag än går, så att det SER ut som jag är smalare. Mamma tränar 3 gånger i veckan på SATS, och jag får inte följa med. Jag är för liten. Men jag vill gå ner i vikt till sommaren, när alla är i bikinis.
Jag använder också badbyxor för att folk inte ska se mina lår, och när jag ska byta om till tröja på idrotten i skolan går jag till ett hörn så dem andra inte ser.

Reply
Adelle

Super fint smycke :) och du är alltid lika fin!

kolla gärna in min nystartade konstblogg om lust finnes :)

Reply
Linnéa

Hur lyckas du få så fina lockar i ditt hår, utan att det blir tovigt? Jag älskar att bära knut, men mitt hår blir bara knasigt av det, haha! Och en andra frågar är kan inte du visa lite fina balklänningar/skolavslutningsklänningar?
Jag ska sluta nian denna vår och behöver verkligen inspiration :) Kram!

Reply
Sara

Gå till Memira istället så kommer du aldrig mera behöva gå till en optiker :D

Reply
Sthlms

Snygg tjej! Läs min blogg om vad jag tycker är snyggt just nu, och glöm inte att vara med i tävlingen om tur-armbanden från Bali! :)

Reply
Elina

Hej Kenza!! Jag tänkte bara säga att jag älskar dig blogg och din stil!! Är helt beroende av din blogg!! <3

Reply
lala

KAN DU SNÄLLA SÄGA VART DU KÖPER DIN B.U.S TILL KROPPEN O TILL ANSIKTET? ALLTSÅ MÄRKE SÅ DET INTE BLIR FLÄCKIGT LIXOM?? PLS :d

Reply
jessan ofc ;)

snygg väst ;) funderar på att köpa en lika dan i helgen, du vet möjligtvis inte vart det finns? om du/ni vill se vad jag mer ska köpa i helgen så äre bara att kolla bloggen !! puss

jjessicasvensson.blogg.se

Reply
nellie lexfors

Hej Kenza! Tänkte be dig om en stor tjänst. Eller egentligen är den väldigt liten. Men den skulle göra stor betydelse i mitt liv!

Du vet hur det är att ha ett favorit band, du vet hur det är att se dom liv och du vet hur det är att träffa dom! Jag har också ett favorit band, som jag älskar mer än något annat på denna jorden. My Chemical Romance. Precis som Tokio Hotel har varit med dig, så har dom varit med mig genom allt, i lycka och tårar.

Nu kommer dom till sverige och jag ska se dom för första gången! Jag är med och tävlar på bilddagboken.se om att få träffa bandet.

Du vet själv känslan av att få träffa ens favorit band, så snälla kenza. Skulle du inte kunna ge dina läsare en länk till tävlingen för att rösta på min bild?

Det hade betytt så mycket för mig. Där tar max 5 minuter av ditt liv. Och det hade förändrat hela mitt liv! Det hade gjort mig så lycklig.

Tack för en bra blogg Kenza.
Och om du skulle göra detta, skulle jag aldrig kunna tacka dig tillräckligt.

Reply
jojjo

måste bara säga att du har en otroligt vacker hy, det strålar liksom om den, du verkar inte ah så mkt finnar, hur kommer det sig bra gener? ;)
eller bra produkter? :P
hur får man sån fin hy som du har :)

Reply
ditt största fan

Asså gaasch du är bara för söt och grym
Släng dig i vägen dessie
Älskar din blogg
du är min förebild
tack för att du finns min idol
kramiz <3

Reply
Linnéa

Hej Kenza!:) Jag är en tjej på 13 år som verkligen ser upp till dig, inspireras av dig och blablabla… Du får säkert 1000 mejl slash kommentarer om dagen, men det skulle betyda jättemycket för mig om du svarade på detta. Jag tycker jag är tjock, ful, och bara allmänt… Ja; ful. Hur ska jag göra för att få bättre självkänsla, och jag tycker det är pinsamt att duscha på gympan för alla tjejer i min klass är smala och sånt :( Jag väger 61.5 kg och är 166 cm. Jag hatar mig själv! Please help me…? :love:

Reply
LIENE

Vapianos pasta carbonara är så gott:D
Köpte ostsås i affären idag och den smakade ju inget:S blev så besviken för är sugen på riktigt bra sås med ost.

Reply
k

Å jag med! Vi ska äta Carbonara på fredag tror jah! Mums! :D Snygga! <3 Fråga: varför kommer inte första kommentaren med först? :)<3

Reply
Johanna

Heej! Är på semester här i stockholm (från Malmö) och har letat överallt efter dina jackor mm. Jag hittade dem äntligen idag! Köpte en svart läderjacka och den lilla partyväskan! Såååå snygga! Mina vänner kommer bli avundsjuka :P hur som helst, tänkte bara säga att du har designat sjukt snygga grejer kenza! Kram!

Reply
Annie ;)

Hejsan Kenza!
Hoppas att du läser denna komentaren, för den innerhåller nämligen en liten fråga till dej!
Eftersom jag själv är galen i snygga ringar (speciellt dina) så tycker jag att det hade varit roligt om du hade haft en tävling om att vinna något utav dina smycken på guldfynd? Det hade varit jätterolit!
Ha en bra dag, kram Annie <3

Reply
lina

Tjena! ville bara säga att din blogg är underbar! läser den varje dag! keep up with the good work! (du är riktigt snygg!) haha men iaf anledningen till att jag skriver är att en annan tjej har skrivit om dig på sin blogg, o hon skrev att du aldrig kmr att läsa hennes blogg. iaf! Jag känner inte henne, men hon verkar underbar!
du kanske vill ta en titt på hennes blogg? :D

Reply
carro

Hej kenza! Det här kommer låta som värsta fjäskinlägget nu men vad fan. :p måste bara säga att jag typ älskar dig, haha. Det finns ingen blogg som inspirera mig så mycket som du gör. Du har fått mig intresserad av mode, träning, smycken (kanske hör ihop med mode men vad fan), spel, you name it. Ditt inlägg om träningen här under var så bra skrivet och så inspirerande att jag inte kan låta bli att kommentera (jag brukar inte kommentera bloggar). Du är grym på att skriva, du lägger alltid upp bra, mycket och fina bilder, du är rolig och har en grym humor. Din blogg är den enda jag följer slaviskt. Tack för en grym blogg! :) over and out.

Reply
Lina

Hej Kenza, vet att du säkert fått massa frågor om detta förut, men; jag har precis köpt en Canon G12 och är jättenöjd med den. Undrar bara vad du har för inställningar när du tar bilder i mörker? Typ ute och så? Alla dina bilder är alltid så fine! Väldigt tacksam för svar :)

Reply
:)

Är det du som sjunger på den där covern till “only just a dream” med alec ? , isåfall sjukt bra. Så fint så man grät.
:);)

Reply
pernilla

vilket smink använder du ?
kan inte du göra mer video inlägg ?
du är jätte fin :)

Reply
pernilla

vad för smink använder du ? kan inte du lägga in mer video inlägg kramar ( du är så in)

Reply
Kristin

Hej, måste bara säga att du är grymt söt

Undrar ifall du föredrar att sätta dina posters i ramar eller sätta dem med nål i kanterna? :D

Reply
Lovisa

Hej :)
jag ser att du ofta använder ear-cluff. det är jättefint, men trots att jag letar som en galning kan jag inte hitta dem i någon affär :( så var köper du dina? Kramkram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*