• header

LONDON CALLING

Nu sticker jag iväg på en efterlängtad weekendresa! Lämnar snöiga Stockholm för plusgrader, party och shopping med bästis.

Är tillbaka på söndag, tar såklart med mig datorn men vi lär vara rätt upptagna.. Vi hörs!! ♥

310 Comments

jofama by kenza

vad har du för storlek i din jofama by kenza jacka nr 3? alltså den helsvarta? :)

Reply
Anna

åhhh vad kul!!! jag är så avundsjuk! shoppa mycket snygga kläder nu Kenza, coh visa ALLT i bloggen! :)

Reply
elsa

Gah så mysigt! Önskar jag hade tid, pengar och åldern inne för att göra såna saker! Spontanresor över en weekend är ju helt perfekt! Undrar en sak:

Har du varit i New York någon gåmg? Tänker du åka dit isåfall?
Kram, elsa

Reply
L

ha en trevlig resa:D ta med dig lite sol;)

jag har många fina chinos från zara: svarta, begiea och marinblå men jag vet inte riktigt med vad jag ska ha på mig för topp,smycken och skor kan du inte sätta ett par bilder på när du har på dig olika chinos så jag kan få inspiration av dig, för du är verkligen MIN förebild!!(jag har sett bilden då du hade svarta chinos med din söta vita topp med rosor)
kramisar!!

Reply
Emmelie

Hej! Va kul att du kommer till London. Jag har varit au-pair här i 7 månader. Hade varit kul att få träffa dig!
xx

Reply
Leila

KENZA!!!

VAD ÄR DET FÖR STORLEK PÅ DINA RAYBAN? 50.. 52? DET FINNS OLIKA STORLEKAR TYDLIGEN… NÅN SOM VET?

Reply
maroa

gud så snygg du är Kenza! Helt otrolig! Inte undra på varför du har en sådan SNYGG kille! Men du är nog ändå snyggare än han. Kika in min blogg om du vill. Och kommentera om du kan/vill! :)

Reply
Matilda

hej! din blogg är grym måste jag börja med att säga & ditt klädmärke är sjukt bra! köpte föresten ett par av skinnshortens häromdage, nöjd till 100 %!
tänkte bara fråga; hur lång är du? utan klackar? vet ju att du är modell och så, så ah, jag tänkte bara fråga! :)

Reply
carolin A

hej kenza!
bara älskar din blogg.
men nu är et så här att jag målat av en bild och skulle vilja skicka bild på den till dig, hur gör jag?:)
kram (K)

Reply
kimmie

Fasiken vilken snygg jacka, från din egna kollection va?
Riktigt sngg var den iallfall.
ååh jag vill ha! hahahah :D

ha en underbar resa:D kramkram

Reply
hom

hahah kenza e sköönast.faast romeo skulle passa bättre med henne än aleks ,she would get cash money heroes for free.

Reply
Ida

Åh, vad härligt! Var det planerat eller spontant? Hade missat att du skulle åka… :)

Ha det bäst!

Reply
E M M A - FOTO

Åh så härligt! Jag vill också åka utomlands, till en storstad denhär gången. Paris, Rom, Milano, London, New York, LA… allt funkar, liksom ;)

Du får ha det underbart och shoppa en massa, det ska bli kul att se alla saker du har köpt där sen… ;)
Min lyckost till kompis ska faktiskt till London på måndag, hon stannar i en vecka. Men det fanns inte så mycket plats i hennes resväska så jag kunde inte slinka med den vägen… ;)

Ha en underbar långweekend,
Kramar, Emma

Reply
Jennifer

Kan inte du göra en londonguide den här gången? Jag åker till london snart och vill verkligen veta vart man ska shoppa, vad man ska se och vart man ska äta. Skulle vara superbra om du kunde göra en sådan guide så att man vet hur man ska åka och sånt för att hinna med så mycket som möjligt under en weekend. Tror att ganska många vill veta det nu när dom flesta åker under våren!

Reply
sandra

Heej kenza!
Helt sjuk grej jag ska be dig om nu! Men alltså, min kille bor i västerås och jag i skåne.. Lund. vi pluggar båda två = lite cash och väldigt svårt att komma ifrån och träffas. I morgon ska vi ses för andra gången på TVÅ MÅNADER. jag vet, sjukt. utan sexet så ligger jag och glor i taket hela nätterna.. hehe. så saknar jag han med såklart. MEN IALLAFALL, hade inte du typ kunna skriva “fredric grönvall, sandra älskar dig!” eller nått sånt. hehe. för han följer nog din blogg mer slaviskt än jag… hahaha. hade varit sjukt kul iaf, och jag hade sänt dig sjukt många mentala kramar (nej jag är inte störd) hehe. Ta hand om dig! PUSS

Reply
Caroline.

Jag har bott i London i 7 månader nu och jag skulle bara ge ett litet förslag att ni ska gå till Covent Garden och en club/krog som heter Roadhouse Imorgon, fredag. Det är härlig atmosfär och ett kanon bra live band spelar fram till 12-1 nån gång. De har öppet till 3. Det är verkligen att rekommendera!(:
Undvik dock Tiger Tiger, det ligger vid Piccadilly, väldigt mycket mysko människor där… Men besök Covent Garden, de har mycket bra nattlivs-mässigt! (:

Hoppas ni får det grymt!

Reply
Kira Aliyah Blanca

Idag köpte jag din skinjacka från jofama by Kenza och jag vill bara säga att det är den snyggaste, sötaste och bästa jackan jag någonsin köpt! Jag älskar den! älskar även din blogg hihi ;) <3

Reply
Hanna

Ha det så roligt!
Kan inte du visa hur du fixar ditt hår? Jag tycker du är jätte vacker & har bra stil. Hoppas du haft en bra dag.
Kramar Hanna

Reply
Alexandra

du skämtar?! :O vill oxå åka till london!! va där i somras, love it! ha det bäst

Reply
Jennifer

Du får ha det underbart !
Skönt att slippa detta hemska väder.
Tipsa gärna om roliga affärer.
Ser fram emot att se hur du haft det sen !!!

Kram :)

Reply
kiki

hej o hopp, ha en underbar resa! vill bara fråga något (du har ju inte haft dagens fråga för ett bra tag..) : nu när du försöker ha hälsosammare levnadsvanor (träning, ordentlig mat), har du också slutat röka? undrar bara :)

puuss på dej!

Reply
Jenny

Hej Kenza!

För de första, din blogg är klockren, love it!
O för de andra, vilken jävla snygg jacka, visst äre jofama by kenza? Var hittar man den? Jag fick en son för några månader sen, kämpar stenhårt med att gå ner i vikt, inte de lättaste. Men vill ju såklart må bra och va pigg, och inte typ decka av att gå i trappor. Men så vill jag också hitta en jäkligt snygg skinnjacka som jag ska skutta runt med i vår, o jag vill hitta den du har på dig:) haha oj nu blev de ett litet långt inlägg, va inte meningen att skriva så mycket, kunde ju faktist bara skriva var köper man jackan :P men men ha de så bra på resan!

Kramar Jenny

Reply
kajsa

skinnshortsen från jofama by kenza är dem små/stora i storleken?

Älskar din blogg!

Reply
Clara

Å va kul! jag ska dit om en vecka :) skulle du kunna tipsa när du kommer hem om dina favoritbutiker eller caféer, skulle va jättesnällt! gillar verkligen din blogg! <3

Reply
elin

ska åka till london på lördag! vore sjukt kul om man kunde få träffa dig där och ta en bild! många kramar!

Reply
esen

kenza , jag tycker du borde uppdatera lite oftare, är en trogen läsare, men snälla uppdatera lite mer. Och då menar jag gärna med flera bilder och outfits som förut..nu känns det som om du skriver samma sak hela tiden, pojkvän ,mat och träning blir lite tråkigt…
puss och kram<3

Reply
Pebbles

Du får gärna skriva vad man måste besöka när man är där och tips på bra shoppingaffärer osv! För jag ska ditt på måndag så vore schysst med tips! :)

Reply
Sabrina, mitt liv i London

Hej Kenza!

Jag bor här i London och tänkte bara säga att om ni känner för att träffa folk som kan visa er lite av London och de små utsökta smultronställena (och bästa klubbarna), maila mig gärna så kan vi mötas upp! Hade varit niice :) Annars får ni ha det superbra i min favoritstad!!

Reply
Joline

Hej! Jag bor i norra London och vi ska ut ett gäng tjejer i Camden imorrn, bästa utelivet enligt mig! Hör av dig om ni vill mötas upp, det vore sjukt kul och så är det alltid kul att visa mina favvoställen haha. Mitt engelska nr är 0044 75 822 40 415.

Ha det bäst! Kram Joline

Reply
louise

det finns inget bättre än london, den som säger de ljuger. LONDON IS THA SHIT.Är själv född i london så trust me, i konw :D have a nice trip :D

Reply
johanna

alltså hur fixar du ditt hår så där ? Det är så himla fint ! kan du inte lägga upp och visa hur du gör? :)

Reply
n

var där för npgra dagar sen kom hem i tisdags åh så underbart d var! plusgrader och allt. hoppas du har kul :)

Reply
hej

HEJ! HUR MYCKET KOSTAR DIN SKINJACKA OCH VAR KAN MAN KÖPA DEN?
DU ÄR JÄTTE SNYGG OCH ÄLSKAR DIN BLOGG!! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*