• header

Shopping time!!

Efter en stor engelsk frukost och en massa concealer för att dölja de mörka ringarna under ögonen (jag har en från sheercover som är grym) så är vi nu redo för en dag på stan här i London! Solen skiner och det är 15 grader, så det blir solbrillor och skinnjacka.

Ha en fin dag allihopa! Visar lite shoppingfynd sen :) ♥

289 Comments

Tiffany

Hej Kenza. Du har en sjukt rolig blogg och du ger så mycket bra tips till alla läsare, men jag har en fråga. På varje bild du tar så ser ditt hår ut som att det är jätteblänkande och silkeslent, och definitivt inte slitet på nåt sätt! Hur gör du? Har du något tips om några produkter du använder eller bara hur man ska göra för att få lika fint hår som du har? Jag skulle bli så himla glad om du svarade!
Mvh Tiffany 13 bast :)

Reply
pars

ursäkta men jag måste säga detta, din lilla tatto ser ut som en liten snopp med lite för stora bollar på denna bild :p haha

Reply
Ebba

Hej Kenza!
Jag undrar vart du har köpt det där linnet? de är jätte snyggt verkligen, skulle vara hemskt tacksam för svar!
Kramar Ebba.

Reply
rebecca

ooohh vad skönt med plusgrader, jag vill också gå omkring med solbrillor och skinnjacka!! :D

hoppas du har det bra i londooonnnnn =)

Reply
S

asså jag förstår inte varför du ska ljuga och skryta om att du tjänar 200.000 kr på en månaden? HAHA fick höra det här om dagen, tyväääär du tjänar INTE 200.000 kan jag svära på.

inte ens en utbildad advokat tjänar 200.000 kr vad får dig att tro att du tjänar så mycket? du är ju en bloggare? modell kan du nte vara du e ju skiiit kort vad gör du ens? juste designer jackor tror nte du designar något alls de använder bara ditt namn asså fan va faaaaaiiil

Reply
sofie

Hej Kenza! Jag skulle blir mer än glad om du skulle kunna lägga ut ett inlägg om olika make-up tips, dels exakt om hur du gör med dina ögonbryn och exakt vad du fyller i dem med osv, för dem är alltid skit snygga, precis som hela du i och för sig :)
Hoppas du läser denna kommentar även om du har så många!

Reply
Frida

Hej!
Jag undrar om du vet var man kan köpa den blommiga klänningen med djup rygg från Jones & Jones som du plåtades i i somras? Eller om du skulle vilja sälja din? vore superschyst! :)

Tack för en bra blogg
Kram!

Reply
Calle

Känns spontant som att det blev en blöt historia när ni gjorde stan. Du får visa upp dina shoppingobjekt imorn. Är mer än bara nyfiken. Kursen är tyvärr helt fel på allt i London, annars hade även en pissluffare som undertecknad haft ngt att hämta.

Reply
Monica

Hei Kenza!
Først må jeg bare si, jeg elsker bloggen din og du er så utrolig vakker!
Jeg er også halvt marokkansk :) Kan du noe arabisk?
Håper du skjønner hva jeg skriver, selv om det er på norsk haha :)

Reply
eline

lycka til! hoppas du får mycket bra!! :) men varför blogger inte du om tokio hotel lengre? gillar du inte dem mer?

Reply
Sara

Hej! Skulle du vilja skriva lite tips på bra shopping i london ?! Vi åker dit i mitten på mars på en weekend och vill hinna shoppa sá mycket som möjligt och billigt!!! Även tips pá annat man kan uppleva där. Tack tack!

Reply
jenni

Hej!

Skulle du kunna berätta vad hela den där resan till London kostade för en helg? Flyg och boendet osv!

Svara snälla (:

Reply
Jaaah

Heeeej Kenza! Jag verkligen äääälskar din blogg !! <3 :DDu är så himla mycket frächare än kissie och alla dom, dom sminkar sig för mycket, dricker för mycket och jaaa, man blir så irriterad när man läser hennes blogg. Och hon ljuger , hela ***** tiden! Men jag skulle uppskatta om du gjorde inlägg lite oftare .

Ps! Skiiit snygga kläder, jag e kär i linnet!

Reply
Micaela

Vakna nu Kenza och upplev när London vaknar :)
Du får ha en superbra vistelse :D
Njut av sista dagen nu och ha det riktigt rolig!! :)
Ha det bra :)
Mvh
Micaela :D

Reply
Luucy

Ha så kul med shoppingen :D

Drömde förresten inatt att jag var med i en tävling och vann en vecka med dig! HAHAHA. Vi shoppade, festade och allt möjligt. Kul dröm ändå :P

Reply
linneadanell

hej!
tänkte bara fråga var du har köpt det svarta linnet med kors på :)
himla fint asså!
älskar din blogg&har haft massa redovisningar om dig i skolan ;)
hahah , kram! :)

Reply
Sara

Hej kenza, älskar din blogg…jag vill starta en men vet inte hur man gör…hur startade du din blogg?
/Sara ;)

Reply
Alva

TAAAACK så jätte mycket för hela din blogg! Satt här hemma och hade panik över vad jag skulle ha på mig för kläder till en fest ikväll, då gick jag in på din blogg och kollade alla dina outfits och genast hade jag hundratals alternativ! Tack inte bara för din inspiration utan också för din otroligt underhållande läsning! Din blogg är både en räddare i nöden och en underbar daglig läsning som är riktigt riktigt bra!

TACK kramar från Alva

Reply
Despina

gud vad irriterande med folk som klagar pa Kenzas uppdatering. Vad som helst kan ju vara orsaken till det!
Hon kan ha migran, fatt fel med datorn, kanske hant nagot (lat oss saklart hoppas det inte ar sa) men va fan tagga ner och lat tjejen vara…hur gamla e ni? 10? Visserligen e de hennes jobb da att uppdatera osv men det finns fanimej dagar da man kanske inte orkar eller nat inte gar som man vill. Kenzas hoppas du har skitkul i London, du anar inte vad jag langtar tillbaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
kajsa.

london, london, london! älskar storstäder, läs om mina äventyr
i Dublin!

ni vill inte missa min sida – du förstår varför när du klickar dig in!

Reply
Meggi ♥

Snälla Kenza: Kan du inte hjälpa mig med headern? Om du vill hjälpa mig så maila! Ha en bra dag då! Pözz pözz!! ♥

Reply
Emma

Vi tänkte också åka till London under min födelsedag. Tänkte höra vart du tycker är bäst att bo, om man vill shoppa och festa?? Du är så fin, man får inte nog. haha

Reply
D i v a

Vilket hotell bodde ni på? ser ut som det hotellet jag & min sambo bodde på när vi var i London, känner igen rummet :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*