• header

Shopping time!!

Efter en stor engelsk frukost och en massa concealer för att dölja de mörka ringarna under ögonen (jag har en från sheercover som är grym) så är vi nu redo för en dag på stan här i London! Solen skiner och det är 15 grader, så det blir solbrillor och skinnjacka.

Ha en fin dag allihopa! Visar lite shoppingfynd sen :) ♥

289 Comments

julia

hej, vart köpte du concelern?
kan du inte visa vilken det är?
har prova massa olika men dom är så dåliga.
tacksam för svar!

Reply
Alicia

Verkligen älskar dina shorts! Har du något minne av vart du köpt dom? Det är ju så svårt att hitta perfekta jeansshort..

Reply
Merima

Hur åkte ni till London? Färja eller flyg? Vad kostar det att åka över en weekend? Hoppas du hittar något fint på shoppingrundan!!

Reply
Hanna

När jag var i London i oktober besökte vi marknaden i Notting Hill, skitmysigt var det :) Ha det så bra i härliga och underbara London <3

Reply
Jocii

Haha jag är först med att kommentera igen, va kul jag förstår att du inte visade kläder och fynd bara för jag kommenterade det igår, men det är ändå kul att du visar;) ner nu känner jag mig konstig, aja ha det bäst ;)

Reply
Micaela

Åhhh!!!! Vad mysigt :)
Fint hotell verkar ni bo på också!! :D
Hoppas you have a great weekend in UK :)
Ha det bra!!
Micaela :)

Reply
Lisa

söt bild! :)kenza, hur får du ditt hår vågigt? det e så snyggt. Snälla kenza, svara på min fråga <3

Reply
Fanny

Berätta allt. Om hur folket är, hur middagen är, hur billigt/dyrt det är, vilka sevärdigheter där finns osv :) så blir jag jätte tacksam. Ska dit med pojken till sommaren nämligen.

Reply
Susan

Rekommenderar dig att komma till Studio Valbonne ikväll! Det kommer att vara så grymt kul där och det är skön musik! Ingen house :D:D hoppas vi ses där wop wop!!

Reply
isabella

de va ju kul att du är i England!:) jag bor faktiskt i england! de är super skönt väder idag! :D hoppas att du kommer ha en super bra dag! :D

Reply
Jenny

Åh, var har du köpt sheercover? Internet? Har du fler produkter från dom? Har alltid velat testa men vet inte var man kan köpa det! Du ser alltid ut att ha så fin hy :-)

Reply
vjosa

härligt med plusgrader!!
skönt att gå ut i skinnjacka och converse! det bästa!

ha en bra dag! kraamm<3

Reply
Mystjejen

Åhh shoppingfynd, du delar med dig så himla mycket spännande saker. Mina boots har kommit hem från Nelly. Tack för det tipset, älskar dem! Njut i värmen:) Kramar

Reply
Jennifer

Hej! Skulle bara vilja tipsa om en grym restaurang som heter Garfunkels! SJukt god mat o ganska billigt också, go there! Den finns på lite olika ställen men jag vet att den finns vid picadilly (:
Sen finns de en klubb som ska vara grym som ligger i camden, Koko heter den! Åk till camden iafl, även fast ni inte ska festa, sjukt rolig marknad där (:

Reply
Jennifer

Favela Chic är ett litet men grymt brasilianskt dansställe (inte bara brasse-musik)! ligger vid old street i östra london, om ni går, gå dit tidigt för det blir köer utanför (runt 22.30-23). Om ni vill gå på en riktigt bra marknad så är söndagsmarknaden i brick lane toppen!

Reply
Maria

Hej, var någonstans köpte du din sheer cover? Tack för en jättebra blogg! Kram! <3

Reply
Alena

Gud vad skönt att det är så varmt där i london hoss vem är mani pusssss från kalla stockholm<333333333

Reply
sara

vilken använder du medium eller tan? och har du på foundation över? Tack på förhand

Reply
Mathilda

Heej kenza :) Jag undrar vart du har köpt dina höga jeansshorts förnågontans? har letat sönder mig här i växjö och jag hittar inte :( tacksam för svar :)

Reply
Rebecca

Hej fina fina Kenza! Jag tänkte fråga om du hade lust att tipsa om klädaffärer i London, för jag ska nämligen också dit nu i vår och och shoppa så lite tips hade inte varit fel:)
Kram //Rebecca

Reply
S

Hej Kenza!!

kul att du är i London!! :) vilket hotell bor ni på?

hoppas ni har roligt!!

Reply
julia

hej kenza! jag undrar en sak. du säger ju att du inte använder så mycket smink, men hur gör du för att inte få röda partier i ansiktet? tex runt näsan eller som jag har på kinderna? tack:)

Reply
Amy

Hei! Jeg syns du har utrolig flotte øyenbryn!! Jeg lurer på hvilken farge det er på dem uten øyenbrynspennen? Kan du legge ut et bilde med og uten? Og hvilken øyenbrynspenn bruker du? Jeg har veldig lyse øyenbryn selv, men vet ikke hva jeg skal bruke for å gjøre dem mørkere. Utrolig flott blogg du har!! Kos deg i London :D

Reply
Klara

Du är så himla vacker, förstår inte hur någon kan vara så vacker. Och din stil är helt underbar. Keep up the good work!
Peace out!

Reply
A M A N D A !

Åh vad kul! jag ska till London i sommar några butiker du kan tipsa om?
Superbra blogg! :)

Reply
Stina Bellander

Hej Kenza, Stina heter jag! Vet inte om du laser detta men jag chansar haha. Tycker det ar jatte kul o se att du ar i London dar jag bor :) ! Grymt harlig stad med massa shopping!

Ville bara fraga om ni har nagra planer for kvallen? :) Jag jobbar for nagra olika nattklubbar har i London som ar grymma!! Tycker det skulle vara super kul om du och din kompis ville komma med oss ut ikvall :). Inget intrade, och gratis drinkar vid varat bord ;)

Om ni ar intresserade sa kan ni na mig pa 077 142 104 23. Annars hoppas jag att du far en kanon helg har i London :D

kramar stina

Reply
Rezarta

var har du köpt dom shortsen? riktigt fina :) exakt såna jag letar efter men hittar aldrig..

Reply
Emilia

åå va roligt med shopping ! London .. är det ett bra land att resa till ? någon affär du vill rekomendera där?

Reply
jenny

vilket hotell bor du på? <3 älskar din blogg vill med till london var inte där för så länge sedan en affär som du inte får glömma är babour affären helt fantasiska finna vår jackor :)

Reply
Fanny ♥

Hej Kenza!
Älskar verkligen din blogg, och din stil!
Ett tips på söta/romantiska sommarklänningar är märket Angel Eye – du kan t.ex. hitta deras klänningar på Nelly.com.
Jag såg dem och fastnade för dem direkt!

Kramar från mig!

Reply
Sara

Jag har ett tips på en jättemysig italiensk restaurang som jag åt på i somras när jag var där. Om man går från Oxford Circus mot Picadilly Circus (alltså gatan med alla märkesaffärer) så finns den en liten bit in på första tvärgatan åt höger. Tvärgatan vid French Connection om jag inte kommer ihåg helt fel, dom har supergooda pizzor där! :D
Hoppas du har det trevligt i London, jag skulle också vilja vara där!

Reply
sara

kenza du ser ut som en död häst på bilden hahha exakt så brukar jag också se ut efter en rolig kväll ute

Reply
Alexandra

sjuukt avis!! hoppas ni har turen att se hela picadilly circus, vilket jag inte hade i somras eftersom typ halva va övertäckt :( ha det bäst!

Reply
Bella

Kan inte du berätta sen vad du köper i london och var? Jag ska nämligen dit om 1 månad och skulle behöva lite tips:)

Reply
Malin

WHAT THE HECK?! Så långt ifrån Sverige är det ju inte :( Hur kan det vara så mycket bättre väder??

Reply
malin

Snälla Kenza jag hoppas du svarar
jag vet det låter dummt
kan du hjälpa mig att hitta den halsduken som är ifrån gina tricot vit brun randiga som du har http://kenzas.se/2010/11/02/lace-and-boots/
har letat efter den ganska länge men hittar den aldrig
jag vill verkligen verkligen ha den
har försökt själv skriva en annons men det gick ingen vidare och du kan hjäpa mig så läsarna kanske vill sälja en sån halsduk till mig det skulle betyda jätte mycket
kram
[email protected]

Reply
julia santana

hur länge ska du stanna i london? :D
för jag var där förra veckan men glömde av att alla affärer öppnar 12 på söndagar, bara så du vet xd hahha

Reply
Rebecka

Hellu!. jag åker till london nu i mars tillsammans med några vänner som är 18år, jag själv fyller inte 18 förns i maj. Har aldrig varit där, är de noga med legg på klubbar och pubbar osv? självklart åker man ju dit för shoppingen, men man vill ju festa lite också;)Kram!

Reply
hoppi

hej kenza!
bara undrar om du vill svara på min fråga ..
har alltid undrat om du har gjort läppförstoring/botox?

Reply
M

hej kenza.. det är nämligen så att jag ska till london om 2 veckor, undrar om det är bra shopping i Primark eftersom du varit där hoppas jag du kan svara.. är kläder billigt i london?? ska jag spara mina pengar till shopping där eller kommer jag ångra att jag sket i o köpa allt fint här i sverige?

Reply
Madonna

Hej Kenza :) Kan inte du tipsa om ditt hotell? Funderar på en tripp dit, men du behöver inte säga det nu med risk av stalkers hehe :D

Reply
Mariah

Va roligt att du är i London =) är själv i england atm men lite högre upp (i rotherham nära manchester) och hälsar på min pojkvän =)
Hoppas du har kul! =D

Reply
Zassa

Du har så himla fina ögonbryn, hur plockar du dem? Eller gör någon formen åt dig som du håller efter? Försöker få mina i sån form men lyckas inte, tips vore fint! :)

Reply
ffff

en liten fråga bara.. när hade du din första fylla? var det då du började dricka? :)

Reply
lilla jag

Vart i london bor ni ??? Jag bor i london sa skulle va kul och traffa pa dej… Vilka stallen har du tankt besoka???? Kram

Reply
Michaela

Hej, ääälskar din blogg!
Undrar om du inte kan skriva lite mer om ear cuffs och någon bra sida man kan hitta fräcka såna på?
Kram.

Reply
Lina

Hej Kenza. Kan inte du visa runt i din lägenhet på en video och sedan lägga upp på bloggen? Jag vill verkligen se din lägenhet, jag vet inte varför haha :)

Reply
tilda

Vet du vart man kan hitta liknande solbrillor som du har? Tycker dom är skitsnygga! :)

Reply
hannah

din tatuering är jätte fin ! men det börjar bli lite tjatigt att det jämt är den som är i fokus på alla dina bilder :(

Reply
Hanna

Har du varit eller ska du till converse butiken på 33 Carnaby Street?? Vill veta om det är billigare att köpa converse där än här i Sverige, ska till London om 2 veckor! :)
Svara gärna i min blogg så snart som möjligt :)

Reply
tina

Oj vad underbart!
Var nyss i London också, kom hem igår. Glömmer aldrig det stället, ska verkligen tillbaka och besöka det igen. Fick hem massa underbara saker som du säkert med kommer att komma hem med.

Kram! :)

Reply
Maja

Hej Kenza! :D

Hoppas att ni har det riktigt bra i London och lever livet ut till fingerspetsarna!
Jag har en liten fråga till dig, vart någonstans köpte du dina Dr. Martens? Jag har för mig att du har 12-håls. Jag har letat överallt, men hittar inte några sådana!
Ha de så bra och hälsa Nadia!

Kramar!

Reply
Linne-freak!

SNÄLLA, KAN DU SÄGA VART DU KÖPT DITT SVARTA LINNE?????? SKULLE UPPSKATTA VERKLIGEN!!

ÄLSKAR DIN BLOGG!!!!!

Reply
karin

om du har lite större coola linnen, vad brukar du ha under då? en sån där behå utan band, eller har du något annat linne under?

Reply
Ronja

hej kenza jag undrar ifall du andvänder ögonbrynspenna isåfall vilken andvänder du, har letat efter en men det finns inga bra !!!! KRAM<3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*