• header

26e februari 2011 – i London

Hej bloggen! Hur mår ni? Jag har det så jäkla kul här med bästis, vi går bokstavligt talat runt och skrattar hela tiden. Vi älskar London! Tråkigt att vi åker hem imorgon..

Vi tog sovmorgon idag, klockan är tolv här och vi håller på att klä på oss. Vi ska snart ge oss ut på stan för shopping och annat! Igår knallade vi runt här vid Oxford street och i Camden från klockan elva till sju. Åtta timmar, tänk en liten baksmälla på det också och en fyra timmars nattsömn. Vi var helt slut! Men hittade en hel del fina grejer. :) Blev dock besviken på New look, affären där jag shoppat l0ss i både här i London för 2 år sedan och i Paris förra året. Men nu hittade jag inte ett enda snyggt plagg! Hittade dock lite grejer inne bland annat på Topshop. Sa det sist jag var här också men fan vad Stockholms Topshop är en liten fjärt jämfört med den här. GIGANTISK! :)

Lovar att visa er allt jag shoppat men nu vill vi fortsätta njuta av vår weekend. Puss! ♥

Jag hade på mig shorts från Bershka, linne från Acne, kofta från Weekday, jacka från Jofama by Kenza, halsduk från Cubus, boots från Dinsko, väska från Marc by Marc Jacobs, RayBan wayfarers och massa ringar

Köpte bland annat ett par söta sailor-shorts inne på Bershka och ett silvrigt nagellack (Nadia är trött på att jag snor hennes hela tiden haha) inne på New Look

161 Comments

Klaartje

Kenza, you should definately go to the Abercrombie and fitch store in London! Amazing shopping over there !

Reply
E M M A - FOTO

Låter som om du har en otroligt rolig weekend, åh, jag vill också vara i London! Låter mysigt att vandra på Oxford Street
Synd att du inte hittade något roligt på New Look, men så är det ibland. Jag fyndade iallafall massor igår! :D

Roligt med ett jättemega Topshop också, ska bli så roligt att se alla dina inköp sen när du kommer hem. Du får ha en underbar sista dag i England och en fin resa hem,

Kramar,
Emma

Reply
London

Hej snygga tjej!! Ja så dej inne på topshop, ja stod o vela om ja skulle gå fram till dej eller inte hehe, känns nästan som man kände dig IOM att man läser din blogg varje dag!! Hoppas du hade kul… Kram

Reply
Louise

Hahahahah och vem är den coola tjejen i kort brunt hår och bruna dojjor i bakgrunden i de första tre bilderna som ville smyga sig in bakom där hela tiden?
Ett fan kanske? ;)

kram

Reply
r

Hej, ni måste besöka westfield center …europas största shopping centrum. De har sjukt bra butiker, b la warehouse ;)

Reply
Honi

Har ni varit på portobello market? Brukar alltid finnas så jäkla snygga vintage skinnjackor där :) Om inte så rekommenderar jag det!

Reply
Beate

oi. jeg var på camden market akkurat samtidig med deg jo, fredagen! aldri vært i london før. hadde vært fantastisk å se deg der, for jeg har lest bloggen din i over 2 år. sukk. kom hjem igjen i går. men det var veldig kult på camden lock ja :D

Reply
H

Låter mysigt!:)
Ville bara påminna dig om att din kofta är från Urban Outfitters!;) mest för läsarnas skull så de inte springer och letar på Weekday.. Eller den kanske finns där med? Har för mig bara att du skrev att du köpt den på Urban:) Har nämligen en likadan, riktigt snygg!

Reply
peace

jag bara undrar, vilket land är det land som du har mest läsare i förutom sverige?
skit söta shorts by the way (: <3

Reply
emma

Yeah, i was in london, too, from 14.-16. th january 2011 :)

i got the same picture with camden market in the background.

london is the most beautiful city i’ve ever seen, and the style is awesome :D :D LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE <3

Reply
Anna

Snälla Kenza svara jag ber dig! Du har en småblommig kort klänning från nelly, med öppen rygg, vilken storlek har du i den? vore så tacksam för svar!!

Reply
Christie

I agree with R… if you’re looking to shop, Westfield, Bluewater and Lakeside are some of the biggest shopping malls in Europe. If you’re looking for more expensive gear, Sloane Square and Knightsbridge will have bigger fashion designers and better quality stuff.

But London is a bad place to look for shopping bargains, to be honest – everything is pricey in London, even compared to the rest of the UK.

Reply
Astrid

Åh vad kul med London! Var där förra helgen, det är så underbart! Har bott i Camden två senaste gångerna för det är så himla mysigt där!
När du var på Oxford Street hoppas jag verkligen att du kikade ner i House of Frasier för det är de grymmaste varuhuset med massor av märken!

Ha de grymt, tack för alla underbara inlägg till oss läsare här på din blogg!

Reply
emma

du borde verkligen klippa dina naglar de ser ut som häxnaglar speciellt med det nagellacket

Reply
Isabel

du måste trivas med ditt liv, shopping, resor och sovmorgnar. Hade jag varit du hade jag lagt mina pengar på lite mer nödvändiga saker, som körkort och dylikt..

Reply
Sanna

Åh precis där vid Camden market strosade jag och mina vänner runt i april förra året. Längtar tillbaka men nu ska vi erövra Paris i maj.
Har du några tips på sköna klubbar att besöka när vi är i Paris?

Reply
Emmas Artwork

Det är nån kortklippt tjej som stirrar på dig på två av fotona, ser lite kul ut x)
Åhh, jag vill också shoppa! Har alltid velat åka till London.

Hugs

Reply
Gabriella

Vad fina shorts! Så intressant när du skriver om shoppingen, ska nämligen till london om 3 veckor och då lär det bli en hel del shopping. Skulle vara bra att veta vart man ska lägga tid på att åka? tack för en så så fin blogg!!

Reply
Denise

meh, bajs också :( hade förväntat mig att vi skulle få se i alla fall en turistbild :(
you’re breaking my heart, man.

Reply
Helena

Kenza, dom där jeans shortsen var inte snygga! Förlåt men du bar nog upp dem så bra som dom kan bli och jag tycker att du är en vacker person med god smak. Men just dessa var inte snygga i´m sorry

Reply
Beatrice

Vore roligt att läsa lite om vilka butiker du tycker att man absolut inte får missa! Ska till London senare i vår så jag behöver lite tips. :)

Reply
Anna

hej kenza=)va fin du är=) jag hoppas att du hittade ny trender och fina kläder=)lycka till med shoping time=)

Reply
ilsa

precis där har jag varit också! :D london är ju hur fint som helst, ska verkligen åka dit snart igen :)

Reply
Cecilia

Hej tjejen! Du som har en söt liten vovve så kan jag tipsa om en urgullig tjej som tränar hundar och lär ut till andra. Hon har lite trix och konstkurser ta gärna en titt på hennes sida. Är en god vän till henne och jag tycker att hon borde sprida ut sina kunskaper lite så tar tag i saken själv :) så ta gärna en titt, tror din lilla Mani skulle älska att får lära sig lite konster och trix :)

http://champz.blogg.se/2011/february/trix-konst-kurs.html

KRAM cissi med en egen liten nöjd 4-bent grabb :)
Gillar att följa din blogg den är så personlig och vänlig..

Reply
alice

så härligt!!! London är nog den bästa och finaste staden som finns! finns verkligen massa saker att hitta på där, men nu till något helt annat. Jag undrar vilket synfel du har eftersom att du säger att du är “halvblind” vilket jag själv också brukar säga eftersom att jag har så grymt dålig syn!!!

Reply
Johanna

Skulle vara roligt om du gjorde en “londonguide” med saker man inte får missa! :D

Reply
J

utbildar mig till hår & makeupartist i Sthlm nu och det hade vart såå jäävla fett om du satt modell åt mig nån gång haha :D bara kom att tänka på det

Reply
Ida

GÅ TILL THE ZOO BAR !!! Och gå ner i källaren, det är som en gömd klubb under en bar med massa hip hop och r´n´b musik.. ligger mitt i stan typ vid leciester square..

Reply
Bekke

Du burde dra på Westfield shoppingsenter, kjempe stort! ca.10 min med underground fra Oxford Street.

Reply
Elsa

Ni borde helt klart gå till primark! Ibland har de jättefina grejer!
Jag har ett likadant fast vitt nagellack, tyvärr är det inget bra alls, ramlar av efter en dag typ… Hoppas det silvriga är bättre! :D

Reply
alva

Du måååååååååste gå till primark!Super snygga och JÄTTE billiga kläder nagelack väskor och massa mer!
kram

Reply
Ella

Hej hej! Jag ska åka till london i sommar, kan du inte ge lite shopping tips och berätta gärna om det är stor pris skillnad gentemot sverige, billigare eller dyrare?

tack för en bra blogg…

Reply
Paulina

jag blir så jäkla avis när jag ser bilderna på de underbara vädret, helt sjukt att vi fortf har snö trots att london inte ligger så långt bort

Reply
rebecka

hej kenza, undrar om du har tagit bort din navelpiercing? för jag ser aldrig den :)

snygg outfit förresten! :D

Reply
snälla svara

HEJ! HUR MYCKET KOSTAR DIN SKINJACKA OCH VAR KAN MAN KÖPA DEN?
DU ÄR JÄTTE SNYGG OCH ÄLSKAR DIN BLOGG!! :)

Reply
Nilo

Hej kenza. jätte trevlig blogg, men varför handlar du på HM och TopShop i London???

Reply
Ida

Älskar topshop på oxford street, har ni lagt märke till deras cupcake/godis avdelning!?:) Åååh, så söta shorts. Bershka borde vi ha hemma!

Reply
Dani

Hey Kenza,

i loooove london! its the best city!!! And of course i love your blog! You’ve such a great style. Your blog makes me wanna learn swedish ;)
Hugs from Germany <3

Reply
David

Jag älskar bara London! Det är min favorit City om man säger så!:) Hoppas att du har riktigt roligt och trevligt i staden som aldrig sover, och då menar jag såklart inte New York;) Skrev faktiskt ett inlägg i morse om den första gången som jag åkte till London! Kolla gärna in min blogg och skriv vad ni tycker! Kramar på er alla!=)

Reply
Ellen

hejsanhoppsaan , fina kenza! :)
jag tycker att du har väldigt snygga skor , dom svarta med nitar och lite grejer på :D jag har också sådana! vääääldigt bekväma! ;)

Reply
DANNI'

Åhh, dom där husen med skorna utanpå kommer jag ihåg från när jag var där. Jag var ju där på jullovet :D

Reply
camilla

Gud va jag saknar Camden… va där för 3 helger sen och jag saknar de som fan! Jag och min kompis gick hela vägen genom camden och vidare mot Covent Garden. Sjukt jävla långt men såå värt när man väl kommit dit! Riktig high-school känsla när alla där spelar fotboll eller springer med sina hundar. Märks det att jag saknar London med?!?

Reply
Emil

Hej Kenza!

Du har kanske fått frågan förut, men hur har du gått tillväga för att sluta röka? Eller vaknade du en dag och kände att du aldrig mer skulle ta ett bloss?

Reply
skrump

Fy fan. Camden, asså. Det stället är hur jäkla tufft som helst. Hatade hela London – men älskade Camden. Enda stället värt att besöka var Camden. Allt annat sög stenhårt.

Reply
Elvira

Hej! Jag har länge velat ha ett par Levi’s shorts, och det ser ut som att du bär ett par… Jag har dock ingen aning om vart man får tag på ett par sådana! Har du någon aning om vart man kan köpa dem? Ha det bra! Kram

Reply
hedda

Camden är lätt fräckaste delen av London, men jag måste säga att Notting Hill kommer ganska nära. ÅÅÅ nu blir jag nostalgisk ska se den filmen när jag kommer hem. Hugh Grant är ju typ världens gulligaste manliga skådespelare och vad kan man säga om Julia Roberts?? PERFECT!!!

Reply
boosse

Älskar shoppingen i london.
Ska tillbaka till paris i sommar, var flera år sedna jag var där. Vart ligger New Look i paris, går det o förklara?

Reply
Hedvig

Jackan du har på de första bilderna var extremt snygg! Går den fortfarande att få tag i och i så fall vart. Tack på förväg Kenza// Hedvig

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*