• header

Westfield

Idag fortsatte vi shoppingen! Vi tog ju hela Oxford street igår men gick aldrig in på Selfridges (min favoritgalleria, riktigt farlig för plånboken haha) så det gjorde vi idag. Spenderade någon timma där, hittade bland annat ett par brillor och en skinntopp. Och världens snyggaste skor från Alexander Wang men jag köpte dem aldrig, ville tänka på saken eftersom att de är så dyra. Nu kan jag såklart inte sluta tänka på dem så jag drar nog dit igen imorgon och köper dem!

Vi tog även tunnelbanan till White City där Westfield-gallerian ligger. Riktigt stor och full med butiker. Allt från de dyra märkena Miu Miu och Burberry till New Look och andra budgetaffärer. Hittade bara en jacka till Aleks där och en resväska (måste checka in en till väska, min väger för mycket nu), hade nämligen så ont i huvudet bakom ögonen och bihålorna (fortfarande förkyld..) att jag inte orkade leta bland alla snygga kläder. Men vi hinner nog med lite shopping imorgon också!

En t-shirt i skinn från Warehouse, 80 pund. Så snyggt med dragkedjan längs ryggen!

110 Comments

Marielle

Haha, när du skriver vad du shoppar känns det som om jag läser böckerna om Rebecca Bloomwood. Hon bor i London och då skrivs ju priserna i pund. Du måste läsa dem om du inte gjort det.

Sophie Kinsella heter författaren och serien är “En shopaholic..”

Reply
Amanda

hihi känner igen det där med skorna ;)
man säger ” äsch, jag tänker på det ett tag” sedan
är de det ända man kan tänka på x)
och så mååste man bara köpa deb :D

Reply
Sofia

Hey kenza, du får inte glömma Abrecrombie and Fitch på Oxford street, man får ta bilder med topless guys..gå dittttt

Reply
Ida

Gud vad kul med massa shopping! :) Lilla skogalna jag höll på att dö när jag klev in på Selfridges skoavdelning när jag var i London, haha :)

Reply
Nathalie

Åh vi ska dit i maj igen men då skulle jag vilja åka till lite andra shoppingställen, vi var nämligen bara på oxford och camden och shoppade då för vi bodde mitt på oxford. Så det är jätte kul att du kommer med tips! Kom gärna med bra tips på pubar man kan gå till med sin pojkvän:)

Kram

Reply
Hanne Bjorsvik

Kan du skrive hvor klærne dine er fra? Digger stilen din! (Spesielt skinnjakken din) Du har så fin Blogg:)

Reply
amanda

du får gärna tipsa om olika bra shoppingställen där i london någon dag. jag ska dit om en månad så det skulle vara roligt att få lite tips :)

Reply
amanda

Vart har du köpt dom där svarta byxorna, som du har på dig på första bilden :) ?
Skulle uppskata ett svar. Kram/A

Reply
Sara

Åh vad roligt med London! Perfekt nu när pundet är lägre än vanligt :) Ska dit i april, någon särskild affär eller restaurang du kan tipsa om? Kram!

Reply
Vilma! :)

Hej Kenza!

Du verkar ju ha det jättebra i London. Själv blir det London till hösten. Blir ivrig bara av att tänka på en massa resturangbesök och shopping! Längtar som den.

Ha det bra där borta i London, jag älskar din blogg och har läst den i 2 år imorgon! Haha… Fortsätt att blogga i denna takt så kommer du komma så mycket längre! Har bara kommenterat din blogg 1 gång tidigare. Men blir nog lite oftare, det är ju kul att kommentera! :) <3

Reply
RockMamma

Bara shopping? Känns som slöseri när det finns så mycket annat att göra. Stort urval av Musicals, Tates galleri, båttur till Greenwich…..

Reply
Lollo

Hej Kenza! Vart har du köpt de svarta jeansen och tröjan som du har på dig på bilden? Grymt snygg outfit!! :)

Reply
Josefine

Hej kenza! :) vart är den halsduken ifrån? den är sjuuuuuukt snygg :D
Tack för en skit bra blogg, you goo girl!

Reply
nina

*
*
*
skorna du har på din header här uppe, vart kommer dom ifrån?!
vad heter dom? kostar? finns dom ens att köpa nu? :/
SNÄLLA jag måste veta! JAG ÄLSKAR DOM!!!
/nina
*
*
*

Reply
Amanda

Hej kenza, kollar in din blogg vardagligt, med ett + så tycker jag om den mest av några andra bloggar ja sett! Jag undrar hur man gör en sådan rubrik som du har på bloggen? Alltså hur jag menar är ugefär så här:

____________________________________ <- Alltså detta med själva rubriken ovanför.

Vore jätte tacksam för en förklaring hur man gör!
kram!

Reply
s

Hejsan. Jag undrar ifall dina skinnbyxor från ditt eget märke är av äkta skinn. Pågrund av att jag hade fått för mej att du var emot äkta päls, riktig skinn och så vidare. Eftersom du själv har ett husdjur så brukar man bara strängt emot såna saker, oftast dåra. Jag har själv en hund, fortfarande en liten valp och jag undrar då ifall vad du tycker om de vita mössorna med rävpäls på dessutom?
Tack på förhand!

Reply
Emilia

–Hej Kenza! Dina svarta jeans är skit snygga på rig, och jag har länge letat efter ett par svarta jeans som sitter perfekt. Därför undrar jag vart du har köpt dom? :D —

Reply
Lexie Driver

Hi Kenza,
I live in London and follow your blog constantly as a Swedish friend of mine told me about you’re lovely blog! I was so sad when I saw that you were in Westfields as it is my second home and go there nearly every day – Wish I could have seen you there! Glad you had a fun trip in London :)

Reply
melissa

bara en fråga, vart har du köpt dina svarta byxor någonstans, skulle varit tacksam för svar kraaam :)

Reply
Elin

Har länge letat efter ett par snygga, tjata, svarta jeans, men inte hittat några. Bara en massa jeansleggings som töjer sig med en gång. Dina ser ut att vara något i den stilen jag letar efter, så nu undrar jag förstås: vart kan man hitta dem eller iaf några liknande :)?

Reply
johanna :)

hej!
älskar din stil! den är så sjuukt fin :)
har länge letat efter ett par snygga svarta shorts vet du vart det kan finnas ?
kram

Reply
Rose

Halsduken. Har sett den förut och länge undrat – vart kommer den ifrån? Ska köpa Kenza 3 idag och skulle gärna vilja veta vart den finns eller om du vet andra snygga tubhalsdukar! Möjligen har du skrivit det förut, har missat isåfall. Kram :D <3

Reply
Linnea

OMG, Westfield är typ det bästa med hela London! Har du kollat deras enorma topshop-affär? :D Flera våningar!

Reply
Sara

Använder du linser när du är förkyld? Är det inte farligt för infektioner i ögonen osv? Jag har själv linser och tar alltid ut dom när jag känner mig sjuk .. är det jag som är för försiktig eller andra för oförsiktiga? haha. har vänner som också använder linser när dom är förkylda .. har alltid hört att man ska ta ut dom då?

Reply
Palex

Hallihallå.
Jag ska till London på torsdag och skulle jättegärna vilja ha en liten guide med vart man ska gå. Vore gott.
Haré gött och Pöss på scchiinkan

Reply
Elin

du skriver aldrig vart dina svarta jeans(leggings?) är ifrån. skulle gärna vilja veta, eftersom jag är på jakt efter ett par. har ett par svarta jeans, men dom tappar färgen, och är nu mer blå grå svart.. kram elin

Reply
daniella

vart har du köpt den gråa tröjan? tacksam för svar! :)
älskar din blogg!

Reply
Jasmina

Hej Kenza! Jag undrar vart du har köpt dina svarta jeans? Har letat efter ett par hur länge som helst nu men hittar inga som jag gillar eller som sitter riktigt bra. Vore tacksam för svar kram Jasmina :)

Reply
anna

varför har du inte skrivit vart du har köpt kläderna du har på dig :P? som du vanligtvis brukar göra.

Reply
Natalie

Asså jag sitter här o tittar och läser dina inlägg dag efter dag, du är verkligen perfekt, folk säger att man inte kan vara perfekt men då e du fan så näst intill perfekt man kan vara! Det är sjukt! :D

Reply
Lova

Hehe lite sent ute men vart hittade du din skit snygga skinnjacka!??
Altså har suttit och tänkt på den hela tiden!!!

PS. Hur många år har du bloggat och vad är det första man skriver i en blogg!???

Reply
F

Westfields ligger vid shepherd’s bush inte White city. Tankte bara att du skulle slippa ga mer an nodvandigt. Ha det bra!

Reply
sofija'

Hejsan. Jag undrar ifall dina skinnbyxor från ditt eget märke är av äkta skinn. Pågrund av att jag hade fått för mej att du var emot äkta päls, riktig skinn och så vidare. Eftersom du själv har ett husdjur så brukar man bara strängt emot såna saker, oftast dåra. Jag har själv en hund, fortfarande en liten valp och jag undrar då ifall vad du tycker om de vita mössorna med rävpäls på dessutom?
Tack på förhand!

Jag skrev detta för ett tag sedan och har fortfarande inte fått svar. Vill hemskt gärna veta. Och du skrev ett inlägg idag om att du svarar på alla kommenterar precis under våra. Men det stod ingenting där ”/

Reply
Emah

OMG du kom till Westfield London och jag ser det NU -__- kommer du inte igen snart?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*