• header

27e februari 2011 – i London

Hej allihopa! Det är vår sista dag här i London. Planet hem går ikväll klockan åtta så vi har ett par timmar på oss att shoppa, se London och bara njuta av det härliga vädret. Det känns lite tråkigt att vi ska åka hem men en sak är säker, vi ska tillbaka snart!! Älskar den här staden.

Igårkväll hamnade vi på en klubb som hette Embassy, rätt nära Oxford circus där vi bor. Vi hade bord nere på hiphop-golvet tillsammans med ett gäng vi lärde känna för några dagar sedan. Vi hade riktigt kul och musiken var bäst. Vi drog hem strax efter två vilket var lite tråkigt eftersom att det var sista kvällen, men jag hade verkligen så himla ont i bihålorna att jag knappt kunde andas. Men idag mår jag mycket bättre! :)

Nu måste jag sticka iväg, vi hörs väl hemma i Sverige igen! ♥

På Embassy

113 Comments

Iris

visst är London helt perfekt!? var där med familj+kompis i påskas och shit, staden har allt!! funderar på att flytta dit när jag blir vuxen :P

Reply
lisa

vet att du inte älskar det men videoblogg!!!! :D
och du & tyra pratade om att ni skulle sända nått som gick på natten, eller har jag helt fel ?
aja, utanför det; BÄST BLOGG!<3

Reply
Julita

Du är en vacker flicka, jag undrar hur du har en sådan bra relation med din pojkvän. Jag menar disco. Är din pojkvän är svartsjuk när du går på disco? Och han ser också sig själv? Jag kan inte föreställa mig att min pojkvän gick ensam i disco, jag är orolig inte att det skulle förråda mig, men alla vet vad majoriteten av flickorna i diskotek.
Visst skriver han med fel:) eftersom översättarna av polska i Sverige i Google;)

Reply
jessica

snacka om att någon här är sugen på att åka till london nu!
du har väl vart i london både på hösten och våren väl?
vilket föredrar du, hösten eller våren? :)
kram!

Reply
simel

åå vad fina örhängen.det var jätte fint med ett hängande kors uppe på örat iställeT för på öronsnibben. Fint. ÄLSKAR DIN STIL KENZA

Reply
Linnéa

Hej! :D

Jag skulle bli jätte glad ifall du skulle kunna ge tips på bra hemsidor att köpa balklänning på. Och kanske visa en bild på din egen balklänning, om du gick på balen då vill säga :)
Om du vet en billig (helst under 5000 kr) version av den klänning som Tyra hade på Finest awards får du hemskt gärna tipsa om vart man kan få tag på den ;)

Tack som bara den i förhand!

Reply
ZofiiaU

Saknat dej i Sverige Kenza!
Älskar din blogg!
Kan inte du göra en turne i Sverige nån gång, vill så gärna träffa dej!?

( Det är väll inte så ofta du är i Uddevalla?! )

Ha det bra <333

Reply
RS

Høres ut som dere har hatt en strålende ferie i London! Jeg var der sist i september for femte gang. Det er en utrolig flott by!

Reply
OLIVIASVENSSON

HEJ KENZA
( OM DU UNDRAR VARFÖR JAG SKIRVER MED CAPSLOCK SÅ ÄR DET FÖR MIN DATOR ÄR LITE KONSTIG SÅ DET GÅR BARA ATT SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER,HAHA)

KAN INTE DU GÖRA EN VIDEO NÄR DU LOCKAR DITT HÅR, FAST EN LITE TYDLIGARE DEN FÖRRA STRESSAR DU SÅ MYCKET, KRAM :)

Reply
Sabrina - 22 år bor i england & mamma till mila

Visst är London underbart :) bor 30 min från london. Älskar att åka dit men skulle inte vilja bo där.

Reply
Lináa

hej kenza, hoppas d har haft en trevlig resa:D

jag vill göra en blogg, men jag vett inte på vilken hemsida jag ska bli medlem på,kan du hjälpa mig(L)
och en annan sak hur gjorde du så att man inte kan kopiera dina bilder eller annat från din blogg??

tacksam för svar, krams!<3

Reply
Bella

Man tycker ju ändå att nu när du tränar och äter sundare mat, att du borde va frisk o må bra. men tycker alltid du klagar på nått, feber, ont i halsen , bihålerna ?!?! :(

Reply
E M M A

Du borde göra en kategori som heter “Ute och reser” eller något sånt så att man lättare kan gå tillbaka och titta/läsa om dina resor :)

Reply
Vila upp dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Om du är sjuk så Måste du tillåta dig själv att vila upp riktigt ordentligt. Annors blir det bara värre och värre och så blir du aldrig frisk ju. Krya på dig nu riktigt ordentligt! Många kramar

Reply
sara

Hej Kenza! jag behöver lite råd från en erfaren och då känns det som att du passar, så jag hoppas verkligen att du tar dig tid att svara!

Jag och min pojkvän håller nämligen på att planera in en weekendtripp till sommaren men har lite svårt att bestämma oss för vart. Paris ligger högst upp på önskelistan men mina föräldrar säger att det är jättesvårt att ta sig runt där pga deras bristande språkkunskaper och även är helt obegripligt dyrt, särskilt för två 17-åringar. Håller du med? och vart i paris tycker du att man ska bosätta sig isåfall? vi vill gärna vara ganska centralt :)

Men vi är öppna för andra förslag också så har du några andra tips? vi besöker gärna modestäder och äter ännu hellre massor av god mat.

Tack på förhand! http://saraling.blogg.se

Reply
blueberrybeard

mina – och dina hemligheter, på en blogg! kolla in, och dela med dig av dina konstiga hemligheter/ovanor/pinsamheter/roliga sanna historier!

Reply
Astrid

Hej Kenza! Jag läser din blogg dagligen och har en liiiiten fråga…
Du var ju tsm med en annan kille för några år sedan och ni förlovade er, men vad hände med de? jag vet bara att ni förlovade er men jag började läsa din blogg för ett år sedan kanske så jag undrar bara vad som hände, gifte ni er? skildes ni och sedan blev du tsm med Aleks? =)

kram

Reply
Hanna

Gå in på min blogg och lägg en kommentar på vilka foton ni tycker jag ska skicka in till tävlingen !

Tack på förhand!

Reply
Victoria

Vad snygg och brun du är! Måste bara fråga, vi var i Thailand samtidigt och hur fasen håller du dig så brun fortfarande? Är det kanske solarium eller brunutansol? :D Min färg försvann direkt haha…

Reply
frida

hej kenza!
jag går i nian och ska ha bal i slutet av terminen, och jag undrade om du kunde komma upp med några förslag som man skulle kunna ha, men tanke på att du har så sjukt snygg klädstil.
skulle verkligen uppskattas!

Reply
Sara

heeej Kenzaa! :D tror du att du kan visa oss vad du har köpt i london när du kommer hem?

Reply
cornelia

Hej kenza hoppas du kan svara på den här frågan!

Du har ju rest till överallt och upplevt nästan hela världen.

Om du fick välja ett land/ stad vilken skulle du välja då som varit den bästa?

Och vilket land vill du åka till som du inte varit i ? Kram

Hoppas du kan svara på den här frågan nyfiken läsare

Reply
Lovisa

Gud! jag vill ha dina örhängen/ear cuffs!!!
Visa oss läsare allt vad du har köpt när du kommer hem!! :D
Kramar

Reply
Mehr

Vet inte om du har svarat på detta förut men har nyligen börjat läsa din blogg. Och jag älskar den! Använder du brun utan sol eller solarium? Och har du en brun utan sol som du vill anbefalla? TAck

Reply
Nina

Hej Kenza :)

Tänkte bara fråga om du känner någon som heter Nathalie Guldroth? Hon säger att du är en av hennes bästa vänner, stämmer det? Brukade ni hänga på ett ställe som heter nivå 22 tillsammans förra året? Vi misstänker att hon hittar på.

Kenzas svar: Ingen aning om vem det är.. Kram!

Reply
Nathalie Guldroth

kul att man googlar på sig sjælv och hittar att någon har skrivit och frågat om jag kænner kenza før jag har tydligen sagt det haha! hade jag ingen aning om att jag har sagt det men folk vet allitd bættre en sig sjælv..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*