• header

BYE LONDON!

Den här bilden togs inatt på väg hem från Embassy! Ena benet ser helt stört ut men det blev något knas pga ljuset + rörelsen eller något.

Nu hoppar vi på planet hem till kalla Stockholm. Tack London och bästis för en grymt rolig weekend! Vi ses snart igen!

127 Comments

Fanny

Vad roligt ni verkar haft det, blir också jättesugen på att åka iväg utomlands o shoppa, brukar annars bara åka någon dag till sveriges storstäder :D

Reply
SHORTSEN?

Vart kommer shortsen ifrån? Jag skrev en kommentar förut, men du har inte svarat? Vore roligt att få veta :-)

Reply
Suzy

Hej Kenza! Först ville jag bara säga att jag tycker din blogg är så grymt bra ;)
Sen så undrar jag ifall du kunde ha nån London guide och typ vilka hotell som är bäst fast inte såna lyxiga utan med normalpris ;) Jag och min pojkvän har funderat på att åka på en långweekend till London, så vi skulle behöva lite hjälp eller tips.
Tusen tack!

Reply
E M M A - FOTO

Man är alltid lite lessen när man åker hem från en resa, men samtidigt är det ganska skönt också, ibland. Men bara ibland, hehe. Inte nu alltså, när det är så jävla kallt och så. :)

Kramar

Reply
Sara

Ååh, jag är så avundsjuk på alla som åker till London, känns som om alla är på väg dit/är där… Jag vill också :(

Reply
Sanna

gud vad mycket du reser! Roligt att få läsa om dina upplevelser på din blogg och du klär dig riktigt awsome!! Du är länkad på min blogg (: kram

Reply
E M I A M

Cool bild ;)
Du måste skriva vad som var värt att se och göra i London i din blogg lite noggrannare sen. Ska ev till London & orolig morsa som man har … ;)

Reply
izabella

Hej kenza!
jag undrar ifall det ska ta ungefär två veckor för att få smycken man beställt från jfr?

Reply
Rikke

Hej Kenza,
Fedt, at du har været i London, der bor jeg nemlig, men jeg tænkte på, hvordan kommer du ind til de klubber du var på, flere af dem kræver flere måneders venteliste…?
Rikke

Reply
Valida

börjaar bli sååå trött på din blogg!! du uppdaterar sällan ovh när du gör e de massa “hopp bilder” Snääääälllllaaaa lilla Kenza bliii som innan :(

Reply
Ksenia

are you from what country ?
I’m trying to transfer your mail through a translator, but he does not recognize what kind of language = (

Reply
E.

Don’t you just love London!!?? Seems you had a good time. I live in Camden, great place. x

Reply
Linnea

Fin bild!

Jag undrar, för jag kan inte hålla reda på dina vänner. Är Nadia din allra bästa bästis av Dilay, Mika och Nadia? Du har skrivit det nån gång men jag minns inte.. :) Btw, vem är din bästa killkompis?

Reply
mathilda

åh.
det ser ut som om ni har haft det jätte roligt.
så glad för eran skull :)

Reply
SILJE

så kult!

Jeg bare lurer på noe: hva slags skole gikk du på high school? Og hva gikk den ut på ? Hva gjorde dere der? :)

Reply
Leeninjo

EXAKT detta datum kom jag hem från London förra året. Fina bilder, det får mig att sakna staden som tusan! Men ni verkar nog haft snäppet varmare väder än vad vi hade.

Reply
viktoria

skulle inte du kunna lägga ut en bild på alla dina skor och lite på din garderob?? :)

Reply
Natalie

vem vann kameran förresten? Du skrev aldrig det :)
Det skulle vart kul att få höra den personens motivering :D

Reply
Julia

Hej kenza!

Först och främst, gillar din blogg. Väldigt rolig,intressant och spännande och läsa :) hehe
Ja har bara en fråga, ja ska själv till London snart, för första gången ever.
Har du nån gång upplevt det jobbigt eller så på flygplatsen i London?
Jag har hört rykten om att dom är jätte stränga, om man inte verkar säker i rösten när man svarar så kan dom skicka hem en…
Ha du fått uppleva detta någon gång när du åkt dit?
Svara jätte gärna

Ha det bra och fortsätt blogga som du gör så bra
kram Julia

Reply
lona

hej jag ska till london nästa månad :) så skulle du kunna göra en liten sammanfattning på tips för vart man ska gå och shoppa (både billigt och lite dyrt, ja du fattar säkert alla har inte dom pengarna du har), och nattklubbar och vart man ska bo om man vill bo centralt tex vart bodde ni, vilket hotell bodde ni på, vad kosta det osv? skulle du kunna göra det i ett eget inlägg skulle vara super super gulligt av dig hoppas du svarar på detta skulle bli jätte tacksam efersom det är första gången jag och mina vänner åker dit kram

Reply
emma

alltså förlåt för denna kommentar, men jag måste: skulle lätt läst din blogg oftare om det inte vore för alla hoppbilder. förstår inte grejen. ser bara så sjukt ut. förstör bilden. inte för att jag är den som någon gång är seriös på bilder, men ja, att hoppa sådär liksom. exakt likadant varje gång. jag menar, du är så satans läskigt snygg, tar sjukt snygga bilder och kan samtidigt vara oseriös och så. men ja, att ta hoppbilder känns bara så jag-går-i-7an.

Reply
True or false?

Enligt gossips.se så var du knarklangare?
Jag förstår inte. Ifall det är sant så varför ljuger du då om ditt förflutna? Jag menar det kommer alltid finnas där spelar vell ingen roll om du säger som det är eller inte, ditt liv blir ju mycket roligare för oss om du vågar stå på dig och inte skämmas över den du är. För ditt förflutna är ju en del av den du är!

Reply
London guide

Hej,
Vet inte om du gjort en innan men skulle inte du kunna skiva en London guide – bästa shoppingen och vilka ställen man ska besöka o så. Det skulle jag och säkert många andra uppskatta.

Tack på förhand, Emma

Reply
carolina

vart hittar du alla dina snygga shorts? kan du inte ge lite tips i din blogg :) hoppas att du får en bra dag, kram!

Reply
sheyda

hahahhaa. jag läste i en kommentar att de var någon som hade länkat Kenza på sin blogg.. hahahahah de var rätt j.vla kul för jag tror inte kenza behöver länkas i nåns blogg!! Hhihihihihihihi

Cool bild förresten =)

Reply
Sandra

Om du bor i Stockholm läs de här: Jag säljer min burberry väska, den är i väldigt bra skick titta in i bloggen och läs mer ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*