• header

I lobbyn

Nu sitter vi i lobbyn på hotellet och väntar på taxin som ska ta oss till flygplatsen. Vi hann iallafall med några timmar på Oxford Street! Det spöregnade så vi sprang in och ut i varenda butik för att skydda oss från regnet. Drog bland annat till Selfridges igen och kom ut därifrån med en stor svart skokartong med Alexander Wang på. Ja, jag köpte dem!! :) Shoppade även lite inne på House of Fraiser, en annan bra galleria.

Så, gissa nu hur mycket mitt bagage väger? Jag har en stor resväska på 15 kg, en annan mindre  ny resväska som är fullproppad med typ 15 kg shopping (ska checka in den med, tog så att jag kan checka in två väskor på vägen hem) och en stor kasse på typ 7 kg som jag ska ha som handbagage. Hur ska detta gå, haha..

Är iallafall jättenöjd med vår London-resa! Nadia med, hon vill till och med flytta hit.. :P Är så glad över att jag överraskade henne med denna resa för vi har haft så himla kul och verkligen fått massor av minnen för livet. ♥

 På Oxford Street idag

146 Comments

Jenny

Gud vad kul!! :D
Vill också till London och shoppa. Ha en fin resa hem till Stockholm!! Och hälsa Nadia hihi.

Kenzas svar: Hon hälsar tillbaka och ger dig en slängkyss haha :)

Reply
Nadja

Det var länge sedan man var med om sånt väder, känns som evigheter sen!

Härligt med all shopping! skulle jag med behöva :D

Reply
elin

åhh vad kul!! du får visa allt du shoppat!? jg ska till London för första gången i sommar, något tips som jag bara måste gå? bra shoppingställen? hoppas resan hem går bra!
KRAM! :)

Reply
eyda

u r just toooo cooool, i LOVE UR STYLE … i would love to go shopping with u … please say hello when u come over to berlin, germany :)

xoxo

Reply
Therese

Hej kenza! Undrar vart du köper dina strumpbyxor? De ser så fina ut i tyget alltid, blir en fin färg eller vad man ska säga!
Du är bäst! :)

Reply
Sara

Bjöd du alltså din kompis på resan? :) Iallafall, tycker så sjukt mycket om dig Kenza, du verkar så snäll och go! ♥ och London är underbart :)

Reply
lala

KENZA snälla svara vilken B.U.S du använder till kroppen och ivlken du använder till ansiktet? Skulle betyda jättemycket!! SNÄLLA :D

Reply
Jenny

Kan du ge några tips på kläder att ha med skinnjacka? Du ser alltid så bra ut! :)

Reply
E M M A - FOTO

Ååååh, du köpte dom. Yay! :D Jag vill också ha ett par nya skor… dock köpte jag precis ett par. Men kan kan aldrig få för många skor ju..!

Måste kännas tråkigt att åka hem men jäääklar vad ni måste ha tagit vara på eran weekend om du har 37 kg bagage med hem. Hoppas verkligen att allt kommer med planet hem… ;)

Ha en bra resa hem, var det inte du som var lite flygrädd? Haha :)
Kramar, Emma

Reply
Elin

Kan du inte ge lite tips om shopping och andra saker i london? Ska nämnligen dit snart :D

Reply
fanny

Hej Kenza!!
Åhh,kan inte du ta kort på ALLT du köpt i London och lägga upp i bloggen? Vore så himla kul! Älskar din stil och dina kläder :)
Kram!

Reply
Emily P.

You’re a shoppigholic isn’t it ? Aha , like (nearly) me ! It’s cool. I hope see you’re new clothes and shooes ! Welcome back in Sweden pretty K !
xx

Reply
matilda

Jag åker till London för första gången på onsdag. Tips på nån affär eller något ställe jag måste besöka? :D

Reply
Elina

Kenza! Jag ska dit med karln i mars ev, vilka restauranger och affärer rekommenderar du??O pubar? Tack för en bra blogg!!!

Reply
Malin

Haha fick åxå det där regnovädret över mej idag, fast när jag var ute och joggade. Fyyfan x) Fattar att Nadia vill flytta hit, det är helt underbart att bo här :D:D

Reply
Malin

Riktigt grym blogg! Så kul att inspireras av din klädstil, alltid så snyggt matchat :D tänkte fråga varför inte Nadia får vara med på några bilder nu från London? Vore kul att se nån bild på er tillsammans!

Kenzas svar: Tack! Som jag svarade till någon annan så föredrar hon (och många andra av mina nära) att ej synas här och det måste jag respektera. Sen är hon med på en miljon bilder från London men jag lägger alltid bara upp en liten del av alla bilder som tas.. Tycker att det är viktigt att hålla en hel del privat. Kram!

Reply
Cruzer

London is seriously the best city ever. Jag var där för två veckor sedan för typ tredje gången och vad kan jag säga – efter studenten blir det London för mig. Och BTW, det stavas House of Fraser. Jag är lite avundsjuk på Alexander Wang skorna haha, jag kollade på en Marc Jacobs på Sellfridges sist men den var liiiite för dyr, haha, så jag slog inte till. Grattis!

Reply
Ellen

Hej! Har bara en liten fråga, får du aldrig dåligt samvete av att shoppa så mycket? Har för mig att du skrivit förut att du har mycket kläder som du aldrig använt i din garderob.. Jag hade nog känt mig lite dum.. Men om man får nåt så vill man bara ha mer av de antar jag :)

Reply
Hanna

Jag håller med nadia till hundra procent!! var där på en weekend med mamsen, och nu kan jag inte tänka på något annat än att flytta dit! Härligt ni verkar ha haft det, kram! ♥

Reply
Cruzer

Och i farten stavade jag fel på Selfridges, so i guess we are even xD sorry!!

Reply
Emma

Åhh, det är så härligt i London, och Oxford Street är ju BÄST!
Mamma och jag var där i somras i 4 dagar, fast än båda var svin sjuka.
Jag är född i london, så det kändes kul att åka dit och få se allt…

Reply
Erica

Bästa Kenza!

Kan du inte lägga upp dina bästa shoppingtips i London? Jag ska dit nu den 10 mars. Var där för många många år sedan men minns inget.

Hoppas redan varit bra!

kram

Reply
julia

Hello Kenza! :-D Nu är det så att du måste visa mycket av din shopping, när du kommer in. Annars kommer jag hem till dig och tar det, haha ;) KISSES AND HUGS

Reply
??????????? SNELA

kenza kan du SNÄLLA SÄGA VAD DU ANVÄNDER FÖR B.U.S till kroppen OCH till ansiktet? SNÄLLA????????

Kenzas svar: Jag är rätt brun naturligt (det kommer från min utländska pappa) men jag använder Dove’s eller Aco’s b.u.s. Tror att Dove’s (som gradvis bygger upp en brun färg och även finns för ljus hudton) är bättre om man har ljus hy. Kroppen kör jag inte så ofta, tycker att det är så jobbigt. Kram!

Reply
Emelie

Jag ska också åka till London med tre tjejkompisar om några veckor. Vad tycker du vi borde göra? Vart ska man shoppa och så? :)

Reply
Astrid

Aah jag blir så sjukt sugen på att åka utomlands nu. Det är så kallt och tråkigt i Sverige så här års.
Det löser sig vettu! Älskar bloggen!<3

Reply
frisör

allt bra? Fin blogg du har!!

Vill du lära dig göra hollywoodlockar med platttång, eller kanske hur man noppar ögonbrynen på lättast sätt?
Du kanske t.o.m. vill läsa om min resa till norge för jobb på frisörsalong? Välkommen att besöka min blogg:) Här hittar du allt och lite till:P

Addar du mig via bloglovin så gör jag detsamma med dig:)

Reply
brit

vill nadia inte uppkomma i bloggen på bilder eftersom hon aldrig nästan är på bilderna :( hon är ju din bästa vän?

Kenzas svar: Hon föredrar att ej synas här så ofta, precis som många andra av mina nära.. Förstår dem! Kramis

Reply
ida :D

kan inte du lotta ut några par av dom där skinnshortsen här i din blogg? :)
eller någonting annat från din kollektion? :)

Reply
johanna

livet är inte någonting som var fint redan från början. det blev fint när styrkan vann över tvivlet och fick en att stanna kvar.

Reply
Michelle

Hej! Jag vill bara säga att jag tycker du är en så himla skön tjej och jag tror att du är en väldigt stor förebild för väldigt många; båda barn och vuxna. Jag vill bara tipsa om en helt underbart låt, som du antagligen redan hört eftersom du är Bruno Mars största fan, haha. Men vi hoppas på att du inte har den så att du får en glad överraskning! http://www.youtube.com/watch?v=_GW_7c2guJA

Reply
s

hej! om du nu läser detta, kan inte du lägga upp bilder på hotellet och berätta vilket det var osv om det nu var bra :)

kram på dej!

Reply
Sara

Ni verkar ha haft toppenkul! Hur är det med åldersgränser och sådär i England när man ska ut (fyller själv 18 i augusti)? Det är väl samma som i Sverige ungefär, att det är 18 minst men vissa har högre. Var gick ni ut, vart låg det och vilka ställen var bäst?
Och vilken affär får jag ABSOLUT inte missa när jag åker till London nu i vår? Puss och kram

Reply
Molly

riktigt avis har jag varit på er i helgen.
har alltid velat åka dit och jag vill och ska bo där när jag blir stor :) Har velat göra det i nåt år nu…:P

Reply
Angelina

Heey Kenza!
Måste bara säga att jag älskar din stil! Jag ska ut på en shoppingrunda snart och då kommer min fråga: Vad enligt dig kommer att vara snyggast att ha till våren? Need your stylehelp!
Du är bäst// Angelina

Reply
Sanna

London är en jättetrevlig weekend-stad, men flytta inte till Storbritannien. Jag bor här och det har tyvärr förstört min fina syn på landet som jag hade innan jag flyttade hit. Nu bor jag ju visserligen i Skottland, London är kanske annorlunda, men ändå.

Reply
Ida

När jag var i London fick jag ha 20kg och hade 19,7. Funderar fortfarande på varför jag inte utnyttjade den marginalen, haha ;)
Gillar din outfit!

Reply
Lina :)

När jag ska ta bilder på mig själv får jag alltid ta jätte många innan jag blir nöjd! men du blir suuuper fin på alla! tar du bara en bild och nöjer dig med den eller tar du tills du tycker det blir perfekt? :)
Och sen en fråga till: När du tar dina bilder på dagens outfit tar du dom själv med självutlösare då, eller tar Aleks dom? :)
hehe, ha det bra! <3

Reply
Jennifer

Så sjukt härligt i london!
Var där i januari, fanns så mycket att se! Jätte kul:) oxford street och Harrods var bäst! Så härligt!!

Reply
Nathalie

Hejsan!

Undrar var du har köpt den fruktansvärt snygga kofta som du har på dig här, helt kär i den.

Helt awome blogg förresten. :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*