• header

Flamingos

Idag skulle jag mer än gärna velat visa upp en kick ass-snygg outfit men nää… Jag går runt i pyjamas, haha. Den här söta pyjamasen köpte jag på Primark i London för typ 50 spänn! De har inte så snygga kläder men är man ute efter billiga underkläder (t.ex. bh:arna kostar från 25 kr) & söta sovkläder så är Primark perfekt.

När det gäller sovkläder har jag gärna små barnsliga set med Snobben eller någon annan figur på. Det blir ju mycket roligare! :D

137 Comments

ida

vart kommer dom mysiga tofflorna ifrån? :)

Kenzas svar: Minns ej, sorry! Men Primark hade massor med tofflor så om du har vägarna förbi London… haha :P

Reply
Hedvig

Jätte söt pyjamas :) allså måste säga att du verkligen är modig som vågar foto utan bh under linnet! du är grym tjejen!!

Kenzas svar: Va? Det är väl inget modigt med det? Vi alla har bröst och bröstvårtor, det är ju så naturligt det bara kan bli. Kramar!

Reply
Sofia

Jag gillar din blogg! Den äger <3 Men jag undrar en sak: Sover du i bh? Tex linnet ovan är väl väldigt genomskinligt, så känner du inte dig obekväm utan? Själv sover jag aldrig med bh utan väljer stora plagg enligt att jag ska känna mig trygg i dem. Hur gör du?

Kenzas svar: Tack! Nej jag sover inte i BH. Det lär ju vara riktigt obekvämt…. Varför känner du dig inte trygg? Du ska ju bara sova! Kramar

Reply
tara

du kan ju ta och svara

Vad är grejen med pälsen på din jacka? Var inte du emot äkta päls? Och det ska ju inte spela någon roll om det är secondhand eller något? Fattar inte hur du tänker…jag har also alltid undrat hur känns att tjäna så mycket lättförjänta pengar?

Reply
Lina

Jag har också varit i London och då var jag inne på primmark dom har så billiga kläder där köpte även ett par skor som var väldigt billiga:)

Reply
elin,

hej,
älskar din blogg :)
men kan du visa eller säga var man kan köpa fina och hyfsat dyra bikinis?
tack,

Reply
rin

funderar lite på om du är ute efter att få bli utvikningsmodell eller så? är väldigt mycket avklätt i din blogg (i bh, bikinis, visa rumpan, bröst..kropp) Bara en fråga.

Kenzas svar: Nej då hade jag väl blivit det för länge sedan haha. Jag är bara jag, ibland har jag bikinis på mig och ibland söta små pyjamasar. Ser inget konstigt med det, vi alla har en kropp…

Reply
Sofia

Kenza! hur ofta kollar du din mejl? :) vi hade gärna vilja skicka en sak till dig, men du har inte svarat på mejlet än.. hoppas du har tid att kolla snart :) kram!

Reply
ylva

jag förstår inte hur man kan vara så perfekt som du, det finns inget på hela dig som INTE är snyggt- obegripligt :)

Reply
Ellinor :)

Hejsan jag ville bara säga att du är så himla fin och att jag totalt älskar dina ringar, längtar tills det kommer ut fler!

xoxo

Reply
emelia

gumman! du är så vacker, har skrivit en dikt till dig:

“Kenza,
den vackraste människan i världen,
och så söt som socker,
det gör ont i mitt hjärta,
för jag känner all smärta,
när jag gråter och låter,
för att min pojkvän åter,
lämnat mig, då vet jag,
att din blogg,
hjälper mig. <3

har en fråga också, har Nadia en blogg? <3 :) hon är så söt!

ta hand om dig gosetroll nu! <3

/Emelia

Reply
johanna

AAASSSÅÅÅ herregud din blogg är så otroligt bra ! helt sjukt . hela du är så obeskrivligt sööööt & fin snygg o allt :* tänk att va och se ut som du , helt underbart ! va nöjd över dig själv fina människa ♥ fortsätt som du är .

Reply
Rosa

åh gud vad fina shorts! söta som du! <3 har en fråga; vad är mani för ras? har nämligen en likadan liten tjej som är lika gammal som honom och är en papilon/chiuaua, kanske är från samma klubb för vi hämtade henne samtidigt som du hämtade mani…:) <3
puss!

Reply
Mimmi

Såg att någon där uppe undrade vart det fanns sånnadär tofflor. Jag har ett par som liknar ( eller ja.. identiska xD ) dom där som fanns på Lindex i julas. Kanske finns dom kvar? :D

Reply
Malin

Primark har fan grymma underkläder! Köpte en drös trosor där i somras och trodde dom skulle gå sönder på en gång, med dom har hållit samma kvalitet i ett halvår nu. Gött!

Reply
Emma

jag gråter…. är så otroligt svartsjuk på fina dig… önskade att jag hade ditt liv, mitt suger ganska rejält, min pojkvän har precis gjort slut och jag blev avstängd ifrån skolan idag, snälla kenza, hjälp, jag har inga föräldrar, inget liv.

Reply
t

Vad är grejen med pälsen på din jacka? Var inte du emot äkta päls? Och det ska ju inte spela någon roll om det är secondhand eller något? Fattar inte hur du tänker…jag har also alltid undrat hur känns att tjäna så mycket lättförjänta pengar?

Reply
elin

tycker din blogg är väldigt bra kenza. gillar hur du svarar på kommentarerna över också ;) du verkar vara en bra tjej !
vore kul om du kunde ha många läsarträffar i sommar, jag vill kunna gå på en någon gång i livet! vore väldigt roligt. du har har kanske inte sveriges S T Ö R S T A blogg men absolut den B Ä S T A ! och näst största enligt bloggportalen.se då ;)Längtar efter den dagen du får fler läsare än Kissie, hon skulle bli så ägd! inte för att jag menar att bloggandet är en stor tävling osv men det skulle bara vara så kul att se hur hon skulle reagera.
Du är riktigt bra Kenza, sluta aldrig blogga ! någonsin :D
Det börjar bli lite för många rader här nu men hppas du har det bra och Mani och Aleks också.

btw. jag köpte också pyjamas på primark både i london och barcelona :D så mysiga !

Reply
frida

hej kenza!
jag undrar en sak, jag ska gå på begravning, har du något tips på vad man kan ha på sig? :)
hade varit snällt ifall du svarat. kram

Reply
Holly

Primark is so good for underwear! I buy all my cute little panties there :P. I’m dying to see the Alexander Wang shoes, please show us soon!!! hugs x

Reply
anna

hej kenza jag undrar var du köpt dina svarta jeans du har på dig i inlägget Westfield 2011-02-26?

Reply
Ellen

Söt pyjamas! Ska du ha några läsarträffar i år förresten?
Det skulle vara jättekul om du kom till Örebro hihi :)

Reply
Fanny

Åh Kenza, jag upptäckte nyligen en ny hemsida. Den är kanske känd för andra men inte för mig. http://Www.freepeople.com. Jag tror du kommer gilla kläderna, skorna, väskorna, accesoarerna och allting. Ser så ut och själv älskade jag det.

Kram!

Reply
Elin

Kan du inte visa upp allt du har köpt och skriva vilken affär det är ifrån. Jag ska till London snart så det skulle va kul att få lite tips! kram :D

Reply
Sara

Ser dig aldrig ordentligt påklädd.. Du är smart så du behöver inte vara så naken hela tiden. Nästan alla dina bilder består av underkläder

Reply
viktoria

asså jag brukar gilla allt du skriver och tycker alltid du har rätt med kläder osv men primark har snygga kläder!!!!!!!! Vissa kläder från primark är liknande kläder som du har! ://

Reply
Amanda

Hej!
Din blogg äger måste jag säga Kenza!<3
Måste bara fråga vart ligger Primark i London? :)
Brukar nämligen vara i London :)

Reply
Sabrina, mitt liv i London

Primark har inte fula kläder, de har massor av fint som inte är av kass kvalitet. Mycket där är såklart inte fint men majoriteten är iaf. Jag shoppar där minst en gång i veckan, en ny outfit varje helg när man ska ut och jag har alltid varit nöjd med både hur plagget ser ut och kvaliten! Du behöver inte klaga på lågpriskläder bara för att du är rik..

Och jag håller med, pyamasar ska vara söta och roliga. Har likadan som dig från Primark + typ alla andra söta därifrån.

Reply
Elli

Hej kenza!
Jag har varit i London och bodde jätte nära Oxford street, det fanns ett primark där och det var hur mycket folk som helst! Jag räknade primark kassar och kom till över 200 st! Jag ville verklgen gå in dit och kolla, för jag tänkte att något fint borde det väl finnas eftersom alla köper saker där. Så jag övertygade min mamma, pappa, storebror och lillasyster och vi gick dit. Men det var faktiskt nästan inget folk så tidigt. Och jag som hade längtat så mkt hittade såklart ingenting medans min pappa och bror hittade flera roliga t-shirts! Oj, jag kom på att jag hittade en sak ;p
Kram!
Ps. Förlåt om jag tog onödig tid ifrån dej! <3

Reply
Christie

Primark has a really bad reputation over here in England for being cheap and ‘chavvy’ (you should call your English friends that :P ). They’re pretty awful for most stuff, but you can get decent throwaway items and accessories from them.

Reply
A

Primark är SÅÅ bra! Jag bor utanför London, där allt inte är så utplockat som det är i de butikerna i och runt om London. När jag var på Primark i London första gången så gick jag nästan ut med en gång, men när vi sedan flyttade till en mindre stad i England är jag nu helt såld på Primark, så fruktansvärt bra att ha, man har alltid råd med något och om man känner för att spendera 50 pund så har du en hel årsförbrukning av kläder ;) Jag köpte bl a en riktigt snygg jacka där för 110 pund… Galet :)

Reply
Angela

HAHA åh vilken söt outfit ^^
har EXAKT såna tofflor på mig JUST NU. fick mina julafton 2009 av mamma från H&M eller kappAhl så dom finns inte kvar nu. eftersom någon undrade. men jag vet ju inte var du köpt dina, dom kanske finns kvar där? :)

Reply
micka

hahaha visste att det var Primark på en gång när jag såg den, har liknande pyjamaser från Primark :D
Visst är det underbart där, billiga kläder, RIKTIGT billiga kläder.

Reply
Sofie

Riktigt söt pyjamas! Älskar också Primarks underkläder och sovplagg, de har också riktigt snygga smycken, eller ja när jag var där i somras hade dom det iaf! ;) Kramkram!

Reply
sophie

jag tycker primark har jättemycket snygga grejer, går alltid att hitta snygga saker bara man orkar leta :) snarare kvaliten du borde klaga på isf :)

Reply
frida

världens fulaste tjej? tror du hon tar åt sig eller. nej det gör hon inte. om du inte tycker om henne så behöver du inte kolla på hennes blogg heller. mogna lite, tack.

Reply
too nice

hej..jag undrar liksom hur det är när du tjänar så otroligt med pengar, nästan äckligt mycke..ja det kan man säga om vissa folk som tjänar helt massor. kan du shoppa i vanliga butiker som h&m och sådana “billiga” butiker eller är det bara “marc jacob´s och wang, miu miu” som gäller nu när du håvar in en massa? tänkte bara när du hade lagt ut vad du tjänar på bloggen endast (ganska dumt egentligen det bara skapar en massa onödigt tjafs) men när andra arbetar till svett och tårar och har familj hemma som ska försörjas med en liten futtifjutt lön. och du skriver vitt och brett om hur du tjänar 200 000 i månaden(!) ENDAST på blogg sen kommer ju massa andra saker till som kläder,skor,smycke kollektionen din och andra “små” jobb. (som her dig MINST lika mycket till..du tjänar väl nästan 1 miljon i månaden. tänk efter lite. du SKAPAR avundsjuka när du håller på så.

Reply
Carro

Att klanka ner på Primark är nästan som om nån skulle säga nått illa om IKEA. Skämt å sido. När jag bodde i London hittade jag massor av snygga kläder och skor på Primark. En toppenaffär som jag saknar massor!!

Reply
sahel

hej kenza först vill jag säga att du är så himal fin och en jätte bra blogg . :D
Men du vet primark jag var i spanien för nåra veckor sedan och då fans det primark och jag såg sånadär flamingo byxor
visste inte att den fanns i london :) :P

Reply
Josefine

Va, jag har varit där massvis med gånger och hittat skitsnygga kläder så kan inte riktigt hålla med dig där :P

Reply
hanna

kan säga att tofflorna är från lindex såg att någon undrade! om det är dom med jätteskön kvalitet!

Reply
emilia

primark är underbart :)
köper mycket sovkläder och underläder där.
Jag är i london ofta för att mammas syster och mina kusiner bor där. var du på primark på oxford street?
vart bodde du? du missade vell inte att checka in på Juicy coture och abercrombie? :)
hoppas du hade det mysigt! :D

Reply
Annelie

Primark har snyggare klader an nagon annan butik i Sverige… Nastan allt jag koper kommer fran Primark, for att det ar billigt och snyggt. men men :-)

Reply
Ida

Hei! Jeg er en jente fra Norge som elsker bloggen din. Du er sinnsykt pen og har drømmekroppen…
Jeg lurte på om du kunne legge ut timeplanen til treningen din? :)
hihi, kyss och kram!

Reply
Merja

Jag söker myskläder som en tok just nu och du inspirerade mig verkligen. Jag tror jag letar efter något rosa och dom små shortsen du har var ju dösöta!

Måste bara berätta att alltid ALLTID när jag är sugen på att se fina kläder eller shoppa på nätet hamnar jag på din sida, tänker “men Kenza har alltid något fint att kolla på”

Tack för de!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*