• header

Home sweet home

8 timmar senare kom jag äntligen hem. Vi landade på Skavsta så det blev ju buss och grejer hem, men nu är jag hemma! Eller jag har vart hemma en timme nu, var bara tvungen att packa upp. HATAR när allt ligger i resväskan när man kommer hem från en resa, hehe..

Jag är så otroligt trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Har sovit så dåligt den här helgen (men det var det värt, för fan vad kul vi haft!) samt åkt på en jobbig förkylning igen så nu ska jag krypa ner i sängen och sova många många timmar.

Godnatt!! ♥

Jag och bästis på klubben YoYo i London

110 Comments

Jenlen

Va roligt att ha vart i London.aldrig vart där men vill.du får försöka ta igen sömn nu ist.

Reply
Amanda

Hoppas du hade det riktigt roligt i London! Jag tänkte bara passa på att fråga en sak. Har letat efter ett bra prisvärt hotell i London jättelänge som är nära till både shopping och uteliv. Du kanske kan tipsa om det du bodde på nu? Ungefär runt vilken prislapp låg det för en weekend?

Reply
Sofia

Åh ni har nog haft det super! Ser fram emot många updates om shoppingfynden du har med dig hem :D Åker till London om 2½ veckor :D

Reply
Annap

Gud vad ja är avundsjuk på dig! Jag har alltid drömt om att åka till London men aldrig haft råd pga studier osv. Men nu har jag jobb så nu ska ja verkligen uppfylla den drömmen!

Reply
frida

hej kenza! :) har du sett att marie plosjö lottar ut en tavla som hon har målat på, du måste verkligen kolla den är jättefin !

Reply
Amalie

Hello Kenza :)
In this week we have a project in school, and we are three girls writing about fashion. Then we hoped we, because you are a designer, could ask you a couple of questions about the fashion industry? That would help us a lot, and maybe you know other designers we also could ask.
-Amaalie, Anne Sofie and Anne :)

Reply
Sannie

På torsdag till Söndag bär jag mig till London! :D ska på återträff med de andre volontärerna som jag lärde känna i Afrika! LÄNGTAR VERKLIGEN! :D

Reply
Hanne Bjorsvik

Hvor er din leatherjacket fra, den som du hadde i London? Ny, norsk leser her, kjempebra Blogg!

Reply
Veronica

Börja dricka mivitotal plus varje morgon !! Finns på Ica, Apoteket o typ hälsokost :) bra mot förkylning osv pusss

Reply
Anna

Sånglektioner!?:) Hej, jag är en tjej som skulle vilja börja ta sånglektioner, precis som du. Hur hittar man en sånglärare? Kan du rekommmendera någon sånglärare?
Tack.:) Anna

Reply
CAROLIN

Så fina ni blev! Kan du snälla visa dina inköp från London?
Är så nyfiken för jag älskar din stil. Blir så själv
motiverad på shoppa alltid haha :) Kram Carolin

Reply
Janna

hey. you have beautiful skin color. How do you do that you hold this beautiful color all year? Kisses.

Reply
mathilda

asså åh.
jag tycker det är oretvist att ni är så söta.
jag vill också vara söt.

Reply
Elina

När du vaknar tycker jag att du ska gå in på Marie Plosjös blogg för att se en jätte fin målning av dig :) Hoppas att ni haft det bra i London! Och du måste visa dina skor som du köpte :D

Reply
Sophia

Säger inte du vääldigt ofta att du är eller börjar bli sjuk? Tycker jag läser det i din blogg nångång varje vecka typ..

Reply
ögsjhfakfjböf

can u post someday about ur make-up, everyday one and party look ? how u do it etc.

Reply
elisa

aa de finns inge värre än att packa upp haha!
jag blev jättesugen på att köpa örhänge som din kompis har, fint!

Reply
Elin

Jag förstår inte varför du väljer ett flyg som landar i Skavsta. Du fakturerar ju för hundratusentals kronor varje månad vad jag har förstått, har du inte råd att åka med SAS liksom. Samma sak när Blondinbella åkte till London för något år sedan – Skavsta då också. Detta är inte illa menat, jag tycker bara det är så konstigt.

Reply
Nathalie

Vore super gulligt av dig att skriva dina bästa tips om London i bloggen eller nåt, åker dit i maj nämligen och vill till lite fler barer och sånt den här gången!

Kram

Reply
ett gäng glada tjejer!

Du måste skriva om hur det var på alla shopping ställen och ute ställen! Vi ska till London på torsdag! och vi vill gärna ha lite tips om vad som är bra :D

Reply
Fannie

snälla kan du lägga ut du har köpt :) ska till London nu i kväll skulle jätte gärna vilja ha lite “insperation” tack din blogg äger :)

Reply
Molly

Jobbigt med förkylning.. Alla verkar vara sjuk nu! Jag sväljer knivar ja, jätteskönt. Vill bara lägga mig ner och döööööö ett litet tag. Gör så fruktansvärt ont! Krya på dig :) Kramis

Reply
Shanna

snälla kenza kan du svara på vilken storlek du har i dina levis shorts som du bloggade om för någon månad sen?

Reply
Lollo ★

Hejsan!
Jag tycker om din blogg enormt mkt! Daglig inspiration och göra mig lite gladare när jag läser den. Fortsätt så! :)

Kolla gärna in på min nystartade blogg en sväng, jag har dig att tacka för motiveringen till att börja blogga!

xx

Reply
Lina

heej älskar din blogg!
det menarmenarmenarmenaaaaaar jag verkligen!
snälla kan inte du kommentera min blogg :D
fast jag vet att du inte komer göra det ;(

Reply
Sir

Ser ut som det är Tinie Tempah bakom er, till vänster. :P

Förresten, det verkar som att du alltid är sjuk! Kanske borde sakta ner lite med jobbet? Kanske är stressen som gör att du mår dåligt? Haha, nu låter jag som en mamma, men du förstår vad jag menar. :P

Reply
anita

Verkar som Ni har haft kul i London? Underbar stad och mycket nöje. Ska snart iväg dit själv.Nu får du ta det lite lugnt med party party ett tag haha och vårda kroppen.
Kram Anita

Reply
Emmie♥

Hej kenza! Gud vad bra att du hade det bra i London! Jag och min familj planerar att åka dit! :D bra va? Du kanske kan ge mig lite tips på ett bra hotell ? <3:)
Men vad hände med Nadia? Ni är jätte söta på kortet!
Kramar ditt fan Nr 1!<333

Reply
I ♥ kenza

Hello! your blog is really good, and I love your clothes. But now I get to the point, do you work as a model? you would at least fit as them. I think that if you are not, you should try it. It’s really a great job! Love♥

Reply
Elli

Tesrta att äta enchinagard så blir du inte sjuk så ofta:) jag har lyckats hålla mig undan alla förylningar denna vintern med hjälp av enchinagard!

Reply
malin

åh skulle så gärna vilja skicka ett bästishalsband till dig som du kan dela med din bästis! från min webbutik webpresent.se, men jag får inte tag på din adress..! har frågor på mail två ggr men inte fått nåt svar…

Kram på dig!

Reply
Sanna

Love & Other Drugs är skitbra! lite väl mycket sex i början men filmen har ett väldigt fint budskap och i slutet grät jag, min kompis och mannen bredvid oss i biosalongen!
xx

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*